Раница за фотоапарат ТАШЕВ Focus 30 cordura forest camouflage

  • Марка: Tashev
  • Focus 30 cordura black camouflage
  • Доставка до 2 - 3 дни
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 218.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Раница за фотоапарат ТАШЕВ Focus 30 cordura forest camouflage

Фотораница Focus 30 изработена изцяло от Кордура, омекотено отделение за камерата с вградено покривало за дъжд и още много екстри. Уникална е с допълнителното горно отделение, достатъчно голямо да побере яке, храна и вода и всичко необходимо за 1-2 дневен излет сред природата. В добавка седемте джоба осигуряват необходимото място и добра организация и на екипировката за трекинга и на фотопринадлежностите ви. Ако мястото все пак не стига, допълнителен багаж можете да поставите на халките на дъното. Фокус 30 е пълноценна раница за професионално снимане в планината с комфортна носеща система. Можете да и доверите скъпата си фототехника и да се насладите на трекинга до мястото за снимки.
Технически характеристики:
Материали: раницата е изработена ИЗЦЯЛО от Cordura®,
ципове YKK®, катарами DURAFLEX®
Дишаща материя TEBOX® на контактните зони 

Дишащ гръб с вентилационен канал 
Добре подплатени eргономични дишащи презрамки
Стабилизираща кръстна лента с опция за прибиране когато не се ползва
Гръден колан – регулиращ се в четирите посоки 
Отворени странични джобове с пристягане със стопер
Джоб за три/монопод от едната страна
с откопчаваща компресионна лента над него
Ленти с халки за багаж на дъното
Абсолютно омекотено от всички страни отделение за огледално рефлексен фотоапарат
с вход с цип и подвижни омекотени прегради
Голямо горно отделение с вход с цип за багаж и екипировка за 1-2 дни
Голям вътрешен джоб с цип в горното отделение
Омекотена ръчна дръжка
Джоб с цип с бърз достъп в горната част до дръжката за телефон и документи
Два челни джоба с вертикални ципове - единия - сгъваем - за документи и дребни вещи
Челен джоб с цип в долната част с органайзер за фотопринадлжежности
Предпазваща откопчаваща платка над входа за долната камера
Вградено покривало за дъжд
Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела
Двойно подсилено дъно 
Обем: 30 L 
Размери: 48 х 31 х 16 см 
Отделение за камерата: ширина 29 см, височина 21 см, дълбочина 14 см
Тегло: 1 260 g
Материал: Cordura® с Teflon®

производител: Tashev - България

Tashev

Още от Tashev

Раница за фотоапарат ТАШЕВ Focus 30 cordura

Фотораница Focus 30 изработена изцяло от Кордура, омекотено отделение за камерата с вградено покривало за дъжд и още много екстри. Уникална е с допълнителното горно отделение, достатъчно голямо да побере яке, храна и вода и всичко необходимо за 1-2 дневен излет сред природата. В добавка седемте джоба осигуряват необходимото място и добра организация и на екипировката за трекинга и на фотопринадлежностите ви. Ако мястото все пак не стига, допълнителен багаж можете да поставите на халките на дъното. Фокус 30 е пълноценна раница за професионално снимане в планината с комфортна носеща система. Можете да и доверите скъпата си фототехника и да се насладите на трекинга до мястото за снимки. Технически характеристики: Материали: раницата е изработена ИЗЦЯЛО от Cordura®, ципове YKK®, катарами DURAFLEX® Дишаща материя TEBOX® на контактните зони  Дишащ гръб с вентилационен канал  Добре подплатени eргономични дишащи презрамки Стабилизираща кръстна лента с опция за прибиране когато не се ползва Гръден колан – регулиращ се в четирите посоки  Отворени странични джобове с пристягане със стопер Джоб за три/монопод от едната страна с откопчаваща компресионна лента над него Ленти с халки за багаж на дъното Абсолютно омекотено от всички страни отделение за огледално рефлексен фотоапарат с вход с цип и подвижни омекотени прегради Голямо горно отделение с вход с цип за багаж и екипировка за 1-2 дни Голям вътрешен джоб с цип в горното отделение Омекотена ръчна дръжка Джоб с цип с бърз достъп в горната част до дръжката за телефон и документи Два челни джоба с вертикални ципове - единия - сгъваем - за документи и дребни вещи Челен джоб с цип в долната част с органайзер за фотопринадлжежности Предпазваща откопчаваща платка над входа за долната камера Вградено покривало за дъжд Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела Двойно подсилено дъно  Обем: 30 L  Размери: 48 х 31 х 16 см  Отделение за камерата: ширина 29 см, височина 21 см, дълбочина 14 см Тегло: 1 260 g Материал: Cordura® с Teflon® производител: Tashev - България ..

198.00 лв

Раница ТАШЕВ Alpin 60+10L polyester черно-зелено

Алпин 60+10 е здрава и функционална раница с голям обем и ниско тегло за планински преходи и трекинги с много багаж. Моделът има много позиции за закачане на бивачна и трекинг екипировка от всички страни отвън. Ергономичен гръб с дишащи контактни зони и регулируема носеща система. Изработена от здрав Ripstop полиестер и гарантирано издръжлива на дългогодишна активна употреба. обем - 60+10 литра височина - 74см тегло - 1700гр материал - Ripstop polyester / Polyester ципове - YKK® катарами - DURAFLEX® TEBOX® дишаща материя на всички контактни зони Конструкция: Ергономичен S-образен гръб с П-образна дуралуминиева рамка VBS регулируема носеща система Двойно, подсилено дъно Ергономичен широк и добре подплатен обновен кръстен колан  Дишащ гръб и ергономични дишащи презрамки Регулиращ се в четири посоки обновен гръден колан  Вътрешно пространство: 2 камери с преграда с цип допълнителен обем - 10 литра под подвижния капак 2 обновени странични джоба за рейки, щеки, бутилка за вода Вътрешен мрежест джоб и външен обемен джоб на капака Външна част: Удължени челни компресионни ленти 3 двойки удължени странични компресионни ленти D-халки на капака и на дъното за закачване на допълнителен багаж Светлоотразителни халки на предницата за поставяне на ластик със стопер за закачане на екипировка Ново: Ръчни дръжки 2 броя - челна и задна  Място за пикел / щеки Ленти на презрамките за опора на ръцете Светлоотразител 3M™ вграден в логото код - 4576 производител: Ташев - България ..

138.00 лв

Раница с отделение за лаптоп ТАШЕВ Saver cordura 35L сиво-синьо

Сейвър е създадена за активни лаптоп-юзъри с обем 35 литра и вграден калъф за лаптоп 17 инча, с нова концепция за гръден колан за лесно боравене и с ръкавици и с нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд. Размерите на джоба за лаптоп  - 40 х 30 х 5см. Дизайнът и функционалността на Сейвър предлагат обем от 35 литра, 2х2 компресионни ленти, добре подплатени дишащи презрамки и солидно уплътнен дишащ гръб с три вентилационни канала, два дълбоки външни странични джоба, голям обемен челен джоб с органайзер, удобна омекотена дръжка. Всичко това прави Сейвър 35 мултифункционална раница която, подобно на Рок игъл 35, е навсякъде с Вас, независимо с какво се занимавате в момента: пътешествате, изкачвате някоя планина, спортувате, разхождате се с приятели в парка или пък отивате на лекции, в офиса или в командировка. Разбира се, лаптопът е винаги под ръка - на сигурно, защитено и достъпно място. Сейвър 35 е реално използваема раница. В нея компютърът се поставя в омекотен от всички страни джоб в задната част и не пречи да се ползва целия обем на раницата. Оutdoor дизайнът не издава, че вътре има лаптоп. Моделът е създаден така, че да бъде максимално функционален и надежден. НОВА концепция за гръдния колан - регулирането се осъществява с приплъзване - за лесно боравене и с ръкавици, оставайки все така стабилно позиционирана НОВА опция за добавяне на вградено покривало - опцията представлява джоб с отвряне с велкро на дъното на раницата, с лентичка с кука в него, която кореспондира с лентичка с О-ринг в долната част на Покривало за раница ТАШЕВ 20-35L. При желание да дооборудвате раницата си с вградено покривало за дъжд, набавяте си го като отделен аксесоар и го поставяте в този специално създаден за тази цел джоб, като свързвате предварително кукичката от джоба с О-ринга на покривалото. Така то е с лесен достъп и под ръка винаги, когато ви е нужно. Остава добре фиксирано към раницата, но не статично, за да имате възможността да го свалите по една или друга причина: да изсъхне, да бъде измито отделно, да го поставите на друга ваша раница, да го използвате за други цели /за сядане на мокра трева, за опаковане на мокри дрехи и обувки и др./ Обем - 35L Височина - 49 см Тегло - 780 гр Технически характеристики: Материал - Cordura® с Teflon® ципове - YKK®, катарами - DURAFLEX® Дишаща материя TEBOX® на контактните зони Дишащ гръб с 3 вентилационни канала Добре подплатени ергономични презрамки Стабилизираща кръстна лента Гръден колан - регулиращ се в четирите посоки- нова концепция Голям обемен челен джоб с цип Органайзер и ключодържател в големия преден джоб Омекотен от всички страни вграден калъф за лаптоп до 17 инча 2 вътрешни джоба - за захранващия кабел и за аксесоари Странични компресионни ленти - 2х2 броя Два дълбоки отворени странични джоба под тях Опция за добавяне на вградено покривало - ново Солидна подплатена дръжка Светлоотразител 3М® - вграден в името на модела Двойно подсилено дъно - ключова зона Производител: ТАШЕВ - България   ..

112.00 лв

Дъждобран с ръкави ТАШЕВ Traveller orange

Traveller е функционален модел дъждобран с ръкави. Събира се в предния джоб, който играе ролята на калъфче снабдено с ластична лента и откопчаваща катарама, даващи възможност да го носите отзад на кръста, когато не ви трябва в момента, но очаквате да завали. Разширение на гърба за раницата няма, но този модел е достатъчно широк, за да покрие без проблем човек с нормално телосложение с раница с вместимост до 30 литра. Предлага свободна широка кройка, удобна за всякакви фигури.  Ръкавите са голямо приемущество при колоездене, бягане, риболов и други дейности, при които ръцете извършват постоянни движения и затова при тях по-разпространените модели дъждобрани - тип пелерини или "пончо" не са толкова приложими. С удобна качулка, която се пристяга с шнур и два стопера, по един за всяка страна. Лек и компактен, полезна вещ за всеки, който прекарва повече време на открито. Изработен от Micro RipStop Nylon полисестер с водоустойчивост 2000мм воден стълб и в наситен, актуален зелен цвят. Леко тегло и много компактни размери. Лента с катарама за носене на кръста. Тегло - 300 грама Водоустойчивост - 2000мм воден тълб Материал - Micro RipStop Nylon производител: Ташев - България ..

82.00 лв

Раница ТАШЕВ Titan 40L cordura червено

ТИТАН 40 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. С обем 40 литра ТИТАН е подходяща за няколко дневни трекинги, екскурзионни или за планински преходи с малко багаж, предлага максималното удобство при средно тежки планински походи и отлично допълва колекцията от туристически раници със среден обем. Широк и омекотен кръстен колан, ергономичен гръб с вентилационна система, добре омекотени презрамки. Възможност за закачане на екипировка отвън на раницата благодарение на удължените странични компресионни ленти и удължени фронтални ленти, халки на дъното и на капака за закачане на багаж с допълнителни ленти, място за пикел или щеки от дясно и две челни ленти за закачване на аксесоари. Титан 40 е точно по средата като тегло и като цена. По средата между Вихрен 40 и Айгер 40. Допълва колекцията ТАШЕВ като предлага необходимата достатъчна функционалност на Вихрен 40, но с добавен добре подплатен кръстен колан и T образна алуминиева рамка. Но е изработен изцяло от Кордура като Айгер 40.  Създадена е за тези от вас, които не държат на многото екстри, но искат раницата да е от Cordura®. Подходяща за леки и среднотежки трекинги, за пътешествия и пътувания. Характеристики: Вместимост - 40L Височина - 60 см Тегло - 1100 гр Материал - Cordura® с Teflon®    Ципове - YKK®  Катарами - DURAFLEX® Дишаща материя на контактните зони - TEBOX®   Добре подплатен кръстен колан Гръден колан - регулиращ се в четирите посоки  Конструкция - Ергономичен S-образен гръб с Т-образна дуралуминиева рамка  Вентилационна носеща система - AV system  Халки за закачване на екипировка на дъното Халки за по-лека екипировка на капака  Място за пикел или щеки от дясно   Дълги компресионни ленти -2х2 броя  Странични джобове за рейки  Обемен джоб на капака  Две челни ленти за аксесоари Ленти за ръце на презрамките Двойно подсилено дъно - ключова зона производител: Ташев - България ..

127.00 лв

Раница ТАШЕВ Titan 40L cordura черно синьо

ТИТАН 40 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. С обем 40 литра ТИТАН е подходяща за няколко дневни трекинги, екскурзионни или за планински преходи с малко багаж, предлага максималното удобство при средно тежки планински походи и отлично допълва колекцията от туристически раници със среден обем. Широк и омекотен кръстен колан, ергономичен гръб с вентилационна система, добре омекотени презрамки. Възможност за закачане на екипировка отвън на раницата благодарение на удължените странични компресионни ленти и удължени фронтални ленти, халки на дъното и на капака за закачане на багаж с допълнителни ленти, място за пикел или щеки от дясно и две челни ленти за закачване на аксесоари. Титан 40 е точно по средата като тегло и като цена. По средата между Вихрен 40 и Айгер 40. Допълва колекцията ТАШЕВ като предлага необходимата достатъчна функционалност на Вихрен 40, но с добавен добре подплатен кръстен колан и T образна алуминиева рамка. Но е изработен изцяло от Кордура като Айгер 40.  Създадена е за тези от вас, които не държат на многото екстри, но искат раницата да е от Cordura®. Подходяща за леки и среднотежки трекинги, за пътешествия и пътувания. Характеристики: Вместимост - 40L Височина - 60 см Тегло - 1100 гр Материал - Cordura® с Teflon®    Ципове - YKK®  Катарами - DURAFLEX® Дишаща материя на контактните зони - TEBOX®   Добре подплатен кръстен колан Гръден колан - регулиращ се в четирите посоки  Конструкция - Ергономичен S-образен гръб с Т-образна дуралуминиева рамка  Вентилационна носеща система - AV system  Халки за закачване на екипировка на дъното Халки за по-лека екипировка на капака  Място за пикел или щеки от дясно   Дълги компресионни ленти -2х2 броя  Странични джобове за рейки  Обемен джоб на капака  Две челни ленти за аксесоари Ленти за ръце на презрамките Двойно подсилено дъно - ключова зона производител: Ташев - България ..

127.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018