• Каска CEBE Contest Visor lime mountain CBH284

Каска CEBE Contest Visor lime mountain CBH284

  • Марка: Cebe
  • Contest Visor lime mountain CBH284
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 185.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Каска CEBE Contest Visor lime mountain CBH284

Contest Visor е здрава и функционална каска с козирка, предназначена да Ви осигури оптимална защита за главата при практикуване на ски и сноуборд и защита при лоши атмосферни условия. За да се гарантира максимален комфорт, външната и вътрешната конструкция на каската са проектирани така, че да се осигури оптимална вентилация и подходяща температура и микроклимат за главата. 
Конструкция на каската In-Mold осигурява високо ниво на защита от удар и пробив.
Здрава външна черупка от поликарбонат и вътрешна лека EPS конструкция, която абсорбира и разпределя силата на удара така, че главата да остане максимално защитена.
Козирка (която може да се сваля) предпазва при мокър сняг и снеговалеж.
F.T.F. - система за прецизно регулиране на размера - осигурява допълнителна функционалност на каската и позволява по-плътно затягане на каската около главата за повече стабилност при екстремни дейности. 
Вътрешна материя с 3D дизайн направена от топъл микрополар комбиниран с дишащи панели. За да се осигури максимален комфорт и хигиена, вътрешната материя  се сваля и може да се пере в перална машина на температура 40 градуса. 
Каската се продава с торбичка за транспорт и съхранение.
Сертификат EN1077 - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077
Каска за ски и сноуборд клас B

тегло - 390гр
размери: 55-58см (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер.
Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите. 
Ref. CBH284

производител: Cebe - Франция

©copyright alpinsport-bg.com

Cebe

Още от Cebe

Слънчеви очила със сменяеми лещи CEBE Wild 1500 Grey PC Silver Flash Mirror Cat.3 + 500 Yellow PC Cat.0 + 500 Clear PC - CBWILD5

Wild на Cebe е супер функционален модел с три чифта сменяеми лещи за различните атмосферни условия, подходящ за бягане, катерене, колоездене, биатлон и всякакви спортове, както и за ежедневна употреба. Дали се разхождате в парка или по склоновете на планините, на брега на морето, карате колело или шофирате, слънчевите очила на Cebe са произведени да задоволят и най-взискателни стандарти. Продуктите на Cebe са тествани от най-добрите спортисти в своите спортове. Това дава възможност на фирмата непрекъснато да прави промени и да усъвършенства моделите си и да предлага все по-нови и качествени модели. Cebe са известни с качеството на рамките и моделът WILD е чудесен пример за това - ултра лека рамка, изработена от лек и гъвкав и в същото време здрав и устойчив материал TR90 nylon, което ги прави особено удобни за носене през целия ден.  Формата на рамката и лещите са специално разработени към оптимизиране на циркулацията на въздуха за се сведе до минимум замъгляването при активни спортни дейности. Гумените подложки за носа се регулират според формата и размера на носа за допълнително удобство, изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място. Материал на лещите - POLYCARBONATE - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвиква явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото, осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Моделът Wild е комплектован с три чифта лещи, които се сменят в зависимост от атмосферните условия:  Сиви лещи - 1500 Grey PC Cat.3  Жълти лещи - 500 Yellow PC - Cat. 0 - използват се при облачно време, % пропускане на светлина - 86,84% Безцветни прозрачни лещи - 500 Clear - Cat.0 - за мрачно и много облачно време с много ниска осветеност Рамка - черно  / сиво База - 8 Размер на лещите - 58 х 38мм Дължина на рамката - 127мм Тегло - 21гр Моделът WILD е с пластмасова кутия Cebe и кърпичка за почистване на очилата Ref. CBWILD5 / 5842 производител: CEBE - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

106.00 лв

Слънчеви очила със сменяеми лещи CEBE Wild 1500 Grey PC Cat.3 + 500 Yellow PC Cat.0 + 500 Clear - CBWILD10

Wild на Cebe е супер функционален модел с три чифта сменяеми лещи за различните атмосферни условия, подходящ за бягане, катерене, колоездене, биатлон и всякакви спортове, както и за ежедневна употреба. Дали се разхождате в парка или по склоновете на планините, на брега на морето, карате колело или шофирате, слънчевите очила на Cebe са произведени да задоволят и най-взискателни стандарти. Продуктите на Cebe са тествани от най-добрите спортисти в своите спортове. Това дава възможност на фирмата непрекъснато да прави промени и да усъвършенства моделите си и да предлага все по-нови и качествени модели. Cebe са известни с качеството на рамките и моделът WILD е чудесен пример за това - ултра лека рамка, изработена от лек и гъвкав и в същото време здрав и устойчив материал TR90 nylon, което ги прави особено удобни за носене през целия ден.  Формата на рамката и лещите са специално разработени към оптимизиране на циркулацията на въздуха за се сведе до минимум замъгляването при активни спортни дейности. Гумените подложки за носа се регулират според формата и размера на носа за допълнително удобство, изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място. Материал на лещите - POLYCARBONATE - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвиква явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото, осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Моделът Wild е комплектован с три чифта лещи, които се сменят в зависимост от атмосферните условия:  Сиви лещи - 1500 Grey PC Cat.3  Жълти лещи - 500 Yellow PC - Cat. 0 - използват се при облачно време, % пропускане на светлина - 86,84% Безцветни прозрачни лещи - 500 Clear - Cat.0 - за мрачно и много облачно време с много ниска осветеност Рамка - черно мат / розово База - 8 Размер на лещите - 58 х 38мм Дължина на рамката - 127мм Тегло - 21гр Моделът WILD е с пластмасова кутия Cebe и кърпичка за почистване на очилата Ref. CBWILD10 / 9406 производител: CEBE - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

106.00 лв

Слънчеви очила CEBE Whisper 7 - CBWHISP7

Моделът Whisper от колекцията на CEBE Sport Active Series е със спортен атрактивен унисекс дизайн, поликарбонатни лещи и удобна лека рамка. Спортните серии на очилата CEBE са предназначени за активно практикуващи спортисти, които имат нужда от гарантирана защита за очите.  Гумени подложки за носа - изработени от гумен материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място при активни спортни дейности.  Огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането. Покритие от вътрешната страна на лещите, елиминира неприятните ефекти от отблясъците, което намалява умората в очите. Материал на лещите - POLYCARBONATE - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвикава явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото, осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели на Cebe предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи (поликарбонат) - 1500 Grey PC Silver Flash Mirror - подходящи за слънчево време % пропускане на светлина - 14,84% Филтър категория - 3 Защита - 100% UV защита База - 8 Размер на лещите - 59 мм x 39 мм Размер на моста над носа - 18 мм Дължина на дръжката - 127 мм Рамка -  черно мат / бяло Ref: CBWHISP7 / 9431 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com ..

106.00 лв

Слънчеви очила CEBE Utopy 3 - CBUTOPY3

Спортни слънчеви очила подходящи за хора с по-голямо лице. Дизайна на рамката и лещите осигуряват широко зрително поле и прилягат удобно по лицето.  Материал на лещите - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат.  Поликарбонатът има висока устойчивост на удар и външни влияния, не се променя при различните атмосферните условия и запазва механичните и оптичните си свойства в температурни граници от - 40 до + 110°С. Поликарбонатът е 20 пъти о-здрав и устойчив на удар от стъклото, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи - 1500 Grey PC Red Flash Mirror - сиви лещи с червено огледално покритие База - 8 Размер на лещите - 65 x 39мм  Размер на моста над носа - 14,3 мм Дължина на дръжката - 133 мм Материал на лещите - поликарбонат % пропускане на светлина - 14% Филтър категория - 3 Защита - UV защита Рамка - черен мат, оранжево Ref. CBUTOPY3 / 9427 производител: Cébé - Франция   ©copyright alpinsport-bg.com ..

89.00 лв

Слънчеви очила CEBE Summit 5 - CBSUM5

Cebe е една от най-известните марки за спортни слънчеви очила в цял свят. Очилата на Cebe са избор на много световноизвестни спортисти, алпинисти, пилоти на самолети и рали състезатели. Ако търсите висококачествени, леки и удобни очила, които да предпазват очите Ви във всякакви условия, то очилата на Cebe са създадени точно за Вас. Моделът Summit е с ултра лека, но здрава рамка и лещи със сиво огледално покритие, което осигурява отличен визуален комфорт и защита през най-слънчевите дни. Предназначени за ползване във високата планина и места с интензивно слънчево греене.  Лещи – 1500 Brown PC AF - кафяви лещи с огледално покритие Покритие от вътрешната страна на лещите, елиминира неприятните ефекти от отблясъците, което намалява умората в очите. Огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането. Странични кожени протектори предпазват от проникване на светлина отстрани (може да се свалят в случай, че не са Ви необходими).  Гумените подложки за носа са изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място. Anti-fog – очилата не се запотяват независимо от атмосферните условия. Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване. Лещи - 1500 Brown PC  AF Филтър категория – 3 Тегло: 26гр Рамка - синьо мат/ сиво и жълто ( Matt Blue Grey Neon Yellow) Размер на лещите - 58 х 48мм  Размер на моста над носа - 20мм Дължина на дръжката - 131мм Ref: CBSUM5 / 3545 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

157.00 лв

Слънчеви очила CEBE Summit 4 - CBSUM4

Cebe е една от най-известните марки за спортни слънчеви очила в цял свят. Очилата на Cebe са избор на много световноизвестни спортисти, алпинисти, пилоти на самолети и рали състезатели. Ако търсите висококачествени, леки и удобни очила, които да предпазват очите Ви във всякакви условия, то очилата на Cebe са създадени точно за Вас. Моделът Summit е с ултра лека, но здрава рамка и лещи със сиво огледално покритие, което осигурява отличен визуален комфорт и защита през най-слънчевите дни. Предназначени за ползване във високата планина и места с интензивно слънчево греене.  Лещи – Variochrom Peak Grey PC AF Silver Flash Mirror - високотехнологични фотохроматични лещи - променят се автоматично в зависимост от светлинните условия. Изложени на повече светлина, лещите потъмняват и респективно при по-ниска осветеност лещите изсветляват. Независимо дали го забелязваме или не, светлинните условия около нас се променят непрекъснато и това изморява очите да се адаптират постоянно към новите условия. Фотохроматичните лещи защитават очите при всякакви атмосферни условия. Покритие от вътрешната страна на лещите, елиминира неприятните ефекти от отблясъците, което намалява умората в очите. Огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането. Странични кожени протектори предпазват от проникване на светлина отстрани (може да се свалят в случай, че не са Ви необходими).  Гумените подложки за носа са изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място. Anti-fog – очилата не се запотяват независимо от атмосферните условия. Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване. Лещи - Variochrom Peak Grey PC AF Silver Flash Mirror  Филтър категория 2- 4 Тегло: 26гр Важно!  Очилата с лещи категория филтър 4 НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ШОФИРАНЕ! Рамка - черно мат/ зелено (matt black/ lime) Размер на лещите - 58 х 48мм  Размер на моста над носа - 20мм Дължина на дръжката - 131мм Ref: CBSUM4 / 3581 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

215.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: каска, каска cebe

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018