Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Adrenalin 16 grey red

  • Марка: Tyrolia
  • Adrenalin 16 grey red
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 659.00 лв
  • 395.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Adrenalin 16 grey red

TYROLIA ADRENALIN осигурява ново, много по-високо ниво в ски туризма и фрийрайд карането, давайки  възможност за достъп до всички райони на планините без компромис със сигурността. Прецизен контрол при спускането, в съчетание с перфектна механика за по-лесно ходене нагоре, осигурява отличен баланс, по-сигурно захващане и директно предаване на движението при изкачване и спускане. ADRENALIN е проектиран от най-добрите професионални фрийрайдъри и конструктори, за да Ви даде несравнимо усещане от присъствието Ви в планината.
Конструкцията на автомата и максималното натоварване от 16 DIN (176кг) гарантира абсолютно сигурно и стабилно спускане с висока скорост и сигурно приземени скокове на всякакъв терен.
Широка 80мм и ниска платформа повишава стабилността и директно предава движението върху ските. Монтира се перфектно на широки фрийрайд ски. Широката 80мм платформа има по-голяма контактна площ със стъпалото на ски обувката като по този начин осигурява по-голяма стабилност и по-бързо и точно предаване на движението върху ската и респективно по-добър контрол. 
Платформата на TYROLIA Adrenalin има още една функция Freeflex, която позволява на ската да се огъва по естествен начин без да се нарушава твърдостта и динамиката на ската по време на каране. 
Новоразработената (Freeride Pro Toe) конструкция на предната част на автомата със странично разположена пружина е висока само 26мм и осигурява оптимално нисък център на въртене, (в освободено положение автомата се изправя на 90 градуса вертикално), което прави лесно ходенето и катеренето по стръмни терени. 
Плъзгаща пластина от неръждаема стомана и две ролки осигуряват най-добрите характеристики за безопасност при евентуално падане - обувката се освобождава от автомата по най-бързия начин.
Височината на предното фиксиране на обувката в автомата се регулира нагоре и надолу, за да затвори перфектно всяка обувка, което прави ADRENALIN съвместим с всички комбинирани и скиорски обувки.  Уникалното съчетание на титаниеви сплави и високотехнолгични пастмаси осигуряват на  този автомат  леко тегло и задължителната максимална сигурност и стабилност. Бързо и лесно преминавате от режим на ходене към режим за каране на всеки терен независимо от наклона и условията, само като използвате върха на щеката си за да преместите механизма, който заключва автомата. Тампони от термопластични еластомери осигуряват ниско ниво на въздействие по време на катерене. 
Автомата се регулира на три различни градуса при изкачване за да се постигне оптимално съответствие с наклона на склона: 
0 градуса - за ходене по равни терени
7 градуса - за леки изкачвания
13 градуса - за стръмни изкачвания
TYROLIA Adrenalin е най-технологичния съвременен автомат за ски туризъм и фрийрайд - всеки детай е разработен с идеята да се създаде абсолютно сигурен, стабилен, надежден и функционален автомат лесен за ползване.
TYROLIA Adrenalin обхваща широк диапазон от седем размера ски обувки.
размер: SHORT (S) - за обувки с дължина на стъпалото от 270мм до 330мм
Височина на автомата - 36мм 
Максималното натоварване от 5-16 DIN (176кг) 
Тегло: 2620гр (Short), 
ЗАБЕЛЕЖКА: стоперите не са включени в цената на автомата.
Стоперите се закупуват допълнително в зависимост от ширината на ските.

производител: TYROLIA - Австрия (произведени в Австрия)

©copyright alpinsport-bg.com

Tyrolia

Още от Tyrolia

Ски автомати TYROLIA Freeflex Pro 14 red

Tyrolia Freeflex Pro 14 са сигурни ски автомати с атрактивен дизайн и отлични технически характеристики осигуряващи оптимална безопасност.  Иновативната LD конструкция на предната част на автомата има антиблокираща ABS система с въртяща се лента, която намалява триенето и гарантира прецизно и точно отваряне на автомата и освобождаване на обувката дори и когато автомата е заледен. Основно предимсто на този автомат, е че предната част отваря хоризонтално и вертикално на 180 градуса и пълен диагонал на задната част на автомата, което осигурява отваряне и освобождаване на обувката както вертикално, така и (странично) хоризонтално, това гарантира максимална безопасност в ситуация на падане с усукване. Иновативната технология FreeFlex Pro позволява на ската да се огъва естествено в зависимост от натиска и терена без да променя характеристиките и динамиката на ската. Заради намалената височина на платформата, плъзгащата повърхност е по-близо до обувката, което осигурява по-добър контрол и по-прецизно изпълнение на завоите. Защитно устойчиво на издраскване покритие. Височина на платформата - 21мм Стойности на натоварване - DIN 4-14 (за скиори с тегло от 44 до 154кг) Автоматите могат да се монтират на всички модели ски без интегрирана рейл система Технологията и иновативните конструкторски решения в този автомат гарантират постоянни стойности на натоварване и освобождаване и намаляват риска от травми.    Моделите Freeflex Pro на TYROLIA са дали най-добри резултати при независими тестове за безопасност и са отличени със сертификат за високо качество TÜV. Ref. 111305 / 5858 производител: Tyrolia - Austria (произведени в Австрия във фабриката на Tyrolia)   ..

270.00 лв 385.00 лв

Ски автомати TYROLIA Freeflex Pro 17

Състезателните ски автомати на HEAD и TYROLIA (произведени в Австрия във фабриката на TYROLIA) са доказано най-сигурните автомати в състезателната серия Freeflex Pro 17 и Freeflex Pro 20, с технологии осигуряващи най-високо ниво на безопасност.  TYROLIA Freeflex Pro 17 се отличава със състезателни характеристики и конструкция, проектирани за максимална скорост и контрол във всяка ситуация, готов за състезания. Системата Freeflex Pro позволява на задата част на автомата да се плъзга свободно така, че ските да могат да се огъват естествено при изпълнение на завоите, без да се променя динамиката на ската, това гарантира постоянни стойности на натоварване и намалява риска от травми  Намалена височина на платформата, на която обувката седи максимално ниско дава перфектно усещане за терена, осигурява по-стабилно заканване и оптимално ефективно предаване на движението към ските. Моделът Freeflex Pro 17 осигурява прецизно управление на ските и оптимално високо ниво на безопасност при високи скорости.  Състезателна конструкция на предната част на автомата с високи стойности на освобождаване държи обувката стабилно при големи натоварвания. Предната част на автомата освобождава обувката хоризонтално 180 градуса, което осигурява максимална безопасност при ситуации на обратно усукване при падане и помага за по-бързо и безопасно освобождаване на обувката за да се избегнат евентуални травми. Антиблокираща система ABS намалява триенето и осигурява безопасно освобождаване на обувката в точния момент дори когато автомата е замръзнал. Състезателните автомати нямат диагинално отварене на задната част на автомата, но имат перфектно действаща система за отваряне вертикално при падане.  Устойчиво на издраскване покритие помага да се намали износването и запазва автомата да изглежда добре по-дълго време. Височина на платформата - 19 мм Стойности на натоварване DIN 6-17 (от 66 до 187 кг) Freeflex Pro 17 - НЕ е подходящ за начинаещи или начално ниво скиори. Стопери - 85 мм Автомата може да се монтира на всички модели ски без интегриране рейл система. Ref. 111801 / 103588 производител: TYROLIA - Австрия (произведени в Австрия)  ..

385.00 лв 550.00 лв

Ски автомати TYROLIA LD 12

Автоматите на Tyrolia са преминали с отлични резултати всички тестове за и са доказано автоматите с най-високо ниво на сигурност и безопасност.  Много фрийрайдъри използват този автомат, за да избегнат ситуации с неочаквано отваряне при големи скокове или екстремно каране в необработени терени, идеален за скиори експерти които карвират на писта и тези, които карат навсякъде в планината.   Tyrolia LD 12 е най-лекия автомат с диагонално отваряне на предната и на задната част на автомата. LD 12 е с иновативна конструкция, с която е постигнато с 20 процента по-леко тегло, но със същите технически характеристики за сигурност.  За максимална сигурност предната част на автомата отваря хоризонтално и вертикално на 180 градуса и освобождава точно и прецизно обувката при падане или удар. Антиблокираща ABS система с подвижна лента и четири ролки, намалява триенето и гарантира отварянето на автомата точния момент дори, когато е заледен и замръзнал. Пълен диагонал на задната част на автомата осигурява отваряне и освобождаване на обувката както вертикално, така и (странично) хоризонтално. Автоматите могат да се монтират на всички модели ски без интегрирана система Стойности на натоварване - DIN 3.5 - 12 (от 38 до 132 кг) Ref. 111227 / 5840 red производител: Tyrolia - Австрия (made in Austria)..

192.00 лв 275.00 лв

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Ambition 12 АТ

Ambition 12 AT е лек и сигурен автомат за ски туризъм, който осигурява индивидуални възможности за настройка и изключителна безопасност при ползване, която се очаква от TYROLIA.  Лека и здрава конструкция в комбинация с оптимална функционалност ще задоволят изискванията на всички любители на алпийския ски туринг, които се осмеляват да оставят зад себе си добре обработените писти и да се спуснат в приключения в пудрата и необработените терени. Ambition 12 AT дава възможност за достъп до всички райони на планините (ACCESS ALL AREAS) без компромис със сигурността.  Ambition 12 AT има много предимства пред другите автомати: Иновативната и изключително функционална система за изкачване, разположена възможно най-близо до петата се регулира за 0 ° / 5 ° / 10 ° / 15 °, за да се постигне оптимално съответствие с наклона на склона и може да бъде инициирана само с щеката, без да сваляте ските от краката си. Независимо дали се разхождате по равен терен или се изкачвате по стръмен склон, просто използвайте щеката си, за да промените градуса на изкачване или да заключите автомата за спускане. Това е и най-голямото предимство на TYROLIA при ходене по разнообразни терени, където се редуват леки спускания и изкачвания с различен наклон. Може да се ползва както със стандартни ски обувки, така и с комбинирани обувки. Височината на предното фиксиране на обувката в автомата се регулира нагоре и надолу, за да затвори перфектно всяка обувка, което прави Ambition съвместим с всички комбинирани и скиорски обувки.  Предната част на автомата е с широка 65мм метална пластина в комбинация с две ролки, осигурява прецизно освобождаване както на пластмасовата скиорска обувка, така и на комбинираната с гумена подметка, с което осигурява доказани характеристики за безопасност и сигурност.  Новоразработената конструкция на предната част на автомата със странично разположена пружина осигурява нисък център на въртене, като позволява изправяне до 90 градуса, което улеснява максимално ходенето и катеренето по стръмни терени. Уникална телескопична тръба с леко тегло, позволява по-компактен дизайн и перфектно позициониране без отклонение от центъра, което подобрява баланса при ходене и катерене във всяка ситуация и дава възможност за регулиране за различни дължини на подметката - от 260 до 350 мм. Ambition 12 AT е с изпитаната система Freeflex, която позволява естествено огъване на автомата при екстремно каране на твърди трасета.  Ambition 12 AT е най-сигурния, най-лесния и най-безотказния автомат с леко тегло предназначен за всички, които обичат да обикалят необработените терени в планината и поствят безопасността пред всичко останало. Прецизен контрол при спускането, в съчетание с перфектна механика за по-лесно ходене нагоре.  С моделите на Attack, конструкторите от TYROLIA са направили възможно най-вълнуващо всяко излизане на ски в планината, като в същото време гарантират сигурност, безопасност и прецизност при каране. Съвременните автомати на TYROLIA са резултат от 90 години разработки, иновативни технологии и съвместна работа с най-добрите скиори, (които карат със 120км в спускането, скачат от скали и прелитат по 70-80м скокове), за да се гарантира абсолютната безопасност и сигурност при ползване на автоматите TYROLIA. Височина на автомата - 38 мм  Тегло на скиора от 36 до 132 кг (DIN 4 - 12)  Тегло на автомата - 1810 гр Автомата покрива различни размери на обувката - от 260 до 350 мм Стоперите не са включени в цената на автоматите, закупуват се отделно в зависимост от ширината на ските. Ref. 111610 / 103589 производител: TYROLIA - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com  ..

515.00 лв 735.00 лв

Ски автомати TYROLIA Attack 13 AT Demo със стопери 110мм

Attack 13 AT Demo са перфектните автомати за достъп всички зони в планината ААА (Access All Areas) и за всички, които са готови да атакуват.  Само най-амбициозните скиори могат да оставят зад себе си добре обработените писти и да се спуснат в приключения в пудрата и необработените терени. С модела Attack, конструкторите от TYROLIA са направили това възможно най-вълнуващо, като в същото време гарантират сигурността на всички. Съвременните автомати на TYROLIA са резултат от 90 години разработки, иновативни технологии и съвместна работа с най-добрите скиори, (които карат със 120км в спускането, скачат от скали и прелитат по 70-80м скокове), за да се гарантира абсолютната безопасност и сигурност при ползване на автоматите TYROLIA. Attack 13 AT Demo са автомати с компактен дизайн, ниска платформа и възможности за регулиране, за да паснат идеално на всеки модел скиорски обувки, което ги прави идеални за фрийраид ски, парк и пайп, фрийстаил, ски за писта и за каране навсякъде из планината, но с едно голямо предимство - центъра на автомата може да се мести. Това дава възможност ако ще карате в много дълбок сняг и ви трябва по-дълга предна част - местите автомата назад за да не потъва предницата в дълбокия сняг и ако искате да правите по-къси и лесни завои с широките ски - измествате центъра напред. Този вид регулиране дава възможност дори и с широки ски да завивате лесно на писта и със същите ски да карате в пудрата. По същия начи автомата се регулира по всеки размер обувка от 259мм до 386мм без да се налага да се сваля и премонтира ако сменате обувките.  Скиорите предпочитат автомат, който осигурява контрол, функционалност и максимална сигурност не само при каране на добре обработени писти, но и на трудни и опасни трасета. Attack е модел, който осигурява всичко това и в същото време гарантира максимално бързо предаване на движението към ските. Нова конструкция на предната част на автомата е съвместима с всички модели скиорски обувки и комбинирани обувки за ски туризъм и фрийрайд.  Сигурна 77мм метална пластина предпазва от плъзгане.  Нова по-лека и по-здрава задна част на автомата гарантира прецизно освобождаване на обувката при евентуално падане.  Ниската платформа и конструкцията на автомата осигуряват максимално прецизно и бързо предаване на движението към ските и осигуряват абсолютен контрол и стабилност.  TYROLIA Attack е най-технологичния съвременен ски автомат в който всеки детай е разработен с идеята да се създаде абсолютно сигурен, стабилен, надежден и функционален автомат лесен за ползване. Височина на платформата - 32мм Подходящи за скиори с тегло 42 - 143кг (DIN 4 - 13) Тегло на автоматите - 2550гр Ref. 114152 / 103595 Автоматите се предлагат със стопери 110мм производител:  TYROLIA - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com  ..

414.00 лв 637.00 лв

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Ambition 12 AT Carbon със стопери 85мм

Ambition 12 AT Carbon е за всички любители на алпийския ски туринг, които държат на най-доброто от ски екипировката. Ambition 12 AT Carbon ви дава  възможност за достъп до всички райони на планините без компромис със сигурността. Изработен от изключително лек и супер здрав КАРБОН, Ambition 12 AT гарантира сигурността на всички, които се осмеляват да оставят зад себе си добре обработените писти и да се спуснат в приключения в пудрата и необработените терени.  Новият Ambition 12 AT Carbon е с модерен дизайн и иновативен профил изработен от Карбон, който намалява теглото с 200 грама, но без да намалява сигурността, като позволява безкомпромисен контрол при спускането надолу дори и по най стръмните терени. По-лекото тегло намалява умората при по-продължително ходене.  Прибавете към това и най-модерната и изключително функционалната система за изкачване, която се регулира за 0 ° / 5 ° / 10 ° / 15 ° и може да бъде инициирана, само с щеката без да сваляте ските от краката си. И получавате най-сигурния, най-лекия, най-лесния и най-безотказния автомат за всички, които обичат да обикалят необработените терени в планината и поствят безопасността пред всичко останало.  Освен лекото тегло, Ambition 12 AT Carbon има и други съществени предимства - може да се ползва както със стандартни ски обувки, така и с комбинирани обувки. Височината на предното фиксиране на обувката в автомата се регулира нагоре и надолу, за да затвори перфектно всяка обувка, което прави Ambition съвместим с всички комбинирани и скиорски обувки.  Предната част на автомата е с широка 65мм метална пластина в комбинация с две ролки, която осигурява прецизно освобождаване както на пластмасовата скиорска обувка, така и на комбинираната с гумена подметка, с което осигурява доказани характеристики за безопасност и сигурност. Прецизен контрол при спускането, в съчетание с перфектна механика за по-лесно ходене нагоре осигурява отличен баланс. Широка контактна зона подобрява стабилността. Новоразработената (Freeride Pro Toe) конструкция на предната част на автомата със странично разположена пружина осигурява нисък център на въртене като позволява изправяне до 90 градуса, което прави лесно ходенето и катеренето по стръмни терени. Автомата се регулира на четири различни позиции (без да сваляте ските), за да се постигне оптимално съответствие с наклона на склона: 0 ° / 5 ° / 10 ° / 15 °. Независимо дали се разхождате по равен терен или се изкачвате по стръмен склон, просто използвайте щеката си за да промените градуса на изкачване или да заключите автомата за спускане. Това е и най-голямото предимство на TYROLIA при ходене по разнообразни терени, където се редуват леки спускания и изкачвания с различен наклон. Изпитаната система Freeflex позволява естествено огъване на автомата при екстремно каране на твърди трасета.  Ambition 12 AT Carbon е с уникална телескопична тръба с леко тегло, която позволява по-компактен дизайн и перфектно позициониране без отклонение от центъра, което подобрава баланса при ходене и катерене във всяка ситуация. С моделите на Ambition, конструкторите от TYROLIA са направили възможно най-вълнуващо всяко излизане на ски в планината, като в същото време гарантират сигурност, безопасност и прецизност при каране. Съвременните автомати на TYROLIA са резултат от 90 години разработки, иновативни технологии и съвместна работа с най-добрите скиори, (които карат със 120км в спускането, скачат от скали и прелитат по 70-80м скокове), за да се гарантира абсолютната безопасност и сигурност при ползване на автоматите TYROLIA. Уникалното съчетание на карбон и високотехнолгични пастмаси осигуряват на  този автомат  леко тегло и задължителната максимална сигурност и стабилност. Височина на автомата - 38мм  Тегло на скиора от 33 до 132кг (DIN 3 - 12)  Тегло на автомата - 1620 гр Размер - М (автомата покрива дължини на подметката - от 290 мм до 330 мм) Ref. 111711 / 103590 Автоматите се предлагат със стопери - 85 мм  производител: TYROLIA - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com  ..

989.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Adrenalin 16 black green

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Adrenalin 16 black green

TYROLIA ADRENALIN осигурява ново, много по-високо ниво в ски туризма и фрийрайд карането, давайки &n..

395.00 лв 659.00 лв

40.1%

Автомати за ски туризъм и фрийрайд  TYROLIA Ambition 12 AT Carbon със стопери 85мм

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Ambition 12 AT Carbon със стопери 85мм

Ambition 12 AT Carbon е за всички любители на алпийския ски туринг, които държат на най-доброто от с..

989.00 лв

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Ambition 12 АТ

Автомати за ски туризъм и фрийрайд TYROLIA Ambition 12 АТ

Ambition 12 AT е лек и сигурен автомат за ски туризъм, който осигурява индивидуални възможности за н..

515.00 лв 735.00 лв

29.9%

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020