• Антибактериален спрей STORM Deo Outdoor Gear 75ml

Антибактериален спрей STORM Deo Outdoor Gear 75ml

  • Марка: Stormcare
  • Антибактериален спрей Storm Deo 75ml
  • В наличност
  • 11.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Антибактериален спрей STORM Deo Outdoor Gear 75ml

Антибактериален спрей за обувки и туристическа екипировка.
Хигиенично и ефективно намалява и отстранява миризми. Хипоалергенен и безопасен към кожата. Уникален спрей с повърхностно активни неорганични соли, които доказано убиват всички бактерии, предотвратяват репликацията им и не позволяват появата на миризми. 
Може да се използва за обувки, каски, шапки, ръкавици и т.н.
Опаковка: 75 мл
• Технология Inorganic salts
• Спира бактериалното развитие
• Хипоалергенен, безопасен за кожата
• Пряко приложение /не се нуждае от предварителна обработка/
• Подходящ за обувки, каски, ръкавици
ИНСТРУКЦИЯ: Разклатете добре преди употреба. Пръскайте във вътрешната страна на обувките, каските или ръкавици.
Оставете да изсъхне добре преди употреба.
Да се съхранява на недостъпно за деца места
Да се избягва попадане на препарат в очите
Да се избягва продължителен контакт с кожата.
Ref. 8887
STORMcare - UK

Stormcare

Още от Stormcare

Импрегниращ спрей за обувки с естествена кожа STORM Proof Smooth Leather 150 ml

Лесен за употреба спрей подхранващ кожата и осигуряващ на основата на въглеводорода водоотблъскващо покритие. • Дълбоко подхранва естествената кожа • Подходящ за всички цветове кожа • Водоотблъскващо покритие • Поддържа еластичността на кожата • Не вреди на дишащи мембрани ИНСТРУКЦИЯ: Разклатете добре преди употреба. Прилагайте върху почистена и суха кожа. Обърнете особено внимание на по-сухите участъци. Може да полирате леко. Да се съхранява на недостъпно за деца места Да се избягва попадане на препарат в очите  Да се избягва продължителен контакт с кожата • Опаковка: 150 ml Ref. 643 / Storm proof smooth leather Storm - UK..

8.50 лв

Ремонтна лепенка STORM All Outdoor Repair Standard Pack

Прозрачна лепенка за ремонт на дупки и разкъсвания. За използване върху плат, кожа, неопрен, полиестер, пластмаса и др. Водоустойчива, гъвкава, устойчива на UV лъчи, подходяща за ремонт на облекла, палатки и обувки. Лепенката може да се изреже в необходимия на вас размер и форма като оставите около 1см лепенка извън скъсания участък. Където е възможно залепете лепенка от двете страни на материята. Включва 3 бр. лепенки: 225 x 75 мм  35 x 35 мм 22 x 22 мм Ref. 8898 Stormcare - UK alpinsport..

22.80 лв

Вакса за естествена кожа STORM - неутрална 100 ml

Висококачествена вакса за импрегниране и поддържане на всякакъв вид гладка кожа. Нежен крем, който подхранва, обогатява я с въглеводород, прави я водоотблъскваща и в същото време позволява на кожата да диша естествено. Съдържанието на Carnauba в препарата матира кожата, а ако желаете може да търкате до блясък. ИНСТРУКЦИЯ: Прилагайте върху почистена кожа. Нанесете равномерно и полирайте до блясък. Да се съхранява на недостъпно за деца места Да се избягва попадане на препарат в очите Да се избягва продължителен контакт с кожата. Цвят: неутрален Напълно приложим и при кожени обувки с дишащи мембрани Ref. 140125 производител: STORM - Великобритания..

9.80 лв

Почистващ препарат за водоустойчиви облекла STORM 1L

Перилен препарат почиства всички видове тъкани, водоустойчиви облекла и оборудване, подходящ за употреба в твърда и мека вода. „Fabric Cleaner” е добре концентриран и може да се използва върху всякакви тъкани, в перални машини, ръчно пране и индустриални почиствания. Възтановява свойствата на дишащи мембрани. Препарата е нежен към всички тъкани, не оставя мътни остатъци във водата, които да увредят или сменят цвета на тъканите и не съдържа оптически избелители.   Специалната формула за почистване на „Storm” е ефективна в райони с твърда и мека вода, като същевременно поддържа неутрален баланс на PH. Количество: 1 L PH неутрално Почиства при ниска температура на водата Подходящ за всички видове вода Подходящ за всякакви тъкани По-силен концентрат /в сравнение с други брандове/ Може да се смеси с препарат за импрегниране /едно изпиране с два препарата едновременно/ Лесно изплакване, без матиране Безопасен за всякакви мембрани ИНСТРУКЦИЯ: Разклатете добре преди употреба и изсипете препоръчителното количество от 75ml за машинен цикъл в отделението за препарат. Ако дрехите или екипировката се нуждаят и от импрегниране използвайте „Storm” „Wash In Waterproofer”, като  го поставите в отделението за омекотител. Почиствайте дрехите и екипировката според  указанията на производителя. За почистване на големи площи, препоръчителната доза е 2 капачки, разредени в съд с 10L вода, като може да се използва мека гъба или четка. Изплакнете добре след обработка с препарата. Да се съхранява на недостъпно за деца места. Да се избягва попадане на препарат в очите. Да се избягва продължителен контакт с кожата. Ref. 7947 производител: STORM - Великобритания alpinsport..

17.80 лв

Импрегниращ спрей за обувки STORM Outdoor Footwear 150 ml

Импрегниращ спрей за туристически и градски обувки, който възстановява първоначалните свойства на водоустойчиви обувки от всякакви материи: набук, велур, гладка кожа, тъкани. Лесен за употреба, осигурява висока водоустойчивост и прави обувките прахоотблъскващи и устойчиви на мазни замърсявания.  ИНСТРУКЦИЯ: Разклатете добре преди употреба. Нанасяйте равномерно върху чисти обувки. Отстранете попадналия препарат върху подметките. Оставете препарата да съхне минимум 12 часа. Да се съхранява на недостъпно за деца места Да се избягва попадане на препарат в очите Да се избягва продължителен контакт с кожата. Опаковка: 150 ml „NANO” технология за хидроизолиране Устойчивост на замърсявания Подходящ за всякакви обувки Не променя цвета или структурата на материите Ref. 639 / Storm proof outdoor footwear производител: STORM - Великобритания..

11.50 лв

Импрегниращ препарат за облекла STORM 300 ml

Импрегниращ препара, подходящ за всякакви тъкани. Възстановява първоначалните свойства на водонепромокаеми облекла и екипировка, като не е необходимо използването на центрофуга и сушилня след изпиране. Благодарение на уникалната си формула „Wash In Waterproofer” консервира въздух и подобрява /възстановява/ водонепромукаемостта на екипировката и не се нуждае от топлинна обработка. Може да се използва заедно с препарата за почистване / Wash In Cleaner /. След като екипировката изсъхне напълно е готова за употреба. Количество: 300 ml Подходящ за всякакви тъкани Напълно ефективен и върху увредени и износени материи По-силен концентрат /в сравнение с други брандове/ Подходящ за всички видове вода Може да се смеси с препарат за почистване /едно измиване с два препарата едновременно/ ИНСТРУКЦИЯ: За оптимални резултати използвайте заедно с препарат за почистване /Wash In Cleaner/, който се поставя в отделението за препарат, а „Wash In Waterproofer” поставяте в отделението за омекотител, като препоръчителната доза е 75 мл. Перете екипировката според указанията на производителя. Максимален ефект - 12 часа след третиране с препарата. Да се съхранява на недостъпно за деца места Да се избягва попадане на препарат в очите Да се избягва продължителен контакт с кожата. Ref.140117 / Storm Fast Dry Proof 300ml производител: STORM - Великобритания..

16.40 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020