• Комплект препарати Tech Wash & Tx. Direct wash-in 2x300ml

Комплект препарати Tech Wash & Tx. Direct wash-in 2x300ml

  • Марка: Nikwax
  • Tech Wash & Tx. Direct
  • В наличност
  • 29.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Комплект препарати Tech Wash & Tx. Direct wash-in 2x300ml

Комплект почистващ и импрегниращ препарат Tech Wash + Tx. Direct wash in

Импрегниращ препарат NIKWAX Tx. Direct Wash-in:
Импрегниращ препарат за всички видове водоустойчиви и дишащи материи. Възстановява водоустойчивите и дишащи качества на материите без да запушва порите. Подходящ за Gore-Tex®, Sympa-Tex®, Permatex® мембрани. За най-добри резултати почистете първо с NIKWAX-Tech Wash. Използвайте двата препарата самостоятелно. Не е необходимо да изсушавате преди импрегниране.
За най-добри резултати при машинно пране:
1. Почистете всички остатъци от перилни препарати в дозатора на пералнята.
2. Сложете в пералнята вече чистото пране ( максимум 2 броя )
3. Изсипете 2 пълни капачки за 1 брой и 4 пълни капачки за 2 броя дрехи.
4. Пуснете пералнята на 30° на програма за синтетично пране.
Забележка: не перете в пералня ако подлепените шевове са разместени.
За най-добри резултати при ръчно пране:  Забележка - използвайте ръкавици!
1. Потопете прането в съд с топла вода докато се покрие напълно.
2. Използвайте 2 пълни капачки за 1 брой и 4 пълни капачки за 2 броя дрехи.
3. Разбъркайте водата с дрехите и оставете 8-10 минути, след което отново разбъркайте
4. Изплакнете обилно с течаща вода.
Сушене - Приложете обикновено или машинно сушене само ако указанията на етикета го позволяват.
Не използвайте с други перилни препарати!
опаковка - 300ml 

Почистващ препарат NIKWAX Tech Wash: 
Почистващ препарат за облекло, палатки, тенти и раници от Gore-Tex®, Sympa-Tex®, Permatex® Допринася за водоустойчивостта и вентилацията на материите. Упоритите петна се третират с гъбичка или мека найлонова четка направо с препарата преди изпиране. Не използвайте с друг перилен препарат.
За най-добри резултати при машинно пране:
1.  Почистете всички остатъци от перилни препарати в дозатора на пералнята.
2.  Използвайте 3 пълни капачки в райони със твърда вода и 2 пълни капачки в райони с мека вода.
3.  Перете като се съобразявате с указанията на етикета на прането.
 За най-добри резултати при ръчно пране:  Забележка: използвайте ръкавици!
1 . Потопете прането в съд с топла вода докато се покрие напълно.
2.  Използвайте 3 пълни капачки в райони със твърда вода и 2 пълни капачки в райони с мека вода.
3.  Изплакнете 3 пъти с чиста вода.  Изплакнете капачката след употреба!
опаковка - 300ml 
code - 2227

Произведено в Англия от  NIKWAX  LTD

Nikwax

Още от Nikwax

Препарат за пране на пух NIKWAX Down Wash 300ml

Препарат за пране на пухени облекла, спални чували и екипировка. Nikwax Down Wash е специално оптимизиран за почистване на пух. Ефективно почиства замърсяванията като запазва изолацията, водоустойчивостта и дишаемостта на материите. Запазването на дишаемоста на материята е изключително важно, защото позволява на влагата и парите да преминават и да излизат навън. Nikwax Down Wash удължава ефективно живота на пухената екпировка. Пране в перална машина: Почистването в перална машина е бързо, лесно и осигурява цялостно почистване на екипировката. Мокрият пух е доста тежък така, че е важно да се използва правилната програма при прането. Спазвайте инструкциите от етикетите на почистваната екипировка. Препоръчително е да се избере бавен цикъл с бавни обороти на въртене. Изпирайте само един артикул на пране. Почистете добре дозатора от останали предишни препарати. Не използвайте заедно с други почистващи препарати. Разклатете добре преди употреба! Доза - използвайте 3 пълни капачки (150мл) за райони с твърда вода и 2 пълни капачки (100мл) за райони с мека вода. Ръчно пране: Използвайте ръкавици! Накиснете артикула в хладка вода. За дрехи използвайте 3 пълни капачки (150мл) за райони с твърда вода и 2 пълни капачки (100мл) за райони с мека вода. Разбъркайте за да разтворите препарата и оставетв прането за около 10 минути след което разбърквате отново. Изплакнете много добре в студена вода и изцедете добре всички остатъци от вода. Уверете се, че прането е много добре изплакнато. За сушене центрофугирайте 3 пъти на бавни обороти. Изпрания елемент може да се доизсуши в барабанна БАВНА сушилня (ако указанието на етикета позволява) докато пуха си възвърне обема. Облеклата и спалните чували с пълнеж от пух ТРЯБВА да се изсушат много добре за да не се увреди пуха. опаковка - 300мл производител: Nikwax - UK ..

16.00 лв

Импрегнатор за обувки (спрей) NIKWAX Fabric & Leather Proof 125ml [3560]

Препарат за импрегнация на обувки изработени от плат и кожа с мембрана. Допринася за водоустойчивостта, поддръжката и вентилацията на материите. Импрегнацията става чрез спрей. Лесен за употреба , подходящ за обувки с Gore-Tex и Simpatex. Начин на употрба: 1. Изчеткайте и почистете добре обувката с препарат за почистване Footwear Cleaning Gel-Nikwax 2. Разклатете добре преди употреба. 3. Нанесете върху мокри обувки. 4. След 2 минути отстранете остатъците с кърпа и оставете да изсъхнат. код - 3560 опаковка - 125мл производител - NIKWAX LTD - Великобритания ..

13.00 лв

Комплект препарати NIKWAX Tech Wash + Softshell 2x300ml

Комплект почистващ и импрегниращ препарат Tech Wash + Softshell Proof Почистващ препарат - Tech Wash: Почистващ препарат за облекла, палатки, тенти и раници от Gore-Tex®, Sympa-Tex®, Permatex® Допринася за водоустойчивостта и вентилацията на материите. Упоритите петна се третират с гъбичка или мека найлонова четка направо с препарата преди изпиране. Не използвайте друг перилен препарат. За най-добри резултати при машинно пране: 1. Почистете всички остатъци от перилни препарати в дозатора на пералнята. 2. Използвайте 3 пълни капачки в райони със твърда вода и 2 пълни капачки в райони с мека вода. 3. Перете като се съобразявате с указанията на етикета на прането.     За най-добри резултати при ръчно пране:  Забележка - използвайте ръкавици! 1 .Потопете прането в съд с топла вода докато се покрие напълно. 2. Използвайте 3 пълни капачки в райони с твърда вода и 2 пълни капачки в райони с мека вода. 3. Изплакнете 3 пъти с чиста вода. Изплакнете капачката след употреба! Опаковка - 300ml Импрегниращ препарат Softshell Proof Лесен за употреба импрегниращ препарат за уиндстопер материи (Soft Shell). Подпомага водоустойчивостта и възстановява дишаемостта на облеклата. За най-добри резултати почистете първо с Nikwax Tach Wash. Не е нужно да изсушавате преди третирането с импрегнатора. Препоръчва се за облекла с материи - Windstopper, Windblock, Polartec, Softshell * Без горивни газове, безопаснен за околната среда. * Не е тестван върху животни. Опаковка - 300ml  Производител: NIKWAX - Великобритания     ..

30.00 лв

Почистващ препарат за обувки NIKWAX Footwear Cleaning Gel 125ml - 2228

Почистващ гел с тампон. Лесен за употреба почистващ препарат подходящ за всякакъв вид обувки направени от набук, велур, плат или кожа, подходящ и за сандали. За всички обувки направени с Gore-tex, Simpatex или друга дишаща мембрана. Почиства качествено и увеличава водоустойчивостта на мембраната. Начин на употреба: 1. Изплакнете добре с чиста вода докато отстраните калта и навлажните добре обувките. 2. Разклатет добре преди употреба. Натиснете добре за да счупите печата 3. Нанесете обилно върху замърсените части. 4. Изчеткайте с найлонова четка. 5. Изплакнете добре с чиста вода 6. Докато са мокри обувките третирайте ги с импрегниращ препарат. * Не са използвани запалими газове, токсични вещества и е безопасен за околната среда. * Не е тестван върху животни Опаковка - 125 мл code - 2228 Производител: Nikwax - Великобритания ..

10.00 лв

Импрегнатор за обувки (тампон) NIKWAX Fabric & Leather Proof 125ml [2225]

Препарат за импрегнация на обувки изработени от плат и кожа с мембрана. Допринася за водоустойчивостта, поддръжката и вентилацията на материите. Импрегнацията става чрез тампон-гъбичка. Лесен за употреба. Подходящ за обувки с Gore-Tex мембрана. Начин на употрба: 1. Изчеткайте и почистете добре обувката с препарат за почистване - Footwear Cleaning Gel-Nikwax 2. Разклатете добре преди употреба. 3. Нанесете върху мокри обувки. 4. След 2 минути отстранете остатъците с кърпа и оставете да изсъхнат.   код-2225 Опаковка - 125 ml Гарантирани резултати в продължение на 4 години от производството. Производител - Nikwax - Великобритания   ..

11.00 лв

Импрегнатор за обувки от набук и велур NIKWAX Nubuck & Suede Proof 125ml

Импрегнатор за набук и велур Предимства: Добавя водоустойчивост Удължава живота на всички обувки от нубук или велур Идеален за обувки с мембрана Gore-Tex Може да се използва на мокри обувки Тампон лесен за ползване  Не омекотява кожата Не променя външният вид и цвят на кожата Щадящ за околната среда, биоразградим, не е запалим Не съдържа флуоровъглероди Идеален за: Всички нубук и велур обувки (работа, модата, свободното време и спорта) Безопасна употреба на обувки с дишащи мембрани например Gore-Tex, Sympatex и т.н. Опаковка - 125 ml Гарантирани резултати в продължение на 4 години от производството code - 3561 Производител: Nikwax - Великобритания   ..

13.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018