Филтър
  • размер ръкавици

Ръкавици

СписъкИкони
Ръкавици BURTON Approach
Burton Men’s Approach Glove provide weather protection with waterproof breathable DRYRIDE Durashell fabric, it also includes a 200g removable fleece liner. This system allows total versatility to keep your hands dry and warm (but not too wa..
79.00 лв
Ръкавици Manzella Concussion WP [black/7515]
Топли и комфортни ръкавици Manzella за сноуборд и други зимни спортове, изработени с висококачествени материали 100% водоустойчиво и дишащо покритие Hydroblok®, синтетична изолация и джоб за карта. Тези ръкавици ще запазят ръцете Ви сухи и т..
68.00 лв
Ръкавици REUSCH Verit
Fine glove by Reusch for all ambitious snowboard enthusiasts. There is extra protection for the fingers and the knuckles. Wide Wrist Strap. The durable nylon fabric palms withstand abrasion from gear and tough use. When rough winter weather&n..
59.00 лв
Ръкавици SIMOND Alpinism 700 [black]
Ръкавици, подходящи за практикуване на алпинизъм във всякакви условия, зимен туризъм, ски туризъм. Отлични параметри за водонепропускливост и дишане благодарение на високотехнологичната мембрана Novadry®. Оптимална термична изолация бл..
74.00 лв
Ръкавици TREKMATES Blaze Dry Azure
Нов модел ръкавици с вградена водоустойчива и ветроустойчива мембрана DRY® , патент на Trekmates, пропускаща влагата и изпаренията на тялото навън и позволяваща му да диша свободно. Осигуряват комфортна изолация от студ и вятър при минимално тегло. С..
31.00 лв
Ръкавици TREKMATES Chamonix GORE-TEX
Chamonix е един от най-добрите модели на Trekmates® - с ергономична форма с извити пръсти, с кожена прилепваща повърхност на дланта и пръстите - гаранция за сигурен захват. С мека и топла подплата, те предпазват ръцете от проникване на вода и вятър п..
89.00 лв
Ръкавици TREKMATES Chamonix GORE-TEX
Високотехнологични ръкавици с вградена, дишаща мембрана, гарантираща 100% водоустойчивост. Многофункционални, подходящи за планинарство, ски, катерене и всякакви дейности на октрито в студено време. Дланите и пръстите са подсилени с допълнителна PU /..
87.00 лв
Ръкавици TREKMATES Dry Blaze
Унисекс ръкавици с вградена водоустойчива и ветроустойчива мембрана DRY® , патент на Trekmates, пропускаща влагата и изпаренията на тялото навън и позволяваща му да диша свободно. Осигуряват комфортна изолация от студ и вятър при минимално тегло. Сто..
36.00 лв
Ръкавици TREKMATES DRY Classic
Ръкавици за ски изработени са от лек, но здрав рипстоп полиамиден материал, ръкавиците DRY Classic са с водоустойчива  и не пропускаща вятър мембрана DRY®, разработена и патентована от английската фирма Trekmates. Мембраната DRY®&..
53.00 лв
Ръкавици TREKMATES Dry Shieldtek Mitt
Ръкавици без пръсти, които от вътре са разделени за всеки пръст: получавате повече топлина от това, че всички пръсти са на едно място, но при усещането за комфорт на ръкавиците с пръсти. Избегнато е по този начин и неприятното усещане за слепване н..
65.00 лв
Ръкавици TREKMATES Lomond
Ръкавици с водоустойчива мембрана DRY®, патент на Trekmates, която не пропуска вятър, вода и влага от вън навътре, но осигурява преминаването на влагата от изпаренията на тялото при потене от вътре навън и  позволява на кожата да диша сво..
78.00 лв
Ръкавици TREKMATES Protek black GORE-TEX
Високотехнологични ръкавици с вградена, дишаща мембрана, гарантираща 100% водоустойчивост. Многофункционални, подходящи за планинарство, ски, катерене и всякакви дейности на октрито в студено време. Дланите и пръстите са подсилени с допълнителна..
96.00 лв
Ръкавици TREKMATES Protek blue GORE-TEX
Високотехнологични ръкавици с вградена, дишаща мембрана, гарантираща 100% водоустойчивост. Многофункционални, подходящи за планинарство, ски, катерене и всякакви дейности на октрито в студено време. Дланите и пръстите са подсилени с допълнителна PU /..
89.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017