Графитни лентички HOLMENKOL p-tex strips

  • Марка: Holmenkol
  • p-tex strips
  • В наличност
  • 0.50 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Графитни лентички HOLMENKOL p-tex strips

Графитни лентички за ремонт на ски или сноуборд база. Черни - подходящи за черна или графтна база. Лентичките са най-лесния начин да запълните нежеланите драскотини по базата на ските или борда - запалвате и заливате повредените места, след което оставяте пластмасата да изтине и изцикляте излишното докато остане равна повърхност. След запълване и изцикляне на базата остава гладка повърхност, на която лесно се полага вакса. 

Цена за 1 брой - 0,50лв 
производител: HOLMENKOL - Германия

Holmenkol

Още от Holmenkol

Гума HOLMENKOL Grinding rubber #20550

Гума за премахване на остатъците след заточване на кантове на върха и на опашката на борда или ските.  Размери: 70мм x 20мм. Ref. #20550 / 4429 производител: Holmenkol - Германия (произведено в Германия) ..

15.00 лв

Вакса HOLMENKOL Worldcup Mix #100989

Висококачествена хидрокарбон вакса отговаряща на стандартите за световната купа. Съдържа: 3 х 35 гр - Alphamix, Betamix, Ultramix подходящи за всеки тип сняг и температура. Жълта: от - 4º до 0º C Червена: от -14 º до - 4º C Синя: от - 20º до -14º C Art. # 24129 Производител: Holmenkol - Германия ..

24.00 лв

Термометър HOLMENKOL Snow/Air -30/+50°C - 20731

С точната вакса усещането е различно ! Без подходяща вакса снегът залепва по основата на ските или борда. Ваксата за твърд и мек сняг е различна, както и температурата на снега и въздуха е различна. За да определите точно каква вакса ви е необходима добре е да имате термометър, който измерва температурата на снега и на въздуха. Термометърът на Holmenkol измерва най-прецизно температурата в диапазона от минус 30°C до плюс 50°C Удобен и лесен за работа. С размер и форма на писалка. Подходящата вакса ви гарантира максимално удоволствие от карането. ref. - 20731 Производител HOLMENKOL Sport-Technologies - Германия ..

35.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: holmenkol,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018