• Дамски обувки за туризъм ALPINA Diamond viola white

Дамски обувки за туризъм ALPINA Diamond viola white

  • Марка: Alpina
  • Diamond Lady
  • В наличност
  • 99.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски обувки за туризъм ALPINA Diamond viola white

Diamond на Alpina са Удобни и функционални дамски обувки подходящи за туризъм и разходки сред природата от пролетта до есента. Моделът е лек и удобен, идеален за ползване и в градски условия, за пътуване и екскурзии с дълги разходки.
Гъвкава конструкция повишава комфорта при продължително ходене.
Износоустойчив гумен материал около пръстите и петата предпазва обувката при ходене по скалисти терени. 
Моделът се предлага с два вида връзки за стягане: 
Ластични връзки за по-лесно и удобно обуване и събуване без развързване и обикновени връзки.
Подметка и форма на грайфера - специално разработени за да се осигури оптимално сцепление на сух и мокър неравен терен.
Външен материал - естествен велур 1,4мм
Подметка - EVA/Rubber
Клас - City trail, Trekking

производител: Alpina - Словения

 

Alpina

Още от Alpina

Туристически обувки ALPINA Helios E-vent

Туристическите обувки от Трекинг колекцията на Алпина са изработени с висококачествени материали и иновативни технически решения, за да Ви осигурят комфорт и приятни моменти в планината. Моделът Helios са обувки за туризъм, с водоустойчива и дишаща мембрана и здрава подметка Vibram, предназначен за планински преходи по пресечен и равнинен терен или разходки сред природата. Конструкцията и дизайна на обувката осигуряват свобода на движение в глезена и повече комфорт при дълго ходене.  Материал горна част - естествена кожа Набук с дебелина 2.0мм комбиниран с иновативна технологична мембрана E-vent / 4-DRY. Мембрана E-vent - високотехнологична водоустойчива мембрана осигуряваща оптимален комфорт при ползване в сурови и неблагоприятни условия. Мембраната E-vent поддържа обувките сухи като извежда влагата навън през милиони пори чрез технологията Direct Venting.  Подметка Vibram - здрава и устойчива двукомпонентна подметка Vibram осигурява стабилно стъпване върху всякакви повърхности. Разработена така, че да се постигне максимална стабилност, сигурност и комфорт при ходене. Специалната форма на грайфера на подметката осигурява стабилно движение по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена. Стабилизиращ протектор в задната част на обувката предпазва крака от стъпване накриво. Здрави метални кукички за връзките на обувката. Клас - Trekking, Hiking Тегло - 650гр Ref. 691V1 Helios E-vent производител: Alpina - Словения  ..

310.00 лв

Летни обувки ALPINA Ewl Junior blue

Олекотени летни обувки на словенската марка Алпина с атрактивен дизайн и супер дишаща материя, идеални за разходки в планината и града през лятото. Ewl са юношески обувки със стабилна трикомпонентна подметка с подходящ грайфер за ходене по туристически пътеки. Грайферът на подметката е разработен така, че да осигури добро сцепление на различни терени. Гъвкава конструкция за повече комфорт при по-дълго ходене. Изработени от олекотена мрежеста материя, която осигурява оптимална вентилация и температурен комфорт в топлите летни дни. Защитен елемент около пръстите и на петата на обувката за допълнителна защита. Характеристики: Клас - City trail Външен материал - синтетичен Подметка -  EVA Rubber CE - продуктът отговаря на всички европейски изисквания за качество. ref. 64232k производител: Alpina - Словения..

89.00 лв

Летни обувки ALPINA Ewl Junior green

Олекотени летни обувки на словенската марка Алпина с атрактивен дизайн и супер дишаща материя, идеални за разходки в планината и града през лятото. Ewl са юношески обувки със стабилна трикомпонентна подметка с подходящ грайфер за ходене по туристически пътеки. Грайферът на подметката е разработен така, че да осигури добро сцепление на различни терени. Гъвкава конструкция за повече комфорт при по-дълго ходене. Изработени от олекотена мрежеста материя, която осигурява оптимална вентилация и температурен комфорт в топлите летни дни. Защитен елемент около пръстите и на петата на обувката за допълнителна защита. Характеристики: Клас - City trail Външен материал - синтетичен Подметка -  EVA Rubber CE - продуктът отговаря на всички европейски изисквания за качество. ref. 64232k производител: Alpina - Словения..

89.00 лв

Дамски обувки за туризъм ALPINA Diamond violet

Alpina Diamond са функционални дамски обувки подходящи за туризъм и планински преходи  от пролетта до есента в ниските части на планината. Леки и удобни идеални за ползване и в градски условия, за пътуване и екскурзии с дълги разходки. Гъвкава конструкция повишава комфорта при продължително ходене. Моделът се предлага с два вида връзки за стягане: Ластични връзки за по-лесно и удобно обуване и събуване без развързване и обикновени връзки. Подметка и форма на грайфера - специално разработени за да се осигури оптимално сцепление на сух и мокър неравен терен. Износоустойчив гумен материал около пръстите и петата предпазва обувката при ходене по скалисти терени.  Външен материал - Естествен велур 1,4мм Подметка - EVA/Rubber Клас - City trail, Trekking производител: Alpina - Словения  ..

99.00 лв

Трисезонни туристически обувки ALPINA Viper Mid brown

Туристически обувки ALPINA Viper Mid с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex, Моделът Viper е лек и удобен, подходящ за продължителни преходи и разнообразни маршрути - планински и равнинни, за лов и риболов, както и за градска среда.  Viper Mid е удобен и функционален модел, който осигурява стабилност, сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.  Материал на обувката - естествен импрегниран велур.   Мембрана - Alpitex, разработена от инженерите на Alpina. Alpitex е водоустойчива и дишаща мембрана, която е с оптималната комбинация между дишане и изолация за да осигури комфорт за крака при различни атмосферни условия.  Конструкция - езикът е зашит за конструкцията на обувката, за да се елиминира възможността от проникване на вода, прах и камъчета. Дизайна на обувката държи стъпалото стабилно и предпазва крака от изкълчване и травми при ходене по неравни планински терени осигурявайки повече стабилност. Подметка Alpina Eva Rubber® - три компонентна подметка с различна твърдост и форма осигуряваща максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност на разнообразни терени и условия. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката осигуряват отлично сцепление при движение по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен. Специалната форма на грайфера под петата осигурява лесно спиране при слизане по стръмни склонове. Формата на грайфера под пръстите спомага за по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Каналите между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена. Дизайна на подметката обхваща изцяло крака и поддържа свода на стъпалото в позиция, която значително намалява умората. Гумен протектор на пръстите - предпазва обувката от скали, храсти и камъни. Системата на връзките дава възможност обувката да се стегне оптимално добре по крака. SOFT NATURAL MATERIALS - съвременната тенденция е да се използват естествени материали, с които кожата се чувства добре и точно това, е което Alpina прави. Естествените  материали използвани в моделите на Alpina позволяват на обувката да диша като собствената ни кожа, което ги прави по-удобни и по-приятни за носене особено при по-дълги трекинги. клас - Trekking, Hiking, Hunting, Fishing, City-trail тегло - 540гр / 1080гр (чифт) цвят - кафяв производител: Alpina - Словения Планинският туризъм и разходки в природата са изключително преживяване, затова ALPINA разработва функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт за потребителя.  ..

130.00 лв

Мъжки туристически обувки ALPINA Tibet Sympatex

Alpina Tibet са туристически обувки подходящи за еднодневни или многодневни преходи в планината и трекинги. Tibet са функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт за преминаване през трудни терени и използване при всякакви условия. Обувките Tibet са проектирани и изпълени така, че да осигурят оптимална стабилност и комфорт, да защитят краката Ви от вода и студ и да направят ходенето приятно и лесно за Вас. Здрави, водоустойчиви, дишащи и удобни. Мембрана - Sympatex® е водоустойчива и дишаща мембрана, която осигурява подходящ микроклимат за крака като му позволява да диша в по-топли условия и при активно ходене и не позволява на водата да проникне навътре при влажни и мокри условия. Мембраната Sympatex е оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантира пълен комфорт на крака независимо от условията. Материал - естествена кожа Набук с дебелина 2,6мм  Подплата от естествена  кожа в зоната на глезена и на езика на обувката. Подметка - Vibram® е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени.  FLEX ZONE - с цел да се намали натоварването в задната част на глезена, която понася почти цялото напрежение при продължителни преходи и изкачване Alpina създава обувки с така наречената гъвкава зона (“flex zone”) в задната част на обувката. Това облекчава напрежението върху Ахилесовото сухожилие и позволява по-лесно и спокойно изкачване нагоре.  Клас - Backpacking, Hunting, Hiking Тегло - 750гр Връзване - метални капси и метални кукички производител: Alpina - Словения ГРИЖА ЗА ОБУВКИТЕ Правилната грижа за обувките ще удължи времето им за експлоатация и няма да намали качествата им след време!  При леко замърсяване може да почиствате обувките с мека четка и вода не по-топла от 30°С. При силно замърсяване може да измиете обувките с вода не по-топла от 30°С и със специализиран препарат предназначен за съответния материал, от който са направени обувките. За постигане на най-добър резултат използвайте специализираните почистващи препарати.  Когато избирате препарат трябва да се съобразите с материите и типа кожа от които е направена обувката. Обувките с водоустойчива мембрана като Gore-Tex, Sympa-tex, Mer-tex и др. се третират със специализирани препарати за мембрани.  НЕ пускайте обувките в пералня или сушилня. НЕ дръжте и не сушете обувките близо до силни източници на топлина. НЕ използвайте гранулирани препарати за почистването им. Обувките се сушат на стайна температура...

325.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Дамски обувки за летен туризъм KARRIMOR Summit [black/grey]

Дамски обувки за летен туризъм KARRIMOR Summit [black/grey]

Karrimor Summit са дамски туристически обувки, предназначени за ходене по планински пътеки и разходк..

58.00 лв 98.00 лв

40.8%

Дамски обувки за спорт и туризъм THE NORTH FACE Hedgehog Hiker [grey]

Дамски обувки за спорт и туризъм THE NORTH FACE Hedgehog Hiker [grey]

Hedgehog Hiker Lady са удобни дамски обувки с лека конструкция и водоустойчива мембрана HydroSeal, п..

75.00 лв 125.00 лв

40%

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018