• Детски ски ELAN Exar Pro 140 с автомати Tyrolia RF9

Детски ски ELAN Exar Pro 140 с автомати Tyrolia RF9

  • Марка: Elan
  • Exar Pro 140
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 319.00 лв
  • 223.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Детски ски ELAN Exar Pro 140 с автомати Tyrolia RF9

Elan Exar Pro са детски ски създадени да улеснят максимално първите стъпки на детето в ски спорта. Технологии и конструкция адаптирани към нуждите на най-малките. Лека гъвкава конструкция събразена с детските възможности позволява лесно огъване на ските. По-повдигнат връх за по-лесно започване на завоя намалява усилието и пести енергия. Геометрията осигурява лесно завиване и дава възможност на децата да усвояват по-лесно техниките на плъзгане и завиване. 
Научаването на добра техника на каране и баланс от самото начало създава дълготрайна връзка със ски спорта и доставя удоволствие при всяко излизане на пистата. Добрите ски водят до добре прекарано време в планината.
Децата ще останат доволни от първите си преживявания на пистата.
терен - писти
ниво - начинаещо, средно напреднало
размер - 140, 150см
геометрия: 100-66-91мм / 140см
радиус на завоя - 12.7м / 140см
Ските се продават с автомати - Tyrolia RF 9 DIN 2.5 - 9 (натоварване от 28 до 90кг)
автоматите Tyrolia са произведени в Австрия. 

цвят на автоматите - сив
Ref. 2029
производител на ските: Elan - Словения

 

Elan

Още от Elan

Сноуборд /ползван/ ELAN Answer 137см

Сноуборд втора употреба марка - Elan модел - Answer  размер - 137см  ефективен кант - 1070см талия - 23,6см производител Elan - Словения произведен в Австрия бордът е с база и запазен кант..

160.00 лв

Ски ELAN M1111 Freeride

Ските създадени специално за скиорите, търсещи тръпката от истинското изпълнение извън пистите по неравните и неутъпкани терени. M1111 е моделът с лястовича опашка, позволяващ безпроблемно спускане по неутъпкани писти и склонове. Уникалният дизайн на тези широки и къси ски дава добра маневреност в дълбок пухкав сняг. Създаден за експерти, които обичат да излизат извън границите. Racing sidewall RST  - сандвич конструкция с вертикални страници за максимален натиск на кантовете по цялата дължина на ските при високи скорости. Технологията се е доказала в състезанията за Световната купа и е съвършеният избор на умелите и агресивни скиори. Laminated woodcore - ламинирана с карбон дървена сърцевина, която е по цялата дължина на ските, специално проектирана за всеки отделен модел и размер. Гъвкавостта се моделира, като се използват комбинации от различни дървесни видове. Надеждна и издръжлива, сърцевината запазва гъвкавостта си и предава силата директно към кантовете. Fiberglass - подсилващ материал от влакна, поставени над дървената сърцевина. Така се оптимизира гъвкавостта на ската и се повишава торсионната стабилност. EL Base - Високомолекулярната структура на тази основа, съчетана с добавен графит, я прави перфектния избор за ски моделите за фрийрайд. Това е основата, осигуряваща по-добро плъзгане на ските по време на спускане, по-добро задържане на ваксата и е с голяма устойчивост на надраскване. Геометрия - 161 / 121/ 141 мм Дължина - 184 см Радиус - 20.3 м Ref. 57 Производител: ELAN - Slovenia © alpinsport-bg.com ..

685.00 лв 979.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: детски ски, Elan, ски Elan,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020