• Детски ръкавици Reusch Kids [pink/9108]

Детски ръкавици Reusch Kids [pink/9108]

  • Марка: Reusch
  • Kids [pink/9108]
  • В наличност
  • 39.00 лв
  • 27.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Детски ръкавици Reusch Kids [pink/9108]

Детски ръкавици Reusch Kids идеални за поддържане ръцете на детето топли през зимните месеци. Ластик за закачане към якето гарантира, че няма да се изгубят при изпускане. Вътрешната материя от полар е удължена за да може да се пъхне под ръкава на якето, което допълнително запазва топлината. 
Изолация - Thermo Comfort - мека и комфортна функционална изолация, която запазва топлината вътре в ръкавицата и осигурява достатъчно количество топлина за ръцете. 
Материал - 90% полиестер / 10% полиуретан
цвят – розов
Ref. 4185100 pink

производител: Reusch - Германия

© alpinsport-bg.com            

 

Reusch

Още от Reusch

Ръкавици REUSCH Crest R-tex [8481/ black&red]

Reusch Crest са топли и удобни ски ръкавици с дишаща и водоустойчива мембрана R-TEX®, с които ще се чувтвате комфортно през целия ден в планината.  Мембрана - R-TEX® - висок клас напълно водоустойчива и дишаща мембрана с много еластични качества, която се адаптира към специфичните нужди на ръката. Тънка, микропореста и разтеглива с милиони фини пори, които позволяват на молекулите на водните пари да преминават навън, но предотвратяват проникването навътре на по-големите водни молекули от дъжд или сняг. R-TEX® е изключително функционална мембрана, която гарантира пълна устойчивост на атмосферни влияния като вятър, дъжд и влага.  Ръкавиците, в които е използвана R-TEX® мембрана са леки и удобни за носене и осигуряват неограничена свобода на движение.  Външен материал - 80% найлон/20% полиестер Материал на дланта - комбинация от релефен, устойчив на износване полиуретанов материал и изкуствена кожа, осигурява добър захват на щеката. Каишка дублирана с ластик за регулиране ширината на китката. цвят - черно  и червено Ref. 2688231 производител: Reusch - Германия ©copyright alpinsport-bg.com   ..

55.00 лв

Ръкавици Reusch Race Tec II GS black white 100154

Създадени за ски състезатели Reusch Race-Tec II GS са ръкавиците, които ще топлят ръцете Ви, ще осигурят необходимия комфорт и свобода на движение, в комбинация с оптимално добър захват и максимална протекция, докато съзнанието Ви е съсредоточено към спечелване на състезанието. Състезателна кройка с Race-Tec R2 технология, специално проектирани да обхващат и защитават ръката максимално добре, с подсилени шевове за повече здравина и грапава кожа от коза в зоните на дланта и палеца за допълнителна здравина и по-добър захват на щеките. Освен, че са изключително здрави, тези ръкавици и топлят много, благодарение на изолация Thinsulate в съчетание с изолация FiberFill, които  задържат топлината в ръкавицата. Ръкавиците са изцяло от естествена кожа (комбинация от телешка, а зоните на дланта и пръстите кожа от коза), което гарантира здравината им. Напълно водоустойчиви и дишащи, обработени със специално Dryzone XT покритие, тези ръкавици ще Ви предпазват максимално от студ, вятър и влага докато тренирате или се състезавате. Когато стане въпрос за състезания, всяка секунда е от значение, всеки момент е важен, така че бъдете безкомпромистни с Reusch Race-Tec II GS. Race-Tec R2 технология Протектор за ставите на пръстите Водоустойчиви Ветроустойчиви Дишащи Изолация Thinsulate Изолация FiberFill Dryzone XT покритие Състезателна кройка Външен материал - Телешка кожа и кожа от коза производител: Reusch - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com   ..

339.00 лв

Детски ръкавици Reusch kids black 4185100

Детски ръкавици Reusch Kids идеални за поддържане ръцете на детето топли през зимните месеци. Ластик за закачане към якето гарантира, че няма да се изгубят при изпускане. Вътрешната материя от полар е удължена за да може да се пъхне под ръкава на якето, което допълнително запазва топлината.  Изолация - Thermo Comfort - мека и комфортна функционална изолация, която запазва топлината вътре в ръкавицата и осигурява достатъчно количество топлина за ръцете.  Материал - 90% полиестер / 10% полиуретан цвят – черен Ref. 9109 черен производител: Reusch - Германия ©copyright alpinsport-bg.com        ..

27.00 лв 39.00 лв

Ръкавици Reusch Bellano GTX 4301340 black green

Bellano GTX са леки и удобни ски ръкавици с висококачествени материали и функционални технологии. Комбинация от мек и еластичен Softshell материал, който  осигурява пълна свобода на движение и водоустойчива и дишаща мембрана GORE-TEX®, която защитава ръцете от вятър, сняг и студ ще Ви осигурят кофорт през целя ден. Мембрана - GORE-TEX® - микропореста мембрана със забележителни свойства на водоустойчивост, ветроустойчивост и дишане. Интегрирана между външния слой на ръкавицата и вътрешната изолация, мембраната позволява на влагата от кожата да се изпарява навън, но не пропуска вода и влага отвън навътре. Ефективността на мембраната се основава на нейните структурни характеристики - тя е изключително пореста, но порите са 20.000 пъти по-малки от една капка вода, но около 700 пъти по-големи от молекулите на водните пари, отделящи се от тялото по време на изпотяване. Поради това, влажните пари от тялото могат да преминат навън през мембраната, докато водните капки и пари не могат да преминат навътре.  Предимства на ръкавици с GORE-TEX® мембрана - само сухите ръкавици запазват ръцете топли и само с топли ръце може да се насладите истински на зимните спортове. Изолация - R-LOFT™ - разработена от Reusch високофункционална мека и топла изолация R-LOFT™, запазва топлината излъчена от ръцете и превръща всяка ръкавица в надежден източник на отопление в студените зимни дни в планината. Външен материал - еластични ActiveFlex и Neoprene Материал на дланта - устойчива на износване релефна кожа от коза  цвят - черно / зелено Ref. 4301340 производите: Reusch - Германия ©copyright alpinsport-bg.com ..

179.00 лв

Детски ръкавици Reusch Kids [red/9156]

Детски ръкавици Reusch Kids идеални за поддържане ръцете на детето топли през зимните месеци. Ластик за закачане към якето гарантира, че няма да се изгубят при изпускане. Вътрешната материя от полар е удължена за да може да се пъхне под ръкава на якето, което допълнително запазва топлината.  Изолация - Thermo Comfort - мека и комфортна функционална изолация, която запазва топлината вътре в ръкавицата и осигурява достатъчно количество топлина за ръцете.  Материал - 90% полиестер / 10% полиуретан цвят – червено Ref. 4185100 red производител: Reusch - Германия ..

27.00 лв 39.00 лв

Детски ръкавици Reusch Kids [blue/9107]

Детски ръкавици Reusch Kids идеални за поддържане ръцете на детето топли през зимните месеци. Ластик за закачане към якето гарантира, че няма да се изгубят при изпускане. Вътрешната материя от полар е удължена за да може да се пъхне под ръкава на якето, което допълнително запазва топлината.  Изолация - Thermo Comfort - мека и комфортна функционална изолация, която запазва топлината вътре в ръкавицата и осигурява достатъчно количество топлина за ръцете.  Материал - 90% полиестер / 10% полиуретан цвят – син Ref. 4185100 blue производител: Reusch - Германия © alpinsport-bg.com               ..

27.00 лв 39.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2017