Книги и справочници

СписъкИкони
Айгер - мечта и реалност
"АЙГЕР – МЕЧТА И РЕАЛНОСТ". Емил Костадинов и Игнат Николов 1998 г. пътищата на двамата автори се пресичат и така се заражда едно истинско приятелство, което трябва да издържи теста на времето. Мечтата на Емил да изкачи Северната стена на Айгер ..
12.00 лв
ВРАЦА катерачен гидовник
Гидовникът обхваща всичките прокарани по варовика на Враца над 500 маршрута, от които около 250 са спортни - екипирани изцяло с болтове и лепени клинове, а останалите са традиционни, алпийски или смесени - частично екипирани с постоянни&nbs..
39.00 лв
Лавинна безопасност - наръчник за скиори и сноубордисти
Лавинна безопасност - наръчник за скиори и сноубордисти През 2005г. Българска асоциация по ски свободен и екстремен стил издаде в рамките на "Образователна програма за безопасно практикуване на зимни планински спортове" наръчник за определяне н..
6.00 лв
Пътеводител РИЛА
Пътеводител на РИЛА съдържа информация за 12-те планински региона - геология, релеф, климат, почви, води, живо богатство и растително разнообразие. Защитени видове и територии, лечебни растения и правила за тяхното събиране. Животински свят - ви..
15.00 лв
Херман Майер: Състезанието на моят живот. Автобиография
Херман Майер - Автобиография. Състезанието на моят живот.  В завладяващата си автобиография, написана под формата на дневник, един от най-добрите скиори Херман Майер споделя как е преживял най-страшните дни и месеци след тежка катастрофа с мото..
25.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017