Протектор за гръб ICETOOLS Evo Belt

  • Марка: Icetools
  • Evo Belt
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 140.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Протектор за гръб ICETOOLS Evo Belt

Evo Belt е лек и сигурен протектор на немската фирма Icetoos, изработен с високоеластична пяна и одобрен по стандарт EN-1621-2 (2014). Evo Belt е проектиран за защити гърба при евентуален сблъсък или падане при парктикуване на ски, сноуборд или друг спорт, при който са възможни сериозни падания. Unisex дизайн с регулиращи се презрамки и широк еластичен колан с велкро за прецизно нагласяне точно по тялото.
Технологиите и материалите използвани за протектора осигуряват оптимална защита за гръбнака при евентуален сблъсък или падане. 
Високата гъвкавост, лекото тегло и дишащите материи правят Evo Belt изключитено комфортен и удобен за носене, мек и гъвкав изработен от високоеластична с ефект на памет пяна има уникалното свойство бързо да възвръща оригиналната си форма след удар или друг вид деформация. За разлика от други видове материали използвани за протектори, високоеластичната мемори пяна може да издържи  множество удари и деформации (дори и на едно и също място) без това да повлияе на защитните и свойства. Въздухът в клетките на пяната провокира прогресивно абсорбиране. При бавно увеличаващи се сили протектора остава мек, но при бързо натоварване като силен удар, устойчивостта на пяната нараства с увеличаване на скоростта и реагира бързо и без забавяне. Благодарение на специалната смес, пяната остава устойчива на температурни промени. 
Високоеластичната пяна има по-дълъг срок на ползване от всички останали защитни протектори.
Стандарт - CE / EN-1621-2

производител: Icetools - Германия

 

Icetools

Още от Icetools

Детски протектор за гръб ICETOOLS S-Lite Junior

Icetools S-Lite е супер сигурен детски протектор за гръб одобрен по стандарт EN-1621-2 (2014). Изработен със същите технологии и материали, като модела за възрастни, S-Lite осигурява оптимална защита и комфорт за гърба на детето. Отделни зони предпазват врата и опашката.   Направен като елек с широк ластичен регулиращ се с велкро колан, протектора стои стабилно на място без да се измества при каране. Мрежеста дишаща материя създава комфорт при носене без да запотява тялото. Специално обособен джоб за пяната дава възможност тя да се вади при пране (материята може да се пере в пералня на 30 градуса). Здрав цип на японската фирма YKK. Мек протектор от SAS-TEC - високоеластична с ефект на памет пяна има уникалното свойство бързо да възвръща оригиналната си форма след удар или друг вид деформация. За разлика от други видове пяна и материали използвани за протектори, високоеластичната SAS-TEC може да издържи  множество удари и деформации (дори и на едни и също място) без това да повлияе на защитните и свойства. Въздухът в клетките на пяната провокира прогресивно абсорбиране. При бавно увеличаващи се сили протектора остава мек, но при бързо натоварване устойчивостта на пяната се нараства с увеличаване на скоростта и реагира бързо и без забавяне. Клетъчната структура на пяната предпазва от проникване на вода в материала.  Предимствата на SAS-TEC са леко тегло, сигурност и пълен комфорт при носене.  Плътност на пяната SAS-TEC - около 280гр  Пяната SAS-TEC има продължителност на ползване 10 години и е устойчива на атмосферни влияния.  Стандарт - CE / EN-1621-2 (защитните свойства на SAS-TEC остават до 50% под прага на пределните стойности на стандарт EN-1621-2) размер- M (дължина на гърба - 400мм / височина 140-155см Ref. 4953 / 667021 производител: Icetools - Германия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

98.00 лв 140.00 лв

Протектор клин ICETOOLS Underpant pant black blue

Лек, функционален и удобен клин-протектор, осигурява високо ниво на защита. Технологията и използваните материали са леки, сигурни и компактни, за да могат да се носят под панталона, да останат незабележими и все пак да Ви препазят при падане. Протекторите са интегрирани като отделни части за да не ограничава свободата на движение. Целият клин е изработен от перфорирана ликра от разтеглива дишаща материя Spandex Mesh, която осигурява кофорт и не запотява. Ластичен колан на талията. Протектори за ханша и бедрата Протектори за дупето Протектор за опашката размери: S - талия - 72-79см M - талия - 80-85см L - талия - 85-93см XL - талия - 93-102см производител: Icetools - Германия ..

55.00 лв 78.00 лв

Протектор клин детски ICETOOLS Underpants

Детски клин протектор функционален и удобен. Протекторите са интегрирани като отделни части за да не ограничава свободата на движение. Целият клин е изработен от перфорирана ликра от разтеглива дишаща материя Spandex Mesh, която осигурява кофорт и не запотява. Протектори за ханша и бедрата Протектори за дупето Протектор за опашката размери: XXS - талия (см) - 28 - 34см материал: 60% полиестер , 40% PU пяна код: 9123 производител: Icetools - Германия ..

42.00 лв 59.00 лв

Протектор за гръб дамски ICETOOLS Evo lady 631003

EVO Lady е много лек мек дамски протектор, тестван и сертифициран в съответствие със стандарт EN1621-2, предназначен за да защити гърба ви при падане или сблъсък на пистата. Протекторите от серията  EVO отговарят на най-високите стандарти за качество. Изработен от високоеластична пяна с „памет”, която заема формите на извивките на гърба от топлината на тялото и прилепва плътно за да остане на място при евентуален инцидент.  Освен гръбнака този модел предпазва също вратните прешлени и опашната кост.  Дизайн съобразен изцяло с женската физика. Материал на елека - дишаща и еластична материя Вътрешен джоб, през който протектора (пяната) може да се вади и елека да се почиства или пере (пере се на температура не по-висока от 30 градуса само след като сте извадили протектора). Полезно да знаете: Сертификати: Всички меки протектори направени с пяна с памет от компанията Sas-Tec са сертифицирани в съответствие с новия стандарт EN1621-2 от 2013г за предпазване на гръбнака и новия стандат EN1621-1 от 2012г за предпазване на ставите. CE-Test: с 5кг падащи от 1м височина материала, от който се изработват протекторите се тества, за да се установи колко енергия от удара се предава на тялото въпреки протектора и колко е остатъчната сила. Без протектор максималната сила от удара, която се достига е от 150 до 180 kN за да премине теста материала трябва да намали тези сили до максимално допустимите 18 kN. Колкото по-ниска е остатъчната сила, толкова по-добре предпазва протектора. Всички протектори Icetools са издържали тестовете с много по-добри показатели от изискваните стойности според стандартите и доказано поглъщат 96% от енергията на удара. производител: Icetools - Германия   ..

114.00 лв 164.00 лв

Протектор за гръб дамски ICETOOLS Evo 3246

EVO е много лек мек дамски протектор, тестван и сертифициран в съответствие със стандарт EN1621-2, предназначен за да защити гърба ви при падане или сблъсък на пистата. Протекторите от серията  EVO отговарят на най-високите стандарти за качество.  Изработен от високоеластична пяна с „памет”, която заема формите на извивките на гърба от топлината на тялото и прилепва плътно за да остане на място при евентуален инцидент.  Освен гръбнака този модел предпазва също вратните прешлени и опашната кост.  Дизайн съобразен изцяло с женската физика. Материал на елека - дишаща и еластична материя Вътрешен джоб, през който протектора (пяната) може да се вади и елека да се почиства или пере (пере се на температура не по-висока от 30 градуса само след като сте извадили протектора). Полезно да знаете: Сертификати: Всички меки протектори направени с пяна с памет от компанията Sas-Tec са сертифицирани в съответствие с новия стандарт EN1621-2 от 2013г за предпазване на гръбнака и новия стандат EN1621-1 от 2012г за предпазване на ставите. CE-Test: с 5кг падащи от 1м височина материала, от който се изработват протекторите се тества, за да се установи колко енергия от удара се предава на тялото въпреки протектора и колко е остатъчната сила. Без протектор максималната сила от удара, която се достига е от 150 до 180 kN за да премине теста материала трябва да намали тези сили до максимално допустимите 18 kN. Колкото по-ниска е остатъчната сила, толкова по-добре  предпазва протектора. Всички протектори Icetools са издържали тестовете с много по-добри показатели от изискваните стойности според стандартите и доказано поглъщат 96% от енергията на удара. производител: Icetools - Германия ..

126.00 лв 180.00 лв

Протектор за гръб мъжки ICETOOLS S-Lite men black

S-Lite е изключително лек и сигурен протектор за гръб, с високоеластична пяна и одобрен по стандарт EN-1621-2 (2014).  Направен като елек с ергономичен дизайн и широк ластичен регулиращ се с велкро колан, протектора стои стабилно на място без да се измества при каране. Мрежеста дишаща материя създава комфорт при носене без да запотява тялото. Дишащ материал от вътрешната част на гърба. Обособен вътрешен джоб за пяната, която може да се вади при почистване. Мек и гъвкав протектор от високоеластична с ефект на памет пяна има уникалното свойство бързо да възвръща оригиналната си форма след удар или друг вид деформация. За разлика от други видове материали използвани за протектори, високоеластичната мемори пяна може да издържи  множество удари и деформации (дори и на едно и също място) без това да повлияе на защитните и свойства. Въздухът в клетките на пяната провокира прогресивно абсорбиране. При бавно увеличаващи се сили протектора остава мек, но при бързо натоварване като силен удар, устойчивостта на пяната нараства с увеличаване на скоростта и реагира бързо и без забавяне. Благодарение на специалната смес, пяната остава устойчива на температурни промени.  Технологиите и материалите използвани за протектора осигуряват оптимална защита за гръбнака при евентуален сблъсък или падане.  Високата гъвкавост, лекото тегло и дишащите материи правят S-Lite изключитено комфортен и удобен за носене. Високоеластичната пяна има по-дълъг срок на ползване от всички останали защитни протектори. Стандарт - CE / EN-1621-2 ref. 9130 / 631005/black производител: Icetools - Германия ©copyright alpinsport-bg.com ..

154.00 лв 220.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: протектор, Icetools, протектор за гръб Icetools, протектор Icetools,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019