Филтър
  • размер борд обувки

Сноуборд обувки

СписъкИкони
Дамски сноуборд обувки с много добри технически характеристики съчетава комфорт, стабилност и отличен контрол при, супер топли и удобни тези обувки са подходящи за напреднали дами, които обичат да карат навсякъде из планината и да правят ..
249.00 лв 195.00 лв
22%
DeeLite е дамски модел за напреднали, но с по-малка твърдост, подходящ за каране на различни терени и условия. Топла вътрешна обувка с антибактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпуск..
278.00 лв 194.00 лв
30%
Eclipse е стилна и комфортна дамска обувка със средна твърдост, подходяща за напреднали дами,  които обичат да карат навсякъде, но основно в необработени терени и дълбок сняг.  Конструкция - вътрешната и външната обувка е изцяло съобразен..
290.00 лв 174.00 лв
40%
HYKU е дамски модел подходящ за средно напреднали с перфектна комбинация от комфорт и функционалност.  Вътрешна обувка - интегрирана система на връзките, стяга се самостоятелно отделно от външната обувка.  Езика на вътрешната обувка е оме..
269.00 лв 188.00 лв
30%
HYKU е дамски модел подходящ за средно напреднали с перфектна комбинация от комфорт и функционалност.  Вътрешна обувка - интегрирана система на връзките, стяга се самостоятелно отделно от външната обувка.  Езика на вътрешната обувка е оме..
269.00 лв 188.00 лв
30%
Дамски сноуборд обувки FLOW Lotus Quick Fit
Lotus е дамски модел с много лека конструкция, подходящ за начинаещи и средно напреднали дами, които търсят обувка, с която да се чувстват удобно и комфортно цял ден в планината.  Вътрешна обувка - отделна вътрешна обувка със самостоятелна сис..
249.00 лв
Vega Boa Lady са дамски сноуборд обувки с индекс на твърдост 3,  подходящи за напреднали за каране на  всякакви терени - писти, необработени трасета, пудра и скокове. Вътрешна обувка - комфортна и топла вътрешна обувка, изцяло съобразена ..
259.00 лв 182.00 лв
30%
Galore са супер топли и удобни дамски сноуборд обувки за начинаещи и средно напреднали, които предпочитат комфорта през целия ден. Естествено анатомията на женския крак е различна, затова и тази дамска обувка е детайлно съобразена с този факт ..
295.00 лв 207.00 лв
30%
ROSA Style е дамска сноуборд обувка за напреднали, в която са съчетани атрактивна визия, комфорт  и много добри характеристики. ROSA Style е стилен избор за дами, които карат на различни терени и  искат да имат отличен контрол във всяка с..
239.00 лв 191.00 лв
20%
ANSR Junior BOA са висококачествени детски сноуборд обувки, в които са използвани материали и технологии, като при обувките за възрасти, но в по-малки размери и с по-малка твърдост. Един от малкото детски модели на пазара с отделна мека и топла вът..
125.00 лв 88.00 лв
30%
Micron Boa са топли, удобни и комфортни детски сноуборд обувки, в които са използвани същите материали и технологии, като при обувките за възрасти, но в по-малки размери и с по-малка твърдост. Един от малкото детски модели на пазара с отделна вътре..
135.00 лв 95.00 лв
30%
Rival Boa са топли и удобни детски сноуборд обувки, в които са използвани същите материали и технологии, като при обувките за възрасти, но в по-малки размери и с по-малка твърдост. Един от малкото детски модели на пазара с отделна вътрешна обувка.&..
125.00 лв 88.00 лв
30%
Classic е лека и удобна мъжка сноуборд обувка за начинаещи и средно напреднали, фокусирана върху осигуряването на стабилност и комфортно каране. Изчистен дизайн и конструкция, която гарантира устойчивост и здравина на обувката при оптимал..
284.00 лв 170.00 лв
40%
Мъжки сноуборд обувки HEAD Classic SSL
Classic SSL е супер лека мъжка обувка за борд, подходяща за средно напреднали с индекс на твърдост 4  и много добри технически характеристики. Комфортна обувка със супер бърза и лесна SSL система за стягане  и отпускане на обувката. ..
319.00 лв
Дизайнерите от HEAD направиха тази  freestyle обувка за средно напреднали, защото най-бързия начин  да станем по-добри е да използваме походящата за целта екипировка.   Premium SSL е мъжки модел, в който са съчетани удобство и ф..
359.00 лв 215.00 лв
40%
Леки и удобни мъжки сноуборд обувки с много добри технически характеристики, подходящи за средно напреднали. Изключително удобна и топла вътрешна обувка с Thermo Fit технология.  Вътрешна обувка - Thermo Fit технология, с която вътре..
295.00 лв 207.00 лв
30%
Мъжки сноуборд обувки NITRO Venture TLS [blk/white]
A high performance boot for real snowboarders - offering the perfect blend of precision, strength, fit, and warmth in  a comfortable lightweight package. The New TLS 5 Twin Lacing System provides an unparalleled reliable foothold and  fit..
415.00 лв
Мъжки сноуборд обувки TRANS Park
We have arrived the premium class. The parks of this world are its terrain - and therefore we have equipped the Park with the best ingredients and characteristics. Features: New ICA leather for extra-long lifetime and high-grade optic in combinati..
280.00 лв
DeeLite е модел за напреднали, но с по-малка твърдост, подходящ за каране на различни терени и условия. Топла вътрешна обувка с антибактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане оси..
278.00 лв 194.00 лв
30%
Design Como
Alpin Sport © 2017