Мъжки зимни обувки за туризъм LA SPORTIVA Trango TRK Leather Gore-Tex grey

  • Марка: La Sportiva
  • Trango TRK Leather Gore-Tex grey
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 430.00 лв
  • 344.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки зимни обувки за туризъм LA SPORTIVA Trango TRK Leather Gore-Tex grey

Trango TRK Leather GTX са стабилни и надеждни обувки с нови технологии и характеристики, подходящи за дълги планински преходи с тежка раница. Този модел се отличава от останалите модели за трекинг с иновативната водоустойчива кожа Idro-Perwanger с дебелина 1,6мм, която е по-устойчива и запазва теглото и формата си независимо от условията. Водоустойчивата кожа Idro-Perwanger комбинирана с мембрана GORE-TEX® Insulated Comfort гарантират абсолютен комфорт за краката при всякакви атмосферни условия в планината. 
Мембрана GORE-TEX® Performance Comfort - осигурява сигурна водоустойчивост и изолация и оптимизирано дишане за използване в студени климатични условия. Мембраната GORE-TEX®  поддържа краката сухи и комфортно при всякакви условия и през всички сезони. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден. Вътрешната изолация предлага надеждна защита от студа при ползване в зимни условия. 
Системата на връзките дава възможност за перфектно регулиране на ширината и обема на обувката.

Подметка Vibram with Climbing zone - стабилна и устойчива подметка Vibram с форма на грайфера под пръстите пригодена за катерене прави модела Trango TRK Leather GTX подходящ за преминаване на скални пасажи и маршрути на Via Ferrata.
Технология Impact Brake System използвана в подметката абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при слизане надолу. Уникалното разположение на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на неравностите и поглъщане на удара.
Конструкция 3D Flex System - иновативен дизайн, който позволява на глезена да бъде в максимално естествено за него положение, но без да губи стабилност. Конструкцията на обувка позволява на глезена да се огъва напред, като в същото време осигурява странична стабилност и го предпазва от изкълчване. Това осигурява комфортно за глезена изкачване и слизане по изключително стръмни склонове и повече стабилност като позволява по-голяма повърхност на подметката да бъде в контакт със земята. 
Моделът Trango TRK Leather GTX съчетава комфорт, стабилност и защита за краката, перфектния синтезис между дизайн и функционалност в съвременния алпинизъм и планинарство, идеално решение за широк спектър от дейности на открито при всякакви и променящи се атмосферни условия.
Patent - патентован дизайн
Подметка - Vibram with climbing zone at the toe
Външна - Idro-Perwanger Leather 1,6 mm + microfiber
Мембрана - Gore-Tex Performance Comfort
Тегло - 720 гр
Цвят - сиво оранжево

производител: La Sportiva - Италия


©copyright alpinsport-bg.com
 

La Sportiva

Още от La Sportiva

Обувки за туризъм LA SPORTIVA Stream Gore-Tex

La Sportiva Stream Gore-Tex са туристически обувки със средна височина за бързо ходене и динамичен туризъм по пресечни терени. В модела Stream са съчетани концепция и технологии от планинската серия Mountain Running и Mountain Hiking, за да се създаде удобен, функционален, дишащ и водоустойчив модел за тези, които искат да се движат бързо в планината при всякакви условия.  Ново поколение мембрана GORE-TEX® SURROUND® - гарантира висок капацитет на дишане около целия крак благодарение на аерираната повърхност на материята. Устойчива на износване материя с Nano-Cells 2.0™ структура, изградена от супер дишащи клетки, които работят ефективно в комбинация с мембраната GORE-TEX® SURROUND®, за да се осигури изключително високо ниво на дишане за крака и перфектен комфорт при ходене в по-топли условия. Тази комбинация на мембрана и материя дава възможност на влагата бързо да излиза навън по време на бързо ходене и динамични дейности. Междинна подметка EVA с интегрирана Stability control System™ и странични отвори за допълнително проветрение на стъпалото отдолу. Каналите за проветрение са защитени с устойчива моно мрежа, за да се предотврати проникване на камъчета и други частици във вентилационните отвори. Двукомпонентната конструкция на подметката и междинната EVA подметка абсорбират неравностите и намаляват усещането от неравностите при движение по каменисти терени. Подметка Vibram XS Trek осигурява отлично сцепление на твърд, мек и кален терен, оптимален баланс между функционалност и издръжливост. Използваните материали осигуряват трайна водоустойчива защита и оптимално дишане като поддържат краката сухи и в пълен комфорт при ходене. Мембрана: GORE-TEX® SURROUND® Подметка: Vibram XS Trek Тегло: 900 гр за чифт размер 42 Ref. 24D999100 La Sportiva - Италия alpinsport..

312.00 лв 390.00 лв

Обувки за туризъм LA SPORTIVA TX5 Low Gore-Tex

TX 5 Low е ниския вариант на този модел туристически обувки от серията TX на La Sportiva, предназначен за тези, които търсят технична обувка за туризъм и преходи през лятото и есента, както и за преминаване на маршрути via ferrata. Дишащи и водоустойчиви благодарение на мембраната Gore-Tex. Устойчив на износване и протриване цял гумен борд от материал използван в обувките за катерене, предпазва обувката и пръстите при ходене по каменисти терени. Висококачествена кожа Набук комбинирана с водонепропусклива и дишаща мембрана Gore-Tex повишават комфорта при ходене. Посветени на всички любители на планината, които търсят технична и надеждна обувка, на която да разчитат когато са далече от цивилизацията. Високотехнологичните материали и характеристики правят оувките TX 5 идеални за продължителна употреба от планински водачи и хора, които прекарват много време в планината.  Мембрана Gore-Tex Extended Comfort за максимален капацитет на дишане, водоустойчивост и комфорт. Обувките с тази мембрана са дълготрайно водоустойчиви подходящи за всякакви активни дейности на открито. Тази мембрана комбинира трайна водоустойчивост (не пропуска вода и влага отвън навътре) и оптимални дишащи свойства (потта и влагата от крака се извежда навън) като осигурява комфорт за крака през целия ден, поддържа краката сухи и комфортно при всякакви условия и през всички сезони. Системата на връзване Mythos-Style позволява прецизно затягане и регулиране на обема около стъпалото.  Подметка Vibram Mega-grip осигурява много добро сцепление при изкачване нагоре и подпомага спирането при стръмни спускания. Технология Impact Brake System използвана в подметката, осигурява естествена опора за стъпалото, абсорбира неравностите, намалява неприятното усещене при ходене по каменисти терени и подобрява сцеплението при стръмни изкачвания и слизане надолу. Разположението на издатините на грайфера позволява възможно най-много от тях да влязат в контакт със земята за оптимална стабилност. Междинна подметка изработена от високоеластичен и гъвкав EVA материал подпомага "изтласкването" във фазата на задвижване, което прави тези обувки идеални при движение по пресечени терени.  STB стабилизираща стъпалото подложка. Стелка - Ortholite® 4мм - Стелката Ortholite запазва 95% от дебелината си и с времето не се деформира. Антимикробна обработка на стелката осигурява защита от развитие на микроорганизми причиняващи миризми.  Тегло: 940 гр / чифт 42 Ref. 24T900100 carbon yellow производител: La Sportiva - Италия alpinsport..

280.00 лв 350.00 лв

Дамски обувки за планинско бягане и туризъм LA SPORTIVA Akasha

La Sportiva Akasha Lady са дамски обувки за планинско бягане по пресечени терени, ултамаратони, бягане на дълги разстояния и продължителни тренировки. Удобни и за дълги трекинги и многодневни преходи. Akasha е модела с най-ефективно абсорбиране на удара при бягане, проектирана за планинските състезания по издръжливост. Изключително защитна и предпазваща крака обувка. Платформата на подметката Cushion Platform™ осигурява перфектно усвояване на удара и комфорт при бягане.  Разработена от La Sportiva подметка FriXion XF с Impact Brake система в подметката осигурява естествена опора за стъпалото, намалява въздействието от неравностите по трасето и помага за по-добро сцепление при спускане по стръмни терени. Уникалното разположение и форма на грайферите дава възможност позволява най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на удара и стабилност, което е реално предимство по време на състезание. Многокомпонентната подметка FriXion XT с двойна плътност и иновативен дизайн Trail Rocker™ подпомагащ естественото движение "външна пета - вътрешен пръст" на стъпалото по време на бягане, подходяща за всички видове терени - камък, сипеи, трева, мъх, кал и планински пътеки. Междинна подметка изработена от високоеластичен и гъвкав EVA материал подпомага "изтласкването" във фазата на задвижване и връщането на подметката в нормална форма по време на ходене или бягане, което прави тези обувки идеални за планински и пресечени терени. По-широк вътрешен обем и плътно прилепваща горна част елиминират точките на компресия по време на състезание. Иновативни вложки в предната част на обувката осигуряват защита за пръстите и създават конструкция, която следва стъпалото по динамичен начин без ограничения и стесняване. Супер дишаща конструкция и иновативни материали за горната част на обувката, които създават система за извеждане на влагата и подходящ микроклимат за крака. Стелка Ortholite Mountain Running ще запази свойствата и качествата си на 95% след многогодишна употреба. Антимикробна обработка на обувката не позволява развитие на мироорганизми причиняващи миризми. Тегло: 560 гр / чифт размер 38 Ref. 26Y618309 производител: La Sportiva - Италия ..

232.00 лв 290.00 лв

Обувки за планинско бягане и туризъм LA SPORTIVA Akasha

La Sportiva Akasha са обувки за планинско бягане по пресечени терени, ултамаратони, бягане на дълги разстояния и продължителни тренировки. Akasha е модела с най-ефективно абсорбиране на удара при бягане, проектирана за планинските състезания по издръжливост. Изключително защитна и предпазваща крака обувка. Платформата на подметката Cushion Platform™ осигурява перфектно усвояване на удара и комфорт при бягане.  Разработена от La Sportiva подметка FriXion XF с Impact Brake система в подметката осигурява естествена опора за стъпалото, намалява въздействието от неравностите по трасето и помага за по-добро сцепление при спускане по стръмни терени. Уникалното разположение и форма на грайферите дава възможност позволява най-много от тях да влязат в контакт със земята за максимално абсорбиране на удара и стабилност, което е реално предимство по време на състезание. Многокомпонентната подметка FriXion XT с двойна плътност и иновативен дизайн Trail Rocker™ подпомагащ естественото движение "външна пета - вътрешен пръст" на стъпалото по време на бягане, подходяща за всички видове терени - камък, сипеи, трева, мъх, кал и планински пътеки. Междинна подметка изработена от високоеластичен и гъвкав EVA материал подпомага "изтласкването" във фазата на задвижване и връщането на подметката в нормална форма по време на ходене или бягане, което прави тези обувки идеални за планински и пресечени терени. По-широк вътрешен обем и плътно прилепваща горна част елиминират точките на компресия по време на състезание. Иновативни вложки в предната част на обувката осигуряват защита за пръстите и създават конструкция, която следва стъпалото по динамичен начин без ограничения и стесняване. Супер дишаща конструкция и иновативни материали за горната част на обувката, които създават система за извеждане на влагата и подходящ микроклимат за крака. Стелка Ortholite Mountain Running ще запази свойствата и качествата си на 95% след многогодишна употреба. Антимикробна обработка на обувката не позволява развитие на мироорганизми причиняващи миризми. Тегло: 660 гр / чифт размер 42 Ref. 26Y618309 производител: La Sportiva - Италия alpinsport ..

232.00 лв 290.00 лв

Телескопични туристически щеки 2бр LA SPORTIVA Nepal Lite Trek

Телескопични туристически щеки LA SPORTIVA Nepal Lite Trek.  La Sportiva Nepal са телескопични туристически щеки със супер леко тегло, които ще задоволят и най-взискателните планинари. Щеките осигуряват повече стабилност и опора при слизане по стръмни терени с тежка раница. Правилно използвани намаляват умората при изкачване. Три секции изработени от лек и суперздрав алуминий 7001. Удобна ергономична ръкохватка с регулираща се каишка омекотена с неопренов материал.  Износоустойчив връх Карбид. Кръгче широко 50 мм. Гумени протектори за върховете на щеките. Тегло: 158 гр / чифт Размер: 58 - 132 см Ref. 19U999999 производител: La Sportiva - Италия alpinsport..

110.00 лв

Телескопични туристически щеки 2бр LA SPORTIVA Trango Trekking

La Sportiva Trango Trk са леки и здрави телескопични туристически щеки с три секции. Алуминиевата конструкция и дизайна ще издържат на тежки натоварвания и на най-предизвикателните и стръмни терени. Щеките са изключително полезен аксесоар при стръмни спускания с тежка раница.  Конструкция: три секции Материал: алуминий 6013 Ръкохватка: ергономична ръкохватка от Корк с регулираща се каишка Кръгче: 50мм диаметър Износоустойчив връх Карбид Гумен протектор за върха Размер: 64-140см Тегло: 230гр / 2бр Ref. 19V999999 производител: La Sportiva - Италия alpinsport..

75.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: зимни обувки, мъжки зимни обувки, La Sportiva, обувки La Sportiva,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020