Меню
Вашата количка
БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна за поръчка на стойност над 100 лв се изпълнява с куриерска фирма СПИДИ

Дамски ски обувки DALBELLO DS 90 W LS

Дамски ски обувки DALBELLO DS 90 W LS
Дамски ски обувки DALBELLO DS 90 W LS
Дамски ски обувки DALBELLO DS 90 W LS
-30 %
Дамски ски обувки DALBELLO DS 90 W LS
Дамски ски обувки DALBELLO DS 90 W LS
Дамски ски обувки DALBELLO DS 90 W LS
Дамски ски обувки DALBELLO DS 90 W LS
411.00 лв
587.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Dalbello DS 90 W LS

Опции

Дамски ски обувки Dalbello DS 90 W разработени с акцент върху комфорта. Проектирани за тези, които търсят удобни обувки с които да се чувстват добре през целия ден по пистите в планината.
Всички модели от дамската линия на Dalbello са изработени от по-леки и по-гъвкави материали, отколкото обикновено се използват в мъжките модели, за да се осигури повече комфорт и лекота при каране. 
Fit for Women дамските модели са проектирани и разработени от жени. Жени техници, дизайнери и членове на женския ски отбор на Dalbello, разработват моделите, за да се постигне най-добрата италианска дизайнерска технология гарантираща най-добрия продукт посветен на дамите.
  • DS 90 W са с малко повече обем около пръстите за по-добро кръвообращение и по-топли крака. 
  • Изключително топла, мека и комфортна вътрешна обувка, която се оформя по крака. Омекотена в зоните на най-голям натиск напред на езика и отзад около прасеца за абсолютен комфорт при каране. В този дамски модел има добавена допълнителна изолация, която запазва топлината и поддържа краката топли и комфортно за да се забавлявате до края на дена в планината.
  • По-компактен дизайн на глезена държи стъпалото стабилно да не се повдига при каране.
  • Конструкция на външната обувка с PowerCage с усилваща рамка интегрирана върху по-меката и по-удобна обувка осигурява прецизно и бързо предаване на движението към ските. Асиметричното разклонение на тази рамка поддържа оптимално ефективно разпределение на натоварването, осигурява плавно и прогресивно огъване на обувката, което подобрява стабилността и контрола при каране и завиване. Тази конструкция осигурява директен трансфер на енергията от движението на тялото към ските за повече прецизност и по-лесно управление. 
  • Текстурирана повърхност на външната обувка по дължината на свода на стъпалото добавя допълнително твърд материал точно на мястото, където е необходимо обувката да е най-твърда за да гарантира директно и прецизно предаване на движението към ските. Освен това текстурираната повърхност дава допълнително сцепление при ходене по разровени терени или пресен сняг и увеличава здравината и устойчивостта на обувката.
  • Каишка отпред на езика и отзад улеснява обуването и събуването на обувката.
  • 4 алуминиеви щраймера с фино регулиране и макро регулиране на горните два за постигане на максимално прецизно персонално стягане на обувките.
  • 40 мм широко велкро играе ролята на пети щраймер за допълнителна опора и стабилност при каране. 
Индекс на твърдост: 90 
Ширина при стъпалото: 99мм
Ref. D180302200
производител: Dalbello - Italy (произведени в Италия)

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Етикети: флекс индекс 90