• Мъжки ски обувки SALOMON Mission RS CF 70

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RS CF 70

  • Марка: Salomon
  • Mission RS CF 70
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 480.00 лв
  • 240.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RS CF 70

Mission RS CF са мъжки ски обувки с ширина 102мм предназначени за скиори, за които комфорта е много важен. Комбинация от технологии и дизайн с основна цел да останете до края на деня по пистите.
Конструкция - профила и многопластовата конструкция на външната обувка предават бързо и лесно движението върху ските. Тънкостенната многопластовата конструкция създава усещането за идеално прилягане и лекота на обувката. Energyzer технология за правилно позициониране на крака и оптимално прецизно предаване на движението.
Вътрешна обувка - вътрешната обувка с изразен анатомичен дизайн и Second Skin технология обхваща плътно крака за оптимален комфорт и по-добър контрол. Гладка и плъзгаща се материя в задната част на обувката и здрава каишка на езика улесняват обуването и събуването на обувката. V-Shape профил осигурява стабилност на петата и достатъчно пространство (102мм) за пръстите. Допълнително омекотен език в зоната на най-голям натиск. Customfit технология помага за оформянето на обувката по крака. 
Biovent технология използвана за вътрешната обувка извежда влагата и поддържа краката сухи и топли.
Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер дава възможност за прецизно персонално стягане точно по крака. 
Ширина - 102мм
Индекс на твърдост - 70

производител: Salomon - Франция

©copyright alpinsport-bg.com

Salomon

Още от Salomon

Мъжки ски обувки SALOMON Impact 90

Impact 90 са мъжки ски обувки, които съчетават контрол и комфорт, за да Ви дадат възможност да се наслаждавате на бързо и ефективно каране през целия ден. Подходящи за напреднали скиори. Адаптивна технология използвана за вътрешната и външната обувка осигурява перфектно прилягане без точки на притискане, което подобрява контрола и дава възможност да се чувствате удобно до края на деня.  Конструкция - двукомпонентната конструкция в горната и долната част на външната обувка осигурява последователно и гладко огъване като поддържа наклона напред и предава по-точно движението. Материал на външната обувка - Bi-Material PU Upper Cuff, Bi-Material PU Lower Shell Вътрешна обувка - използваната технология My Custom Fit Comfort Liner дава възможност обувката да се оформи точно и прецизно по Вашия крак. Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване.  Щраймери - четири супер здрави и леки щраймера от Титаниева сплав. Микро регулиране на всеки щраймер за прецизно и персонално стягане. Велкро - 45мм велкро осигурява допълнителна опора при каране. Ширина - 100мм Индекс на твърдост - 90  производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

295.00 лв 589.00 лв

Мъжки ски обувки SALOMON Impact CS 120

Impact 120 CS са ски обувки за напреднали скиори, които карат бързо и агресивно и знаят как да се движат по терена.  Адаптивните технологии при външната и вътрешната обувка гарантират перфектен контрол и оптимален комфорт като за обувка с твърдост 120. Адаптивните технологии на Salomon осигуряват перфектно прилягане без точки на натиск. Проектирани по технологията Salomon's World Cup Advanced Shell technology, която се използва при състезателните обувки, Impact 120 CS предават максимално бързо движението от скиора към ските и гарантират точно, сигурно и стабилно каране.  Конструкция - външната обувка е изработена по технология Advanced Custom Shell използвана при състезателните модели, която Ви помага да стоите централно на ските за по-прецизно завиване и позволява персонално тунинговане. Изработена от специална термоустойчива пластмаса Kaprolene, която може да се формова чрез нагряване, с Impact 120 CS може да се доближите максимално до състезателното каране без мазохизма да карате състезателни обувки.  Двукомпонентната конструкция в горната и долната част на външната обувка осигурява последователно и гладко огъване, като в същото време поддържа агресивен наклон напред за максимално бързо и прецизно завиване. Подвижен заден спойлер позволява регулиране на наклона напред.  Backbone Magnesium технология осигурява перфектен трансфер на движението и поддържа прогресивна гъвкавост, за да Ви гарантира стабилност и сигурност при каране и завиване на заледени терени. Отклонение - двойно регулиране на страничния наклон на обувката.  Вътрешна обувка - използваните материали и технология Custom Fit Pro Sensitive запазват усещането за комфорт през целия ден, независимо от по-голямата твърдост на обувката. Обувката се формира по крака при каране.  Каишка на езика улеснява обуването и събуването.  Щраймери - четири супер здрави и леки щраймера изработени от Титаниева сплав. Микро регулиране на всеки щраймер позволява прецизно и персонално стягане. Велкро - 45мм велкро осигурява допълнителна опора при каране. Ширина - 100 - 103мм Индекс на твърдост - 120 (подходящ за експерти скиори, които карат бързо и агресивно) производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

392.00 лв 785.00 лв

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RS8 90

Mission RS8 са перфектни ски обувки за средно напреднали скиори, които държат краката им да се чувстват сухи, топли и комфортно през целия ден. Дишаща материя използвана за вътрешната обувка, два слоя термо формираща пяна, която заема формата на крака Ви за оптимален комфорт, двукомпонентна външна обувка с подходяща твърдост и индекс на твърдост 90 са отлична комбинация, която да гарантира чудесни емоции и добро представяне по пистите. Конструкция - при конструкцията на външната обувка е използвана Advanced Shell технология, която осигурява по-добър контрол и по-прецизно и бързо предаване на движението от обувката към ската. Двукомпонентна конструкция от полиуретан с постоянна плътност и устойчива на удари от канта на ската част.  Вътрешна обувка - Custom Fit Performance - технологията и материалите използвани за вътрешната обувка поддържат краката сухи и топли през целия ден, независимо от атмосферните условия. Два слоя термо формираща се пяна в зоната на глезена, петата и езика за повече комфорт при каране. Biovent дишаща материя, която спомага за регулиране на температурата като извежда влагата от чорапа, след което влагата се прехвърля през следващия слой от микро перфорирана пяна и се отделя от крайния слой 3D материя с вентилационни канали. Гладка и плъзгаща се материя в задната част улеснява обуването и събуването на обувката.  Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки дават възможност за по-удобно персонално стягане на обувката. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 90 производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

285.00 лв 570.00 лв

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RSX 70

Mission е комфортната серия модели на Salomon. Mission RS70х са ски обувки за начинаещи или средно напреднали скиори, които карат с умерена скорост и предпочитат да се чувстват удобно през целия ден. RS70х са проектирани с основната цел да Ви осигурят комфорт цял ден по пистите.  Конструкция - двукомпонентнта конструкция на външната обувка осигурява максимално лесно обуване при много студено време и още по-лесно събуване в каря на деня, когато вече сте изморени. Дизайна на конструкцията дава възможност за лесно предаване на движението и управление на ските. Energyzer технология за правилно позициониране на крака и оптимално прецизно предаване на движението.  Вътрешна обувка - гладък плъзгащ се материал в задната част на обувката улеснява допълнитело обуването и събуването. Материята на върешната обувка запазва топлината и поддържа комфортна температура през целия ден. Каишка на езика за по-лесно обуване. Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер дава възможност за прецизно персонално регулиране точно по крака.  ширина - 102мм индекс на твърдост - 70 производител: Salomon - Франция   ©copyright alpinsport-bg.com ..

240.00 лв 480.00 лв

Сноуборд автомати SALOMON Spell white

Spell е лек и надежден дамски модел сноуборд автомати на Salomon, с триизмерни каишки, които поддържат краката Ви удобно през целия ден и много функции за подобряване на усещането при каране. По-ниската конструкция и геометрия на автомата е изцяло съобразена с женския крак, за да се създаде максимално удобство и оптимален контрол при каране. Дизайна на каишките е фокусиран да поддържа оптимално добър контакт с дъската за по-добър контрол при каране и завиване. Бързи и лесни настройки дават възможност да оптимизирате позицията си за максимален комфорт и контрол върху борда. Регулиране дължината на каишките без необходимост от инструменти. Супер мека и добре подплатеа каишка на глезена за максимално усещане за мекота и опора, без точки на натиск. Наклона на задната кора на автомата се регулира без инструменти, за да може да се ползва лесно в зависимост от условията на терена.  База - по-твърда и по-трайна здрава база, с 30% композитна структура осигурява леко по-тегло и оптимална здравина.  Уникален филтриращ вибрациите материал под обувката намалява умората и омекотява при приземяване след скок.  IMS система за монтиране на автоматите дава възможност за промяна на градусите без да сваляте целия автомат.  Инсерти - 2 х 4 ( съвместими с всички стандартни автомати) производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

245.00 лв

Сноуборд автомат SALOMON Rhythm orange

Salomon Rhythm е здрав, лек и удобен автомат, създаден за каране в парка и по разнообразни терени. Широка ергономична 3D каишка на глезена, която се регулира прецизно по обувката за максимален контрол при каране. Омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно.  Щраймери - алуминиеви щраймери, здрави, удобни и лесни за стягане дори и с дебели ръкавици. Инсерти - 2x4 Индекс за твърдост - 3 (1-10) Ниво - начинаещи, средно напреднали ref. 326067L/7278 производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

245.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски обувки, Salomon, ски обувки Salomon,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018