Дамско водоустойчиво яке BERGHAUS Paclite 2.0 Gore-Tex rose

  • Марка: Berghaus
  • Paclite 2.0 Gore-Tex rose
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 359.00 лв
  • 251.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамско водоустойчиво яке BERGHAUS Paclite 2.0 Gore-Tex rose

Berghaus Paclite е много леко и напълно водоустойчиво дамско яке ветровка с мембрана GORE-TEX®, подходящо за ползване дори и в екстремно лоши дъждовни условия. Устойчиво на дъжд и вятър. 
Мембрана GORE-TEX® - гаранция за водоустойчивост. Мембраната GORE-TEX® Paclite осигурява пълна водоустойчива защита и позволява якето да се сгъва до много компактни размери, което е важно когато имате нужда от лека, компактна и сигурна екипировка. С тази мембрана GORE-TEX® са постигнали недостижим стандарт при направата на абсолютно водоустойчиви, но активно дишащи 
материи. Допълнителна водоустойчива преграда зад основния цип.
Фиксирана регулираща се качулка с висока яка осигурява защита в неприятни дъждовни и ветровити условия. 
Двупосочен цип за повече функционалност и удобство. 
Регулиране на ширината на ръкавите.
Тегло - 292гр / размер L
Материя - с етикет bluesign® одобрена.
производител: Berghaus - Англия

Потребителските продукти, които имат етикет
bluesign® са:
·    С най-висока степен на сигурност и безопасност за потребителя.
·    Произведени с възможно най-малко въздействие върху хората и околната среда.
·    Произведени с отговорно използване на ресурсите.

Когато купувате продукти с етикета bluesign® Вие подкрепяте компании, които използват устойчиво и природосъобразно производство. При този вид производство вредните вещества се премахват от самото начало на процеса на производство и се осъществява строг контрол при производствения процес до получаване на еколгично чист продукт създаден чрез екологично чисто и безопасно производство. BLUESIGN® гарантира, че крайния текстилен продукт отговаря на много строги изисквания за безопасност на потребителя, но също така и осигурява доверието на клиента да придобие безопасен и устойчив продукт.
С покупката на продукти, които носят етикета bluesign® Вие ставате част от уникалната идея
Живей по СИНИЯ начин!

Berghaus

Още от Berghaus

Мъжко водоустойчиво яке BERGHAUS Paclite 2.0 Gore-Tex green

Berghaus Paclite е много леко и напълно водоустойчиво мъжко яке ветровка с мембрана GORE-TEX®, подходящо за ползване дори и в екстремно лоши дъждовни условия. Устойчиво на дъжд и вятър.  Мембрана GORE-TEX® - гаранция за водоустойчивост. Мембраната GORE-TEX® Paclite осигурява пълна водоустойчива защита и позволява якето да се сгъва до много компактни размери, което е важно когато имате нужда от лека, компактна и сигурна екипировка. С тази мембрана GORE-TEX® са постигнали недостижим стандарт при направата на абсолютно водоустойчиви, но активно дишащи материи. Допълнителна водоустойчива преграда за основния цип. Фиксирана регулираща се качулка с висока яка осигурява защита в неприятни дъждовни и ветровити условия.  Двупосочен цип за повече функционалност и удобство.  Регулиране на ширината на ръкавите. тегло - 347гр / размер L Цвят - зелено Материя - с етикет bluesign® одобрена. производител: Berghaus - Англия Потребителските продукти, които имат етикет bluesign® са: ·    С най-висока степен на сигурност и безопасност за потребителя. ·    Произведени с възможно най-малко въздействие върху хората и околната среда. ·    Произведени с отговорно използване на ресурсите. Когато купувате продукти с етикета bluesign® Вие подкрепяте компании, които използват устойчиво и природосъобразно производство. При този вид производство вредните вещества се премахват от самото начало на процеса на производство и се осъществява строг контрол при производствения процес до получаване на еколгично чист продукт създаден чрез екологично чисто и безопасно производство. BLUESIGN® гарантира, че крайния текстилен продукт отговаря на много строги изисквания за безопасност на потребителя, но също така и осигурява доверието на клиента да придобие безопасен и устойчив продукт. С покупката на продукти, които носят етикета bluesign® Вие ставате част от уникалната идея Живей по СИНИЯ начин!  ..

251.00 лв 359.00 лв

Мъжко водоустойчиво яке BERGHAUS Paclite 2.0 Gore-Tex red

Berghaus Paclite е много леко и напълно водоустойчиво мъжко яке ветровка с мембрана GORE-TEX®, подходящо за ползване дори и в екстремно лоши дъждовни условия. Устойчиво на дъжд и вятър.  Мембрана GORE-TEX® - гаранция за водоустойчивост. Мембраната GORE-TEX® Paclite осигурява пълна водоустойчива защита и позволява якето да се сгъва до много компактни размери, което е важно когато имате нужда от лека, компактна и сигурна екипировка. С тази мембрана GORE-TEX® са постигнали недостижим стандарт при направата на абсолютно водоустойчиви, но активно дишащи материи. Допълнителна водоустойчива преграда зад основния цип. Фиксирана регулираща се качулка с висока яка осигурява защита в неприятни дъждовни и ветровити условия.  Двупосочен цип за повече функционалност и удобство.  Регулиране на ширината на ръкавите. Тегло - 347гр / размер L Цвят - червен Материя - с етикет bluesign® одобрена. производител: Berghaus - Англия Потребителските продукти, които имат етикет bluesign® са: ·    С най-висока степен на сигурност и безопасност за потребителя. ·    Произведени с възможно най-малко въздействие върху хората и околната среда. ·    Произведени с отговорно използване на ресурсите. Когато купувате продукти с етикета bluesign® Вие подкрепяте компании, които използват устойчиво и природосъобразно производство. При този вид производство вредните вещества се премахват от самото начало на процеса на производство и се осъществява строг контрол при производствения процес до получаване на еколгично чист продукт създаден чрез екологично чисто и безопасно производство. BLUESIGN® гарантира, че крайния текстилен продукт отговаря на много строги изисквания за безопасност на потребителя, но също така и осигурява доверието на клиента да придобие безопасен и устойчив продукт. С покупката на продукти, които носят етикета bluesign® Вие ставате част от уникалната идея Живей по СИНИЯ начин!  ..

251.00 лв 359.00 лв

Мъжко водоустойчиво яке BERGHAUS Paclite 2.0 Gore-Tex black

Berghaus Paclite е много леко и напълно водоустойчиво мъжко яке ветровка с мембрана GORE-TEX®, подходящо за ползване дори и в екстремно лоши дъждовни условия. Устойчиво на дъжд и вятър.  Мембрана GORE-TEX® - гаранция за водоустойчивост. Мембраната GORE-TEX® Paclite осигурява пълна водоустойчива защита и позволява якето да се сгъва до много компактни размери, което е важно когато имате нужда от лека, компактна и сигурна екипировка. С тази мембрана GORE-TEX® са постигнали недостижим стандарт при направата на абсолютно водоустойчиви, но активно дишащи материи. Допълнителна водоустойчива преграда за основния цип. Фиксирана регулираща се качулка с висока яка осигурява защита в неприятни дъждовни и ветровити условия.  Двупосочен цип за повече функционалност и удобство.  Регулиране на ширината на ръкавите. Тегло - 347гр / размер L Цвят - черно Материя - с етикет bluesign® одобрена. производител: Berghaus - Англия Потребителските продукти, които имат етикет bluesign® са: ·    С най-висока степен на сигурност и безопасност за потребителя. ·    Произведени с възможно най-малко въздействие върху хората и околната среда. ·    Произведени с отговорно използване на ресурсите. Когато купувате продукти с етикета bluesign® Вие подкрепяте компании, които използват устойчиво и природосъобразно производство. При този вид производство вредните вещества се премахват от самото начало на процеса на производство и се осъществява строг контрол при производствения процес до получаване на еколгично чист продукт създаден чрез екологично чисто и безопасно производство. BLUESIGN® гарантира, че крайния текстилен продукт отговаря на много строги изисквания за безопасност на потребителя, но също така и осигурява доверието на клиента да придобие безопасен и устойчив продукт. С покупката на продукти, които носят етикета bluesign® Вие ставате част от уникалната идея Живей по СИНИЯ начин!..

251.00 лв 359.00 лв

Дамско яке BERGHAUS Paclite 2.0 Gore-Tex black

Berghaus Paclite е много леко и напълно водоустойчиво дамско яке ветровка с мембрана GORE-TEX®, подходящо за ползване дори и в екстремно лоши дъждовни условия. Устойчиво на дъжд и вятър.  Мембрана GORE-TEX® - гаранция за водоустойчивост. Мембраната GORE-TEX® Paclite осигурява пълна водоустойчива защита и позволява якето да се сгъва до много компактни размери, което е важно когато имате нужда от лека, компактна и сигурна екипировка. С тази мембрана GORE-TEX® са постигнали недостижим стандарт при направата на абсолютно водоустойчиви, но активно дишащи материи. Допълнителна водоустойчива преграда зад основния цип. Фиксирана регулираща се качулка с висока яка осигурява защита в неприятни дъждовни и ветровити условия.  Двупосочен цип за повече функционалност и удобство.  Регулиране на ширината на ръкавите. Тегло - 292гр / размер L Цвят - зелено - тъмно зелено Материя - с етикет bluesign® одобрена. производител: Berghaus - Англия Потребителските продукти, които имат етикет bluesign® са: ·    С най-висока степен на сигурност и безопасност за потребителя. ·    Произведени с възможно най-малко въздействие върху хората и околната среда. ·    Произведени с отговорно използване на ресурсите. Когато купувате продукти с етикета bluesign® Вие подкрепяте компании, които използват устойчиво и природосъобразно производство. При този вид производство вредните вещества се премахват от самото начало на процеса на производство и се осъществява строг контрол при производствения процес до получаване на еколгично чист продукт създаден чрез екологично чисто и безопасно производство. BLUESIGN® гарантира, че крайния текстилен продукт отговаря на много строги изисквания за безопасност на потребителя, но също така и осигурява доверието на клиента да придобие безопасен и устойчив продукт. С покупката на продукти, които носят етикета bluesign® Вие ставате част от уникалната идея Живей по СИНИЯ начин!..

251.00 лв 359.00 лв

Туристически обувки BERGHAUS Pro Rush Low grey

Стабилна и технична обувка, проектирана за бързо и уверено придвижване по планински пътеки и пресечени терени.  Моделът предлага комфорт, стабилност и издръжливост.  Конструкцията на обувката обхваща плътно цялото стъпало и осигурява сигурно придвижване дори и с тежка раница.  Подметката и анатомичната стелка ефективно поддържат свода и стъпалото при продължителни преходи.  Твърд гумен протектор на пръстите предпазва при ходене по скалисти терени. Системата на подметката Opti-Stud® осигурява сцепление на мокри, кални, каменисти и всякакви неравни терени.  Лека и здрава обувка изпълнена с технологии, които подобряват придвижването и правят ходенетолеко и приятно. Материал - кожа Набук комбинирана с дишаща материя Подметка - Opti-Stud® Тегло - 483гр (966гр за чифт размер 38.5) производител: Berghaus - Великобритания   ..

93.00 лв 168.00 лв

Мъжки панталон BERGHAUS Navigator green

Функционален и стилен мъжки Cargo Style панталон за летен туризъм. Удобнен за носене, издръжлив и здрав, този панталон е идеален за трекинг, планинарство и разходки сред природата. Практични дълбоки джобове за всички аксесоари под ръка включително и страничен обемен джоб. Два предни джоба, страничен обемен джоб, заден джоб с цип. Ергономичен дизайн на коляното, който осигурява пълна свобода на движение. Материята е третирана с HealthGuard™ технология, по-свежа и по-хигиенична, която не позволява разграждането на микроорганизмите и осигурява оптимална защита за тялото, предотвратява миризми и промяна на цвета на материята. материя - бързосъхнеща Odyssey Polycotton 65/35 ref. 32340/T40 производител: Berghaus - UK © alpinsport-bg.com             ..

52.00 лв 104.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: дамско яке, Berghaus, дамско яке Berghaus, яке Berghaus,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020