Глетчерни очила CEBE Summit 2 - 4000 Grey Mineral CBSUM2

  • Марка: Cebe
  • Summit 2 - CBSUM2
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 207.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Глетчерни очила CEBE Summit 2 - 4000 Grey Mineral CBSUM2

2019 емблематичният високопланински модел глетчерни очила Summit е с по-атрактивен и функционален дизайн. С изключение на Summit 5 всички останали модели от серията Summit са с филтър категория 4, предназначени за ползване във високата планина при условия на интензивно слънчево греене. Подходящи за алпинизъм, туризъм, ски, сноуборд и всякакви дейности в планината във всякакви метеорологични условия. Всичко в този модел е проектирано и направено така, че да ви предпази очите по време на заниманията ви в планината.
Антирефлексно покритие добавено върху задната страна на лещите елиминира негативните ефекти от заслепяването, за да предотврати умората на очите и да осигури първокласно оптично качество. 
Покритие против надраскване - специално покритие нанесено върху външната страна на лещите увеличава твърдостта на лещите и подобрява устойчивостта им на издраскване и в същото време изгражда по-добра и здрава основа за огледалния слой.
Странични кожени протектори предпазват от проникване на светлина отстрани (може да се свалят в случай, че не са Ви необходими). Връзка за очилата.
Лещи - 4000 Grey Mineral AR Blue Flash Mirror 
Минералните лещи осигуряват най-доброто визуално качество и оптична яснота и максимална устойчивост на надраскване и издръжливост. 
Синьото огледално покритие намалява отблясъците от водни повърхности, което прави очилата подходящи и за водни спортове.
Филтър - категория 4
Важно! Очилата с лещи категория филтър 4 НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ШОФИРАНЕ!
Пропускане на светлина - 13%
Цвят на рамката - матово черно и синьо
Дължина на рамката - 131мм
Размер на лещата - 58.7мм х 48.1мм
Base - 6
Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване.
Ref. CBSUM2 / 5831

производител: Cebe - Франция


©copyright alpinsport-bg.com


 

Cebe

Още от Cebe

Слънчеви очила CEBE Whisper Zone Grey Cat.3 Red AR - CBWHISP5

Моделът Whisper от колекцията на CEBE Sport Active Series е със спортен атрактивен дизайн, поликарбонатни лещи и лека рамка. Елегантен модел с всички характеристики на спортни очила. Спортните серии на очилата CEBE са предназначени за активно практикуващи спортисти, които имат нужда от гарантирана защита за очите. Гумени подложки за носа - изработени от гумен материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място при активни спортни дейности.  Червено огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането. Покритие от вътрешната страна на лещите, елиминира неприятните ефекти от отблясъците, което намалява умората в очите. Материал на лещите - POLYCARBONATE - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвикава явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото, осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели на Cebe предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи (поликарбонат) - Zone Grey Cat.3 Red AR Филтър категория - 3 Защита - 100% UV защита База - 8 Размер на лещите - 59 мм x 39 мм Размер на моста над носа - 18 мм Дължина на дръжката - 126 мм Рамка -  черно мат и оранжево Ref: CBWHISP5  производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com ..

127.00 лв

Слънчеви очила CEBE Utopy 4 Zone Grey Cat.3 Green - CBUTOPY4

Спортни слънчеви очила подходящи за хора с по-голямо лице. Дизайна на рамката и лещите осигуряват широко зрително поле, оптимална защита и прилягат удобно по лицето.  Материал на лещите - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат.  Поликарбонатът има висока устойчивост на удар и външни влияния, не се променя при различните атмосферните условия и запазва механичните и оптичните си свойства в температурни граници от - 40 до + 110°С. Поликарбонатът е 20 пъти о-здрав и устойчив на удар от стъклото, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи - Zone Grey Cat.3 Green - сиви лещи с зелено огледално покритие База - 8 Размер на лещите - 65 x 39мм  Размер на моста над носа - 14,3 мм Дължина на дръжката - 133 мм Материал на лещите - поликарбонат Филтър категория - 3 Защита - UV защита Рамка - черен мат, зелено Ref. CBUTOPY4  производител: Cébé - Франция   ©copyright alpinsport-bg.com ..

86.00 лв

Слънчеви очила със сменяеми лещи CEBE S'Track - CBSTL13

Cebe са известни с качеството на рамките и моделът S’track е чудесен пример за това. S`Track е предназначен за планински спортове, колоездене и всякакви активни спортни занимания на открито.  Моделът S`Track е разработен в сътрудничество с Sébastien Chaigneau - световен шампион в дисциплината ULTRA TRAIL. Ултра технически, ултра вентилирани, ултра стабилни - най-доброто за планинско бягане и спорт. Формата на рамката и лещите са специално разработени към оптимизиране на циркулацията на въздуха, за да се сведе до минимум замъгляването при активни спортни дейности. Гумените подложки за носа са изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място. Сменяеми лещи - бърза и функционална система за смяна на лещите, която Ви дава възможност да ползвате очилата независимо условията. Благодарение на сменящите се лещи ще можете да практикувате любимите си спортове по всяко време независимо от метеорологичните условия. Продуктите на Cébé са тествани от най-добрите спортисти в своите спортове. Това дава възможност на фирмата непрекъснато да прави промени и да усъвършенства моделите си и да предлага все по-нови и качествени модели. Дали се разхождате в парка или по склоновете на планините, на брега на морето или шофирате, слънчевите очила на Cébé са произведени да задоволят и най-взискателни стандарти.  Когато се движите по планински маршрути, трябва да се съсредоточите върху околната среда и пътя пред Вас, затова трябва да разчитате на очилата да стоят стабилно на главата без да се налага да мислите за тях и да ги пазите. За тези случаи дизайнерите от CEBE проектираха SYMBIO - изключителна концепция с V образен дизайн за перфектно рапределяне на теглото и натиска на очилата върху главата. Резултатът е висок комфорт и ниво на стабилност постигнато единствено в моделите на CEBE.  Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване. Моделът е комплектован с два чифта различни лещи, които се сменят в зависимост от условията:  Zone Grey Cat.3 Silver AF - сиви лещи с огледално покритие, категория филтър 3 - използват се при интензивно слънчево греене. Zone Clear Cat.0 AF - безцветни лещи категория филтър 0 - използват се при облачно и мъгливо време с ниска осветеност. 100% UV защита База - 8 Размер на лещите - 68мм x 43,5мм  Дължина на рамката - 121мм Филтър категория: 0 - 3 Рамка -  черно мат синьо Тегло - 28гр Ref. CBSTL13 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com      ..

177.00 лв

Слънчеви очила със сменяеми лещи CEBE S'Track L - CBS058

Cebe са известни с качеството на рамките и моделът S’track е чудесен пример за това. S`Track е предназначен за планински спортове, колоездене и всякакви активни спортни занимания на открито.  Моделът S`Track е разработен в сътрудничество с Sébastien Chaigneau - световен шампион в дисциплината ULTRA TRAIL. Ултра технически, ултра вентилирани, ултра стабилни - най-доброто за планинско бягане и спорт. Формата на рамката и лещите са специално разработени към оптимизиране на циркулацията на въздуха, за да се сведе до минимум замъгляването при активни спортни дейности. Гумените подложки за носа са изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място. Сменяеми лещи - бърза и функционална система за смяна на лещите, която Ви дава възможност да ползвате очилата независимо условията. Благодарение на сменящите се лещи ще можете да практикувате любимите си спортове по всяко време независимо от метеорологичните условия. Продуктите на Cébé са тествани от най-добрите спортисти в своите спортове. Това дава възможност на фирмата непрекъснато да прави промени и да усъвършенства моделите си и да предлага все по-нови и качествени модели. Дали се разхождате в парка или по склоновете на планините, на брега на морето или шофирате, слънчевите очила на Cébé са произведени да задоволят и най-взискателни стандарти.  Когато се движите по планински маршрути, трябва да се съсредоточите върху околната среда и пътя пред Вас, затова трябва да разчитате на очилата да стоят стабилно на главата без да се налага да мислите за тях и да ги пазите. За тези случаи дизайнерите от CEBE проектираха SYMBIO - изключителна концепция с V образен дизайн за перфектно рапределяне на теглото и натиска на очилата върху главата. Резултатът е висок комфорт и ниво на стабилност постигнато единствено в моделите на CEBE.  Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване. Моделът е комплектован с два чифта различни лещи, които се сменят в зависимост от условията:  Лещи - Zone Grey Cat.3 Green AF  Безцветни прозрачни лещи - Zone Clear Cat.0 AF - за мрачно и много облачно време с много ниска осветеност База - 8 Размер на лещите - 68мм x 43,5мм  Дължина на рамката - 121мм Филтър категория: 3 и 0 Рамка -  тъмно сиво мат и зелено Тегло - 28гр Ref: CBS058 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com ..

177.00 лв

Слънчеви очила CEBE Proguide Peak Grey Cat.4 Silver AR - CBS039

Стилен и атрактивен модел от спортната линия SPORTЕCH. Материал на лещите - поликарбонат. Поликарбонатът има висока устойчивост на удар и външни влияния, не се променя при различни атмосферни условия и запазва механичните и оптичните си свойства в температурни граници от - 40 до + 110°С. Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото и осигурява добра защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи - Peak Grey Cat.4 Silver AR подходящи за дни с интензивно слънчево греене. Огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането. Не се препоръчват за шофиране. Anti-Fog технология не позволява запотяване и замъгляване на очилата при никакви обстоятелства, независимо от атмосферните условия. Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване. База - 8 Размер на лещите - 72 мм x 46 мм Размер на моста над носа - 17 мм Дължина на дръжката - 130 мм тегло: 42гр Филтър категория - 4 Рамка - тъмно зелено мат/ оранжево Ref: CBS039 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

165.00 лв

Слънчеви очила CEBE Proguide Zone Vario Green Cat.2-4 Silver AF - CBS028

Стилен и атрактивен модел от спортната линия SPORTЕCH. Материал на лещите - поликарбонат. Поликарбонатът има висока устойчивост на удар и външни влияния, не се променя при различни атмосферни условия и запазва механичните и оптичните си свойства в температурни граници от - 40 до + 110°С. Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото и осигурява добра защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи - Zone Vario Green Cat.2-4 Silver AF - високотехнологични фотохроматични лещи - променят се в зависимост от светлинните условия. Изложени на повече светлина, лещите потъмняват и респективно при по-ниска осветеност лещите изсветляват. Независимо дали го забелязваме или не, светлинните условия около нас се променят непрекъснато и това изморява очите да се адаптират постоянно към новите условия. Фотохроматичните лещи защитават очите при всякакви атмосферни условия. Anti-Fog технология не позволява запотяване и замъгляване на очилата при никакви обстоятелства, независимо от атмосферните условия. Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване. База - 8 Размер на лещите - 72 мм x 46 мм Размер на моста над носа - 17 мм Дължина на дръжката - 130 мм тегло: 42гр Филтър категория - 2-4 Рамка - тъмно сиво мат/ зелено Ref: CBS028 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

177.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: глетчерни очила, Cebe Summit, очила Cebe, слънчеви очила Cebe,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019