Суитчъри и блузи

СписъкИкони
Блуза мъжка THE NORTH FACE Voltage Crew [quill blue/ TOA9HKX8D]
Voltage Crew е дишаща блуза за спорт, изработена от лека материя с технология Flash Dry™, която помага за регулиране на телесната температура и осигурява дългортаен комфорт и усещане за сухота. Технология Flash Dry™ускорява отсраняването на излишната..
59.00 лв
Дамска блуза NORTH FINDER Miranda [moodindigo/ TR-4111SII]
Дамска блуза за спорт и свободното време, изработена от лека памучна материя. Материя: 100% памук производител: Northfinder - Словакия ..
55.00 лв
Дамска блуза NORTH FINDER Miranda [tyrkis/ TR-4111SII]
Дамска блуза за спорт и свободното време, изработена от лека памучна материя. Материя: 100% памук производител: Northfinder - Словакия ..
55.00 лв
Дамска термо блуза, изработена от лека и разтеглива памучна материя с много добри терморегулиращи свойства. Влагата се изпарява навън, а се запазва топлината на тялото. Висока яка предпазва от студ и вятър. материя - 95% памук и 5% еластан цвят - б..
38.00 лв 26.00 лв
32%
Дамски суитшърт BASICS "Wild and Free" [black]
Дамски суитшърт с щампа на гърба с уникален авторски дизайн. Фиксирана качулка, два странични джоба. Висококачествен и дълготраен YKK цип. материя - 60% памук / 40% полиестер Важно: Да се пере и глади от вътрешната страна Да НЕ се глади щам..
70.00 лв
Дамски суитшърт BASICS Flight from the Core [purple]
Дамски суитшърт с щампа на гърба с уникален дизайн Фиксирана качулка, два странични джоба Висококачествен и дълготраен YKK цип материя - 60% памук / 40% полиестер Важно: Да се пере и глади от вътрешната страна Да НЕ се глади щампата Цвят - лил..
70.00 лв
Дамски суитшърт BASICS Mystic Snowboarder [purple]
Дамски суитшърт с щампа на сноубордист на гърба Фиксирана стягаща се качулка, два странични джоба Висококачествен и дълготраен YKK цип материя - 60% памук / 40% полиестер Важно: Да се пере и глади от вътрешната страна Да НЕ се глади щампата Цв..
70.00 лв
Дамски суитшърт CINTAMANI Jonina
Дамски суитшърт със супер изчистен и функционален дизайн - цял цип, два предни джоба и качулка за максимум комфорт. Предназначен като втори слой облекло, перфектен за ски, сноуборд и всякакви спортни дейности. Създаден в Исландия от хора, които знаят..
75.00 лв
Дамски суитшърт CINTAMANI Silja
Дамски суитшърт със супер изчистен и функционален дизайн - цял цип, три предни джоба, Tecnostretch материя в комбинация с полар. Предназначен като втори слой облекло, перфектен за ски, сноуборд, туризъм и всякакви спортни дейности. Създаден в Исланди..
75.00 лв
Дамски суитшърт с бродирано логото на Wilson. Wilson е американска марка, създадена през 1989г. Известна е с производството си на качествена екипировка за тенис, бейсбол, скуош, голф, футбол, волейбол и др. два странични джоба материя - 60% памук /..
44.00 лв 15.00 лв
66%
Функционално дамско яке, подплатено с фин микрополар. Изчистен дизайн и вталена кройка, с цял цип и няколко джоба за максимум комфорт. Създадено като втори слой облекло, или като пролетно яке. Дишаща материя – лека, разтеглива и бързосъхнеща материя..
139.00 лв 97.00 лв
30%
Функционално дамско яке, подплатено с фин микрополар. Изчистен дизайн и вталена кройка, с цял цип и няколко джоба за максимум комфорт. Създадено като втори слой облекло, или като пролетно яке. Дишаща материя – лека, разтеглива и бързосъхнеща ма..
139.00 лв 97.00 лв
30%
Блуза подходяща за туризъм, бягане и друг активен спорт. Направена от уникално лек полиестер с много добри дишащи качества. 100% полиестер Антибактериална материя Ref.102443   ..
58.00 лв 40.00 лв
31%
Мъжка блуза с цял цип и специална технология Polygiene odor control Technology. Тази технология елиминира бактериите и предотвратява развитието им, като едновременно с  това ефективно намалява и отстранява миризми. Уникална технология, създадена..
63.00 лв 38.00 лв
40%
Мъжка термо блуза, изработена от лека и разтеглива памучна материя с много добри терморегулиращи свойства. Влагата се изпарява навън, а се запазва топлината на тялото. Висока яка предпазва от студ и вятър. материя - 95% памук и 5% еластан цвят - тъ..
38.00 лв 26.00 лв
32%
Мъжка термо блуза, изработена от лека и разтеглива памучна материя с много добри терморегулиращи свойства. Влагата се изпарява навън, а се запазва топлината на тялото. Висока яка предпазва от студ и вятър. материя - 95% памук и 5% еластан цвят - ч..
38.00 лв 26.00 лв
32%
Мъжка блуза памучна QuickSilver Материя: 100% памук ..
60.00 лв 24.00 лв
60%
Мъжка термо блуза, изработена от лека и разтеглива памучна материя с много добри терморегулиращи свойства. Влагата се изпарява навън, а се запазва топлината на тялото. Висока яка предпазва от студ и вятър. материя - 95% памук и 5% еластан цвят - че..
38.00 лв 26.00 лв
32%
Мъжка термо блуза, подходяща за ползване като втори слой термо облекло в студените дни. Изработена от лека и разтеглива материя с много добри терморегулиращи свойства. Влагата се изпарява навън, а се запазва топлината на тялото. Висока яка с цип пред..
55.00 лв 27.00 лв
51%
Мъжки суитшърт BASICS "Mystic Snowboarder" [black]
Мъжки суитшърт с щампа на гърба с оригинален и уникален дизайн Фиксирана качулка, два странични джоба Висококачествен и дълготраен YKK цип Материя - 60% памук / 40% полиестер Важно: Да се пере и глади от вътрешната страна Да НЕ се глади щампата..
70.00 лв
Мъжки суитшърт BASICS "Wild and Free" [black]
Мъжки суитшърт с щампа на гърба с оригинален и уникален дизайн Фиксирана качулка, два странични джоба Висококачествен и дълготраен YKK цип Материя - 60% памук / 40% полиестер Важно: Да се пере и глади от вътрешната страна Да НЕ се глади щампата..
70.00 лв
Мъжки суитшърт от Outdoor колекцията на Northfinder с отлични технически характеристики, подходящ за всякакви дейности на открито. С технология Anti-pilling,  подлепени елементи и лазерно разкроени детайли. Изчистен и функционален дизайн с цял ц..
135.00 лв 80.00 лв
41%
Design Como
Alpin Sport © 2017