Детски сноуборд обувки FLOW Micron black green

  • Марка: Flow
  • Micron black green
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 125.00 лв
  • 75.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Детски сноуборд обувки FLOW Micron black green

Micron Boa са леки и удобни детски сноуборд обувки, в които са използвани същите материали и технологии, като при обувките за възрасти, но в по-малки размери и с по-малка твърдост. Един от малкото детски модели на пазара с отделна вътрешна обувка. 
Конструкция на обувката - специална технология SpaceBlanket, използвана в конструкцията на обувката запазва топлината през целия ден, като създава термо-изолационна бариера между подметката и вътрешната обувка и изолира крака от студа. 
Вътрешна обувка - и в този детски модел е използвана Thermo fit технология, при която обувката се формира по крака от топлината на тялото по време на каране. Висок и омекотен език за повече комфорт при каране.
Анти-бактериална - за да се избегнат неприятните миризми, за вътрешната обувка е използван Silvadur материал, който елиминира бактериите и осигурява дълготрайна свежест за краката. 
Система за стягане - супер лесна и бърза система BOA, с която всяко дете може да се справи само.
Подметка - двукомпонентна подметка изработена от гума и с грайфер, който има добро сцепление със заделен терен.
Индекс на твърдост - 2
Ref. 9592

производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland

 

Flow

Още от Flow

Сноуборд /ползван/ FLOW Era 158cm

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние дължина - 158см  терени - All-Mountain - Freestyle ниво - средно и напреднало Инсерти за автоматите - 2 x 5 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland..

270.00 лв

Сноуборд /втора употреба/ FLOW Rush 160cm

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние дължина - 160см  терени - All-Mountain - Freestyle ниво - средно и напреднало Инсерти за автоматите - 2 x 6  производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

280.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA Vibram black

DeeLite BOA Coiler Vibram е дамски модел за напреднали, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане и устойчива и здрава подметка Vibram осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е съобразен  с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термоформован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термо изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - устойчива на температурни промени двукомпонентна подметка с B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда. Контактна подметка и грайфер от устойчива на износване гума Vibram осигурява добро сцепление на всякакви терени и стабилност. Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

325.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA bordo

DeeLite е дамски модел за напреднали, но със средна твърдост, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е съобразен изцяло с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термично формован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термична изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда.  Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

285.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA midnight blue

DeeLite е дамски модел за напреднали, но със средна твърдост, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е изцяло съобразен с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термоформован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термо изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда.  Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

285.00 лв

Сноуборд обувки FLOW Helios Focus Boa 2

Helios Focus Boa на Flow е от високия клас обувки на Flow, на които може да се доверите във всяка ситуация. Двойна система за стягане BOA, стабилна и устойчива на износване подметка Vibram и анти-бактериална вътрешна обувка. Моделът Helios Focus Boa комбинира три отделни системи за стягане в три отделни зони, като всяка зона се стяга отделно от другите, за да се гарантира максимално прецизно и персонално затягане на вътрешната и външната обувка и оптимален контрол и комфорт при каране. Отпускате цялата обувка за секунди когато почивате. Трудно е да се постигне баланс между сигурно и стабилно каране и комфорт, но с този модел конструкторите и дизайнерите на Flow са съчетали оптимално и двете. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно, отделно от външната обувка. Допълнително омекотен език на вътрешната обувка за повече комфорт, фиксира се с велкро, за да не се измества при каране. Анти-микробна технология Silvadur™ използвана за вътрешната обувка отделя сребърни йони и неутрализира миризмите като не позволява на бактериите да се развиват. Двуслойна анатомична стелка с дишаща материя. Custom fit технология дава възможност на обувката за се оформи по крака. Вътрешната обувка е свързана с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Анатомична стелка с двойна плътност с пяна, която се оформя по стъпалото Ви и поддържа свода, което намалява умората и въздействието от вибрациите. Външна обувка - двойна BOA система стягаща отделно горната и долната зона на обувката за максимално персонално и прецизно затягане и оптимален контрол и комфорт. Стягате и отпускате обувката за секунди без да си сваляте ръкавиците.  Двойна BOA системата за затягане на обувката осигурява прецизно стягане в различните зони без определени точки на натиск.  Подметка - Vibram B.F.T. - технологията използвана в подметката на обувката намалява усещането от вибрациите и предава движението към борда по-ефективно. Контактна подметка и грайфер създадена съвместно с Vibram осигурява добро сцепление на всякакви терени. Индекс на твърдост - 7 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели  и про райдъри) Ниво - напреднали производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

395.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: детски сноуборд обувки, Flow, сноуборд обувки Flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019