Меню
Вашата количка

Дамски туристически обувки LA SPORTIVA TX4 Mid GTX carbon lime

Дамски туристически обувки LA SPORTIVA TX4 Mid GTX carbon lime
Дамски туристически обувки LA SPORTIVA TX4 Mid GTX carbon lime
Дамски туристически обувки LA SPORTIVA TX4 Mid GTX carbon lime
Дамски туристически обувки LA SPORTIVA TX4 Mid GTX carbon lime
Дамски туристически обувки LA SPORTIVA TX4 Mid GTX carbon lime
450.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Марка: La Sportiva
 • Модел: TX4 Mid GTX carbon lime

Опции

Дамски туристически обувки La Sportiva TX4 Mid с мембрана Gore-Tex са предназначени за трисезонен туризъм, преминаване на технични трудни трасета и преходи с пълна раница, идеални за всички любители на разходките в планината и сред природата, подходящи и за Виа Ферата. Горна част от кожа, стабилна конструкция със специална система на връзките, цял гумен борд, Vibram подметка и технология Impact Brake System - всички тези характеристики правят ТХ4 перфектния партньор за сигурно, удобно и приятно придвижване в планината. Специалният профил и грайфер на подметката прави възможно и катерене на леки скални пасажи. 
TX4 Mid са идеални за всички дами, които обичат планинските приключения.
 • Конструкция на обувката с допълнителна структура в зоната на глезена осигурява необходимата гъвкавост за комфорт при ходене и в същото време осигурява опора, стабилност и защита от странично усукване. 
 • Водоустойчива и дишаща мембрана Gore-Tex осигурява оптимален капацитет на дишане и дълготрайна защита от проникване на вода и влага. 
 • Технологична EVA Injected междинна подметка с висока степен на омекотяване и еластичност на материала осигурява необходимата гъвкавост и тласък за придвижване по пресечени терени. Тази технология също така елиминира ефекта на смачкване с течение на времето и запазва характеристиките на подметката за по-дълго време. 
 • Цял гумен борд предпазва кожата при ходене по скалисти терени.
 • Анатомична екологична стелка OrthoLite® Hybrid направена с 20% рециклирани материали получени от производствения цикъл. Тази стелка гарантира оптимален комфорт при носене благодарение на вентилацията на подложката и дишащите клетки от PU пяна за винаги сухи крака и отличен микроклимат при всякакви условия. И за допълнително удобство може да се пере в пералня (на 30°)
 • Патентована система на връзване Mythos вдъхновена от катерачния модел дава възможност за затягане с максимално удобно прилягане във всички зони.
 • Иновативна система използвана в структурата подметката абсорбира удара от неравностите, осигурява по-добро сцепление при изкачване и слизане по стръмен склон и ефективно задържане при спиране, което е съществено предимство при преходи по разнообразни планински терени. 
 • Специфичното разположение на грайферите на подметката позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за да се осигури максимална стабилност при ходене.
 • Двукомпонентна подметка MegaGrip Vibram - със специална по-гладка зона под пръстите за стабилно преодоляване на леки скални пасажи и преминаване по VIA FERRATA и спиращи грайфери под петата за стабилно слизане по каменисти и скалисти трасета. Подметките на Vibram осигуряват оптимален баланс между функционалност, стабилност и дълготрайност. 
Материал: кожа, гума, полиестер
Тегло: 380гр / размер 38
Цвят: carbon lime punch
Ref. 27E900729 alpin sport
производител: La Sportiva - Италия

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате