• Дамски сноуборд обувки BURTON X Frye

Дамски сноуборд обувки BURTON X Frye

  • Марка: Burton
  • X Frye
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 645.00 лв
  • 322.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски сноуборд обувки BURTON X Frye

Дамската сноуборд обувка Burton X Frye е резултат от съвместната работа на легендарната компания Frye® Company и Burton. Изработена с висококачествени материали и иновативни конструктивни решения и технологии, X Frye е изключително топла и комфортна обувка. Всеки елемент от обувката е проектиран с единствена цел да задоволи очакванията за комфорт и удобство и на най-взискателните дами. Конструкция на обувката Total Comfort и специфичен за жените True Fit™ дизайн осигуряват удобно прилягане по крака от самото начало и комфорт през целия ден. Дизайна на вътрешната обувка обхваща плътно крака и държи глезена и петата стабилно по време на каране. Комбинация от мека материя и разтеглив неопренов материал в горната част на обувката създават комфорт за прасеца. 
3M™ Thinsulate™ изолация използвана за вътрешната подплата на обувката запазва топлината и в най-студените дни в планината. Предимството на тази изолация е, че осигурява топлина дори когато е мокра. 
Система за затягане Boa® Coiler™ - бърза и лесна система за стягане на обувката точно колкото Ви е необходимо, отпускането става за 3 секунди.
Топла и удобна анатомична стелка. Конструкцията на обувката и езика са направени така, че да се елиминира проникването на сняг и влага вътре в обувката.
Индекс на твърдост 3 (3/10) - подходящ за начинаещи и средно напреднали, които предпочитат комфорта.

производител: Burton - САЩ (произведени в Китай)

 

Burton

Още от Burton

Сноуборд BURTON Root + автомати Burton EST

Burton Root е борд предназначен за средно напреднало ниво сноубордисти, който предлага изключителни контрол, стабилност и маневреност независимо дали карате на писта или в гората. Root със сигурност ще Ви впечатли с начина, по който се движи и с възможностите си. Конструкция - сандвич със супер лека сърцевина изградена от система тънки и дебели основни секции, комбинирани с карбонови пластини разположени от средата към върха и опашката на борда разпределят равномерно натиска по цялата дължина на дъската, това дава възможност за непрекъснат контрол и гладко каране и осигуряват пъргавина на борда.  EST™ Channel - канала за монтиране на автоматите съсредоточава контрола в центъра на борда и в същото време дава възможност за абсолютно прецизно регулиране на автоматите и разстоянието между тях. На канала за автоматите могат да се монтират автомати EST™ База - лесна за поддържане и добре абсорбира ваксата Геометрия - еднопосочна форма за каране на писта и в необработени терени размер - 144cм автомати - Burton EST Ref. 10746 производител: Burton - USA (произведен в Австрия)   ..

532.00 лв 759.00 лв

Сноуборд BURTON Sweet Tooth с автомати Burton EST

Burton Sweet Tooth е дамски борд с иновативни технологии и конструкция съобразени изцяло с изискванията на дамите. Благодарение на най-новите технологии и конструкция на Burton Nug Raduction™, Infinite Ride™, True Flex Super Fly Core и Pro-Tip™ този борд е супер лек и в същото време много стабилен в завоите. Burton Sweet Tooth изглежда не само страхотно, но и карането с него е истинско удоволствие. Rocker профил - върха и опашката на борда са по-вдигнати и извити нагоре. Този дизайн на борда помага да се кара по-леко в дълбок сняг и улеснява започването на завоя. Плосък профил между автоматите осигурява стабилност и непрекъснат контрол върху канта. Infinite Ride™ - тази изключителна технология на Burton увеличава устойчивостта на борда от бърза амортизация и запазва пъргавината му сезон след сезон. Конструкция - сандвич конструкция с вертикални странични стени и олекотена дървена сърцевина Super Fly® Core. Супер леки карбонови влакна разпределят енергията от натиска на краката към върха и опашката на борда. Резултатът е повече гъвкавост и по-добро закантване при завиване.  Геометрия - Twin формата на върха на борда са симетрични  Сърцевина - технологията Dual Zone™ EGD™ с олекотена дървена сърцевина Super Fly® Core осигурява стабилно закантване, повече пъргавина и издръжливост на борда при по-леко тегло. Покритие - фибростъкло Triax™  База - Sintered WFO бърза и устойчива база с отлични задържащи ваксата свойства  Твърдост - 4 (скала на Burton от 1 до 10) средна твърдост за по-леко завиване и прощаваща грешките при каране и приземяване след скокове. EST™ Channel - бърза и лесна система с канал за монтиране на автоматите, съсредоточава контрола в центъра на борда и в същото време дава възможност за абсолютно прецизно регулиране на автоматите и разстоянието между тях. На канала за автоматите могат да се монтират автомати EST™  Терени - необработени трасета, каране на разнообразни терени в цялата планина и фристайл Размер - 145см Талия – 243мм Радиус на завоя - 6.21м Ефективен кант - 1060мм Ref. 8519 производител: BURTON - USA ©copyright alpinsport-bg.com ..

437.00 лв 625.00 лв

Шапка плетена BURTON [911/ light green/ white]

Плетена универсална шапка BURTON, подходяща както за в града така и за зимни спортове. Стилна, висококачествена, но не много плътна, за по-топлите зимни дни. производител: BURTON - USA   ..

15.00 лв

Шапка BURTON [911/blue/ yellow/ pink]

Дамска плетена шапка BURTON, подходяща както за в града така и за зимни спортове. Стилна, висококачествена, в свежи цветове, не много плътна, за по-топлите зимни дни. производител: BURTON - USA   ..

15.00 лв

Шапка BURTON [911/ orange]

Плетена универсална шапка BURTON, подходяща както за в града така и за зимни спортове. Стилна, висококачествена, но не много плътна, за по-топлите зимни дни. производител: BURTON - USA   ..

18.00 лв

Шапка BURTON [911/ green]

Плетена универсална шапка BURTON, подходяща както за в града така и за зимни спортове. Стилна, висококачествена, но не много плътна, за по-топлите зимни дни. производител: BURTON - USA   ..

15.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд обувки, Burton, сноуборд обувки Burton,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019