Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 80 black lime

  • Марка: Nordica
  • Cruise 80 black lime
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 425.00 лв
  • 255.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 80 black lime

Cruise 80 е добър избор за средно напреднали скиори, които предпочитат спокойно и комфортно каране до края на деня. Мека и удобна вътрешна обувка и възможност за персонално регулиране на външната обувка осигуряват комфорт при каане и почивка.
Конструкция - NFS е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-лесно започване на завоя, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. ACP - възможност за регулиране ширината на обувката около прасеца гарантираща естествено положение на всеки крак независимо от ширината му.
Вътрешна обувка - анатомичната стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност на петата, като при този модел е добавен още един слой топлоизолираща материя. Технология PFP дава възможност на вътрешната обувка да заеме формата на Вашия крак, като се моделира от температурата на тялото след няколко дена каране. 
Velcro strap - широко 35 мм велкро, което изпълнява ролята на пети щраймер за допълнителна опора при натиск напред. 
Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране (настройка на четирите щраймера, която Ви дава възможност да  затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 15 мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция) 
Ширина на обувката - 104мм
Индекс на твърдост - 80

производител: Nordica - Италия

©copyright alpinsport-bg.com

Nordica

Още от Nordica

Дамски ски обувки NORDICA Fire Arrow Xw

Серията Fire Аrrow на Nordica е с революционно нов стил и дизайн на обувката, за да отговори на изискванията и нуждите на съвременните скиори. Fire Аrrow Xw е дамски модел с нова конструкция, технологии и динамични характеристики, с прогресивен флекс до 115, предназначен за напреднали скиорки, които обичат да карат по-бързо. Новите характеристики на модела осигуряват по-бързо и по-стабилно закантване и по-ефективен контрол върху ските. Докато технологиите и конструкциите на ските се развиха и промениха драстично през последните години, то обувките претърпяха застой в развитието си. Затова Nordica създадоха моделите от серията Fire Arrow, които да отговорят на възможностите на новите модели ски, при които наклона в завоя е много по-голям. Трикомпонентна конструкция на обувката осигурява лесно обуване и събуване при ниски температури и по-добър контрол и закантване при каране. Втория щраймер е разположен под ъгъл 45 градуса за да прибере стъпалото максимално назад и да държи петата стабилно на място по време на каране.  Изградена рамка под стъпалото фиксирана към конструкцията на обувката елиминира страничното усукване и деформация на обувката в резултат, на което се създава по-ефективна връзка между ските и скиора и движението към ските се предава много по-бързо, това увеличава контрола и стабилността и като резултат по-бързо и по-точно завиване. Твърдост - твърдата обувка с постоянен флекс не винаги е най-доброто решение за разнобразно каране по различни терени и в различни условия, затова  дизайнерите от Nordica измислиха HPPF (HP Progressive Flex). В този дамски модел твърдостта на обувката не е постоянна величина, а се увеличава прогресивно в зависимост от това колко силно натискате обувката напред - колкото по-агресивно карате и натискате, твърдостта прогресивно се увеличава, като с това се увеличава и контрола върху ските. Максималната твърдост на модела може да се регулира 115 до 125 в зависимост от това къде карате. Заден спойлер, с който се регулира наклона на обувката напред. Регулиране страничния наклон на обувката. Вътрешна обувка с PFP технология която се оформя по крака. Щраймери - три алуминиеви щраймера с микро регулиране / 1 с макро регулиране Велкро - 40 мм Индекс на твърдост - регулиращ се прогресивен 105-115 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com ..

258.00 лв 430.00 лв

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 110 black red

Cruise 110 е оптимален вариант за напреднали скиори, които търсят комбинация от отличен контрол и комфорт през целия ден. 104мм ширина осигурява достатъчно комфорт и за по-широки крака. Нов дизайн на щраймерите и нова конструкция допълват технологиите и характеристиките на този модел.  Конструкция - NFS - революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-лесно и ефективно започване на завоя, по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката.       ACP - ви дава възможност да регулирате ширината на обувката около прасеца, което дава възможност за неутрално положение на всеки крак независимо от ширината му. Направен с материали, които се оформят по крака. Вътрешна обувка - нов дизайн и ширина 104мм осигуряват по-голям комфорт с повече място около пръстите за повишена циркулация и топлина. Технология PFP Performance Fit дава възможност вътрешната обувка за заеме формата на крака, което осигурява повече комфорт при каране и почивка.  Щраймери - четири алуминиеви щраймера с нов дизайн за повече функционалност и по-лесно ползване. Фино преизно регулиране на всички щраймери. Макро на последния щраймер - 20мм Ниво - напреднали скиори Ширина на обувката - 104мм Индекс на твърдост - 110 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com ..

360.00 лв 515.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA NXT 75w

Nordica NXT 75w е удобна дамска обувка от серията NXT с твъдрост 75 подходяща за средно напреднало ниво с предпочитания към комфорта. Дизайнерски и конструктивни подобрения с повече възможности за персонално настройване на обувката дават възможност да се чувствате удобно през целия ден. Дамските модели са изцяло съобразени с характеристиките на женския крак и стъпало.  Конструкция - регулиране ширината на обувката около прасеца осигурява по-естествена позиция, която подобрява баланса и намалява умората. Лесна за обуване и събуване. Интегрирана система за припокриване предотвратява навлизане на вода и сняг в обувката, за да запази краката сухи и топли. Вътрешна обувка - Women's Comfort Fit, оформя се по крака за изключителен комфорт, топлина и контрол. Анатомична стелка, която осигурява опора на свода на стъпалото и стабилност на петата.  Щраймери - четири алуминиеви щраймера с микро-регулиране. Тази настройка на щраймерите Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 15мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин. Индекс на твърдост - 75 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com ..

246.00 лв 409.00 лв

Мъжки ски обувки NORDICA Sportmachine X90

При обувките от серията Sportmachine акцента е поставен основно върху комфорта, за да Ви накара да останете по-дълго време на пистата. Sportmachine 90 е подходяща за напреднали скиори, които предпочитат да се чувстват комфортно през целия ден и това не е за сметка на контрола. Sportmachine 90 е с много възможности за персонално нагласяне, за да се осигури оптимален баланс между контрол и комфорт.  Конструкция - Двойна по-мека пластмаса на предната кора улеснява обуването и събуването при ниски температури, по-твърда подметка повишава контрола при преминаване от кант на кант. Регулиране ширината на обувката около прасеца осигурява по-неутрална позиция, която подобрява баланса и намалява умората. Вътрешна обувка - Comfort Fit материалите използвани за вътрешната обувка позволяват прецизно оформяне по крака. Технология Weather Shield не позволява проникване на вода и сняг в обувката. Водоустойчив материал по шевовете на вътрешната обувка допълнително увеличава комфорта и гарантира топли и сухи крака през целия ден. За повишаване на комфорта, за вътрешната обувка е използван мека и топла материя, която поддържа краката топли и сухи.  Подметка - Extra-grip High Traction Soles осигурява добро сцепление при придвижване по заледени места. Индекс на твърдост - 90 Ширина на обувката - 102мм Тегло - 1800гр (за размер 26,5) Велкро - 35мм (за по-добър контрол при натиск по време на каране) Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с финно регулиране производител: NORDICA - Италия ©copyright alpinsport-bg.com ..

254.00 лв 420.00 лв

Мъжки ски обувки NORDICA Sportmachine SP80

При обувките от серията Sportmachine акцента е поставен основно върху комфорта, за да Ви накара да останете по-дълго време на пистата. Sportmachine 80 са подходящи за начинаещи и средно напреднали скиори, които карат с умерена скорост и предпочитат комфортното усещане през целия ден.  Конструкция - конструкцията на обувката улеснява започването на завоя и осигурява прецизни движения, по-твърда подметка повишава контрола при преминаване от кант на кант. По-мека пластмаса на предната кора улеснява обуването и събуването. Технология Weather Shield не позволява проникване на вода и сняг в обувката. Водоустойчив материал по шевовете на вътрешната обувка допълнително увеличава комфорта и гарантира топли и сухи крака през целия ден.  Вътрешна обувка - Comfort Fit материалите използвани за вътрешната обувка позволяват прецизно оформяне по крака. За повишаване на комфорта, за вътрешната обувка е използван мека и топла материя, която поддържа краката топли и сухи.  Подметка - Extra-grip High Traction Soles осигурява добро сцепление при придвижване по заледени места. Ширина на обувката - 102мм Индекс на твърдост - 80 Тегло - 1790гр (размер 26,5) Велкро - 35мм (за по-добър контрол при натиск по време на каране) Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с финно регулиране производител: NORDICA - Италия ©copyright alpinsport-bg.com ..

255.00 лв 425.00 лв

Детски ски обувки NORDICA Little Belle 2

Little Belle 2 са детски ски обувки с три лесни за ползване щраймера и много топла и мека вътрешна обувка. Вторият щраймер е разположен под ъгъл 45 градуса, за да прибере стъпалото максимално назад и да го държи стабилно на място по време на каране, което осигурява повече стабилност и по-лесно завиване. Тази конструкция на обувката позволява по-лесно обуване и събуване.  Вътрешна обувка - супер мека, комфортна и задържаща топлината, за да останат краката на детето топли през целия ден. индекс на твърдост - 35  ниво - начинаещо, средно напреднало производител: Nordica - Италия   ..

109.00 лв 155.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски обувки, ски обувки nordica, мъжки ски обувки, nordica,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018