Дамски туристически обувки ALPINA Silver Mid

  • Марка: Alpina
  • Silver Mid
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 248.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски туристически обувки ALPINA Silver Mid

SILVER е дамски модел туристически обувки, разработен специално да съответства на спецификите на женското ходило и е предназначен за всички дами, които искат маскимално сигурни и удобни обувки за леки, средно тежки и тежки преходи. Идеален за смесени маршрути, скалисти планински преходи, трекинги по равнинен терен и разходки сред природата. Здрави, водоустойчиви, дишащи, стабилни при хлъзгави и трудни терени, идеални за продължително ходене.
Външен материал - естествен импрегниран велур с дебелина 2,0мм.
Мембрана Alpitex® - водоустойчива мембрана с много добри дишащи показатели осигурява комфорт на крака независимо от условията. 
Подметка Vibram - разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена. Гумите на Vibram®  представляват сложна революционна технология за сцепление, устойчивост и устойчивост на износване.
Конструкция на обувката с протектор в задната част предпазва крака при подхлъзване и осигурява по-голяма стабилност при мокри условия.
Характеристики:
Клас - Hiking, Trekking, Outdoor
Външен материал - естествен импрегниран велур с дебелина 2мм
Мембрана - Alpitex®   
Подметка - Vibram® 
Тегло - 530гр

производител: ALPINA - Словения (произведени в Словения)

таблица с размери туристически обувки ALPINA

          UK              EU    стелка мм
35 2.5 223
35.5 3 225
36 3.5 230
37 4 235
37.5 4.5 240
38 5 245
39 5.5 250
39.5 6 253
40 6.5 255
40.5 7 260
41 7.5 265
42 8 270
43 8.5 273
43.5 9 280
44 9.5 283
44.5 10 285
45 10.5 290
45.5 11 295
46 11.5 297
47 12 305
47.5 12.5 308

Alpina

Още от Alpina

Дамски зимни туристически обувки ALPINA Cristalo Lady

Cristalo Lady са супер топли и комфортни дамски зимни туристически обувки подходящи за трекинги и разходки в планината в зимни условия. Престоя в планината насаме с природата е уникално изживяване, затова дизайнерите от ALPINA разработват сигурни, функционални и комфортни обувки, за да Ви накарат да прекарвате повече време по планините и навън сред природата. Cristalo Lady предлага удобен дамски дизайн съчетан с изолиращи и запазващи топлината на крака материали, водоустойчива и дишаща мембрана и стабилна и устойчива подметка Vibram®. Конструкцията на обувката е изцяло съобразена с анатомията на женския крак, проектирана да осигури сигурност и комфорт при дълго ходене. Материал - естествен велур с дебелина 2,2 мм комбиниран с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex® осигуряват необходимата изолация и дишане за да се чувства крака топло и комфортно при всякакви зимни условия.  Вътрешна изолация - Thinsulate™ изработена с кухи нишки, които осигуряват над два пъти повече топлина в сравнение със стандартните изолации за обувки. Въздуха в тези нишки запазва топлината на крака в студени условия и му дава възможност да диша. Изолацията Thinsulate™ поглъща по-малко от 1 % от теглото си във вода и регулира естественото телесно усещане като по този начин краката остават топли и сухи в дори и в мокри и студени атмосферни условия. Мека и топла материя около глезена допълнително запазва топлината на крака. Подметка Vibram® - разработена така, че да се постигне оптимална функционалност, сигурност и стабилност при ходене по разнообразни терени в зимни условия. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират добро сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Каналите между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена. Централната част на стъпалото е по-мека с по-малка плътност за по-лесно сгъване и по-добра подвижност, което намалява умората при дълго ходене.  VCP - Volume Control Plate - допълнителна подложка за контрол на обема, разположена под стелката, дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. При отстраняване на подложката обувката придобива по-голям обем, което позволява използването на по-плътни чорапи при нужда. клас - winter trekking външен материал - естествен велур 2,2мм мембрана - Alpitex® изолация - Thinsulate™ подметка - Vibram® тегло - 520гр Ref. 2691 производител: ALPINA - Словения  ..

210.00 лв

Очила за ски и сноуборд ALPINA Turbo Quatroflex Hicon S2

Висок клас маска за ски и сноуборд Quattroflex 100% UV A, B и C защита. Покритие против замъгляване Fogstop. Вентилационна система Turbo Venting. Плака Quattroflex с поляризация и висок контраст. Ниво на защита: S2 цвят на рамката: черно произведени в Германия..

189.00 лв

Зимни обувки ALPINA Snow Track

Alpina Snow Track са комфортни, стилни и много топли зимни обувки за туризъм и ежедневно ползване през зимния сезон. Планинският туризъм е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт. Материал на обувката - естествен импрегниран велур с дебелина 2,0мм в комбинация с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex осигуряват комфорт за краката при различни атмосферни условия. Подплата от естествена кожа на глезена и на езика. Мембрана Alpitex® - висококачествена водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex осигурява допълнителна защита срещу вода и влага, което увеличава комфорта при по-екстремни условия. Изолация Thinsulate - изолацията Thinsulate ® е дишаща и влагоустойчива, спомага поддържането на краката топли и сухи и поддържа два пъти по-голяма топлина за краката Ви в сравнение със стандартните изолации. Обувките с Thinsulate ® се могат да се използват от студените есенни дни до суровите сибирски зими.  Подметка Vibram - отличава се с голяма твърдост и устойчивост и гарантира стабилно сцепление върху всяка повърхност. Подметката Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт при ходене и стабилност. Технология VCP - Volume Control Plate - подложка за контрол на обема, разположена под стелката, дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. Ако подложката се отстрани, обувката придобива по-голям обем и може да се използва с по-плътен чорап, в случай на нужда. Гумен протектор в зоната на пръстите и на петата - осигурява ефективна защита от удари и скали. Клас - Hiking, Outdoor Външен материал - Естествен импрегниран велур 2мм Мембрана - Alpitex® Подметка - Vibram® Изолация - Thinsulate  Тегло - 610гр Ref. 691-Z-1 производител: Alpina - Словения..

235.00 лв

Туристически обувки ALPINA Helios E-vent

Туристическите обувки от Трекинг колекцията на Алпина са изработени с висококачествени материали и иновативни технически решения, за да Ви осигурят комфорт и приятни моменти в планината. Моделът Helios са обувки за туризъм, с водоустойчива и дишаща мембрана и здрава подметка Vibram, предназначен за планински преходи по пресечен и равнинен терен или разходки сред природата. Конструкцията и дизайна на обувката осигуряват свобода на движение в глезена и повече комфорт при дълго ходене.  Материал горна част - естествена кожа Набук с дебелина 2.0мм комбиниран с иновативна технологична мембрана E-vent / 4-DRY. Мембрана E-vent - високотехнологична водоустойчива мембрана осигуряваща оптимален комфорт при ползване в сурови и неблагоприятни условия. Мембраната E-vent поддържа обувките сухи като извежда влагата навън през милиони пори чрез технологията Direct Venting.  Подметка Vibram - здрава и устойчива двукомпонентна подметка Vibram осигурява стабилно стъпване върху всякакви повърхности. Разработена така, че да се постигне максимална стабилност, сигурност и комфорт при ходене. Специалната форма на грайфера на подметката осигурява стабилно движение по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена. Стабилизиращ протектор в задната част на обувката предпазва крака от стъпване накриво. Здрави метални кукички за връзките на обувката. Клас - Trekking, Hiking Тегло - 650гр Ref. 691V1 Helios E-vent производител: Alpina - Словения  ..

310.00 лв

Летни обувки ALPINA Ewl Junior blue

Олекотени летни обувки на словенската марка Алпина с атрактивен дизайн и супер дишаща материя, идеални за разходки в планината и града през лятото. Ewl са юношески обувки със стабилна трикомпонентна подметка с подходящ грайфер за ходене по туристически пътеки. Грайферът на подметката е разработен така, че да осигури добро сцепление на различни терени. Гъвкава конструкция за повече комфорт при по-дълго ходене. Изработени от олекотена мрежеста материя, която осигурява оптимална вентилация и температурен комфорт в топлите летни дни. Защитен елемент около пръстите и на петата на обувката за допълнителна защита. Характеристики: Клас - City trail Външен материал - синтетичен Подметка -  EVA Rubber CE - продуктът отговаря на всички европейски изисквания за качество. ref. 64232k производител: Alpina - Словения..

70.00 лв 89.00 лв

Летни обувки ALPINA Ewl Junior green

Олекотени летни обувки на словенската марка Алпина с атрактивен дизайн и супер дишаща материя, идеални за разходки в планината и града през лятото. Ewl са юношески обувки със стабилна трикомпонентна подметка с подходящ грайфер за ходене по туристически пътеки. Грайферът на подметката е разработен така, че да осигури добро сцепление на различни терени. Гъвкава конструкция за повече комфорт при по-дълго ходене. Изработени от олекотена мрежеста материя, която осигурява оптимална вентилация и температурен комфорт в топлите летни дни. Защитен елемент около пръстите и на петата на обувката за допълнителна защита. Характеристики: Клас - City trail Външен материал - синтетичен Подметка -  EVA Rubber CE - продуктът отговаря на всички европейски изисквания за качество. ref. 64232k производител: Alpina - Словения..

70.00 лв 89.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Дамски туристически обувки ZAMBERLAN Rice GTX Lady

Дамски туристически обувки ZAMBERLAN Rice GTX Lady

Обувките в тази каегория са специално проектиране да осигурят комфорт, сигурност и стабилност н..

300.00 лв 375.00 лв

20%

Дамски туристически обувки VANGO Pumori

Дамски туристически обувки VANGO Pumori

Туристически обувки изработени от Набук, с интегрирана дишаща и водоустойчива мембрана  Protex®..

156.00 лв 169.00 лв

7.7%

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019