Мъжки панталон NORTHFINDER Bartek NO-33301SNW – dark blue

  • Марка: Northfinder
  • Bartek NO-33301SNW – dark blue
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 316.00 лв
  • 253.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки панталон NORTHFINDER Bartek NO-33301SNW – dark blue

© alpinsport-bg.com  

Bartek е сноуборд панталон с отлични технически характеристики. Трислойна водоустойчива и дишаща мембрана с подлепени шевове предпазва от вятър и студ, без да пропуска вода. Перфектна кройка, осигуряваща свобода на движение, множество джобове и отвори за проветрение, правят този панталон чудесен избор.

Всички шевове са подлепени за максимална водоустойчивост.
водоустойчивост на мембраната  - 10 000мм
дишащи свойства на мембраната – 10 000гр/м2/24ч

водоустойчиви YKK® ципове - YKK е японска марка, която произвежда безпорно най-здравите и най-дълготрайни ципове на световния пазар. Спиралата на ципа работи безупречно в различни условия - много ниски и много високи температури, влага, прах, кал и др
Water-repellent - водоотблъскващо покритие добавено от лицевата страна на материята предпазваща я от проникване на вода
Два странични, два предни и един заден джоб с цип
халки на колана
подсилени части 
отвори за проветрение
подплата от силиконов микрофибър 
регулируем размер на талията
колан 

вградена система - RECCO™ за търсене на затрупани от лавина
Bartek - NO-33301SNW – dark blue © alpinsport-bg.com  

производител: Northfinder – Словакия

© alpinsport-bg.com  

Northfinder

Още от Northfinder

Раница NORTHFINDER Vermont green 45L

Vermont е лека туристическа раница със среден обем, но с удобното двукамерно разпределение, междинна преграда разделя вътрешния обем на две части за по-функционално разпределение на багажа, с достъп отгоре до багажа в горната част и долно отваряне за достъп до багажа на дъното на раницата.  AIR FLOW - мрежест панел държи раницата на разстояние от гърба, което позволява свободно преминаване на въздух и охлаждане в топло време.  Добре омекотени регулиращи се презрамки с дишаща материя от вътрешната страна, регулираща се каишка с катарама държи презрамките стабилно на място при спорт и по-активни дейности. Интргрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Широк и омекотен кръстен колан с дишаща материя от вътрешната страна и ергономичен дизайн за повече удобство при носене на тежък багаж. Странични компресионни ленти за пристягане на багажа и регулиране обема на раницата според нуждите в момента. Компресионните ленти могат да служат и за допълнително закрепване на багаж отвън на раницата, като могат без усилие да се справят с тежести от 20кг. Места за закачане на туристически щеки или сечива за катерене отпред на раницата или отстрани със страничните компресионни ленти.  Здрави и удобни за ползване катарами YNS® Сигурен джоб с цип на капака.  Два големи мрежести джоба отстрани. Два джоба с цип на кръстния колан. Джоб с дъждобран на дъното на раницата. Джоб за хидратираща система. Вместимост - 45 литра Тегло - 1280 гр Размери - 54x30x20 мм Материал - polyamide / nylon Цвят - зелено сиво Ref. BP-1039OR green / 103634 производител: Nortfinder - Словакия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

236.00 лв

Раница NORTHFINDER Mobus green 30L

Northfinder Mobus е удобна туристическа раница, от серията Northlight, предназначена за еднодневен туризъм или уикенд приключения през цялата година.  Здрава и удобна конструкция с дишащ гръб Air flow, позволява свободно преминаване на въздуха и охлаждане. Усилено дъно и местата подложени на износване.  Широк и омекотен кръстен колан с ергономичен дизайн за повече удобство при носене на тежък багаж.  Добре омекотени регулиращи се презрамки с дишаща материя от вътрешната страна, регулираща се каишка с катарама държи презрамките стабилно на място при спорт и по-активни дейности. Интргрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Странични компресионни ленти за пристягане на багажа и регулиране обема на раницата според нуждите в момента. Компресионните ленти могат да служат и за допълнително закрепване на багаж отвън на раницата.  Ленти с катарама за фиксиране на туристически щеки. Множество джобове за прибиране на всички дребни вещи, които да са ви на леснодостъпно място. Два джоба с цип на кръстния колан за телефон или др дребни вещи. Два големи мрежести странични джоба за бутилки. Джоб с цип за дъждобрана. Наличният с раницата дъждобран осигурява допълнителна защита в мокро и дъждовно време. Отвор за хидратираща система. Светлоотразителни елементи забелязващи се във време с намалена видимост. Здрави, надеждни и работещи безотказно във всякакви условия ципове на японската марка YKK®. Катарами YNS®  Вместимост - 30 литра Размер - 53x25x19 см Тегло - 1100 гр Ref. BP1037OR / 103633 производител: Northfinder - Словакия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

208.00 лв

Раница NORTHFINDER North 65L

Новата колекция NorthTrek раници на Nortfinder са изработени с висококачествени материали и технически характеристики, които биха задоволили и най-взискателните по отношение на екипировката.  North е висок клас трекинг раница с вместимост 65 литра и сравнително леко тегло за функциите и удобствата, които предлага. Проектирана за многодневен престой в трудни планински райони.  Двукамерен обем - раницата се разделя с междинна преграда на две части, с достъп отгоре до багажа в горната част и долно отваряне за достъп до багажа на дъното на раницата.  Странични компресионни ленти за пристягане на багажа и регулиране обема на раницата според нуждите в момента. Компресионните ленти могат да служат и за допълнително закрепване на багаж отвън на раницата, като могат без усилие да се справят с тежести от 20кг. Дишащ гръб с Air flow система позволява свободно преминаване на въздуха и охлаждане. Широк и омекотен кръстен колан с ергономичен дизайн за повече удобство при носене на тежък багаж. Добре омекотени регулиращи се презрамки с дишаща материя от вътрешната страна, регулираща се каишка с катарама държи презрамките стабилно на място при спорт и по-активни дейности. Интргрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Места за закачане на туристически щеки или сечива за катерене. Моделът North има множество джобове за удобно и функционално подреждане на дребните вещи.  Сигурен джоб с цип на капака.  Два големи мрежести джоба отстрани. Голям мрежест джоб отпред на раницата. Два джоба с цип на кръстния колан. Джоб с дъждобран. Подсилено дъно на раницата и местата подложени на най-голямо натоварване и износване.  Конструкция със супер лека алуминиева рамка. Вместимост - 65 литра Тегло - 1,82кг Материал - polyamide / nylon Цвят - тъмно син Ref. BP1048OR / 103632 производител: Nortfinder - Словакия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

217.00 лв

Раница NORTHFINDER Hillys blue 30L

Новата колекция NorthTrek раници на Nortfinder са изработени с висококачествени материали и технически характеристики, които биха задоволили и най-взискателните по отношение на екипировката.  Hillys е лека и удобна раница с вместимост от 30 литра, наличен дъждобран и множество функционални удобства. Горен достъп до основноте отделение. Полиестерна преграда със стягащ се шнур предпазва от проникване на вода или прах при багажа. Вътрешна лента за компресиране на багажа. Странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата. Дишащ гръб с Air Flow конструкция, която държи раницата на разстояние от гърба така, че въздуха да преминава свободно и тялото да се охлажда.  Добре омекотени регулиращи се презрамки с дишаща материя от вътрешната страна, регулираща се каишка с катарама държи презрамките стабилно на място при спорт и по-активни дейности. Интргрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Широк и омекотен кръстен колан с дишаща материя от вътрешната страна. Два джоба с цип на кръстния колан за телефон, навигация или др. дребни вещи. Два джоба отстрани на раницата за бутилка вода или др. Голям обемен джоб отпред на раницата за допълнителен багаж. Джоб с цип на капака на раницата. Отделен джоб с отвор за хидратираща система. Джоб С ДЪЖДОБРАН на дъното на раницата. Две места за закачане на туристически щеки или пикел отпред на раницата. Възможност за носене на щеките в страничния джоб и пристягането им към раницата с ластичен шнур с регулатор. Дръжка за носене на раницата в ръка (удобство при ползване на обществен транспорт). Светлоотразителни елементи Колекция - Outdoor Вместимост - 30 литра Материал - полиестер, полиамид, еластан Размери - 53 x 28x 18см Тегло - 1050 гр Ref. BP-1035OR / 103631 син производител: Nortfinder - Словакия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

148.00 лв

Раница NORTHFINDER Hillys pink 30L

Новата колекция NorthTrek раници на Nortfinder са изработени с висококачествени материали и технически характеристики, които биха задоволили и най-взискателните по отношение на екипировката.  Hillys е лека и удобна раница с вместимост от 30 литра, наличен дъждобран и множество функционални удобства. Горен достъп до основноте отделение. Полиестерна преграда със стягащ се шнур предпазва от проникване на вода или прах при багажа. Вътрешна лента за компресиране на багажа. Странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата. Дишащ гръб с Air Flow конструкция, която държи раницата на разстояние от гърба така, че въздуха да преминава свободно и тялото да се охлажда.  Добре омекотени регулиращи се презрамки с дишаща материя от вътрешната страна, регулираща се каишка с катарама държи презрамките стабилно на място при спорт и по-активни дейности. Широк и омекотен кръстен колан с дишаща материя от вътрешната страна. Два джоба с цип на кръстния колан за телефон, навигация или др. дребни вещи. Два джоба отстрани на раницата за бутилка вода или др. Голям обемен джоб отпред на раницата за допълнителен багаж. Джоб с цип на капака на раницата. Отделен джоб с отвор за хидратираща система. Джоб С ДЪЖДОБРАН на дъното на раницата. Две места за закачане на туристически щеки или пикел отпред на раницата. Възможност за носене на щеките в страничния джоб и пристягането им към раницата с ластичен шнур с регулатор. Дръжка за носене на раницата в ръка (удобство при ползване на обществен транспорт). Светлоотразителни елементи Колекция - Outdoor Вместимост - 30 литра Материал - полиестер, полиамид, еластан Размери - 53 x 28x 18см Тегло - 1050 гр Ref. BP-1035OR / 103630 розов производител: Nortfinder - Словакия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

148.00 лв

Телескопични туристически щеки 2бр NORTHFINDER Tatra Peak

Tatra Peak са здрави и функционални телескопични туристически щеки, предназначени както за еднодневни разходки в планината, така и за дълги преходи - едно чудесно допълнение към всяко приключение. Три секции от здрав и лек алуминий с винтова система за заключване и регулиране на размера. Ергономично оформена ръкохватка с удължение от пенопласт за ползване на различни терени. Регулираща се лента за по-стабилен захват и удобство.  Окомплектована с два вида накрайник - кръгче за ползване в снежни условия и гумена тапа за защита на върха при употреба по път с асфалтова настилка или скалисти терени. Използването на щеки увеличава стабилността и безопасността, намалява натоварването върху ставите и включва в движението горната част на тялото. колекция - Outdoor материал - алуминий 6061 размер мин/макс дължина 64см - 135см  Ref.  производител: Northfinder - Словакия  ..

84.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: мъжки сноуборд панталон, northfinder, bartek,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019