Меню
Вашата количка
БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна за поръчка на стойност над 100 лв се изпълнява с куриерска фирма СПИДИ

Мъжки ски обувки DALBELLO Panterra 130 ID GW

Мъжки ски обувки DALBELLO Panterra 130 ID GW
Мъжки ски обувки DALBELLO Panterra 130 ID GW
Мъжки ски обувки DALBELLO Panterra 130 ID GW
-20 %
Мъжки ски обувки DALBELLO Panterra 130 ID GW
Мъжки ски обувки DALBELLO Panterra 130 ID GW
Мъжки ски обувки DALBELLO Panterra 130 ID GW
Мъжки ски обувки DALBELLO Panterra 130 ID GW
791.00 лв
989.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Panterra 130 ID GW

Опции

Dalbello Panterra 130 ID GW е най-твърдия модел от серията Panterra All Mountain на Dalbello с индекс на твърдост 130, проектиран с всички възможности за персонално регулиране, предназначен за взискателни скиори, които карат на всякакви терени - писти, фрийраид и ски туризъм държат на перфектния контрол.
С уникалният кабрио дизайн, конструкция Powercage и удобна термоформираща се вътрешна обувка Panterra 130 осигурява идеално прилягане, стабилност и контрол - синтез от комфорт и отлично представяне и не на последно място лесно обуване и събуване. 
 • Механизъм Ski/Walk за превключване от режим на каране за режим на ходене освобождава обувката от зададения наклон напред и осигурява голям диапазон на движение на обувката напред и назад, което я прави подходяща за ски туризъм. В режим на ХОДЕНЕ глезена има необходимата свобода и подвижност за пантене. 
 • Интегрирана твърда PU Powercage рамка в конструкцията на външната обувка и фрезованата долна част осигуряват оптимално разпределение на енергията по цялата обувка за абсолютен контрол и стабилност при каране, осигуряват бързо и точно предаване на движението към ските и правят обувката изключително здрава.
 • Нов език от високоеластичен полиамид с кинетична реакция остава в постоянен контакт с крака, което осигурява отличен контрол, по-добра интеграция с външната обувка и по-стабилна опора при каране. Новият език пасва още по-добре с конструкцията на външната обувка, което подобрява ергономичността и осигурява повече удобство.
 • Cabrio construction - новаторска конструкция на външната обувка, впечатлява със структура от три части с равномерна гъвкавост и външно затваряне на езика. Това позволява по-дълъг диапазон на равномерно прогресивно огъване и точно предаване на движението и сигурна опора настрани и назад при каране. Тази констуркция осигурява гъвкава, динамична и стабилна обувка за всякакъв вид терен особено за backcountry and park! 
 • Предимства: прогресивно предаване на енергията за по-бърза смяна от кант на кант и посоката на завоя, повече стабилност и удобство и лесно обуване и събуване на обувката при ниски температури.
 • Система за задържане на петата ефективно минимизира плъзгането на крака и повдигането на петата по време на каране.
 • Оребрена 3D текстура в долната част на външната обувка придава допълнителна здравина и устойчивост на обувката и осигурява стабилност при ходене в мек сняг като предотвратява хлъзгането.
 • Технология My Fit  позволява персонализиране както на външната, така и на вътрешната обувка. Благодарение на предварително оформените анатомични контури във външната обувка, Panterra осигурява удобно прилягане от самото начало. Вътрешната обувка може да се термоформира за да се гарантира най-доброто представяне и комфорт през целия ден. 
 • GripWalk® дизайн на подметката с рокерски профил. Изпъкналата форма и оребрения гумен протектор осигуряват много по-добро сцепление, стабилност и комфорт при ходене. Придвижването със ски обувки до лифта винаги е било трудно и донякъде опасно особено когато е заледено. GripWalk® е иновативна технологична подметка с материали и дизайн осигуряващи по-добро сцепление с всякакви повърхности и стабилност при ходене.
 • Механизъм Ski & Hike ви позволява да превключите обувката от режим за каране към режим за ски туризъм и ходене. На режим Hike обувката се освобождава с голям диапазон на движение напред и назад, когато сте на ски туризъм и пантите. На пзиция Ski обувката се фиксира за каране и спускане. 
 • 33° общ обхват на движение: 24° наклон напред и 9° наклон назад.
 • 4 алуминиеви щраймера F5 с микро регулиране дават възможност максимално удобно, прецизно и персонално затягане на обувката
 • Велкро широко 40мм за допълнителна опора, стабилност и контрол при каране.
Материал - DB Hyperlite
Ширина - 100-102мм
Индекс на твърдост - 130
Ref. D190600110 blue black
Dalbello - Italy (made in Italy)
alpinsport


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
Етикети: флекс индекс 130