Алуминиева бутилка FRENDO 1L green

  • Марка: Frendo
  • Алуминиева бутилка - green
  • В наличност
  • 13.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Алуминиева бутилка FRENDO 1L green

Нуждаем се от течности по всяко време, затова независимо къде се намираме - сред природата или в града, винаги носим със себе си нещо за пиене. Защо това да не бъде в една и съща алуминиева бутилка, вместо в еднократните пластмасови? Екологични, напълно рециклируеми, но в същото време здрави, алуминиевите бутилки се ползват дълго време и не замърсяват околната среда - за разлика от масово използваните пластмасови бутилки. Затова те са все по-предпочитани от тези от нас, които ги е грижа за околната среда. Удобни, ултра-леки, дълготрайни, в различни цветове и дизайн, отговарящ на нашата индивидуалност и не на последно място - хигиенични.
Алуминиевата бутилка, изключително лека, екологично чиста, без съдържаниа на Бисфенол А /BPA/. С добре уплетнена капачка на винт, окомплектована с карабинер за закачване.
Капацитет: 1 L
Тегло: 134 гр
Размери: височина - 27 см / диаметър - 8 см

Frendo - Франция

Frendo

Още от Frendo

Детски дъждобран FRENDO Junior Poncho

Детски дъждобран тип пончо с качулка осигурява трайна защита от дъжд и влага.  Изработен изцяло от 100% рециклируем материал EVA /Ethylene Vinyl Acetate/ Облича се през главата, няма разширение предвидено за раница, но е достатъчно широко, за да покрие добре дете заедно с малка раница на гърба. Продава се с калъфче с дръжки  Материал - EVA /Ethylene Vinyl Acetate/ Тегло - 260 грама Размери - един размер 122 х 186 х 0,16мм Цвят - червен  производител: Frendo - Франция  ..

18.00 лв

Анодизирана алуминиева чаша FRENDO yellow

Анодизирана алуминиева чаша FRENDO. Много лека и здрава чаша, изработена от Анодизиран алуминий. Алуминият, от който е изработена чашата е подложен на процес, наречен анодизиране – това е екологично безопасен електрохимичен процес, който преобразува повърхността на алуминия в алуминиев оксид, създавайки краен продукт, който е по-здрав, траен и устойчив на атмосферни влияния. Алуминият по принцип е лек материал с ниска стойност, подходящ за съдове, които ще се носят на гръб. С анодизирането е превъзмогнато това, че материалът е мек - получавате продукт, който е лек, но и издръжлив на нараняване и деформиране. Тегло - 83гр Размери -  диаметър 81мм / височина 87мм Frendo - Франция  ..

14.00 лв

Анодизирана алуминиева чаша FRENDO blue

Анодизирана алуминиева чаша FRENDO Много лека и здрава чаша, изработена от Анодизиран алуминий. Алуминият, от който е изработена чашата е подложен на процес, наречен анодизиране – това е екологично безопасен електрохимичен процес, който преобразува повърхността на алуминия в алуминиев оксид, създавайки краен продукт, който е по-здрав, траен и устойчив на атмосферни влияния. Алуминият по принцип е лек материал с ниска стойност, подходящ за съдове, които ще се носят на гръб. С анодизирането е превъзмогнато това, че материалът е мек - получавате продукт, който е лек, но и издръжлив на нараняване и деформиране. Тегло - 83гр Frendo - Франция  ..

14.00 лв

Анодизирана алуминиева чаша FRENDO red

Анодизирана алуминиева чаша FRENDO. Много лека и здрава чаша, изработена от Анодизиран алуминий. Алуминият, от който е изработена чашата е подложен на процес, наречен анодизиране - това е екологично безопасен електрохимичен процес, който преобразува повърхността на алуминия в алуминиев оксид, създавайки краен продукт, който е по-здрав, траен и устойчив на атмосферни влияния. Алуминият по принцип е лек материал с ниска стойност, подходящ за съдове, които ще се носят на гръб. С анодизирането е превъзмогнато това, че материалът е мек - получавате продукт, който е лек, но и издръжлив на нараняване и деформиране. Материал - анодизиран алуминий Размери - диаметър 81мм / височина 87мм Тегло - 83гр Frendo - Франция  ..

14.00 лв

Бутилка FRENDO Traditional 600ml

Туристическа бутилка за вода или други течности, подходяща за туризъм, къмпинг или пътуване. Изработена от олекотена неръждаема стомана (съотношението в стоманата между Хром и Никел в проценти е 18/8, което я прави идеална за направата на съдове и прибори за храна).  Голямо гърло с диаметър 32мм я прави много лесна за почистване. Капачка на винт, комплектована с карабинер. Вместимост - 0.6 литър Тегло - 137 грама. Височина - 21.8 см Диаметър - ø7.1 см Ref. 130153 производител: Frendo - Франция  ..

17.00 лв

Бутилка FRENDO Traditional 750ml

Туристическа бутилка за вода или други течности, подходяща за туризъм, къмпинг или пътуване. Изработена от олекотена неръждаема стомана (съотношението в стоманата между Хром и Никел в проценти е 18/8, което я прави идеална за направата на съдове и прибори за храна).  Голямо гърло с диаметър 32мм я прави много лесна за почистване. Капачка на винт, комплектована с карабинер. Вместимост - 0.75 литър Тегло - 169 грама. Височина- 24.6 см Диаметър - ø7.1 см Ref. 130163 производител: Frendo - Франция  ..

18.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: алуминиева бутилка, Frendo, алуминиева бутилка Frendo,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019