Мъжки сноуборд обувки TRANS Basic SMO

  • Марка: Trans
  • Basic SMO
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 268.00 лв
  • 187.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки сноуборд обувки TRANS Basic SMO

Trans Basic са мъжки сноуборд обувки със средна твърдост, подходящи за начинаещи и средно напреднали, които доставят комфорт и стабилност за каране из цялата планина.
Немската фирма Trans е използвала висококачествени материали, за да създаде обувка, която няма да се деформира при активна експлоатация или да Ви разочарова в критичен момент. 
Технически характеристики:
Нова високотехнологична ICA кожа гарантира дълъг живот и издръжлливост на обувката. 
Дизайна на вътрешната обувка обхваща плътно глезена и държи петата стабилно на място по време на каране. Thermo fit технология с която вътрешната обувка се формира по Вашия крак и става още по-удобна. Термично формиран омекотен език осигурява комфорт при каране, водоустойчива подплата по цялата дължина на езика предотвратява проникване на сняг и вода. 
Двукомпонентна подметка с различна плътност омекотява и намалява усещането от вибрациите при каране на заледени писти.
Конструкцията на външната обувка и връзките осигуряват много добро стягане на цялата обувка.
Добри технически характеристики на добра цена!
ниво - средно напредал
твъдост - 5
цвят - черно
Ref. 505251

производител: Trans -  Германия


©copyright alpinsport-bg.com
 

Trans

Още от Trans

Сноуборд TRANS Style MW

Style е новата серия Freeride / All mountain бордове на немската фирма Trans.  Trans Style е борд с широк дизайн за пораснали с големи крака момчета или просто по-широк борд за каране в дълбок сняг, подходящ за напреднали за каране из цялата планина при различни условия - стабилност на писта и лекота при каране извън пистите. Конструкция - сандвич конструкция с ABS странични стени над канта, придава по-гладко и стабилно закантване при каране на твърди терени. Гъвкава дървена сърцевина разположена по цялата дължина от върха до опашката на борда осигурява необходимата пъргавина и устойчивост.  Дизайн - традиционен Камбер осигурява оптимално стабилно закантване на твърди терени. (Камбер това е извивката, която се получава, когато бордът се постави легнал на земята и се погледне отстрани - дъската не лежи на цялата си плоскост, а  има определни точки, в които базата допира повърхността или т.н. контактни точки). Именно тази извивка има отношение към флекса, пластичността и пъргавината на борда. Колкото по-висока е извивката, толкова по-голям е натиска върху опашката и носа на борда и съответно по-стабилна при каране и завиване на твърд терен. Ламинат от фибростъкло с устойчиво на ултравиолетови лъчи ISO 2000 покритие запазва цветовете на графиката.   База - ISO 5600 SINTERED - бърза и здрава база с отлични качества на плъзгане и устойчиви цветове. дължина - 163см (MW) талия -  Ref. 100397 производител: Trans - Германия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

278.00 лв 397.00 лв

Мъжки сноуборд обувки TRANS Park A-top

Park A-top са мъжки сноуборд обувки на немската фирма Trans, разработени за основно за любителите на фрийрайд. Trans са използвали висококачествени материали, за да направят обувка, която да бъде едновременно лека, удобна и здрава. Конструкцията на обувката осигурява бърза реакция и стабилност при каране на разнообразни терени.  Външна обувка - изработена от висококачествена здрава ICA кожа.  Система за стягане - A-top Easy Lock System - бърза, лесна и удобна система за стягане на външната обувка.  Вътрешна обувка - изключително топла и комфортна вътрешна обувка с допълнителна подплата от дългокостмест микрополар запазва топлината на крака и в най-студените дни. Използваните материали дават възможност на вътрешната обувка за се оформи по Вашия крак за най-удобно и точно прилягане. Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Бърза и лесна система за затягане на вътрешната обувка - с едно силно издърпване на връзките, обувката стяга здраво и стабилно целия крак Каишка на външната обувка и на вътрешната обувка за по-лесно обуване и събуване. Подметка - двукомпонентна подметка и нова технология намаляват усещането от вибрациите при каране на лед и намалява силата на удара при приземяване.   производител: Trans - Германия  ..

263.00 лв 375.00 лв

Дамски сноуборд обувки TRANS Rosa Style

ROSA Style е дамска сноуборд обувка за напреднали, в която са съчетани атрактивна визия, комфорт и много добри характеристики. ROSA Style е стилен избор за дами, които карат на различни терени и искат да имат отличен контрол във всяка ситуация.  Конструкцията на вътрешната и въшната обувка са изцяло съобразени със спесификата на женския крак.  Вътрешната обувка е с дизайн, който държи петата на място и стъпалото центрирано, за да се оптимизира контрола при каране.  Висока и мека подметка намалява усещането от вибрациите и увеличава комфорта. Ref. 100529 производител: Trans - Германия ..

167.00 лв 239.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд обувки, мъжки сноуборд обувки, Trans, сноуборд обувки Trans, мъжки сноуборд обувки Trans,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019