Палатка двуместна - VANGO Blade 200

  • Марка: Vango
  • Blade 200
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 279.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Палатка двуместна - VANGO Blade 200

Blade 200 е от серията палатки висок клас с леко тегло, компактна и удобна за носене в раница и нощуване при всякакви атмосферни условия. Много лека двуместна, двуслойна палатка с една рейка, бърза и лесна за ръзпъване, със светлоотразителни елементи.
Блейд 200 е двуслойна, с лепени шевове, ниско тегло и много екстри.
Горен слой - 5000 мм воден стълб и покрити отдушници, подът е от полиестер с водоустойчивост 6 000 мм воден стълб.
Долен слой - дишащ с мрежести части на вратата за вентилация. Разпъвате първо долния слой. Вратата на горния слой е с „Rain Stop” функция. Може да я позиционирате отляво или от дясно на рейката минаваща в средата на палатката, в зависимост от посоката на вятъра и дъжда. 
Line Loсk® обтегачи - патент на Vango, сигурно захващане за шнура, лесно освобождаване и предвижване по шнуровете, устойчиви и издръжливи при всякакви атмосферни условия. Шнуровете са в оранжев цвят и са лесно забележими в тъмното или при условия на недобра видимост. Предлага се в компресиращ калъф за пренасяне и съхранение.

Клас - Trekking
капацитет - 2 места
тегло - 2,2 кг
размери сгъната - 50 x ø14cm
схема на палатката разгъната - вижте втората снимка след основната
време за разпъване - 8 мин.
горен слой - Protex®70D Hexagonal Polyester, 5000 мм воден стълб
долен слой - олекотен, дишащ, мрежести части на вратата
под - Polyester 6 000 HH, Fire retardant
рейки - PowerLite® Alloy 7001-T6 - алуминий
Палатката е тествана от сертифициран изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия. Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/материята ще прогори само на това място, без опастност от разпространение на пламъци.
PowerLite® Alloy 7001-T6 са супер леки и изключително здрави алуминиеви рейки, гъвкави и устйчиви на корозия.

Производител: Vango - UK

 

Vango

Още от Vango

Чаша VANGO Бамбук 350 ml

Това е Eco Friendly алтернативата на пластмасовите съдове за многократна употреба. Не само красиви и приятни за употреба, но и незамърсяващи природата. Произведена от 100% натурален бамбук, тази чаша е биоразградима, екологично чиста и отговаря на всички изисквания на Агенция за контрол на храните и лекарствата /FDA и LFGB/. Специалната обработка и пресоване на бамбука я правят изключително здрава и устойчива на всякакви атмосферни влияния и съвместима със съдомиялни машини.  Тегло: 100 гр. Вместимост: 350 мл. производител: Vango - Англия..

5.50 лв

Четириместна палатка VANGO Jazz 400

Jazz 400 е чудесна базисна палатка, подходяща за носене в раница. Въпреки компактните си размери, разполага с голямо предверие с допълнителна рейка за съхранение на екипировка. За разлика от серията Алфа, тук предверието не е с покрит под, а входът на предверието е открит тип, без борд и се влиза и излиза по-лесно, без постоянното прескачане на борда. Разпъвате първо долния слой. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Стабилността е гарантирана от куполната конструкция с две преплетени рейки + допълнителна рейка, оформяща предверието. Палатката е с вградени отдушници и място за закачване на осветление, а входът на долния слой е с висок борд против проникване на насекоми и вода при лоши атмосферни условия. Шнуровете с обтегачи са в оранжев цвят и са лесно забележими в тъмното или при условия на недобра видимост. Част от вратата е дублирана с мрежа за вентилация. Предлага се в калъф за съхранение. Палатката е тествана от сертифициран изпитателен център за да се гарантира устойчивостта и при екстремни метеорологични условия. Материите са произведени по СТАНДАРТ Fire Retardent CPAI-84, което означава, че при случаен допир на огън /например от цигара/ материята ще прогори само на това място, без опасност от разпространение на пламъци. Рейките Powerflex Fibreglass са изработени от високочаствено фибростъкло и стоманени накрайници и върхове, свързани по между си с шок-корда. клас - Adventure капацитет - 4 места тегло - 4.44 кг размери сгъната - 60 x ?23 cm схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната време за разпъване - 10 мин. горен слой – Protex®70D Polyester, 2000 мм воден стълб долен слой - дишащ, мрежести части на вратата под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant рейки - Powerflex® фибростъкло производител: Ванго - Англия  ..

197.00 лв

Лампа VANGO Galaxy ECO

Удароустойчиво екологично и енергоспестяващо мобилно къмпинг осветление с динамо и солар. Гумиран корпус, 36 светодиода, сгъваема дръжка. Работи на 220V, 12V, със соларно зареждане и с динамо зареждане: 2 мин. навъртане на динамо-дръжката осигурява 25 минути светене. Време за първо зареждане на лампата - 12 часа в ел. Мрежа. В окомплектовката: преходник за европейски стандарт.  36 LED Презареждаща батерия Сгъваема дръжка Динамо зареждане Соларно зареждане Време на работа: около 20 часа /пълна батерия/ Адаптори: 12V/ AC 220V 60 лумена Тегло: 0.640 кг производител: Vango - Англия..

62.00 лв

Лампа VANGO Galaxy 60 презареждаща

Екологично и енергоспестяващо мобилно къмпинг осветление с динамо 36 LED светодиода. Работи с динамо зареждане: 2 мин. навъртане на динамо-дръжката осигурява 25 минути светене, 220V, 12V. Удароустойчиво - с гумиран корпус, 36 светодиода, сгъваема дръжка. В окомплектовката: преходник за европейски стандарт. Време за първо зареждане на лампата - 12 часа в ел. Мрежа. 36 LED Презареждаща батерия Сгъваема дръжка Динамо зареждане Време на работа: около 20 часа /пълна батерия/ Адаптори: 12V/ AC 220V 60 лумена Тегло: 0.640 кг производител: Vango - Англия  ..

55.00 лв

Лампа VANGO Spectrum 250

Водоустойчива многофункционална лампа с вградени висококачествени диоди „ Nichia LEDs“. Възможност за избор между четири светлинни ефекта: студен, топъл, естествен, ефект на запалена свещ, които използвате в зависимост от ситуацията и атмосферата, която искате да създадете. Spectrum е с вградена кука на дъното, така че освен като настолна лампа, може да се ползва като я закачите някъде. Горния капак е с опция за сваляне, което допринасяне за равномерното разпръскване на светлината. Светодиоди: Nichia LEDs 4 светлинни ефекта Мощност: 250 Лумена 4 батерии АА /не са включени в комплекта/ Гумирана дръжка и кука за закачване Индикатор за оставащ заряд на батериите Водоустойчива Време на работа: 10-45 часа /зависи от качеството на батериите/ Тегло: 245 гр. производител: Vango - Англия  ..

75.00 лв

Палатка двуместна - VANGO Alpha 250 - green NEW

Alpha 250 е стабилна куполна палатка, проектирана като комфортна двуместна палатка в която могат да се съберат и трима. Лека, компактна и комфортна палатка. Алфа 250 е с голямо предверие с покрит под, който осигурява защита от вятър, дъжд и прах в предверието за да държите на чисто багажа за който няма място вътре. Предверието е обновено с по-големи прозорци Специална форма на предната рейка с чупка в най-горната точка намалява напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива. Прозрачни прозорци осигуряват достатъчно светлина.  Вътрешна височина - 110см Вътрешна ширина - 150см (събира 3 стелки) Горен слой - импрегниран и с водоустойчивост 3000 мм воден стълб, с лепени шевове. Долен слой - дишащ, с мрежести участъци за вентилация в горната част и на вратата.  Под - полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб.  Палатката е снабдена е с отдушници, джобове за аксесоари,  светлоотразителни ленти, място за закачване на осветление, ремонтен комплект, калъф с цип и дръжки.  Лесна за разпъване, благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал.  Това е един от най-успешните и най-продавани модели на марката Ванго - предлага неоспорим баланс между качество, цена, функционалност и ехнически параметри. Клас - Adventure капацитет - 2/3 места тегло -  3.6 кг размери сгъната - 50 х 16,5 х 16,5см схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната време за разпъване - 10 мин. горен слой - Protex®3000 Polyester, 3000 мм воден стълб долен слой - дишащ, мрежести части на вратата и покрива под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant рейки - Powerflex® фибростъкло  производител: Vango - Англия ..

189.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Палатка едноместна - VANGO Blade 100

Палатка едноместна - VANGO Blade 100

Blade 100 е чудесно попълнение към серията леки палатки от висок клас. light модел висок клас т..

257.00 лв

Палатка двуместна - VANGO Lima 200

Палатка двуместна - VANGO Lima 200

 Lima 200 е двуместна палатка със супер стабилна конструкция, с една рейка. С една единств..

166.00 лв

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018