Детски сноуборд обувки FLOW Micron black green

  • Марка: Flow
  • Micron black green
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 125.00 лв
  • 75.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Детски сноуборд обувки FLOW Micron black green

Micron Boa са леки и удобни детски сноуборд обувки, в които са използвани същите материали и технологии, като при обувките за възрасти, но в по-малки размери и с по-малка твърдост. Един от малкото детски модели на пазара с отделна вътрешна обувка. 
Конструкция на обувката - специална технология SpaceBlanket, използвана в конструкцията на обувката запазва топлината през целия ден, като създава термо-изолационна бариера между подметката и вътрешната обувка и изолира крака от студа. 
Вътрешна обувка - и в този детски модел е използвана Thermo fit технология, при която обувката се формира по крака от топлината на тялото по време на каране. Висок и омекотен език за повече комфорт при каране.
Анти-бактериална - за да се избегнат неприятните миризми, за вътрешната обувка е използван Silvadur материал, който елиминира бактериите и осигурява дълготрайна свежест за краката. 
Система за стягане - супер лесна и бърза система BOA, с която всяко дете може да се справи само.
Подметка - двукомпонентна подметка изработена от гума и с грайфер, който има добро сцепление със заделен терен.
Индекс на твърдост - 2
Ref. 9592

производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland

 

Flow

Още от Flow

Дамски сноуборд обувки FLOW Onyx black

Onyx са стилни и комфортни дамски сноуборд обувки със средна твърдост и лесна и бърза Boa система за стягане подходящи за напреднали дами, които обичат да карат навсякъде. Onyx осигуряват стабилно каране и комфорт през целия ден.  Конструкция - вътрешната и външната обувка е изцяло съобразена с анатомията на женския крак. Горната част на обувката, около прасеца на крака, позволява леко огъване назад за повече удобство при ходене и каране в необработени терени. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно за повече прецизност и удобство. Flows 2-Feather технология използвана за вътрешната обувка позволява на обувката да се оформи по-добре по крака за да се постигне абсолютен комфорт и удобство. Супер мека подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. Дишаща материя на езика помага да се намали влагата и краката да останат сухи през целия ден. Антибактериално покритие елиминира неприятните миризми. Анатомично конструиран 3D дизайн на езика осигурява максимално удобно прилягане за повече комфорт по време на каране.  Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора за свода и петата.  Затягане на обувката - бърза, лесна и прецизна BOA система за затягане, която позволява абсолютно точно стягане, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка.  Подметка - двукомпонентна здрава и устойчива на износване подметка, намалява усещането от вибрациите при каране. Подметката е изцяло съобразена с анатомията на стъпалото, за да се осигури естествено усещане за борда.  индекс на твърдост - 3 Ref. 8498 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

234.00 лв 335.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW Maya Boa black

Дамският модел Maya предлага несравним комфорт и лекота на ползване, за да останете в планината до последното качване на лифта.  Система за затягане на обувката - бърза, лесна и прецизна BOA система за затягане, която позволява абсолютно точно и равномерно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка.  Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Thermo-fit технология дава възможност на обувката да се оформи по крака. Дизайна е съобразен с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е допълнително омекотен за повече комфорт при каране. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт.  Анатомична стелка от плътна пяна осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - по-мека част отзад на обувката позволява леко огъване назад за повече комфорт при ходене и каране в необработен терен. Конструкцията на обувката осигурява стабилност при каране с умерена скорост. Подметка - термично формирана двукомпонентна подметка осигурява добро сцепление и намалява усещането от вибрациите. Ref. 8504 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

194.00 лв 278.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Blackout 156см

Бордът е в добро състояние със запазени база и кантове Flow Blackout е сноуборд с твърдост 7 (от 10) и Камбер профил за тези, които искат да имат абсолютен контрол върху борда си независимо от терена и условията. Blackout е проектиран за каране из цялата планина, стабилен на твърди трасета,  маневрен при изпълнение на трикове и лесен за каране в необработен терен, където и да отидете в планината с Blackout ще сте ОК. Blackout е направен с технологията Premium Kush-Control, която се състои от три уникални технологични решения разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване.  Профил - Pop-Cam Camber - комбинация от камбер под двата автомата и плоска част в средата между автоматите увеличава стабилността при закантване на лед и улеснява карането в необработен терен. Върхът и опашката остават меки и свободни за по-лесно управление и маневриране на борда. Дизайн - Directional-Twin  Конструкция - сандвич конструкция с дървена гъвкава сърцевина, която комбинира няколко вида дърво от топола в различните части на дъската, за да се осигури оптималното съотношение между пъргавина, стабилност, леко тегло и здравина на борда. Уретанови вложки разположени между дървената сърцевина и базата намаляват въздействието на вибрациите при каране на лед и позволяват на борда да се оптимално добре на всеки терен. Допълнителни уретанови вложки разположени до канта в областта на пръстите и петата увеличават силата на закантване и осигуряват по-плавно завиване. Ламинат - Карбонови влакна разположени под ъгъл °30 от върха до опашката и 10 вертикално разположени карбонови ленти. Тази композитна матрица осигурява най-добрата пъргавина и лесно усукване на борда при изпълнение на трикове и разпределя натиска от автоматите по цялата дължина. Геометрия - прогресивен радиус - по-мек връх и опашка и агресивен радиус между автоматите осигуряват абсолютно стабилно закантване и плавно и гладко плъзгане. База - ултра бърза и издръжлива графитна база с отлични абсорбиращи и задържащи ваксата свойства. Инсерти за автоматите - 2 x 4 за всички стандaртни сноуборд автомати Индекс на твърдост - 7 средна твърдост подходяща за този борд за каране навсякъде (1=най-малка твърдост / 10 = най-голяма твърдост) терени - All-Mountain ниво - средно и напреднало дължина - 156см Ref. CONS4/SH2018-3 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

230.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Blackout 153см

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние Flow Blackout е сноуборд с твърдост 7 (от 10) и Камбер профил за тези, които искат да имат абсолютен контрол върху борда си независимо от терена и условията. Blackout е проектиран за каране из цялата планина, стабилен на твърди трасета,  маневрен при изпълнение на трикове и лесен за каране в необработен терен, където и да отидете в планината с Blackout ще сте ОК. Blackout е направен с технологията Premium Kush-Control, която се състои от три уникални технологични решения разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване. Профил - Pop-Cam Camber - комбинация от камбер под двата автомата и плоска част в средата между автоматите увеличава стабилността при закантване на лед и улеснява карането в необработен терен. Върхът и опашката остават меки и свободни за по-лесно управление и маневриране на борда. Дизайн - Directional-Twin  Конструкция - сандвич конструкция с дървена гъвкава сърцевина, която комбинира няколко вида дърво от топола в различните части на дъската, за да се осигури оптималното съотношение между пъргавина, стабилност, леко тегло и здравина на борда. Уретанови вложки разположени между дървената сърцевина и базата намаляват въздействието на вибрациите при каране на лед и позволяват на борда да се оптимално добре на всеки терен. Допълнителни уретанови вложки разположени до канта в областта на пръстите и петата увеличават силата на закантване и осигуряват по-плавно завиване. Ламинат - Карбонови влакна разположени под ъгъл °30 от върха до опашката и 10 вертикално разположени карбонови ленти. Тази композитна матрица осигурява най-добрата пъргавина и лесно усукване на борда при изпълнение на трикове и разпределя натиска от автоматите по цялата дължина. Геометрия - прогресивен радиус - по-мек връх и опашка и агресивен радиус между автоматите осигуряват абсолютно стабилно закантване и плавно и гладко плъзгане. База - ултра бърза и издръжлива графитна база с отлични абсорбиращи и задържащи ваксата свойства. Инсерти за автоматите - 2 x 4 за всички стандартни сноуборд автомати Индекс на твърдост - 7 средна твърдост подходяща за този борд за каране навсякъде (1=най-малка твърдост / 10 = най-голяма твърдост) терени - All-Mountain ниво - средно и напреднало дължина - 153см Ref. CONS4/SH2018-2 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

230.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Drifter 159см

Бордът е след направен пълен сервиз (запълване на базата, точене кантове и вакса) готов за каране. Drifter е перфектната комбинация от борд свободен стил и за каране из цялата планина, без да прави компромис с качеството и стабилността. Идеята на модела е: всичко в един ден - от убийствени трикове в парка до спускане в пудрата, за този борд няма ограничения, ще Ви отведе навсякъде където искате. Двупосочен дизайн с хибриден рокер профил и средна твърдост този борд е идеален за всеки ден, в който решите да карате. Технология - Kush-Control Plus състои се от три уникални технологични решения разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване. Уретанът е изключително устойчив на удар дори и при екстремно ниски температури (-60°), има удивителна гъвкавост и залепва префектно към всякакви повърхности, което го прави идеален за бордове предназначени за агресивно каране. Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина с различна плътност в различните зони, комбинирани перфектно, за да се постигне леко тегло, необходимата пъргавина и максимална стабилност при по-висока скорост.  I-Rock Rocker - хибриден обратен камбер в средата на борда, комбиниран с традиционния камбер в зоната под автоматите и плосък профил в началото и края на ефективния кант, осигуряват естествено усещане и лекота при трикове на рейлове и стабилност при каране на твърди трасета. Tru-Twin - идентични по дължина и ширина връх и опашка с еднаква твърдост дават възможност на борда да се движи по един и същи начин в двете посоки. 7 ленти от Карбон, интегрирани във фибростъклото и разположени централно по цялата дължина на борда осигуряват необходимата твърдост и пъргавина на борда. База - бърза, твърда и устойчива на издраскване база, добре абсорбираща и задържаща ваксата. Твърдост - 6 (1 = softest/forgiving and 10 = stiffest/responsive in the Flow line) ниво - напреднали дължина - 159см ефективен кант - 123см талия - 25.6см Ref. 9735 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

250.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW ABT Limited Edition 155см

Сноуборд ползван със запазена база и кантове бордът е сервизиран - заливане на базата, точене кантове и вакса дължина - 155см code - 7540 Flow ABT limited edition - ride faster, go bigger, land softer технически характеристики: 3D Transitional sidecut Twin shape Quadrax fiberglass Whiskey rocks I-rock Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland..

260.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: детски сноуборд обувки, Flow, сноуборд обувки Flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018