Чорапи

Чорапи

Чорапи за спорт и туризъм през всички сезони, омекотени в зоните на най-голям натиск, летни чорапи с най-дишащия и най-комфортен материал за горещо време COOLMAX, зимни чорапи с мериносова вълна за туризъм, алпинизъм и спорт в студени условия, чорапи с THERMOCOOL влакна, които задържат много въздух, създават естествена изолация и поддържат постоянна комфортна температура при различна степен на активност. Качествените чорапи са от съществено значение при активни спортни дейности - пазят краката сухи, поддържат постоянна температура, предотвратяват появата на мехури и премахват миризмите.

СписъкИкони
Зимни чорапи за туризъм FUSE Backpacking E100 Comfort Merino
Комфортни, зимни и добре подсилени термочорапи, подходящи както за активно ходене, така и за по-статични дейности - лов и риболов. Мериносовата прежда има много фин и мек косъм, поради което с нея се плете гладко, за разлика от обикновената вълна не..
26.00 лв
Зимни чорапи за туризъм FUSE Mountaineering TEC A100
Зимни, антибактериални термочорапи с иновативни технологии осигуряващи отлична терморегулация и бързо транспортиране на влагата отвътре навън, не задържат влага и дишат. Подходящи за продължително ходене и дълги трекинги. Със зони..
26.00 лв
Летни антибактериални чорапи FUSE Multifunction 300
Летни спортни антибактериални чорапи , за нормални климатични условия със средна дължина. Изработени от пениран памук и подсилени на пръстите и петата. Леки, устойчиви и здрави, не задържат влагата и съхнат бързо, осигуряват максимален..
15.00 лв
Летни дишащи трекинг чорапи NORDHORN NH8 Coolmax
NH8 Coolmax са комфортни, високотехнологични и ергономични чорапи, предназначени за трекинг, спорт и активна дейност на открито през топлите летни дни. Чорапите са изработени с внимание към детайла за да се осигури оптимален комфорт при активен спорт..
15.00 лв
Летни дишащи чорапи FUSE Power Cool [Coolmax®-Kevlar®]
Високотехнологични плътни термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Изработени от известния с дишащите си свойства COOLMAX® - висока класа полиестерен материал на DuPont®, създаден за облекла за активен спорт през ля..
23.00 лв
Летни дишащи чорапи за спорт FUSE Mountainbike TEC 300
Функционални летни дишащи и бързосъхнещи чорапи със средна дължина. Mountainbike е най-добре технологично разработеният модел за активни дейности в горещо време: колоездене, бягане и спорт на открито. Добре разработена зонирана констру..
17.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Backpacking TEC A100
Високотехнологични чорапи за летен туризъм с антибактериална и дишаща материя за продължителни трекинги в топло време. Със зонирана конструкция за идеална адаптивност към извивките на крака. Уплътнени протектори на местата подложени на..
23.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Backpacking TEC P100
Високотехнологични термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Със зонирана конструкция за идеална адаптивност към извивките на крака. Уплътнени протектори на пръстите и петата - местата, подложени на най-голямо натоварване и ..
27.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Summer Fun Light [Coolmax®]
Плътни, но олекотени високотехнологични термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Мека, хавлиена плетка срещу появата на мехури. Изработени от известния с дишащите си свойства COOLMAX® - висока класа полиестерен материал..
23.00 лв
Летни чорапи FUSE Running High
Функционални чорапи със средна дължина, осигуряващи максимален комфорт по време на активно бягане или ходене. Специално анти-шок покритие на ходилото и удебелени зони на пръстите и петата осигуряват защита от протриване на кожата и мех..
19.00 лв
Летни чорапи за спорт FUSE Multisport Function 300 черно
Леки спортни антибактериални чорапи с нормална дължина подходящи за туризъм и динамични спортове. Осигуряват максимален комфорт по време на активна дейност, благодарение на удебелените зони на протекция на пети и пръсти за защита от пр..
15.00 лв
Термочорапи за ски FUSE Skiing E100
Олекотени термочорапи за ски спорт със съдържание на естествени влакна. Осигуряват отлична терморегулация и бързо транспортиране на влагата от вътре на вън. Съдържанието на вълна увеличава термозащитните им свойства. Подсилени са в зоните, подложени ..
19.00 лв
Термочорапи за ски FUSE Skiing F Pro
Терморегулиращи, дишащи, с комфортна форма, тези термочорапи са великолепна олекотена зимна екипировка от висок клас. Изработени чрез зонирана конструкцията от 9 зони на протекция - подсилени на пръсти, пети, отпред и отзад за ръба на ..
24.00 лв
Термочорапи за ски FUSE Skiing Light
Терморегулиращи, дишащи, с комфортна форма, тези термочорапи са великолепна олекотена зимна екипировка от висок клас. Отлична терморегулация Дишащи, не задържат влага Ергономична форма чрез "зониране" Ляв и десен Състав: 48%..
21.00 лв
Термочорапи за ски FUSE Skiing NT P100
Функционални зимни термочорапи от мериносова вълна, подсилени с Cordura. Осигуряват отлична топлоизолация благодарение на натуралните мериносови влакна. Мериносовата прежда има много фин и мек косъм, поради което с нея се плете гладко, за разлика от ..
29.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking A100 beige
Високотехнологични, трекинг термочорапи с подсилени и уплътнени зони на пръсти и пети, антибактериални и дишащи. Изключително меки на допир, предлагащи отличен комфорт, висока еластичност, лесни за поддръжка и много дълготрайни и здрави, благодарение..
20.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking Expedition
Трисезонни антибактериални термочорапи за дълги трекинги и многочасови преходи. Ляв и десен със зонирана конструкция и технология ThermoCool® тези чорапи осигуряват комфорт и подходящ микроклимат за краката при дълго ходене. Therm..
19.00 лв
Чорапи LENZ Skiing 1.0 [черно/сиво]
Чорапи за ски и сноуборд  Анатомичен деизайн - ляв и десен  Гладък шев, който не дразни при натиск Зонирани и омекотени на местата с най-голямо триене Супер мек и комфортен ластик Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапи..
12.00 лв
Чорапи LENZ Skiing 1.0 [черно/червено]
Чорапи за ски и сноуборд  Анатомичен деизайн - ляв и десен  Гладък шев, който не дразни при натиск Зонирани и омекотени на местата с най-голямо триене Супер мек и комфортен ластик Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са..
12.00 лв
Чорапи LENZ Skiing 2.0 [blk-green]
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв..
19.00 лв
Чорапи LENZ Skiing 2.0 [blk-red]
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + д..
19.00 лв
Чорапи LENZ Skiing 2.5 [blk-grey-blue]
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове. Супер мек и комфортен широк ластик не позволява смъкване на чорапа. Бързосъхнеща материя Ергон..
26.00 лв
Чорапи LENZ Skiing 2.5 [blk-grey-red]
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове. Супер мек и комфортен широк ластик не позволява смъкване на чорапа. Бързосъхнеща материя Ергон..
26.00 лв
Чорапи LENZ Skiing 3.0 [blk-blue-green]
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн и голям процент съдържание на Мериносова вълана. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове. Супер мек и комфортен широк ластик не позволява ..
33.00 лв
Чорапи LENZ Skiing 3.0 [blk-grey-red]
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн и голям процент съдържание на Мериносова вълна. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове. Супер мек и комфортен широк ластик не позволява с..
33.00 лв
Чорапи MAZE [green/ grey]
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Супер мек и комфортен широк ластик не позволява смъкване на чорапа. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомич..
17.00 лв
Чорапи MAZE [orange/light blue]
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Супер мек и комфортен широк ластик не позволява смъкване на чорапа. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени л..
17.00 лв
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове.  2 чифта в пакет Технологично подсилени Плоски шевове на пръстите за повече комфорт Оси..
35.00 лв 28.00 лв
20%
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове.  Технологично подсилени Плоски шевове на пръстите за повече комфорт Осигуряват допълните..
24.00 лв 19.00 лв
21%
Чорапи за ски CRAFT Active Alpine
Функционален чорап от висококачествени материи подходящ за ски, сноуборд и всички зимни спортове практикувани в планината при студени условия. Зонирани части с ергономичен дизайн за ляв и десен крак. Усилена и омекотена предна час..
29.00 лв
Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове.  2 чифта в пакет Технологично подсилени Плоски шевове на пръстите за повече комфорт Оси..
35.00 лв 28.00 лв
20%
Design Como
Alpin Sport © 2017