Дамски сноуборд обувки NIDECKER Onyx Boa Coiler white aqua

  • Марка: Nidecker
  • Onyx Boa Coiler white aqua
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 362.00 лв
  • 253.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски сноуборд обувки NIDECKER Onyx Boa Coiler white aqua

Onyx Boa е дамски модел сноуборд обувки със средна твърдост, съчетаващ комфорт и функционалност осигурени от иновативните технологии използвани в тези обувки. Удобна, топла и лесна за ползване Onyx ще ви осигури топлина и удобно усещане през целия ден. 
Дизайна на вътрешната и външната обувка е съобразен с анатомията на женския крак. Конструкцията на външната и вътрешната обувка са проектирани с основната цел - комфорт.
Термоформираща се вътрешна обувка, която заема формата на крака. Това гарантира по-удобно и прецизно прилягане по крака и оптимален комфорт при каране и почивка. Дишаща материя използвана за вътрешната обувка осигурява комфорта в топлите дни. 
Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Бърза и лесна система за стягане на вътрешната обувка, стяга се самостоятелно за повече прецизност и удобство. Термоформирана стелка с ергономичен дизайн поддържа свода и стъпалото.
Най-бързата, лесна и удобна система BOA® за стягане и отпускане на външната обувка, затяга цялата обувка равномерно като осигурява стабилност и комфорт при каране. Стягате толкова, колкото чувствате, че е необходимо. Отпускате с едно издърпване на бутона.
Изрязан дизайн в зоната на прасеца, заменен с меки панели осигурява перфектно прилягане и комфорт при каране без точки на притискане независимо от големината на прасеца. 
Нова двукомпонентна подметка поддържа анатомията на крака, намалява усещането от вибрациите при каране на заледени трасета и осигурява добро сцепление при всякакви условия.
комфорт - 7/10
твърдост - 5/10
Ref. 190328
производител: Nidecker - Швейцария


©copyright alpinsport-bg.com

 

Nidecker

Още от Nidecker

Дамски сноуборд обувки NIDECKER Onyx Boa Coiler black

Onyx Boa е дамски модел сноуборд обувки със средна твърдост, съчетаващ комфорт и функционалност осигурени от иновативните технологии използвани в тези обувки. Удобна, топла и лесна за ползване Onyx ще ви осигури топлина и удобно усещане през целия ден.  Дизайна на вътрешната и външната обувка е съобразен с анатомията на женския крак. Конструкцията на външната и вътрешната обувка са проектирани с основната цел - комфорт. Термоформираща се вътрешна обувка, която заема формата на крака. Това гарантира по-удобно и прецизно прилягане по крака и оптимален комфорт при каране и почивка. Дишаща материя използвана за вътрешната обувка осигурява комфорта в топлите дни.  Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Бърза и лесна система за стягане на вътрешната обувка, стяга се самостоятелно за повече прецизност и удобство. Термоформирана стелка с ергономичен дизайн поддържа свода и стъпалото. Най-бързата, лесна и удобна система BOA® за стягане и отпускане на външната обувка, затяга цялата обувка равномерно като осигурява стабилност и комфорт при каране. Стягате толкова, колкото чувствате, че е необходимо. Отпускате с едно издърпване на бутона. Изрязан дизайн в зоната на прасеца, заменен с меки панели осигурява перфектно прилягане и комфорт при каране без точки на притискане независимо от големината на прасеца.  Нова двукомпонентна подметка поддържа анатомията на крака, намалява усещането от вибрациите при каране на заледени трасета и осигурява добро сцепление при всякакви условия. комфорт - 7/10 твърдост - 5/10 Ref. BO190317 производител: Nidecker - Швейцария ©copyright alpinsport-bg.com  ..

253.00 лв 362.00 лв

Сноуборд обувки NIDECKER Lunar Heel-Lock Boa Focus

Lunar Heel-Lock Boa Focus е модел за тези, които обичат предизвикателствата на планината. Изцяло обновени и изработени с висококачествени материали, Lunar предлагат най-високо ниво на комфорт и стабилност и ще задоволят изискванията и на най-взискателните към екипировката в този спорт.  Лесна и бърза уникална хиридна асиметрична двойна система Boa® осигурява прецизно затягане на обувката точно, колкото ви е удобно без точки на притискане. Boa® над езика стяга цялата обувка, странична Boa® стяга зоната на глезена да не се повдига при каране, това осигурява стабилност, по-добър контрол и по-ефективно предаване на движението към борда. Асиметричен омекотен 3D формован език за по-удобно прилягане и удобство при каране. Термоформираща се по крака вътрешна обувка осигурява персонализирано прилягане и по-високо ниво на комфорт при каране и почивка. Специален дизайн на глезена държи петата стабилно на място. Отделно прецизно стягане на вътрешната обувка за оптимален контрол и комфорт. SILVADUR™ патентована технология елиминира миризмите причинени от бактерии по повърхността на тъканта и осигурява трайна защита и свежест. Термо формиана 3D стелка осигурява анатомичен комфорт за стъпалото. Силиконов принт от горната страна на стелката не позволява на стъпалото да се плъзга по време на каране.   Супер здрава износоустойчива и стабилна двуслойна подметка VIBRAM® с ергономичен дизайн, съчетава специална гума с високо ниво на сцепление при всякакви условия и мека междинна подметка. N-Gel камера под петата за ненадминат комфорт при каране и скокове. Комфорт - 8/10 Твърдост - 5.5/10 производител: Nidecker - Швейцария ©copyright alpinsport-bg.com..

396.00 лв 565.00 лв

Дамски сноуборд обувки NIDECKER Trinity Boa Focus grey

Trinity Boa Focus е дамски модел сноуборд обувки за напреднали с всички удобства, технически характеристики и мека вътрешна обувка със специален дизайн съобразен с анатомията на женския крак. Изключително удобни, топли и функционални сноуборд обувки със средна твърдост и уникална асиметрична двойна система за стягане. Този модел е перфектната комбинация от леко тегло, отличен контрол и комфорт. Двойната Boa система на външната обувка осигурява най-удобното персонално зонирано затягане, като стяга отделно горната част на обувката около прасеца и долната долната част около глезена и стъпалото за максимално ергономично прилягане и ефективност при каране. Тази система за стягане осигурява персонализиран комфорт, за да останете в планината до края на деня. Изрязан дизайн отзад, заменен с меки панели осигурява перфектно прилягане и комфорт при каране без точки на притискане.  Вътрешна термоформираща се обувка заема формата на крака, което гарантира по-добър контрол и удобно прилягане за оптимален комфорт при каране и почивка. Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Бърза и лесна система за стягане на вътрешната обувка – с едно силно издърпване на връзките, обувката се затяга здраво и сигурно около целия крак. Дишаща материя използвана за вътрешната обувка за повече комфорт в топлите дни.  Термоформирана стелка с ергономичен дизайн поддържа свода и стъпалото. Силиконов принт от горната страна на стелката не позволява на стъпалото да се плъзга по време на каране.  Супер издръжлива, изцяло каучукова двукомпонентна подметка, проектирана да поддържа анатомията на крака и да осигури удобство, комфорт и добро сцепление. N-Gel камера под петата за ненадминато съотношение между комфорт и функционалност. Комфорт - 7/10 Твърдост - 6/10 производител: Nidecker - Швейцария ©copyright alpinsport-bg.com..

314.00 лв 449.00 лв

Сноуборд обувки NIDECKER Trinity Boa Focus black

Trinity Boa Focus са изключително удобни, топли и функционални сноуборд обувки със средна твърдост и уникална асиметрична двойна система за стягане. Този модел е перфектната комбинация от леко тегло, отличен контрол и комфорт. Двойната Boa система на външната обувка осигурява най-удобното персонално зонирано затягане, като стяга отделно горната част на обувката около прасеца и долната долната част около глезена и стъпалото за максимално ергономично прилягане и ефективност при каране. Тази система за стягане осигурява персонализиран комфорт, за да останете в планината до края на деня. Изрязан дизайн отзад, заменен с меки панели осигурява перфектно прилягане и комфорт при каране без точки на притискане.  Вътрешна термоформираща се обувка заема формата на крака, което гарантира по-добър контрол и удобно прилягане за оптимален комфорт при каране и почивка. Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Бърза и лесна система за стягане на вътрешната обувка - с едно силно издърпване на връзките, обувката се затяга здраво и сигурно около целия крак. Дишаща материя използвана за вътрешната обувка за повече комфорт в топлите дни.  Термоформирана стелка с ергономичен дизайн поддържа свода и стъпалото. Силиконов принт от горната страна на стелката не позволява на стъпалото да се плъзга по време на каране.  Супер издръжлива, изцяло каучукова двукомпонентна подметка, проектирана да поддържа анатомията на крака и да осигури удобство, комфорт и добро сцепление. Комфорт - 7/10 Твърдост - 6/10 производител: Nidecker - Швейцария ©copyright alpinsport-bg.com  ..

314.00 лв 449.00 лв

Мъжки сноуборд обувки NIDECKER Tracer Heel-Lock Coiler Boa

Tracer Heel-Lock Coiler Boa е мъжки модел със средна твърдост и прецизна двойна система за затягане, проектиран да съчетае контрол и комфорт в една удобна сноуборд обувка. Моделът е подходящ за напреднали, които искат лека средно твърда високотехнологична обувка. Този модел комбинира три отделни системи за стягане в три отделни зони, като всяка зона се стяга отделно от другите, за да се гарантира максимално прецизно и пресонално прилягане на вътрешната и външната обувка и оптимален контрол и комфорт при каране. Отпускате цялата обувка за секунди когато почивате.  Вътрешна обувка - термоформираща по крака се вътрешна обувка с мека и топла материя за повече комфорт. Специална изолация запазва и връща топлината обрано към крака. Самостоятелна бърза и лесна система за затягане на вътрешната обувка и допълнително велкро на езика за повече опора при каране. Вътрешната обувка е добре комбинирана с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност.  Анатомична 3D термично формирмирана стелка поддържа свода, намалява умората и въздействието от вибрациите. Силиконов принт от горната страна не позволява стъпалото да се мести по време на каране. Silvadur™ Antimicrobial - антимикробно покритие неутрализира бактериите и миризмите причинени от тях. Система за стягане - уникална двойна система за стягане на външната обувка. Асиметрична BOA система стгяга цялата външна обувка, докато Heel-Lock затяга отделно зоната около глезена, за да държи стъпалото стабилно на място по време на каране и не позволява на петата да се повдига. Това осигурява перфектен контрол и оптимално бърза реакция. Подметка - здрава и износоустойчива подметка произведена от Vibram® съчетава специална гума с много добро сцепление, нов дизайн на протектора за оптимална функционалност при всякакви условия и N-Gel камера под петата за ненадминато съотношение между комфорт и функционалност. B.F.T. Vibram® технология използвана в подметката на обувката предава движението към борда по-ефективно, грайфера осигурява добро сцепление на всякакви терени. Ниво - напреднали Твърдост - 5.5/10 Комфорт - 8/10 Ref. BO190161 производител: Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

291.00 лв 415.00 лв

Дамски сноуборд обувки Nidecker Maya Boa black

Дамски сноуборд обувки Nidecker Maya Boa black.  Maya е дамски модел сноуборд обувки предлагащ несравним комфорт и лекота на ползване, с който ще се чувствате удобно през целия ден по пистите и извън тях. Функционален дизайн, проектиран да осигури стабилност, контрол и удобство при каране. Проектирана и направена според всички специфични анатомични изисквания за една отлична дамска обувка. Атрактивен дизайн, комфорт, стабилност и леко тегло в перфектна комбинация. Система за затаягане на обувката Boa® - бърза, лесна и прецизна BOA система за затягане, която позволява абсолютно точно и равномерно да стегнете обувката по най-удобния за Вас начин без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка.  Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Иновативна ThermoFit технология дава възможност на обувката да се оформи по крака. Езика на вътрешната обувка е допълнително омекотен за повече комфорт при каране. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. Анатомична стелка от плътна пяна осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - по-мека част отзад на обувката позволява леко огъване назад за повече комфорт при ходене и каране в необработен терен. Конструкцията на обувката осигурява стабилност при каране с умерена скорост. Подметка - термично формирана двукомпонентна подметка осигурява добро сцепление и намалява усещането от вибрациите. комфорт - 7/10 твърдост - 3/10  Ref. ВО190335 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

228.00 лв 325.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд обувки, дамски сноуборд обувки, Nidecker, сноуборд обувки Nidecker, дамски сноуборд обувки Nidecker,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020