• Дамски сноуборд обувки HEAD Jade white

Дамски сноуборд обувки HEAD Jade white

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 275.00 лв
  • 193.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски сноуборд обувки HEAD Jade white

Дамски сноуборд обувки - модел за напреднали.
В тази дамска обувка дизайнерите са заложили не само на атрактивния вид, но и на всички удобства и технически характеристики: леко тегло, мека, топла и удобна вътрешна обувка със специален дизайн съобразен с анатомията на женския крак. 
Thermo Fit технологията използвана за вътрешната обувка гарантира отличен контрол при каране, тъй като обувката заема абсолютно точно формата на Вашия крак, а мъхестия микрополар на вътрешната обувка гарантира топлина и в най-студените зимни дни. Външната обувка е изработена от кожа с релефни орнаменти.
Конструкцията на външната обувка позволява да се постигне здравина и устойчивост на обувката при оптимално леко тегло. За да направят обувката още по-удобна и да елиминират болката в мускула на прасеца, дизайнерите на HEAD са направили задната част на обувката в областта на мускула със специален профил съобразен с анатомията на женския крак и изработен от по-мек Neoprene® материал, за да осигурят максимален комфорт и възможно най-приятното усещане по време на каране.
Women last - естествено анатомията на женския крак е различна, затова и тази дамска обувка е детайлно съобразена с този факт. Както този модел, така и всички дамски модели на HEAD са направени със специален дизайн на външната и на вътрешната обувка съобразени с формите и конструкцията на женския крак -  по-ниска извивка на стъпалото, по-ниско завършващ мускул и по-тясно стъпало. Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Формата и материалите използвани за езика са направени така, че да се чувствате удобно още при първото обуване. 
Функционална и стилна подметка направена от естествен каучук в комбинация с мека гума за постигане на леко тегло и достатъчно здравина и устойчивост на износване. Стъпалото на обувката е с анатомична форма, спомагаща за поддържане свода на стъпалото.
Бърза и лесна система за затягане на вътрешната обувка - с едно силно издърпване на връзките, обувката се затяга здраво и сигурно около целия крак, след което устройството се закача и заключва в горната част на обувката, което не позволява разхлабване на обувката по време на каране. Отпускането е също толкова лесно, колкото и стягането.
Ref. 9961

 

Head boards

Още от Head boards

Дамски сноуборд обувки HEAD Galore SSL black

Galore са супер топли и удобни дамски сноуборд обувки за начинаещи и средно напреднали, които предпочитат комфорта през целия ден. Естествено анатомията на женския крак е различна, затова и тази дамска обувка е детайлно съобразена с този факт - направени със специален дизайн на външната и на вътрешната обувка съобразен с формите и конструкцията на женския крак. Вътрешна обувка с Thermo Fit технология, при която вътрешната обувка да се формира по Вашия крак, което осигурява повече комфорт и по-добър контрол при каране. Стъпалото на обувката е с анатомична форма, спомагаща за поддържане свода на стъпалото и намалява умората. Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Бърза и лесна система за затягане на вътрешната обувка с едно силно издърпване на връзките, обувката се затяга здраво и сигурно около целия крак, отпускането на обувката е също толкова лесно, колкото и стягането.  Мека и топла материя осигурява комфорт и топлина и в най-студените дни.  Външната обувка е направена с бързата лесна и удобна SSL система за стягане и отпускане на външната обувка: с едно издърпване затягате цялата обувка равномерно. Стягате толкова, колкото чувствате, че е необходимо. Супер лесно, супер бързо! За да направят обувката още по-удобна и да елиминират болката в мускула на прасеца, дизайнерите на HEAD са направили задната част на обувката със специален профил съобразен с анатомията на женския крак и изработен от по-мек Neoprene® материал, за да осигурят максимален комфорт и възможно най-приятното усещане по време на каране.  Подметка - Moonwalker W осигурява отлично сцепление и стабилност при ходене на хлъзгав терен.  Ref. 103470 производител: Head ..

175.00 лв 250.00 лв

Сноуборд HEAD Tribute Rocka junior

Head Tribute е отличен борд за начинаещи деца, лесен за завиване и управление на всякакви терени. Конструкция - здрава и устойчива сандвич конструкция с дървена сърцевина прави карането плавно и гладко. Стандартен камбер под автоматите за повече пъргавина. Ниво - начинаещи и средно напреднали Геометрия - Directional Twin  Дължина - 140см Талия - 23.3см Ref. 9683 производител: Head - Австрия..

243.00 лв 347.00 лв

Сноуборд автомати HEAD NX Fay turquoise

Здрав и функционален дамски сноуборд автомат с леко тегло и здрава база, създаден за жени, които карат на всякакви терени. Конструкцията на автомата е изцяло съобразен с женския крак.  Дизайна на задната кора е специално оформен за женския крак - по-нисък, по-гъвкав и с по-малка твърдост. Омекотяващ EVA материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт и държи обувката стабилно да не мърда при каране.  3D омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Каишка на пръстите - трансформираща се - направена от разтеглив и здрав неопренов материал и може да се ползва както отгоре, така и отперд на обувката.  Auto-Open® - край на досадното настъпване на каишките - патентована от HEAD система позволява на каишката да стои отворена докато си слагате автомата така, че не се налага да я държите и да я настъпвате.  Каишка на глезена - с ергономичен дизайн обхваща плътно обувката и осигурява по-добър контрол при каране, като рапределя равномерно натиска, регулира се без необходимост от инструмент. Лек и много здрав материал използван за базата в перфектен баланс от функционалност, леко тегло и дълготрайност.  размер: S (22.5-24.5) Ref. 103473 производител: Head - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com ..

196.00 лв 280.00 лв

Детска каска HEAD Star turquise 328721

Детска ски каска, създадена с всички иновационни технологии, които притежават и каските за възрастни. Тази каска ще осигури сигурност и комфорт на вашето дете през целия ден, докато кара. Класическа In-Mould конструкция, при която поемащия удара вътрешен слой се инжектира през външния пласт от поликарбонат като така се създава здрава и устойчива конструкция с леко тегло. Мек материал използван за вътрешната част на каската се адаптира перфектно към главата, като по този начин се избягва мърдането на каската. Интегрирани мрежести зони позволяват на влагата да излезе навън през материята и вентолационните отвори и създава перфектен мироклимат за главата.  Система за вентилация при която топлия въздух излиза навън като се поддържа комфортна температура за главата. Студения въздух само преминава през повърностния слой и охлажда без да влиза навътре. Вентилационните отвори могат да се затворят в студените когато предпочитате топлината. Стандарти - CE EN 1077 европейски стандарт за ски и сноуборд каски, който гарантира сигурността на каската от въздействието и абсорбирането на  удар и прободни удари като каската е тествана при различни условия и температури. цвят - светло синьо размер - S/M 53- 56 Ref. 8617 ©copyright alpinsport-bg производител:  Head - Австрия   ..

88.00 лв 110.00 лв

Сноуборд автомати HEAD Supreme Lady

Supreme е висококачествен дамски борд автомат, който може да се ползва от всеки, независимо от нивото и уменията. Този модел изглежда добре, ще Ви кара да се чувствате добре и работи добре при всякакви условия.  База - лека и гъвкава база, която не променя твърдостта и динамиката на борда. Устойчив на ниски температури EVA омекотяващ материал по цялата база, който намалява усещането от вибрациите при каране на заледени терени или при приземяване след скок и в същото време осигурява отлично сцепление с обувката и не и позволява да мърда.  Алуминиева пета, която се регулира 3см напред и назад, за може да се центрира обувката точно върху автомата.  Алуминиеви щраймери - здрави, удобни и лесни за позване дори и с дебели ръкавици EVA омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно да не мърда и в същото време осигурява изолация в студените дни. Механизъм на задната кора, който я заключва автоматично за петата в момента на слагане на обувката, в момента в който обувката излезе от автомата механизма се освобождава. Каишка на пръстите - трансформираща се - направена от разтеглив и здрав неопренов материал и може да се ползва както отгоре, така и отперд на обувката. Каишка на глезена - регулираща се без необходимост от инструмент, обхваща плътно обувката и осигурява добър контрол при каране. размер - S (за размер обувки 19.5 - 24.5) производител: Head - САЩ   © alpinsport-bg.com             ..

217.00 лв 310.00 лв

Мъжки сноуборд обувки HEAD Scout grey

Scout е една супер лека обувка за борд, подходяща за начинаещи и средно напреднали, които предпочитат комфорта през целия ден, подходяща за ползване на всякакви терени. Вътрешна обувка - вътрешна обувка със специална Thermo Fit технология гарантира отличен контрол при каране, тъй като обувката заема абсолютно точно формата на Вашия крак и осигурява максимален комфорт при почивка. Анатомичния дизайн и материалите използвани за езика на обувката осигуряват допълнително удобство по време на каране. Специален термо формиран материал използван за профила на глезена и езика на обувката, който осигурява допълнителна опора, не позволява на глезена да се повдига при каране и завиване, не се деформира след дълга употреба и запазва удобната си форма. Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Бърза и лесна система за затягане на вътрешната обувка - с едно силно издърпване на връзките, обувката се затяга здраво и сигурно около целия крак. Стъпалото на обувката е с анатомична форма, спомагаща за поддържане свода на стъпалото. За да се постигне оптимално леко тегло и достатъчно здрава и устойчива подметка е използвана комбинация от гума с различна твърдост в различните части на подметката.  ниво - начинаещи, средно напреднали Ref. 103469 производител: Head ..

188.00 лв 268.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: дамски сноуборд обувки, сноуборд обувки, Head, сноуборд обувки Head, дамски сноуборд обувки Head,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020