Защита на личните данни

Алпин Спорт е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни и  гарантира неприкосновеността нa информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите в процеса на регистрация или ползване на услугите на електронния магазин. 
Данните, които попълвате при регистрацията се използват единствено и само като информация за доставката на поръчания от Вас продукт. Данните в профила Ви се използват единствено и само за Ваше удобство, за изпращане на необходима или пожелана от Вас информация с e-mail.
В магазин Алпин Спорт може да извършавате плащания с дебитни или кредитни карти. Алпин Спорт не събира и не съхранява данни, свързани с плащанията с карти и нама достъп до банковите Ви данни. Тази информация се обработва директно от системата на обслужващата банка. 

Алпин Спорт поема отговорността, за сигурното съхранение на предоставената от вас информация чрез регистрацията.
Алпин Спорт се задължава да не разкрива лични данни на Клиента и да ги не предоставя на трети лица или фирми, както и информация за поръчаните от Клиента продукти и услуги, освен в случаите:
-  когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са       оправомощени да изискват такава информация.
-  когато е получил писмено съгласие на Клиента. 

 

Design Como
Alpin Sport © 2018