Меню
Вашата количка
БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна за поръчка на стойност над 100 лв се изпълнява с куриерска фирма СПИДИ

Очила CEBE Reference PC Vario Perfo Amber Flash Red - CBG339

Очила CEBE Reference PC Vario Perfo Amber Flash Red - CBG339
Очила CEBE Reference PC Vario Perfo Amber Flash Red - CBG339
Очила CEBE Reference PC Vario Perfo Amber Flash Red - CBG339
Очила CEBE Reference PC Vario Perfo Amber Flash Red - CBG339
Очила CEBE Reference PC Vario Perfo Amber Flash Red - CBG339
245.00 лв
 • Наличност: По заявка
 • Модел: Reference PC Vario Perfo Amber Flash Red - CBG339
Фотохроматични очила за ски и сноуборд Cebe Reference осигуряват отличен визуален комфорт и 100% UV защита във всякакви атмосферни условия. Цилиндричен дизайн на плаката проектиран по хоризонталната крива, придава по-заоблена форма и по-удобно прилягане по лицето с по-широко периферно поле.
 • Двойна плака - външна плака от устойчив поликарбонат и вътрешна плака от ацетат представлява най-доброто решение за очила, които да не се запотяват, да са здрави и устойчиви на издраскване.
 • Фронтални и вертикални отвори за вентилация проектирани така, че да осигурят оптимална циркулация на въздуха между двете плаки и вътре в очилата, за да се избегне всякакво замъгляване и да се поддържа по-добра термична регулация.
 • Материалът в горната и долната част на очилата позволява на въздушния поток да преминава, а същевременно не позволява проникването на сняг и влага.
 • Удълженият дизайн на рамката осигурява широко зрително поле с максимално периферно зрение както хоризонтално, така и вертикално, което позволява да виждате всичко около вас за по-голяма сигурност и наслада от прекараното време в планината и по пистите.
 • Anti-Fog покритие против замъгляване, нанесено върху вътрешността на плаката разпръсква водните молекули по повърхността и предотвратява образуването на конденз и влага.
 • Високотехнологично Anti-Scratch  покритие нанесено от външната страна на плаката увеличава твърдостта, подобрява устойчивостта на надраскване и осигурява по-голяма трайност и в същото време създава по-здрава основа за огледалното покритие.
 • Рамката и захващането на ластика са проектирани така, че да пасват на повечето стандартни модели каски.
 • Силиконов слой от вътрешната страна на лентата държи очилата стабилно на място 
 • 3 слоя мек дунапрен с различна плътност и завършен с фин микрополар от вътрешната страна на рамката осигурява комфорт и топлина при допир с лицето и перфектно прилягане.
Плака - PC Vario Perfo Amber Flash Red - високотехнологичнa фотохроматичнa плака, която се променя сама в зависимост от светлинните условия в момента. Фотохроматичнaта плака потъмнява и изсветлява в зависимост от количеството ултравиолетови лъчи идващи от слънцето. Изложена на повече светлина, плаката потъмнява и респективно при по-ниска осветеност - изсветлява.
Филтър - Cat. 1-3
Пропускане видима светлина - 56%-15%
100% UV защита
Рамка цвят - GUN METAL RED MATTE
Ref. CBG339
Cébé - Францияразмери:
Ширина на плаката - 157мм
Височина на плаката - 94мм
Ширина на рамката - 174мм
Височина на рамката - 98мм

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате