Дамски обувки за туризъм LA SPORTIVA TX4 mid Gore-Tex Lady grey

  • Марка: La Sportiva
  • TX4 mid Gore-Tex Lady grey
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 370.00 лв
  • 296.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски обувки за туризъм LA SPORTIVA TX4 mid Gore-Tex Lady grey

TX 4 mid Gore-Tex Lady са леки, удобни и устойчиви дамски туристически обувки направени от висококачествени материали, предназначени за технични трасета, подходи към скални маршрути, VIA FERRATA и преходи с тежка раница, идеални както за скалисти планински преходи, така и за ходене в равнината. Специалният профил на подметката прави възможно и катерене на леки скални пасажи. Дамските модели са специално разработени и съобразени със специфичните особености на женския крак, прадназначени да осигурят максимален контрол и комфорт при при движение на различни терени. Този модел е идеален за широка гама от условия и дейности на открито и предлага оптимално съчетание на тегло, изолация, комфорт и стабилност.
Обувките на La Sportiva са проектирани и изпълени така, че да осигурят максимална сигурност и комфорт, да защитят краката Ви от вода и влага и да направят ходенето приятно и сигурно за Вас.
Технически характерстики:
Външен материал - естествена кожа велур със защитен устойчив гумен борд 1.5мм PU TechLite около пръстите и задната част на обувката.
Мембрана Gore-Tex Extended Comfort за максимален капацитет на дишане, водоустойчивост и комфорт. Обувките с тази мембрана са дълготрайно водоустойчиви подходящи за всякакви активни дейности на открито. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден.
Технология Impact Brake System използвана в подметката абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при стръмни изкачвания и слизане надолу. Уникалното разположение на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на неравностите и поглъщане на удара.
Конструкция на обувката с STB Control System™ обхваща плътно и прецизно крака като увеличава стабилността и сигурността при ходене по неравни терени, докато патентованата от La Sportiva система на връзките е взаимствана от катерачния им модел Mythos и осигурява бързо, лесно и прецизно затягане. 
Междинна подметка с висока плътност и голяма гъвкавост допълват комфорта при движение по пресечени терени. 
Двукомпонентна подметка MegaGrip Vibram - със специална по-гладка зона под пръстите за стабилно преодоляване на леки скални пасажи и преминаване по VIA FERRATA и спиращи грайфери под петата за стабилно слизане по каменисти и скалисти трасета. Подметките на Vibram осигуряват оптимален баланс между функционалност, стабилност и дълготрайност. 
TX 4 mid Gore-Tex Lady са идеални за дами, които обичат планинските приключения.
тегло
патент - Mythos lacing system 
цвят - сиво 
Ref. 27F901500
производител: La Sportiva - Италия


©copyright alpinsport-bg.com
 

La Sportiva

Още от La Sportiva

Мъжки обувки за туризъм LA SPORTIVA TX5 Gore-Tex black

TX5 GTX на La Sportiva са стабилни и удобни мъжки, водоустойчиви и дишащи трисезонни туристически обувки, подходящи за преходи с тежка раница, еднодневен и многодневен туризъм и подстъпи до скални маршрути. MegaGrip зоната на подметката дава възможност за преминаване на леки скални пасажи. Конструкцията и използваните технологии правят модела La Sportiva TX5 идеален за продължителни трекинги и скални траверси.  Технически характеристики: Външна - естествена кожа Набук с предпазващ устойчив на издраскване гумен борд.   Мембрана Gore-Tex Extended Comfort за максимален капацитет на дишане, водоустойчивост и комфорт. Обувките с тази мембрана са дълготрайно водоустойчиви подходящи за всякакви активни дейности на открито. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден. Конструкция на обувката 3D Flex - осигурява защита, свобода на движение и прецизност. 3D Flex е иновативна конструкция, която позволява на глезена да се възползва от пълната свобода на движение, но без да губи стабилност. Това позволява комфортно изкачване и спускане на стръмни склонове при оптимална стабилност и сигурност за глезена.  Двукомпонентна подметка MegaGrip Vibram - със специална по-гладка зона под пръстите за стабилно преодоляване на леки скални пасажи и преминаване по VIA FERRATA и спиращи грайфери под петата за стабилно слизане по каменисти и скалисти трасета. MegaGrip зоната на подметката дава възможност за преминаване на леки скални пасажи. Подметките на Vibram осигуряват отличен баланс между функционалност, стабилност и дълготрайност.  Технология Impact Brake System използвана в подметката абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при стръмни изкачвания и слизане надолу. Уникалното разположение на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на неравностите и поглъщане на удара.  Подметките Vibram комбинирани с Impact Brake System осигуряват оптимално сцепление и стабилност при движение по стръмни места и задържане на всички типове терени особено с тежка раница. Междинна подметка EVA Injected осигурява висока степен на омекотяване и еластичност, което допълва комфорта при движение по пресечени терени. Освен това, дава възможност на подметката да запази първоначалните си характеристики без да се деформира. Системата на връзките осигурява прецизно и стабилно стягане около крака. Стелка - Ortholite 4mm  Тези обувки са идеални са всички любители на предизвикателнителните планински преходи и приключения. Тегло - 525 гр (за едната обувка в размер 42) Цвят - черно Ref. 27I900100  производител: La Sportiva - Италия ©copyright alpinsport-bg.com..

312.00 лв 390.00 лв

Мъжки обувки за туризъм LA SPORTIVA TX5 Gore-Tex brown

TX5 GTX на La Sportiva са стабилни и удобни мъжки, водоустойчиви и дишащи трисезонни туристически обувки, подходящи за преходи с тежка раница, еднодневен и многодневен туризъм и подстъпи до скални маршрути. MegaGrip зоната на подметката дава възможност за преминаване на леки скални пасажи. Конструкцията и използваните технологии правят модела La Sportiva TX5 идеален за продължителни трекинги и скални траверси.  Технически характеристики: Външна - естествена кожа Набук с предпазващ устойчив на издраскване гумен борд.   Мембрана Gore-Tex Extended Comfort за максимален капацитет на дишане, водоустойчивост и комфорт. Обувките с тази мембрана са дълготрайно водоустойчиви подходящи за всякакви активни дейности на открито. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден. Конструкция на обувката 3D Flex - осигурява защита, свобода на движение и прецизност. 3D Flex е иновативна конструкция, която позволява на глезена да се възползва от пълната свобода на движение, но без да губи стабилност. Това позволява комфортно изкачване и спускане на стръмни склонове при оптимална стабилност и сигурност за глезена.  Двукомпонентна подметка MegaGrip Vibram - със специална по-гладка зона под пръстите за стабилно преодоляване на леки скални пасажи и преминаване по VIA FERRATA и спиращи грайфери под петата за стабилно слизане по каменисти и скалисти трасета. MegaGrip зоната на подметката дава възможност за преминаване на леки скални пасажи. Подметките на Vibram осигуряват отличен баланс между функционалност, стабилност и дълготрайност.  Технология Impact Brake System използвана в подметката абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при стръмни изкачвания и слизане надолу. Уникалното разположение на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на неравностите и поглъщане на удара.  Подметките Vibram комбинирани с Impact Brake System осигуряват оптимално сцепление и стабилност при движение по стръмни места и задържане на всички типове терени особено с тежка раница. Междинна подметка EVA Injected осигурява висока степен на омекотяване и еластичност, което допълва комфорта при движение по пресечени терени. Освен това, дава възможност на подметката да запази първоначалните си характеристики без да се деформира. Системата на връзките осигурява прецизно и стабилно стягане около крака. Стелка - Ortholite 4mm  Тези обувки са идеални са всички любители на предизвикателнителните планински преходи и приключения. Тегло - 525 гр (за едната обувка в размер 42) Цвят - кафяво Ref. 27I805707  производител: La Sportiva - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

312.00 лв 390.00 лв

Мъжки обувки за туризъм LA SPORTIVA TX4 Mid Gore-Tex black

TX 4 mid Gore-Tex на италианската фирма La Sportiva са леки, удобни и устойчиви мъжки туристически обувки направени от висококачествени материали, предназначени за технични трасета, подходи към скални маршрути, VIA FERRATA и преходи с тежка раница, идеални както за скалисти планински преходи, така и за ходене в равнината. Специалният профил на подметката прави възможно и катерене на леки скални пасажи. Този модел е идеален за широка гама от условия и дейности на открито и предлага оптимално съчетание на тегло, изолация, комфорт и стабилност. Обувките на La Sportiva са проектирани и изпълени така, че да осигурят максимална сигурност и комфорт, да защитят краката Ви от вода и влага и да направят ходенето приятно и сигурно за Вас. Технически характерстики: Външен материал - естествена кожа велур със защитен устойчив гумен борд 1.5мм PU TechLite около пръстите и задната част на обувката. Мембрана Gore-Tex Extended Comfort за максимален капацитет на дишане, водоустойчивост и комфорт. Обувките с тази мембрана са дълготрайно водоустойчиви подходящи за всякакви активни дейности на открито. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден. Технология Impact Brake System използвана в подметката абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при стръмни изкачвания и слизане надолу. Уникалното разположение на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на неравностите и поглъщане на удара. Конструкция на обувката с STB Control System™ обхваща плътно и прецизно крака като увеличава стабилността и сигурността при ходене по неравни терени, докато патентованата от La Sportiva система на връзките е взаимствана от катерачния им модел Mythos и осигурява бързо, лесно и прецизно затягане.  Междинна подметка с висока плътност и голяма гъвкавост допълват комфорта при движение по пресечени терени.    Двукомпонентна подметка MegaGrip Vibram - със специална по-гладка зона под пръстите за стабилно преодоляване   на леки скални пасажи и преминаване по VIA FERRATA и спиращи грайфери под петата за стабилно слизане по каменисти и скалисти трасета. Подметките на Vibram осигуряват оптимален баланс между функционалност, стабилност и дълготрайност.  TX 4 mid Gore-Tex са идеални за всички, които обичат планинските приключения. тегло - 970гр (за чифт размер 42) патент - Mythos lacing system  цвят - черно Ref. 27E900304 black производител: La Sportiva - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

296.00 лв 370.00 лв

Дамски обувки за туризъм LA SPORTIVA TX4 mid Gore-Tex Lady grey black

TX4 mid Gore-Tex Lady са трисезонни леки, удобни и устойчиви дамски туристически обувки направени от висококачествени материали, предназначени за технични трасета, подходи към скални маршрути, VIA FERRATA и преходи с тежка раница, идеални както за скалисти планински преходи, така и за ходене в равнината. Специалният профил на подметката прави възможно и катерене на леки скални пасажи. Дамските модели са специално разработени и съобразени със специфичните особености на женския крак, прадназначени да осигурят максимален контрол и комфорт при при движение на различни терени. Този модел е идеален за широка гама от условия и дейности на открито и предлага оптимално съчетание на тегло, изолация, комфорт и стабилност. Обувките на La Sportiva са проектирани и изпълени така, че да осигурят максимална сигурност и комфорт, да защитят краката Ви от вода и влага и да направят ходенето приятно и сигурно за Вас. Технически характерстики: Външен материал - естествена кожа велур със защитен устойчив гумен борд 1.5мм PU TechLite около пръстите и задната част на обувката. Мембрана Gore-Tex Extended Comfort за максимален капацитет на дишане, водоустойчивост и комфорт. Обувките с тази мембрана са дълготрайно водоустойчиви подходящи за всякакви активни дейности на открито. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден. Технология Impact Brake System използвана в подметката абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при стръмни изкачвания и слизане надолу. Уникалното разположение на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на неравностите и поглъщане на удара. Конструкция на обувката с STB Control System™ обхваща плътно и прецизно крака като увеличава стабилността и сигурността при ходене по неравни терени, докато патентованата от La Sportiva система на връзките е взаимствана от катерачния им модел Mythos и осигурява бързо, лесно и прецизно затягане. Междинна подметка с висока плътност и голяма гъвкавост допълват комфорта при движение по пресечени терени.  Двукомпонентна подметка MegaGrip Vibram - със специална по-гладка зона под пръстите за стабилно преодоляване на леки скални пасажи и преминаване по VIA FERRATA и спиращи грайфери под петата за стабилно слизане по каменисти и скалисти трасета. Подметките на Vibram осигуряват оптимален баланс между функционалност, стабилност и дълготрайност.  TX4 mid Gore-Tex Lady са идеални за дами, които обичат планинските приключения. тегло -  патент - Mythos lacing system  цвят - сиво черно Ref. 27F900613 производител: La Sportiva - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

296.00 лв 370.00 лв

Мъжки зимни обувки за туризъм LA SPORTIVA Trango TRK Leather Gore-Tex black

Trango TRK Leather Gore-Tex са стабилни и надеждни туристически обувки с нови технологии и характеристики, подходящи за дълги планински преходи с тежка раница. Този модел се отличава от останалите модели за трекинг с иновативната водоустойчива кожа Idro-Perwanger с дебелина 1,6мм, която е по-устойчива и запазва теглото и формата си независимо от условията. Водоустойчивата кожа Idro-Perwanger комбинирана с мембрана GORE-TEX® Insulated Comfort гарантират абсолютен комфорт за краката при всякакви атмосферни условия в планината.  Мембрана GORE-TEX® Performance Comfort - осигурява сигурна водоустойчивост и изолация и оптимизирано дишане за използване в студени климатични условия. Мембраната GORE-TEX®  поддържа краката сухи и комфортно при всякакви условия и през всички сезони. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден. Вътрешната изолация предлага надеждна защита от студа при ползване в зимни условия.  3D Flex дизайн на петата осигурява стабилност и отличен контрол на стръмен терен. Системата на връзките дава възможност за перфектно регулиране на ширината и обема на обувката. Подметка Vibram with Climbing zone - стабилна и устойчива подметка Vibram с форма на грайфера под пръстите пригодена за катерене прави модела Trango TRK Leather GTX подходящ за преминаване на скални пасажи и маршрути на Via Ferrata. Технология Impact Brake System използвана в подметката абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при слизане надолу. Уникалното разположение на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на неравностите и поглъщане на удара. Конструкция 3D Flex System - иновативен дизайн, който позволява на глезена да бъде в максимално естествено за него положение, но без да губи стабилност. Конструкцията на обувка позволява на глезена да се огъва напред, като в същото време осигурява странична стабилност и го предпазва от изкълчване. Това осигурява комфортно за глезена изкачване и слизане по изключително стръмни склонове и повече стабилност като позволява по-голяма повърхност на подметката да бъде в контакт със земята.  Моделът Trango TRK Leather GTX съчетава комфорт, стабилност и защита за краката, перфектния синтезис между дизайн и функционалност в съвременния алпинизъм и планинарство, идеално решение за широк спектър от дейности на открито при всякакви и променящи се атмосферни условия. Patent - патентован дизайн Подметка - Vibram with climbing zone at the toe Външна - Idro-Perwanger Leather 1,6 mm + microfiber Мембрана - Gore-Tex Performance Comfort Тегло - 720 гр производител: La Sportiva - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

344.00 лв 430.00 лв

Мъжки зимни обувки за туризъм LA SPORTIVA Trango TRK Leather Gore-Tex grey

Trango TRK Leather GTX са стабилни и надеждни обувки с нови технологии и характеристики, подходящи за дълги планински преходи с тежка раница. Този модел се отличава от останалите модели за трекинг с иновативната водоустойчива кожа Idro-Perwanger с дебелина 1,6мм, която е по-устойчива и запазва теглото и формата си независимо от условията. Водоустойчивата кожа Idro-Perwanger комбинирана с мембрана GORE-TEX® Insulated Comfort гарантират абсолютен комфорт за краката при всякакви атмосферни условия в планината.  Мембрана GORE-TEX® Performance Comfort - осигурява сигурна водоустойчивост и изолация и оптимизирано дишане за използване в студени климатични условия. Мембраната GORE-TEX®  поддържа краката сухи и комфортно при всякакви условия и през всички сезони. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден. Вътрешната изолация предлага надеждна защита от студа при ползване в зимни условия.  Системата на връзките дава възможност за перфектно регулиране на ширината и обема на обувката. Подметка Vibram with Climbing zone - стабилна и устойчива подметка Vibram с форма на грайфера под пръстите пригодена за катерене прави модела Trango TRK Leather GTX подходящ за преминаване на скални пасажи и маршрути на Via Ferrata. Технология Impact Brake System използвана в подметката абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при слизане надолу. Уникалното разположение на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на неравностите и поглъщане на удара. Конструкция 3D Flex System - иновативен дизайн, който позволява на глезена да бъде в максимално естествено за него положение, но без да губи стабилност. Конструкцията на обувка позволява на глезена да се огъва напред, като в същото време осигурява странична стабилност и го предпазва от изкълчване. Това осигурява комфортно за глезена изкачване и слизане по изключително стръмни склонове и повече стабилност като позволява по-голяма повърхност на подметката да бъде в контакт със земята.  Моделът Trango TRK Leather GTX съчетава комфорт, стабилност и защита за краката, перфектния синтезис между дизайн и функционалност в съвременния алпинизъм и планинарство, идеално решение за широк спектър от дейности на открито при всякакви и променящи се атмосферни условия. Patent - патентован дизайн Подметка - Vibram with climbing zone at the toe Външна - Idro-Perwanger Leather 1,6 mm + microfiber Мембрана - Gore-Tex Performance Comfort Тегло - 720 гр Цвят - сиво оранжево производител: La Sportiva - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

344.00 лв 430.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: дамски обувки, La Sportiva, дамски туристически обувки, дамски обувки за туризъм La Sportiva, дамски обувки La Sportiva,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019