• Мъжки ски обувки SALOMON Mission RSX 70

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RSX 70

  • Марка: Salomon
  • Mission RSX 70
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 480.00 лв
  • 240.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RSX 70

Mission е комфортната серия модели на Salomon. Mission RS70х са ски обувки за начинаещи или средно напреднали скиори, които карат с умерена скорост и предпочитат да се чувстват удобно през целия ден. RS70х са проектирани с основната цел да Ви осигурят комфорт цял ден по пистите. 
Конструкция - двукомпонентнта конструкция на външната обувка осигурява максимално лесно обуване при много студено време и още по-лесно събуване в каря на деня, когато вече сте изморени. Дизайна на конструкцията дава възможност за лесно предаване на движението и управление на ските. Energyzer технология за правилно позициониране на крака и оптимално прецизно предаване на движението. 
Вътрешна обувка - гладък плъзгащ се материал в задната част на обувката улеснява допълнитело обуването и събуването. Материята на върешната обувка запазва топлината и поддържа комфортна температура през целия ден. Каишка на езика за по-лесно обуване.
Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер дава възможност за прецизно персонално регулиране точно по крака. 
ширина - 102мм
индекс на твърдост - 70

производител: Salomon - Франция

 

©copyright alpinsport-bg.com

Salomon

Още от Salomon

Ски SALOMON BBR 10.0

BBR 10.0 на Salomon е Powder, All mountain модел, предназначен за скиори, които искат повече забавления в повече условия. V образна форма, геометрията и металната армировка дават възможност на скиорите експерти да карат добре както в курортите, така и в необработени терени с дълбок сняг. Геометрията 145-97-110 прави ските маневрени и лесни за завиване и в същото време стабилни без значение какви са условията - пудра или твърд сняг.  BBR 10.0 има широк връх с V образна форма и лек Рокер, който не потъва когато карате в необработен терен и прави ските по-лесни за управление независимо колко е дълбок снега. Оптимизираните връх и опашка осигуряват изключителна маневреност в пудра. Камбер в центъра на ските за повече пъргавина и стабилност при завиване на писта. Конструкция - сандвич конструкция с вертикални странични стени дава възможност на тези ски с този уникален дизайн да карвират добре и на писта. Здрава и лека сърцевина от бамбук от върха до опашката осигурява в оптимално съотношение гъвкавост, пъргавина и стабилност на ските. Metal Back-Bone в зоната под автоматите осигурява стабилно закантване при каране на заледени терени, докато върха и опашката остават меки за повече маевреност. Два слоя титаниева сплав под и над дървената сърцевина увеличава стабилността на писта, осигурява повече прецизност при каране и завиване на ледени терени и увеличава издръжливостта на ските. Система за намаляване на вибрациите разположена по цялята дължина на канта и във върха на ските свежда до минимум усещането от вибрациите при каране на твърди и неравни трасета.  Терени - Powder, All-Mountain Рокер - Rocker - Camber  Дължина - 184см Радиус на завоя - 22м Ширина на върха - 145мм Талия - 97мм Ширина на опашката - 110мм Ref. 103543 производител: Salomon - Франция (произведено в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com  ..

625.00 лв 1,250.00 лв

Ски обувки SALOMON Ghost 100 FS

Ghost FS 100 е модел предназначен за прогресивни скиори любители на свободния стил, който ще Ви помогне да усъвършенствате триковете си и да експериментирате нови. Иновативни конструктивни решения подобряват прецизността при изпълнение. Конструкция Twin-Frame използва по-твърд полиуретанов материал с постоянна твърдост за подметката на обувката за по-добра реакция при излитане и изпълнение на скокове. По-мека пластмаса в зоните на натоварване при приземяване. Допълнително омекотена вложка на задния спойлер помага да се смекчи удара при приземяване назад от голям скок. Меки вложки в конструкцията предпазват крака при приземяване от скок.  Вътрешна обувка 3D Pro - три слоя термоформираща се пяна в зоните на глезена, петата, езика и подметката увеличават комфорта без да намаляват прецизността при изпълнение на трикове.  Подметка - гумена средна част на подметката осигурява сцепление и стабилност при ходене. Щраймери - два широки щраймера изработени от магнезиева сплав, разположени така, че да осигурят стабилност и добър контрол при каране и в същото време да оставят обувката по-мека в зоните където е необходимо.  Велкро - 50мм широко велкро от разтеглива материя увеличава стабилността при каране и допълва комфорта. Ширина - 100мм Ниво на скиора - напреднало Индекс на твърдост - 100 (идеален компромис между необходимата твърдост за управление при каране и гъвкавостта необходима при изпълнение и приземяване на трикове. производител: Salomon - Франция  ..

285.00 лв 475.00 лв

Мъжки ски обувки SALOMON Impact CS 120

Impact 120 CS са ски обувки за напреднали скиори, които карат бързо и агресивно и знаят как да се движат по терена.  Адаптивните технологии при външната и вътрешната обувка гарантират перфектен контрол и оптимален комфорт като за обувка с твърдост 120. Адаптивните технологии на Salomon осигуряват перфектно прилягане без точки на натиск. Проектирани по технологията Salomon's World Cup Advanced Shell technology, която се използва при състезателните обувки, Impact 120 CS предават максимално бързо движението от скиора към ските и гарантират точно, сигурно и стабилно каране.  Конструкция - външната обувка е изработена по технология Advanced Custom Shell използвана при състезателните модели, която Ви помага да стоите централно на ските за по-прецизно завиване и позволява персонално тунинговане. Изработена от специална термоустойчива пластмаса Kaprolene, която може да се формова чрез нагряване, с Impact 120 CS може да се доближите максимално до състезателното каране без мазохизма да карате състезателни обувки.  Двукомпонентната конструкция в горната и долната част на външната обувка осигурява последователно и гладко огъване, като в същото време поддържа агресивен наклон напред за максимално бързо и прецизно завиване. Подвижен заден спойлер позволява регулиране на наклона напред.  Backbone Magnesium технология осигурява перфектен трансфер на движението и поддържа прогресивна гъвкавост, за да Ви гарантира стабилност и сигурност при каране и завиване на заледени терени. Отклонение - двойно регулиране на страничния наклон на обувката.  Вътрешна обувка - използваните материали и технология Custom Fit Pro Sensitive запазват усещането за комфорт през целия ден, независимо от по-голямата твърдост на обувката. Обувката се формира по крака при каране.  Каишка на езика улеснява обуването и събуването.  Щраймери - четири супер здрави и леки щраймера изработени от Титаниева сплав. Микро регулиране на всеки щраймер позволява прецизно и персонално стягане. Велкро - 45мм велкро осигурява допълнителна опора при каране. Ширина - 100 - 103мм Индекс на твърдост - 120 (подходящ за експерти скиори, които карат бързо и агресивно) производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

392.00 лв 785.00 лв

Мъжки ски обувки SALOMON Mission RS8 90

Mission RS8 са перфектни ски обувки за средно напреднали скиори, които държат краката им да се чувстват сухи, топли и комфортно през целия ден. Дишаща материя използвана за вътрешната обувка, два слоя термо формираща пяна, която заема формата на крака Ви за оптимален комфорт, двукомпонентна външна обувка с подходяща твърдост и индекс на твърдост 90 са отлична комбинация, която да гарантира чудесни емоции и добро представяне по пистите. Конструкция - при конструкцията на външната обувка е използвана Advanced Shell технология, която осигурява по-добър контрол и по-прецизно и бързо предаване на движението от обувката към ската. Двукомпонентна конструкция от полиуретан с постоянна плътност и устойчива на удари от канта на ската част.  Вътрешна обувка - Custom Fit Performance - технологията и материалите използвани за вътрешната обувка поддържат краката сухи и топли през целия ден, независимо от атмосферните условия. Два слоя термо формираща се пяна в зоната на глезена, петата и езика за повече комфорт при каране. Biovent дишаща материя, която спомага за регулиране на температурата като извежда влагата от чорапа, след което влагата се прехвърля през следващия слой от микро перфорирана пяна и се отделя от крайния слой 3D материя с вентилационни канали. Гладка и плъзгаща се материя в задната част улеснява обуването и събуването на обувката.  Щраймери - четири алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки дават възможност за по-удобно персонално стягане на обувката. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 90 производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

285.00 лв 570.00 лв

Сноуборд автомати SALOMON Spell white

Spell е лек и надежден дамски модел сноуборд автомати на Salomon, с триизмерни каишки, които поддържат краката Ви удобно през целия ден и много функции за подобряване на усещането при каране. По-ниската конструкция и геометрия на автомата е изцяло съобразена с женския крак, за да се създаде максимално удобство и оптимален контрол при каране. Дизайна на каишките е фокусиран да поддържа оптимално добър контакт с дъската за по-добър контрол при каране и завиване. Бързи и лесни настройки дават възможност да оптимизирате позицията си за максимален комфорт и контрол върху борда. Регулиране дължината на каишките без необходимост от инструменти. Супер мека и добре подплатеа каишка на глезена за максимално усещане за мекота и опора, без точки на натиск. Наклона на задната кора на автомата се регулира без инструменти, за да може да се ползва лесно в зависимост от условията на терена.  База - по-твърда и по-трайна здрава база, с 30% композитна структура осигурява леко по-тегло и оптимална здравина.  Уникален филтриращ вибрациите материал под обувката намалява умората и омекотява при приземяване след скок.  IMS система за монтиране на автоматите дава възможност за промяна на градусите без да сваляте целия автомат.  Инсерти - 2 х 4 ( съвместими с всички стандартни автомати) производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

245.00 лв

Сноуборд автомат SALOMON Rhythm burgundy

Salomon Rhythm е здрав, лек и удобен автомат, създаден за каране в парка и по разнообразни терени. Широка ергономична 3D каишка на глезена, която се регулира прецизно по обувката за максимален контрол при каране. Омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно.  Щраймери - алуминиеви щраймери, здрави, удобни и лесни за стягане дори и с дебели ръкавици. Инсерти - 2x4 Индекс за твърдост - 3 (1-10) Ниво - начинаещи, средно напреднали ref. 326064L/ 7280 производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

245.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски обувки, Salomon, ски обувки Salomon,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018