Меню
Вашата количка

Дамски трисезонни обувки LA SPORTIVA TX4 Mid Gore-Tex moon velvet

Дамски трисезонни обувки LA SPORTIVA TX4 Mid Gore-Tex moon velvet
Дамски трисезонни обувки LA SPORTIVA TX4 Mid Gore-Tex moon velvet
Дамски трисезонни обувки LA SPORTIVA TX4 Mid Gore-Tex moon velvet
Дамски трисезонни обувки LA SPORTIVA TX4 Mid Gore-Tex moon velvet
Дамски трисезонни обувки LA SPORTIVA TX4 Mid Gore-Tex moon velvet
450.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Марка: La Sportiva
 • Модел: TX4 Mid Gore-Tex moon velvet

Опции

Дамски модел La Sportiva TX4 Mid с мембрана Gore-Tex са предназначени за трисезонен туризъм, технични трудни трасета и преходи с тежка раница, идеални за всички любители на разходките в планината и сред природата, подходящи и за Виа Ферата. Конструкция на обувката съобразена с женския крак.
Горна част от кожа, стабилна конструкция със специална система на връзките, цял гумен борд, Vibram подметка и технология Impact Brake System - всички тези характеристики правят ТХ4 перфектния партньор за сигурно, удобно и приятно придвижване в планината. Специалният профил и грайфер на подметката прави възможно и катерене на леки скални пасажи. TX4 Mid са идеални за тези, които обичат планинските приключения.
 • Конструкция на обувката с допълнителна структура в зоната на глезена осигурява необходимата гъвкавост за комфорт при ходене и в същото време осигурява опора, стабилност и защита от странично усукване. 
 • Водоустойчива и дишаща мембрана Gore-Tex осигурява оптимален капацитет на дишане и дълготрайна защита от проникване на вода и влага. 
 • Технологична EVA Injected междинна подметка с висока степен на омекотяване и еластичност на материала осигурява необходимата гъвкавост и тласък за придвижване по пресечени терени. Тази технология също така елиминира ефекта на смачкване с течение на времето и запазва характеристиките на подметката за по-дълго време. 
 • Цял гумен борд предпазва кожата при ходене по скалисти терени.
 • Анатомична екологична стелка OrthoLite® Hybrid направена с 20% рециклирани материали получени от производствения цикъл. Тази стелка гарантира оптимален комфорт при носене благодарение на вентилацията на подложката и дишащите клетки от PU пяна за винаги сухи крака и отличен микроклимат при всякакви условия. И за допълнително удобство може да се пере в пералня (на 30°)
 • Патентована система на връзване Mythos вдъхновена от катерачния модел дава възможност за затягане с максимално удобно прилягане във всички зони.
 • Иновативна система използвана в структурата подметката абсорбира удара от неравностите, осигурява по-добро сцепление при изкачване и слизане по стръмен склон и ефективно задържане при спиране, което е съществено предимство при преходи по разнообразни планински терени. 
 • Специфичното разположение на грайферите на подметката позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за да се осигури максимална стабилност при ходене.
 • Двукомпонентна подметка MegaGrip Vibram - със специална по-гладка зона под пръстите за стабилно преодоляване на леки скални пасажи и преминаване по VIA FERRATA и спиращи грайфери под петата за стабилно слизане по каменисти и скалисти трасета. Подметките на Vibram осигуряват оптимален баланс между функционалност, стабилност и дълготрайност. 
 • Патент: Myhtos система на връзване
Материал: кожа, гума, полиестер
Тегло: 380гр / размер 38
Цвят: moon velvet
Ref. 27F913323 alpin sport
производител: La Sportiva - Италия

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате