Шапка TREKMATES Atacama - beige

  • Марка: Trekmates
  • Atacama - beige
  • В наличност
  • 38.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Шапка TREKMATES Atacama - beige

Лятна, легионерски стил с вграден пустинен шал, който се прибира в самата шапка посредством цип, разположен по цялата задна дължина. Така от легионерска шапка, предпазваща тила от слънцето, се превръща в безйболна. 
Много компактна и лека с тройно сгъваема козирка, която позволява редуциране на обема и достигане на размерите до джобен формат. Материята е с висок UV фактор 40+, предпазващ от вредните слънчеви лъчи. Калъфчето на шапката е с вградена кука за закачване.
Пустинен шал
Тройно сгъваема козирка
UV защита 40+

Материал: 100% polyester
Калъфче

производител: Trekmates - Англия

Trekmates

Още от Trekmates

Мъжки термо-клин TREKMATES Merino Fusion

Изработен от първокласна австралийска мериносова вълна, анти-хибридизирана, със специална обработка против свиване. Мериносовата прежда е позната като една от най-фините и най-меките съществуващи видове вълна. За разлика от обикновената вълна, тя има много фин косъм, не е остра и не боде. Освен това притежава множество незаменими естествени свойства и затова се използва при изработката на най-високия клас долен слой топла зимна екипировка /термобельо, чорапи/. Абсорбира изпаренията от изпотяването и ги отвежда навън, като същевременно отблъсква влагата от външната повърхност, запазвайки кожата суха. Освен това, мериносовата вълна осигурява свободно постоянна циркулация на въздух, отлична термоизолация и има естествено антибактериално действие. С уникалните си изолиращи, антибактериални и дишащи свойства, фините мериносови влакна са най-доброто, което съществува в естествената си форма, затова се използват за високия клас термооблекла за зимни спортове, туризъм, лов, риболов и всичко, което правим продължително време при ниски температури. Мъжки клин пълна дължина Топъл и комфортен дори когато е влажен Натурално, естествено отвеждане на влагата от изпотяването Дишащи свойства на най-високо ниво Отлична термоизолация Антибактериално, не задържа миризми Плоски шевове Възобновяем ресурс Състав: 50% Merino wool, 50% Polyester Тегло: приблизително 200 g Дебелина: 20,5 micron Машинно пране Trekmates - Англия..

35.00 лв

Дамски термо-клин TREKMATES Merino Fusion

Мериносовата прежда е позната като една от най-фините и най-меките съществуващи видове вълна. За разлика от обикновената вълна, тя има много фин косъм, не е остра и не боде. Освен това притежава множество незаменими естествени свойства и затова се използва при изработката на най-високия клас долен слой топла зимна екипировка /термобельо, чорапи/. Абсорбира изпаренията от изпотяването и ги отвежда навън, като същевременно отблъсква влагата от външната повърхност, запазвайки кожата суха. Освен това, мериносовата вълна осигурява свободно постоянна циркулация на въздух, отлична термоизолация и има естествено антибактериално действие. Изработен от първокласна австралийска мериносова вълна, анти-хибридизирана, със специална обработка против свиване. С уникалните си изолиращи, антибактериални и дишащи свойства, фините мериносови влакна са най-доброто, което съществува в естествената си форма, затова се използват за високия клас термооблекла за зимни спортове, туризъм, лов, риболов и всичко, което правим продължително време при ниски температури. Дамски клин пълна дължина Топъл и комфортен дори когато е влажен Натурално, естествено отвеждане на влагата от изпотяването Дишащи свойства на най-високо ниво Отлична термоизолация Антибактериално, не задържа миризми Плоски шевове Възобновяем ресурс Състав: 50% Merino wool, 50% Polyester Тегло: приблизително 200 g Дебелина: 20,5 micron Машинно пране Производител: Trekmates - UK..

41.00 лв

Мъжка термо блуза TREKMATES Merino Fusion

Топла и комфортна блуза с дълъг ръкав, създадена за зимни спортове, туризъм, лов, риболов и всичко, което правим продължително време при ниски температури.  Изработена от първокласна австралийска мериносова вълна, анти-хибридизирана, със специална обработка против свиване. Блузата е с леко удължени ръкави с отвори за палците. С уникалните си изолиращи, антибактериални и дишащи свойства, фините мериносови влакна са най-доброто, което съществува в естествената си форма, затова се използват за високия клас термооблекла. Мериносовата прежда е позната като една от най-фините и най-меките съществуващи видове вълна. За разлика от обикновената вълна, тя има много фин косъм, не е остра и не боде. Освен това притежава множество незаменими естествени свойства и затова се използва при изработката на най-високия клас долен слой топла зимна екипировка /термобельо, чорапи/. Абсорбира изпаренията от изпотяването и ги отвежда навън, като същевременно отблъсква влагата от външната повърхност, запазвайки кожата суха. Освен това, мериносовата вълна осигурява свободно постоянна циркулация на въздух, отлична термоизолация и има естествено антибактериално действие.  Мъжка блуза с дълъг ръкав Топла и комфортна дори и когато е влажна Натурално, естествено отвеждане на влагата от изпотяването Дишащи свойства на най-високо ниво Отлична термоизолация Антибактериално, не задържа миризми Плоски шевове Възобновяем ресурс Състав: 50% Merino wool, 50% Polyester Тегло: приблизително 200 g Дебелина: 20,5 micron Машинно пране Trekmates - UK..

69.00 лв

Ръкавици TREKMATES Chamonix GORE-TEX

Chamonix е един от най-добрите модели на Trekmates® - мека и топла подплата, те предпазват ръцете от проникване на вода и вятър при абсолютно свободно дишане на тялото, благодарение на първокласната мембрана Gore-Tex®. Ергономична форма с извити пръсти, с кожена прилепваща повърхност на дланта и пръстите - гаранция за сигурен захват.  Палеца и показалеца на ръкавиците са електропроводими за да е възможно боравенето с тях върху всякакви тъчскрийн устройства.  GORE-TEX® мембрана Технология: Gore active  Водоустойчиви Ветроустойчиви Дишащи  Синтетична изолация Кожена повърхност на дланта и пръстите Ластично пристягане на китката Ластичен шнур със стопер производител: Trekmates - Англия..

89.00 лв

Телескопична щека с 5 секции за трекинг TREKMATES Fold Lock

Fold Lock е компактна телескопична туристическа щека създадена за ултра лайт туристическа екипировка. Телескопична щека, подходяща за дълги трекинги при всякакъв терен. Пет сгъваеми секции я правят най-компактната щека в сгънат вид, само 35см дължина. Супер леко тегло и супер бърза система за разгъване и сгъване. Системата за разгъване и сгъване - разгъва се на принципа на рейките за палатка - пет части, свързани със стоманено, изолирано въже. Разгъвате я за рекордно кратко време, като се издърпа последната секция до появата на специален, застопоряващ бутон. Същия бутон служи и за освобождаване на секциите при натиск за да е възможно сгъването на щеката, когато не се използва. Регулирането на височината става с външна стоп система на заключване „Trigger lock” в горната част на щеката. Така е избегнат риска от пренатягане и преждевременно износване на резбите, които изпълняват тази функция при другите модели щеки. Външната система на заключване е лесна за употреба и в студени условия, когато носите ръкавици.  С волфрамов връх за износоустойчивост, (Волфрамът има най-високата точка на топене от всички химични елементи – 3420 градуса по Целзий. Свойствата му го правят най-твърдия метал на планетата.) Окомплектована с кръгчета за сняг и гумена тапа за защита на върха. Измивайте само с чиста вода и сглобявайте и сгъвайте само след като сте се уверили, че е напълно суха. Щеката се предлага по 1 бр. в опаковка. За да имате чифт, трябва да поръчате 2бр Тегло - 285гр Материал - Алуминий Дължина сгъната - 35см Дължина разпъната - 125см производител: Trekmates - Англия  ..

56.00 лв

Телескопична туристическа щека с 4 секции TREKMATES Trekker Compact

Trekker Compact е телескопична щека за туризъм и дълги трекинги. С четири секции тази щека е супер къса и компактна в сгънат вид, побира се в малолитражна раница. С леко тегло, изработена от Алуминий. Омекотена ергономична ръкохватка с меко покритие и малко по-дълга от обикновеното, което дава възможност и за по-долно хващане при динамичен променлив терен. Ръкохватката е с омекотена лента с регулатор.  Щеката предлага стабилност и устойчивост при минимум тегло. Полезен аксесоар в туристическата екипировка. Окомплектована е с пеперуда/накрайник за сняг и гумена тапа за защита на върха. Върха на щеката е от Волфрам /Tungsten/. (Волфрамът има най-високата точка на топене от всички химични елементи – 3420 градуса по Целзий. Свойствата му го правят най-твърдия метал на планетата.) Регулирате дължината на щеката според ръста ви и според особеностите на терена, по който се движите. При разгъване на всички секции не пренатягайте, щеката трябва да е достатъчно добре затегната, но не и пренатегната, за да не се разбие преждевременно резбата.  Измивайте с чиста вода и сгъвайте след като сте се уверили, че е напълно суха.  Щеката се предлага по 1 бр. в опаковка. За да имате чифт, трябва да поръчате 2 бр.  Дължина сгъната - 58см Дължина разпъната - 130см Тегло - 255гр производител: Trekmates - Англия  ..

49.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019