Очила BOLLE Z5 OTG black Sunrise 21608

  • Марка: Bolle
  • Z5 OTG black Sunrise 21608
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 155.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Очила BOLLE Z5 OTG black Sunrise 21608

©copyright alpinsport-bg.com Нов модел на Bolle, дизайнът на рамката е създаден специално за носене върху диоптрични очила. Плаките са от поликарбонат и осигуряват пълна защита от вредните ултравиолетови лъчи, по-леко тегло и имат добра устойчивост на надраскване и удар. Моделът е с много екстри , конструкцията на рамката е изработен така, че да се оптимизира проветрението и се предотвратява запотяването на плаките. Двойна система за вентилация - фронтална и вертикална. Z5 е съобразен със дизайна на повечето нови каски.

Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от
вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването.
Double Layer Face Foam - два слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за повече комфорт и топлина при допир с лицето.
P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална
защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. Двойна система за вентилация - фронтална и вертикална
OTH (Over The Helmet) - този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски.
100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра.
Филтър - cat S2
Плака - Sunrise  - цветна плака със огледално покритие, подходяща както за слънчево, така и за облачно време
код - 10868 /21608

Производител: Bolle - Франция

©copyright alpinsport-bg.com

Bolle

Още от Bolle

Очила BOLLE Z5 OTG black Vermillon gun 21500

©copyright alpinsport-bg.com Нов модел на Bolle, дизайнът на рамката е създаден специално за носене върху диоптрични очила. Плаките са от поликарбонат и осигуряват пълна защита от вредните ултравиолетови лъчи, по-леко тегло и имат добра устойчивост на надраскване и удар. Моделът е с много екстри , конструкцията на рамката е изработен така, че да се оптимизира проветрението и се предотвратява запотяването на плаките. Двойна система за вентилация - фронтална и вертикална. Z5 е съобразен със дизайна на повечето нови каски. Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Double Layer Face Foam - два слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за повече комфорт и топлина при допир с лицето. P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. Двойна система за вентилация - фронтална и вертикална OTH (Over The Helmet) - този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Филтър - cat S2 Плака - Vermillon gun  - розова плака със сиво огледално покритие, подходяща както за слънчево, така и за облачно време код - 1968 /21500 Производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

124.00 лв

Очила BOLLE Sierra black Chrome 21698

Дамски модел ски очила с двойна плака, много добра система за проветрение и съвместимост с всички модели каски. Плаки от поликарбонат осигуряват пълна защита от вредните ултравиолетови лъчи, по-леко тегло и имат добра устойчивост на надраскване и удар. Мека и удобна силиконова рамка, която приляга плътно по лицето. Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Double Layer Face Foam - два слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар е единственото, което се чувства при допир с лицето.  OTH (Over The Helmet) - този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. Double Vented PC Lens - уникалния дизайн на двойната плака с рамката е херметически затворен, което елиминира запотяването и осигурява много добро проветрение и отлична видимост. P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100%  вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плака - Black Chrome - плака със сиво огледално покритие подходяща за слънчево време Филтър - cat S3 Код на производителя - 21698/ 4322 Производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

97.00 лв

Очила BOLLE Schuss white Aurora 21483

©copyright alpinsport-bg.com Плаки от поликарбонат осигуряват пълна защита от вредните ултравиолетови лъчи, по-леко тегло и имат добра устойчивост на надраскване и удар. Този модел предлага много добро периферно виждане, мека и удобна силиконова рамка, двойна плака с много добра система за проветрение и съвместимост с всички модели каски. Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Double Layer Face Foam - два слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар е единственото, което се чувства при допир с лицето.  OTH (Over The Helmet) - този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. Double Vented PC Lens - уникалния дизайн на двойната плака с рамката е херметически затворен, което елиминира запотяването и осигурява много добро проветрение и отлична видимост. P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100%  вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плака - Aurora - плака със синьо огледално покритие подходяща както за ясно, така и за облачно време Филтър - cat S2 Код на производителя - 21483/ 102536 Производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

96.00 лв

Очила BOLLE Schuss black Rose gold 21655

©copyright alpinsport-bg.com Плаки от поликарбонат осигуряват пълна защита от вредните ултравиолетови лъчи, по-леко тегло и имат добра устойчивост на надраскване и удар. Този модел предлага много добро периферно виждане, мека и удобна силиконова рамка, двойна плака с много добра система за проветрение и съвместимост с всички модели каски. Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Double Layer Face Foam - два слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар е единственото, което се чувства при допир с лицето.  OTH (Over The Helmet) - този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. Double Vented PC Lens - уникалния дизайн на двойната плака с рамката е херметически затворен, което елиминира запотяването и осигурява много добро проветрение и отлична видимост. P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100%  вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плака - Rose gold - розова плака със златисто покритие подходяща както за ясно, така и за облачно време Филтър - cat S2 Код на производителя - 21655/ 1184 Производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

96.00 лв

Очила BOLLE Schuss black Lemon gun 21486

©copyright alpinsport-bg.com Плаки от поликарбонат осигуряват пълна защита от вредните ултравиолетови лъчи, по-леко тегло и имат добра устойчивост на надраскване и удар. Този модел предлага много добро периферно виждане, мека и удобна силиконова рамка, двойна плака с много добра система за проветрение и съвместимост с всички модели каски. Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Double Layer Face Foam - два слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар е единственото, което се чувства при допир с лицето.  OTH (Over The Helmet) - този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. Double Vented PC Lens - уникалния дизайн на двойната плака с рамката е херметически затворен, което елиминира запотяването и осигурява много добро проветрение и отлична видимост. P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100%  вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плака - Lemon gun Филтър - cat S1 Код на производителя - 21486 / 6469 Производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

78.00 лв

Очила BOLLE Schuss black Vermillon gun 21485

©copyright alpinsport-bg.com Плаки от поликарбонат осигуряват пълна защита от вредните ултравиолетови лъчи, по-леко тегло и имат добра устойчивост на надраскване и удар. Този модел предлага много добро периферно виждане, мека и удобна силиконова рамка, двойна плака с много добра система за проветрение и съвместимост с всички модели каски. Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Double Layer Face Foam - два слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар е единственото, което се чувства при допир с лицето.  OTH (Over The Helmet) - този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. Double Vented PC Lens - уникалния дизайн на двойната плака с рамката е херметически затворен, което елиминира запотяването и осигурява много добро проветрение и отлична видимост. P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100%  вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плака - Vermilion gun Филтър - cat S2 Код на производителя - 21485 / 5136 Производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

78.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски очила, bolle,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018