Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA bordo

  • Марка: Flow
  • DeeLite BOA bordo
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 285.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA bordo

DeeLite е дамски модел за напреднали, но със средна твърдост, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами.
Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е съобразен изцяло с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термично формован език за повече удобство при агресивно каране. 
Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина.
Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термична изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни. 
Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката.
Подметка - B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда. 
Ниво - напреднали
Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори)

производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland


©copyright alpinsport-bg.com
 

Flow

Още от Flow

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA Vibram black

DeeLite BOA Coiler Vibram е дамски модел за напреднали, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане и устойчива и здрава подметка Vibram осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е съобразен  с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термоформован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термо изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - устойчива на температурни промени двукомпонентна подметка с B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда. Контактна подметка и грайфер от устойчива на износване гума Vibram осигурява добро сцепление на всякакви терени и стабилност. Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

325.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA midnight blue

DeeLite е дамски модел за напреднали, но със средна твърдост, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е изцяло съобразен с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термоформован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термо изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда.  Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

285.00 лв

Сноуборд обувки FLOW Helios Focus Boa 2

Helios Focus Boa на Flow е от високия клас обувки на Flow, на които може да се доверите във всяка ситуация. Двойна система за стягане BOA, стабилна и устойчива на износване подметка Vibram и анти-бактериална вътрешна обувка. Моделът Helios Focus Boa комбинира три отделни системи за стягане в три отделни зони, като всяка зона се стяга отделно от другите, за да се гарантира максимално прецизно и персонално затягане на вътрешната и външната обувка и оптимален контрол и комфорт при каране. Отпускате цялата обувка за секунди когато почивате. Трудно е да се постигне баланс между сигурно и стабилно каране и комфорт, но с този модел конструкторите и дизайнерите на Flow са съчетали оптимално и двете. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно, отделно от външната обувка. Допълнително омекотен език на вътрешната обувка за повече комфорт, фиксира се с велкро, за да не се измества при каране. Анти-микробна технология Silvadur™ използвана за вътрешната обувка отделя сребърни йони и неутрализира миризмите като не позволява на бактериите да се развиват. Двуслойна анатомична стелка с дишаща материя. Custom fit технология дава възможност на обувката за се оформи по крака. Вътрешната обувка е свързана с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Анатомична стелка с двойна плътност с пяна, която се оформя по стъпалото Ви и поддържа свода, което намалява умората и въздействието от вибрациите. Външна обувка - двойна BOA система стягаща отделно горната и долната зона на обувката за максимално персонално и прецизно затягане и оптимален контрол и комфорт. Стягате и отпускате обувката за секунди без да си сваляте ръкавиците.  Двойна BOA системата за затягане на обувката осигурява прецизно стягане в различните зони без определени точки на натиск.  Подметка - Vibram B.F.T. - технологията използвана в подметката на обувката намалява усещането от вибрациите и предава движението към борда по-ефективно. Контактна подметка и грайфер създадена съвместно с Vibram осигурява добро сцепление на всякакви терени. Индекс на твърдост - 7 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели  и про райдъри) Ниво - напреднали производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

395.00 лв

Детски сноуборд обувки FLOW Micron black green

Micron Boa са леки и удобни детски сноуборд обувки, в които са използвани същите материали и технологии, като при обувките за възрасти, но в по-малки размери и с по-малка твърдост. Един от малкото детски модели на пазара с отделна вътрешна обувка.  Конструкция на обувката - специална технология SpaceBlanket, използвана в конструкцията на обувката запазва топлината през целия ден, като създава термо-изолационна бариера между подметката и вътрешната обувка и изолира крака от студа.  Вътрешна обувка - и в този детски модел е използвана Thermo fit технология, при която обувката се формира по крака от топлината на тялото по време на каране. Висок и омекотен език за повече комфорт при каране. Анти-бактериална - за да се избегнат неприятните миризми, за вътрешната обувка е използван Silvadur материал, който елиминира бактериите и осигурява дълготрайна свежест за краката.  Система за стягане - супер лесна и бърза система BOA, с която всяко дете може да се справи само. Подметка - двукомпонентна подметка изработена от гума и с грайфер, който има добро сцепление със заделен терен. Индекс на твърдост - 2 Ref. 9592 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

75.00 лв 125.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW Onyx black

Onyx са стилни и комфортни дамски сноуборд обувки със средна твърдост и лесна и бърза Boa система за стягане подходящи за напреднали дами, които обичат да карат навсякъде. Onyx осигуряват стабилно каране и комфорт през целия ден.  Конструкция - вътрешната и външната обувка е изцяло съобразена с анатомията на женския крак. Горната част на обувката, около прасеца на крака, позволява леко огъване назад за повече удобство при ходене и каране в необработени терени. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно за повече прецизност и удобство. Flows 2-Feather технология използвана за вътрешната обувка позволява на обувката да се оформи по-добре по крака за да се постигне абсолютен комфорт и удобство. Супер мека подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. Дишаща материя на езика помага да се намали влагата и краката да останат сухи през целия ден. Антибактериално покритие елиминира неприятните миризми. Анатомично конструиран 3D дизайн на езика осигурява максимално удобно прилягане за повече комфорт по време на каране.  Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора за свода и петата.  Затягане на обувката - бърза, лесна и прецизна BOA система за затягане, която позволява абсолютно точно стягане, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка.  Подметка - двукомпонентна здрава и устойчива на износване подметка, намалява усещането от вибрациите при каране. Подметката е изцяло съобразена с анатомията на стъпалото, за да се осигури естествено усещане за борда.  индекс на твърдост - 3 Ref. 8498 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

234.00 лв 335.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW Maya Boa black

Дамският модел Maya предлага несравним комфорт и лекота на ползване, за да останете в планината до последното качване на лифта.  Система за затягане на обувката - бърза, лесна и прецизна BOA система за затягане, която позволява абсолютно точно и равномерно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка.  Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Thermo-fit технология дава възможност на обувката да се оформи по крака. Дизайна е съобразен с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е допълнително омекотен за повече комфорт при каране. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт.  Анатомична стелка от плътна пяна осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - по-мека част отзад на обувката позволява леко огъване назад за повече комфорт при ходене и каране в необработен терен. Конструкцията на обувката осигурява стабилност при каране с умерена скорост. Подметка - термично формирана двукомпонентна подметка осигурява добро сцепление и намалява усещането от вибрациите. Ref. 8504 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

194.00 лв 278.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд обувки, Flow, дамски сноуборд обувки, дамски сноуборд обувки Flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018