• Мъжки ски обувки SALOMON Mission RS CF 70

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RS CF 70

  • Марка: Salomon
  • Mission RS CF 70
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 480.00 лв
  • 240.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RS CF 70

Mission RS CF са мъжки ски обувки с ширина 102мм предназначени за скиори, за които комфорта е много важен. Комбинация от технологии и дизайн с основна цел да останете до края на деня по пистите.
Конструкция - профила и многопластовата конструкция на външната обувка предават бързо и лесно движението върху ските. Тънкостенната многопластовата конструкция създава усещането за идеално прилягане и лекота на обувката. Energyzer технология за правилно позициониране на крака и оптимално прецизно предаване на движението.
Вътрешна обувка - вътрешната обувка с изразен анатомичен дизайн и Second Skin технология обхваща плътно крака за оптимален комфорт и по-добър контрол. Гладка и плъзгаща се материя в задната част на обувката и здрава каишка на езика улесняват обуването и събуването на обувката. V-Shape профил осигурява стабилност на петата и достатъчно пространство (102мм) за пръстите. Допълнително омекотен език в зоната на най-голям натиск. Customfit технология помага за оформянето на обувката по крака. 
Biovent технология използвана за вътрешната обувка извежда влагата и поддържа краката сухи и топли.
Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер дава възможност за прецизно персонално стягане точно по крака. 
Ширина - 102мм
Индекс на твърдост - 70

производител: Salomon - Франция

©copyright alpinsport-bg.com

Salomon

Още от Salomon

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RSX 70

Mission е комфортната серия модели на Salomon. Mission RS70х са ски обувки за начинаещи или средно напреднали скиори, които карат с умерена скорост и предпочитат да се чувстват удобно през целия ден. RS70х са проектирани с основната цел да Ви осигурят комфорт цял ден по пистите.  Конструкция - двукомпонентнта конструкция на външната обувка осигурява максимално лесно обуване при много студено време и още по-лесно събуване в каря на деня, когато вече сте изморени. Дизайна на конструкцията дава възможност за лесно предаване на движението и управление на ските. Energyzer технология за правилно позициониране на крака и оптимално прецизно предаване на движението.  Вътрешна обувка - гладък плъзгащ се материал в задната част на обувката улеснява допълнитело обуването и събуването. Материята на върешната обувка запазва топлината и поддържа комфортна температура през целия ден. Каишка на езика за по-лесно обуване. Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер дава възможност за прецизно персонално регулиране точно по крака.  ширина - 102мм индекс на твърдост - 70 производител: Salomon - Франция   ©copyright alpinsport-bg.com ..

240.00 лв 480.00 лв

Сноуборд автомати SALOMON Spell white

Spell е лек и надежден дамски модел сноуборд автомати на Salomon, с триизмерни каишки, които поддържат краката Ви удобно през целия ден и много функции за подобряване на усещането при каране. По-ниската конструкция и геометрия на автомата е изцяло съобразена с женския крак, за да се създаде максимално удобство и оптимален контрол при каране. Дизайна на каишките е фокусиран да поддържа оптимално добър контакт с дъската за по-добър контрол при каране и завиване. Бързи и лесни настройки дават възможност да оптимизирате позицията си за максимален комфорт и контрол върху борда. Регулиране дължината на каишките без необходимост от инструменти. Супер мека и добре подплатеа каишка на глезена за максимално усещане за мекота и опора, без точки на натиск. Наклона на задната кора на автомата се регулира без инструменти, за да може да се ползва лесно в зависимост от условията на терена.  База - по-твърда и по-трайна здрава база, с 30% композитна структура осигурява леко по-тегло и оптимална здравина.  Уникален филтриращ вибрациите материал под обувката намалява умората и омекотява при приземяване след скок.  IMS система за монтиране на автоматите дава възможност за промяна на градусите без да сваляте целия автомат.  Инсерти - 2 х 4 ( съвместими с всички стандартни автомати) производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

245.00 лв

Сноуборд автомат SALOMON Rhythm orange

Salomon Rhythm е здрав, лек и удобен автомат, създаден за каране в парка и по разнообразни терени. Широка ергономична 3D каишка на глезена, която се регулира прецизно по обувката за максимален контрол при каране. Омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно.  Щраймери - алуминиеви щраймери, здрави, удобни и лесни за стягане дори и с дебели ръкавици. Инсерти - 2x4 Индекс за твърдост - 3 (1-10) Ниво - начинаещи, средно напреднали ref. 326067L/7278 производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

245.00 лв

Сноуборд автомат SALOMON Rhythm burgundy

Salomon Rhythm е здрав, лек и удобен автомат, създаден за каране в парка и по разнообразни терени. Широка ергономична 3D каишка на глезена, която се регулира прецизно по обувката за максимален контрол при каране. Омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно.  Щраймери - алуминиеви щраймери, здрави, удобни и лесни за стягане дори и с дебели ръкавици. Инсерти - 2x4 Индекс за твърдост - 3 (1-10) Ниво - начинаещи, средно напреднали ref. 326064L/ 7280 производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

245.00 лв

Сноуборд автомат SALOMON Rhythm blue

Salomon Rhythm е здрав, лек и удобен автомат, създаден за каране в парка и по разнообразни терени. Широка ергономична 3D каишка на глезена, която се регулира прецизно по обувката за максимален контрол при каране. Омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно.  Щраймери - алуминиеви щраймери, здрави, удобни и лесни за стягане дори и с дебели ръкавици. Инсерти - 2x4 Индекс за твърдост - 3 (1-10) Ниво - начинаещи, средно напреднали ref. 326066L/ 7279 производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

245.00 лв

Ски обувки SALOMON Quest Access 70 T

Quest Access 70 T е универсален модел ски обувки за начинаещи и средно напреднали скиори, които откриват приключения и предизвикателства навсякъде в планината. Моделът е подходящ за тези, които предпочитат комфорта през целия ден. Конструкция - здрава и устойчива двукомпонентна полиуретанова черупка със сменяеми части на подметката (пети и пръсти) Използваната технология Hike to Ride дава възможност обувката да се ползва както за каране на алпийски ски, така и за леки и кратки изкачвания в ски-туризма. На позиция HIKE обувката се освобождава в режим за ходене и осигурява максимална свобода на движение, на позиция RIDE обувката се фиксира с необходимия наклон за каране  и спускане. Вътрешна обувка - Custom Fit Liner комфортна вътрешна обувка, омекотена допълнително в зоните на най-голям натиск при каране и ходене. Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване. Велкро - 35мм широко велкро осигурява допълнително опора при каране. Щраймери - три алуминиеви щраймера с финно регулиране, третия щраймер е по-широк и разположен така, че да прибере по-добре стъпалото назад. Ширина на стъпалото - 104мм Индекс на твърдост - 70 (подходящ за начинаещи и средно напреднали скиори) производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

308.00 лв 440.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски обувки, Salomon, ски обувки Salomon,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018