• Комплект допълнителни джобове за раница ТАШЕВ сиво

Комплект допълнителни джобове за раница ТАШЕВ сиво

  • Марка: Tashev
  • джобове за раница сиво
  • В наличност
  • 31.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Комплект допълнителни джобове за раница ТАШЕВ сиво

Комплект допълнителни джобове за раница (могат да се ползват за раници със странични компресионни ленти). 
обем - 2 х 4 литра
размери - 30 х 17 х 9см
материал - Polyester
Позициите за закрапване са на три нива, в зависимост от разстоянието между лентите. Двата джоба се монтират на страничните компресионни ленти.
Допълнителните джобове увеличават обема на раницата с 8 литра и повишават функционалността - дребните вещи да са под ръка по време на движение. Когато когато багажът намалее и решите, че не са Ви необходими, сваляте джобовете и ги ползвате като несесери вътре в раницата.
Комплект от 2 броя.

производител: Ташев - България

 

Tashev

Още от Tashev

Раница за фотоапарат ТАШЕВ Focus 30 cordura forest camouflage

Фотораница Focus 30 изработена изцяло от Кордура, омекотено отделение за камерата с вградено покривало за дъжд и още много екстри. Уникална е с допълнителното горно отделение, достатъчно голямо да побере яке, храна и вода и всичко необходимо за 1-2 дневен излет сред природата. В добавка седемте джоба осигуряват необходимото място и добра организация и на екипировката за трекинга и на фотопринадлежностите ви. Ако мястото все пак не стига, допълнителен багаж можете да поставите на халките на дъното. Фокус 30 е пълноценна раница за професионално снимане в планината с комфортна носеща система. Можете да и доверите скъпата си фототехника и да се насладите на трекинга до мястото за снимки. Технически характеристики: Материали: раницата е изработена ИЗЦЯЛО от Cordura®, ципове YKK®, катарами DURAFLEX® Дишаща материя TEBOX® на контактните зони  Дишащ гръб с вентилационен канал  Добре подплатени eргономични дишащи презрамки Стабилизираща кръстна лента с опция за прибиране когато не се ползва Гръден колан – регулиращ се в четирите посоки  Отворени странични джобове с пристягане със стопер Джоб за три/монопод от едната страна с откопчаваща компресионна лента над него Ленти с халки за багаж на дъното Абсолютно омекотено от всички страни отделение за огледално рефлексен фотоапарат с вход с цип и подвижни омекотени прегради Голямо горно отделение с вход с цип за багаж и екипировка за 1-2 дни Голям вътрешен джоб с цип в горното отделение Омекотена ръчна дръжка Джоб с цип с бърз достъп в горната част до дръжката за телефон и документи Два челни джоба с вертикални ципове - единия - сгъваем - за документи и дребни вещи Челен джоб с цип в долната част с органайзер за фотопринадлжежности Предпазваща откопчаваща платка над входа за долната камера Вградено покривало за дъжд Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела Двойно подсилено дъно  Обем: 30 L  Размери: 48 х 31 х 16 см  Отделение за камерата: ширина 29 см, височина 21 см, дълбочина 14 см Тегло: 1 260 g Материал: Cordura® с Teflon® производител: Tashev - България ..

218.00 лв

Раница за фотоапарат ТАШЕВ Focus 30 cordura

Фотораница Focus 30 изработена изцяло от Кордура, омекотено отделение за камерата с вградено покривало за дъжд и още много екстри. Уникална е с допълнителното горно отделение, достатъчно голямо да побере яке, храна и вода и всичко необходимо за 1-2 дневен излет сред природата. В добавка седемте джоба осигуряват необходимото място и добра организация и на екипировката за трекинга и на фотопринадлежностите ви. Ако мястото все пак не стига, допълнителен багаж можете да поставите на халките на дъното. Фокус 30 е пълноценна раница за професионално снимане в планината с комфортна носеща система. Можете да и доверите скъпата си фототехника и да се насладите на трекинга до мястото за снимки. Технически характеристики: Материали: раницата е изработена ИЗЦЯЛО от Cordura®, ципове YKK®, катарами DURAFLEX® Дишаща материя TEBOX® на контактните зони  Дишащ гръб с вентилационен канал  Добре подплатени eргономични дишащи презрамки Стабилизираща кръстна лента с опция за прибиране когато не се ползва Гръден колан – регулиращ се в четирите посоки  Отворени странични джобове с пристягане със стопер Джоб за три/монопод от едната страна с откопчаваща компресионна лента над него Ленти с халки за багаж на дъното Абсолютно омекотено от всички страни отделение за огледално рефлексен фотоапарат с вход с цип и подвижни омекотени прегради Голямо горно отделение с вход с цип за багаж и екипировка за 1-2 дни Голям вътрешен джоб с цип в горното отделение Омекотена ръчна дръжка Джоб с цип с бърз достъп в горната част до дръжката за телефон и документи Два челни джоба с вертикални ципове - единия - сгъваем - за документи и дребни вещи Челен джоб с цип в долната част с органайзер за фотопринадлжежности Предпазваща откопчаваща платка над входа за долната камера Вградено покривало за дъжд Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела Двойно подсилено дъно  Обем: 30 L  Размери: 48 х 31 х 16 см  Отделение за камерата: ширина 29 см, височина 21 см, дълбочина 14 см Тегло: 1 260 g Материал: Cordura® с Teflon® производител: Tashev - България ..

198.00 лв

Раница ТАШЕВ Alpin 60+10L polyester черно-зелено

Алпин 60+10 е здрава и функционална раница с голям обем и ниско тегло за планински преходи и трекинги с много багаж. Моделът има много позиции за закачане на бивачна и трекинг екипировка от всички страни отвън. Ергономичен гръб с дишащи контактни зони и регулируема носеща система. Изработена от здрав Ripstop полиестер и гарантирано издръжлива на дългогодишна активна употреба. обем - 60+10 литра височина - 74см тегло - 1700гр материал - Ripstop polyester / Polyester ципове - YKK® катарами - DURAFLEX® TEBOX® дишаща материя на всички контактни зони Конструкция: Ергономичен S-образен гръб с П-образна дуралуминиева рамка VBS регулируема носеща система Двойно, подсилено дъно Ергономичен широк и добре подплатен обновен кръстен колан  Дишащ гръб и ергономични дишащи презрамки Регулиращ се в четири посоки обновен гръден колан  Вътрешно пространство: 2 камери с преграда с цип допълнителен обем - 10 литра под подвижния капак 2 обновени странични джоба за рейки, щеки, бутилка за вода Вътрешен мрежест джоб и външен обемен джоб на капака Външна част: Удължени челни компресионни ленти 3 двойки удължени странични компресионни ленти D-халки на капака и на дъното за закачване на допълнителен багаж Светлоотразителни халки на предницата за поставяне на ластик със стопер за закачане на екипировка Ново: Ръчни дръжки 2 броя - челна и задна  Място за пикел / щеки Ленти на презрамките за опора на ръцете Светлоотразител 3M™ вграден в логото код - 4576 производител: Ташев - България ..

157.00 лв

Раница с отделение за лаптоп ТАШЕВ Saver cordura 35L сиво-синьо

Сейвър е създадена за активни лаптоп-юзъри с обем 35 литра и вграден калъф за лаптоп 17 инча, с нова концепция за гръден колан за лесно боравене и с ръкавици и с нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд. Размерите на джоба за лаптоп  - 40 х 30 х 5см. Дизайнът и функционалността на Сейвър предлагат обем от 35 литра, 2х2 компресионни ленти, добре подплатени дишащи презрамки и солидно уплътнен дишащ гръб с три вентилационни канала, два дълбоки външни странични джоба, голям обемен челен джоб с органайзер, удобна омекотена дръжка. Всичко това прави Сейвър 35 мултифункционална раница която, подобно на Рок игъл 35, е навсякъде с Вас, независимо с какво се занимавате в момента: пътешествате, изкачвате някоя планина, спортувате, разхождате се с приятели в парка или пък отивате на лекции, в офиса или в командировка. Разбира се, лаптопът е винаги под ръка - на сигурно, защитено и достъпно място. Сейвър 35 е реално използваема раница. В нея компютърът се поставя в омекотен от всички страни джоб в задната част и не пречи да се ползва целия обем на раницата. Оutdoor дизайнът не издава, че вътре има лаптоп. Моделът е създаден така, че да бъде максимално функционален и надежден. НОВА концепция за гръдния колан - регулирането се осъществява с приплъзване - за лесно боравене и с ръкавици, оставайки все така стабилно позиционирана НОВА опция за добавяне на вградено покривало - опцията представлява джоб с отвряне с велкро на дъното на раницата, с лентичка с кука в него, която кореспондира с лентичка с О-ринг в долната част на Покривало за раница ТАШЕВ 20-35L. При желание да дооборудвате раницата си с вградено покривало за дъжд, набавяте си го като отделен аксесоар и го поставяте в този специално създаден за тази цел джоб, като свързвате предварително кукичката от джоба с О-ринга на покривалото. Така то е с лесен достъп и под ръка винаги, когато ви е нужно. Остава добре фиксирано към раницата, но не статично, за да имате възможността да го свалите по една или друга причина: да изсъхне, да бъде измито отделно, да го поставите на друга ваша раница, да го използвате за други цели /за сядане на мокра трева, за опаковане на мокри дрехи и обувки и др./ Обем - 35L Височина - 49 см Тегло - 780 гр Технически характеристики: Материал - Cordura® с Teflon® ципове - YKK®, катарами - DURAFLEX® Дишаща материя TEBOX® на контактните зони Дишащ гръб с 3 вентилационни канала Добре подплатени ергономични презрамки Стабилизираща кръстна лента Гръден колан - регулиращ се в четирите посоки- нова концепция Голям обемен челен джоб с цип Органайзер и ключодържател в големия преден джоб Омекотен от всички страни вграден калъф за лаптоп до 17 инча 2 вътрешни джоба - за захранващия кабел и за аксесоари Странични компресионни ленти - 2х2 броя Два дълбоки отворени странични джоба под тях Опция за добавяне на вградено покривало - ново Солидна подплатена дръжка Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела Двойно подсилено дъно - ключова зона Производител: ТАШЕВ - България   ..

112.00 лв

Дъждобран с ръкави ТАШЕВ Traveller orange

Traveller е функционален модел дъждобран с ръкави. Събира се в предния джоб, който играе ролята на калъфче снабдено с ластична лента и откопчаваща катарама, даващи възможност да го носите отзад на кръста, когато не ви трябва в момента, но очаквате да завали. Разширение на гърба за раницата няма, но този модел е достатъчно широк, за да покрие без проблем човек с нормално телосложение с раница с вместимост до 30 литра. Предлага свободна широка кройка, удобна за всякакви фигури.  Ръкавите са голямо приемущество при колоездене, бягане, риболов и други дейности, при които ръцете извършват постоянни движения и затова при тях по-разпространените модели дъждобрани - тип пелерини или "пончо" не са толкова приложими. С удобна качулка, която се пристяга с шнур и два стопера, по един за всяка страна. Лек и компактен, полезна вещ за всеки, който прекарва повече време на открито. Изработен от Micro RipStop Nylon полисестер с водоустойчивост 2000мм воден стълб и в наситен, актуален зелен цвят. Леко тегло и много компактни размери. Лента с катарама за носене на кръста. Тегло - 300 грама Водоустойчивост - 2000мм воден тълб Материал - Micro RipStop Nylon производител: Ташев - България ..

82.00 лв

Раница ТАШЕВ Titan 40L cordura червено

ТИТАН 40 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. С обем 40 литра ТИТАН е подходяща за няколко дневни трекинги, екскурзионни или за планински преходи с малко багаж, предлага максималното удобство при средно тежки планински походи и отлично допълва колекцията от туристически раници със среден обем. Широк и омекотен кръстен колан, ергономичен гръб с вентилационна система, добре омекотени презрамки. Възможност за закачане на екипировка отвън на раницата благодарение на удължените странични компресионни ленти и удължени фронтални ленти, халки на дъното и на капака за закачане на багаж с допълнителни ленти, място за пикел или щеки от дясно и две челни ленти за закачване на аксесоари. Титан 40 е точно по средата като тегло и като цена. По средата между Вихрен 40 и Айгер 40. Допълва колекцията ТАШЕВ като предлага необходимата достатъчна функционалност на Вихрен 40, но с добавен добре подплатен кръстен колан и T образна алуминиева рамка. Но е изработен изцяло от Кордура като Айгер 40.  Създадена е за тези от вас, които не държат на многото екстри, но искат раницата да е от Cordura®. Подходяща за леки и среднотежки трекинги, за пътешествия и пътувания. Характеристики: Вместимост - 40L Височина - 60 см Тегло - 1100 гр Материал - Cordura® с Teflon®    Ципове - YKK®  Катарами - DURAFLEX® Дишаща материя на контактните зони - TEBOX®   Добре подплатен кръстен колан Гръден колан - регулиращ се в четирите посоки  Конструкция - Ергономичен S-образен гръб с Т-образна дуралуминиева рамка  Вентилационна носеща система - AV system  Халки за закачване на екипировка на дъното Халки за по-лека екипировка на капака  Място за пикел или щеки от дясно   Дълги компресионни ленти -2х2 броя  Странични джобове за рейки  Обемен джоб на капака  Две челни ленти за аксесоари Ленти за ръце на презрамките Двойно подсилено дъно - ключова зона производител: Ташев - България ..

127.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2017