Мъжки сноуборд обувки F2 Concept

  • Марка: F-two
  • Concept
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 312.00 лв
  • 218.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки сноуборд обувки F2 Concept

F-two Concept са удобни и изключително здрави мъжки обувки за сноуборд. Подходящи за начинаещи и средно напреднали, които предпочитат комфорта. 
Вътрешна обувка - специален термично формиран материал използван за профила на глезена и езика на обувката, който осигурява допълнителна опора, не позволява на глезена да се повдига при каране и завиване, не се деформира след дълга употреба и запазва удобната си форма. Здрав и устойчив на износване и в същото време достатъчно мек за да се чувствате комфортно. 
Изключително мека, топла и комфортна материя от мъхест микроплоар запазва краката топли и в най-студените зимни дни.
Бърза и лесна система за затягане на вътрешната обувка - с едно силно издърпване на връзките, обувката се затяга здраво и сигурно около целия крак, след което устройството се закача и заключва в горната част на обувката, което не позволява разхлабване на обувката по време на каране. Отпускането е също толкова лесно, колкото и стягането. Тази система осигурява сигурно и стабилно стягане на стъпалото и глезена. Анатомичния дизайн и материалите използвани за езика на обувката осигуряват удобство по време на каране и почивка. Анатомична стелка, която поддържа необходимата височина на стъпалото и разпределя равномерно усилието върху цялото стъпало като намалява умората
Външна обувка - допълнително усилени на пръстите и петата, местата където се получава най-голямо триене между обувката и автомата. За да се постигне оптимално леко тегло и достатъчно здрава и устойчива подметка е използвана комбинация от гума с различна твърдост в различните части на подметката.
Здрава и сигурна система за стягане с връзки.

производител: F-two - Германия


©copyright alpinsport-bg.com

F-two

Още от F-two

Сноуборд F-TWO TNT Black Death

Новият TNT е страхотен сноуборд за свободен стил, с който може да запалите турбото и да творите трикове в парка и извън него. TNT е гъвкав, но стабилен фрийстайл борд перфектен за напреднали, които искат да усъвършенстват своите умения и трикове като разчитат на стабилен и здрав борд, но също и да могат да карат навсякъде в планината.  Стил на каране - свободен стил парк и пайп.  Дизайн - twin tip върхът и опашката са еднакви по дължина и ширина с радиална странична извивка, това дава възможност на борда да се движи еднакво и в двете посоки, което го прави идеален за трикове, скокове и фън в парка, но и лесен за каране на писта. Wing Rocker - рокер в центъра на борда и две камберни секции под автоматите го правят изключително маневрен и идеален за фрийстайл изпълнения и в същото време стабилен при каране на писта. Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина G50 Heavy Duty Core - комбинация от лека дървена сърцевина и супер здрава и гъвкава HDC матрица по цялата дължина, правят борда стабилен във всяка една ситуация. G50 Heavy Duty Core е най-добрия материал за борд, когато става въпрос за здравина и устойчивост.  Високо прозрачен ламинат Biax Glas, устойчив на издраскване и с меко странично усукване прави карането гладко и плавно. Твърдост - 5 (1-10) достатъчно твърд, за да Ви осигури стабилност при високи скорости и дава възможност за невероятни движения от свободния стил.  дължина - 159см ефективен кант - 1260мм ширина на върха - 301,3мм талия - 255мм ширина на опашката - 301,3мм Ref. 6090 производител: F-two - Германия  ..

549.00 лв

Сноуборд F-TWO TNT orange

TNT е страхотен сноуборд за свободен стил, с който може да запалите турбото и да творите трикове в парка и извън него. TNT е от топ моделите на F-TWO, който предлага стабилност и отлично представяне на добра цена.  Стил на каране - freestyle - парк и пайп Дизайн - twin tip върхът и опашката са еднакви по дължина и ширина с радиална странична извивка, това дава възможност на борда да се движи еднакво и в двете посоки, което го прави идеален за трикове, скокове и фън в парка, но и лесен за каране на писта. Wing Rocker - рокер в центъра на борда и две камберни секции под автоматите го правят изключително маневрен и идеален за фрийстайл изпълнения и в същото време стабилен при каране на писта. Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина G50 Heavy Duty Core - комбинация от лека дървена сърцевина и супер здрава и гъвкава HDC матрица по цялата дължина, правят борда стабилен във всяка една ситуация. Супер прозрачен ламинат Biax Glas устойчив на издраскване и с меко странично усукване прави карането гладко и плавно. Твърдост - TNT е със средна твърдост (5 по скалата от 1 до 10) добра комбинация от подходящата гъвкавост за фрийстайл и достатъчно твърдост за каране и на писта.  дължина - 159см ефективен кант - 1260мм ширина на върха - 301,3мм талия - 255мм ширина на опашката - 301,3мм производител: F-two - Германия..

578.00 лв

Сноуборд F-TWO TNT green

TNT е страхотен сноуборд за свободен стил, с който може да запалите турбото и да творите трикове в парка и извън него. TNT е от топ моделите на F-TWO, който предлага стабилност и отлично представане на добра цена.  Стил на каране - freestyle - парк и пайп Дизайн - twin tip върхът и опашката са еднакви по дължина и ширина с радиална странична извивка, това дава възможност на борда да се движи еднакво и в двете посоки, което го прави идеален за трикове, скокове и фън в парка, но и лесен за каране на писта. Wing Rocker - рокер в центъра на борда и две камберни секции под автоматите го правят изключително маневрен и идеален за фрийстайл изпълнения и в същото време стабилен при каране на писта. Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина G50 Heavy Duty Core - комбинация от лека дървена сърцевина и супер здрава и гъвкава HDC матрица по цялата дължина, правят борда стабилен във всяка една ситуация. Високопрозрачен ламинат Biax Glas устойчив на издраскване и с меко странично усукване прави карането гладко и плавно. Твърдост - TNT е със средна твърдост (5 по скалата от 1 до 10) добра комбинация от подходящата гъвкавост за фрийстайл и достатъчно твърдост за каране и на писта.  дължина - 159см ефективен кант - 1260мм ширина на върха - 301,3мм талия - 255мм ширина на опашката - 301,3мм Ref. 4085 производител: F-two - Германия  ..

578.00 лв

Дамска тениска F2 Buffy grape 219

Дамска спортна тениска F2 състав: 100% памук цвят - лилаво (grape) ..

9.00 лв 24.00 лв

Дамски потник F2 Julie fog blue

Дамски потник - F2 състав - 100% памук цвят - синьо ref. 241   ..

10.00 лв 24.00 лв

Дамски потник F2 grape-238

Дамски потник F2 състав - 100% памук цвят - лилаво ref. 238 ..

9.00 лв 24.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: F-two, сноуборд обувки, мъжки сноуборд обувки, сноуборд обувки F-two,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020