Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 80 black lime

  • Марка: Nordica
  • Cruise 80 black lime
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 425.00 лв
  • 255.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 80 black lime

Cruise 80 е добър избор за средно напреднали скиори, които предпочитат спокойно и комфортно каране до края на деня. Мека и удобна вътрешна обувка и възможност за персонално регулиране на външната обувка осигуряват комфорт при каане и почивка.
Конструкция - NFS е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-лесно започване на завоя, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. ACP - възможност за регулиране ширината на обувката около прасеца гарантираща естествено положение на всеки крак независимо от ширината му.
Вътрешна обувка - анатомичната стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност на петата, като при този модел е добавен още един слой топлоизолираща материя. Технология PFP дава възможност на вътрешната обувка да заеме формата на Вашия крак, като се моделира от температурата на тялото след няколко дена каране. 
Velcro strap - широко 35 мм велкро, което изпълнява ролята на пети щраймер за допълнителна опора при натиск напред. 
Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране (настройка на четирите щраймера, която Ви дава възможност да  затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 15 мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция) 
Ширина на обувката - 104мм
Индекс на твърдост - 80

производител: Nordica - Италия

©copyright alpinsport-bg.com

Nordica

Още от Nordica

Мъжки ски обувки NORDICA NRGY Pro 3

NRGy Pro 3 е високотехнологична обувка за напреднали и експерти скиори, които искат да имат контрол на всеки терен при всяка ситуация. Твърдост 110 осигурява стабилност, контрол и бърза реакция при каране.  Конструкция на обувката от полипропилен с висока плътност и изцяло нова система за припокриване, елиминира всяка възможност за проникване на вода вътре в обувката, което гарантира топли и сухи крака през целия ден. Подложката е фиксирана с винт за конструкцията, за да няма никакво мърдане и за оптимално прецизно предаване на движението. Освен, че е отличен естествен изолатор, поради високата си плътност, корка предава по-ефективно движението и за разлика от пяната и другите материали не се компресира и деформира, което осигурява пъргавина и прецизност. Регулиращ се спойлер - три различни позиции за регулиране наклона на обувката. Вътрешна обувка - технологията Custom Cork PFP Performance е една от най-добрите характеристики на този модел, която позволява нагряване и персонално тунинговане на обувката. Естествен корк и специална смола използвани за специфичните зони на вътрешната обувка осигуряват на крака комфорт и ефективност при каране. Разтеглив неопренов материал в зоната на пръстите за максимален комфорт при каране.  Велкро - 50мм широко велкро дава допълнително опора при агресивно каране. Щраймери - четири алуминиеви щраймера с микро регулиране и макро регулиране на трети и четвъртия щраймер. Ширина - 100мм Индекс на твърдост - 110 (2-Н прогресивен флекс - колкото по-агресивно натискате напред, толкова по-трудно се огъва обувката и почти се удвоява в най-долната точка на огъване, в края на завоя бързо връщане в естествена позиция) производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

375.00 лв 625.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA NXT N1w

NXT N1w на Nordica са дамски ски обувки за напреднали, които държат на добър контрол при каране, без да се отказват от комфорта. Моделът NXT N1w е най-твърдия oт серията NXT, но със супер мека вътрешна изолация, в който са съчетани комфорт и функционалност с нови технологии, напълно съобразен с характеристиките на женския крак и стъпало. Вътрешна обувка - изключително мека и комфортна вътрешна обувка, с изолация Primaloft, която задържа топлината и поддържа краката топли през целия ден. Дизайна на вътрешната обувка е съобразен с анатомията на женския крак, обхваща плътно стъпалото и глезена и осигурява стабилност и опора по време на каране. Проектирана с повече място около пръстите за повишена циркулация и повече топлина и повече комфорт. Допълнително омекотена на езика и прасеца в зоните на най-голям натиск.  Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване. Външна обувка - нова Triax конструкция на обувката от полипропилен с висока плътност и изцяло нова интегрирана система за припокриване, елиминира всяка възможност за проникване на вода вътре в обувката, което гарантира топли и сухи крака през целия ден. Тази комбинация от конструкция и материали на външната обувка осигурява по-леко тегло и постоянна твърдост в различен температурен диапазон. Лесно обуване и събуване при ниски температури. Възможност за регулиране (увеличаване и намаляване) ширината на обувката около прасеца с 2 сантиметра за по-прецизно прецизно стягане. Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер. Двукомпонентна подметка комбинира твърда пластмаса за по-бързо предаване на движението върху ските и мека гума за по-добро сцепление при ходене по заледени и хлъзгави терени.  Индекс на твърдост - 105 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

280.00 лв 510.00 лв

Ски обувки NORDICA Dobermann World Cup 100 EDT

Dobermann WC 100 EDT е модела с най-малка твърдост 100 от състезателната серия ски обувки на Nordica. Колекцията Dobermann е разработена съвместно със състезателите и тествана от състезателите на Nordica.  Конструкцията на обувката обхваща много плътно крака и позволява изпълнение на специфични, много точни и прецизни завои при висока скорост. Височина на петата 43мм (одобрено от FIS) и ефективна динамична технология осигурява по-бързо и точно предаване на движението при преминаване през вратите на слалома. Конструкцията на обувката е усилена с карбонови влакна и алуминиева пластина фиксирана с четири щифта за да се елиминира страничното усукване и огъване на обувката при преминаване през врати.  Материал на външната обувка - PU Ether Вътрешна обувка - състезателна обувка, затяга се допълнително с връзки за още по-плътно и стабилно обхващане на крака. Регулиращ се заден спойлер. Ширина на обувката - 95мм (тясна обувка за тези, които искат абсолютен контрол без излишно движение на крака в обувката). Щраймери - четири алуминиеви щраймера с микро и макро регулиране. Велкро - 45мм широко велкро за още повече опора при натиск на езика на обувката. Индекс на твърдост - 100 производител: Nordica - Италия  ©copyright alpinsport-bg.com  ..

250.00 лв 499.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA Transfire Wx

Transfire XW е страхотна обувка за напреднали дами, които изискват повече контрол и бързина при предаване на движението върху ските. Конструкцията осигурява и бързо странично предаване на движението като държи глезена стабилно без повдигане. Вътрешна обувка - супер топла, комфортна и много омекотена в точките на натиск на езика и прасеца. Антибактериална стелка.  Конструкция - трикомпонентната конструкция на обувката, при която втория щраймер е разположен под ъгъл 45 градуса, за да прибере стъпалото максимално назад и да държи петата стабилно на място по време на каране, като същевременно осигурява комфорт и повече топлина за пръстите. Меко връщане на обувката в неутрално положение след огъване прощава грешките и намалява умората.  Твърдост - твърдостта на обувката се увеличава прогресивно в зависимост от това колко силно натискате обувката напред, колкото по-силно натискате обувката, толкова по-трудни се огъва напред като с това се увеличава и контрола върху ските и движението от скиора към ските се предава много по-бързо. Най-долната зона на сгъване на обувката е блокирана, за да се гарантира най-бързото предаване на движението от скиора към ските в критични моменти, когато се налага бърза реакция. В най-горната зона на сгъване обувката е с по-малка твърдост, така че когато карате бавно и спокойно краката Ви не се натоварват и изморяват. Индекс на твърдост - 90 до 105 Щраймери - три алуминиеви щраймера с микро регулиране. ниво - напреднали терени - all mountain производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

237.00 лв 395.00 лв

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 60

Cruise 60 е добър избор за начинаещи до средно напреднали скиори, които предпочитат комфортна обувка, с която да карат цял ден без това да натоварва краката им.  Технически и конструктивни характеристики на обувката: Вътрешна обувка - PFP технология, при която вътрешната обувка приема формата на Вашия крак, като се моделира от температурата на тялото след няколко дена каране.  NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате и почивате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Щраймери - втори и трети щраймер с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция)  Макро регулиране на най-горния щраймер - тази настройка Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15мм  Велкро - широко 30мм велкро от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Ширина на обувката - 104мм Индекс на твърдост - 60 производител: Nordica - Италия..

203.00 лв 339.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA Cruise 55w

Дамската обувка Cruise 55w е идеален избор за начинаещи и средно напреднали скиорки, които търсят комфортно и приятно изкарване цял ден по пистите. Cruise 55w предлага технологии и функции с високо ниво на комфорт.  Технически характеристики: Конструкция - NFS - революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Анатомична стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност на петата, като при този модел е добавен още един слой топлоизолираща материя.  Вътрешна обувка - Women’s Fit - специален дизайн изцяло съобразен с конструкцията и формата на женския крак и стъпало. PFP технология, при която вътрешната обувка заема формата на Вашия крак. Велкро - широко 35мм от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Щраймери - три щраймера с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция). Макро регулиране на най-горния щраймер Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15 мм чрез бързо приплъзване на щраймера напред и назад за по-прецизно настройване при клиенти с по-широк прасец на крака. Индекс на твърдост - 55 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

203.00 лв 339.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски обувки, ски обувки nordica, мъжки ски обувки, nordica,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018