Раница NORTHFINDER Hillys blue 30L

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 148.00 лв
  • 118.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Раница NORTHFINDER Hillys blue 30L

Новата колекция NorthTrek раници на Nortfinder са изработени с висококачествени материали и технически характеристики, които биха задоволили и най-взискателните по отношение на екипировката. 
Hillys е лека и удобна раница с вместимост от 30 литра, наличен дъждобран и множество функционални удобства. Горен достъп до основноте отделение. Полиестерна преграда със стягащ се шнур предпазва от проникване на вода или прах при багажа. Вътрешна лента за компресиране на багажа. Странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата.
Дишащ гръб с Air Flow конструкция, която държи раницата на разстояние от гърба така, че въздуха да преминава свободно и тялото да се охлажда. 
Добре омекотени регулиращи се презрамки с дишаща материя от вътрешната страна, регулираща се каишка с катарама държи презрамките стабилно на място при спорт и по-активни дейности. Интргрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации.
Широк и омекотен кръстен колан с дишаща материя от вътрешната страна.
Два джоба с цип на кръстния колан за телефон, навигация или др. дребни вещи.
Два джоба отстрани на раницата за бутилка вода или др.
Голям обемен джоб отпред на раницата за допълнителен багаж.
Джоб с цип на капака на раницата.
Отделен джоб с отвор за хидратираща система.
Джоб С ДЪЖДОБРАН на дъното на раницата.
Две места за закачане на туристически щеки или пикел отпред на раницата.
Възможност за носене на щеките в страничния джоб и пристягането им към раницата с ластичен шнур с регулатор.
Дръжка за носене на раницата в ръка (удобство при ползване на обществен транспорт).
Светлоотразителни елементи
Колекция - Outdoor
Вместимост - 30 литра
Материал - полиестер, полиамид, еластан
Размери - 53 x 28x 18см
Тегло - 1050 гр
Ref. BP-1035OR / 103631 син

производител: Nortfinder - Словакия


©copyright alpinsport-bg.com
 

Northfinder

Още от Northfinder

Раница с отделение за лаптоп NORTHFINDER Winktor black yellow 20L

Winktor е лека и удобна раница, подходяща за еднодневни разходки сред природата и дейности на открито. Вътрешно отделение за лаптоп и органайзер я правят подходяща и за ежедневно ползване в града.  Голям джоб с цип отпред. Странични мрежести джобове за носене на бутилка вода или нещо, което искате да ви е под ръка. Омекотен гръб с дишащ дизайн за вентилация. Омекотени удобни презрамки. Вместимост - 20 литра Ref. BP10103SP-316  / 11417 / black yellow производител: Northfinder - Словакия  ..

55.00 лв

Раница с отделение за лаптоп NORTHFINDER Winktor black blue 20L

Winktor е лека и удобна раница, подходяща за еднодневни разходки сред природата и дейности на открито. Вътрешно отделение за лаптоп и органайзер я правят подходяща и за ежедневно ползване в града.  Голям джоб с цип отпред. Странични мрежести джобове за носене на бутилка вода или нещо, което искате да ви е под ръка. Омекотен гръб с дишащ дизайн за вентилация. Омекотени удобни презрамки. Вместимост - 20 литра Ref. BP10103SP / 11416 / black blue производител: Northfinder - Словакия  ..

55.00 лв

Раница NORTHFINDER Tactical 20L camouflage

Tactical е много здрава функционална раница с камуфлажен цвят и множество джобове за удобно разпределение на всички вещи и екипировка. Камуфлажен горски принт я прави подходяща за ползване по време на лов.  Мек и удобен гръб с дишащи панели и дизайн, който осигурява вентилация и комфорт при ползване в топли дни.  Меки ергономични презрамки, регулиращи се отгоре и отдолу за оптимално удобно прилягане по гърба. Дишаща материя от вътрешната страна на презрамките. Регулираща се гръдна лента с катарама държи презрамките на място, за да не се местят при активни дейности. Ластична корда за закачане на яке или лек багаж отпред на раницата.  Странични компресионни ленти дават възможност за регулиране обема на раницата. Дръжка за носене на раницата в ръка.  Голям джоб с цип отпред на раницата. Вътрешен мрежест джоб с цип и органайзер в големия преден джоб. Джоб с цип и отделение за лаптоп в основното отделение на раницата. Два странични джоба. Множество халки от лента отпред и отстрани на раницата за закачане на допълнителен багаж.  Двойно подсилено дъно. Материал - здрав и устойчив полиестер Обем - 20 литра Ref. BP-10301SP-6769 camouflage                производител: Northfinder - Словакия..

99.00 лв

Комбинирана раница сак NORTHFINDER London 42L

Northfinder London е функционална комбинация от раница и сак като изпълнява пълноценно функциите и на двете. London е стандартен сак с вместимост от 42 литра, но с регулиращи се презрамки и при необходимост може да се ползва като раница.  D-образна форма на отваряне с цял цип. Множество халки за закачане на допълнителен багаж. Странична дръжка за носене в ръка. Горни дръжки за носене в ръка. Регулиращи се омекотени презрамки за носене като раница. 4 броя компресионни ленти за регулиране на обема според моментните нужди. Обем - 42 литра Ref. BP1026OR black производител: Northfinder - Словакия  ..

102.00 лв 128.00 лв

Водонепромокаема раница NORTHFINDER Aspen 22L

Northfinder Aspen е напълно водоустойчива и непромокаема раница с капацитет 22 литра, която осигурява сигурна защита за екипировка, документи, мобилен телефон, камера и други вещи, които искате да останат сухи и чисти. Раницата Aspen предпазва от вода, влага, прах, пясък и мръсотия. Подходяща за водни спортове и занимания в мокра, влажна, прашна и мръсна среда, когато е важно екипировката и електрониката да бъдат запазени. Този модел получи признание и от велосипедисти, които търсеха просто решение за защита на вещите си от дъжд и заради лекото тегло и функционалност. Лепени шевове за пълна водоустойчивост. Няколко навивания отгоре и закопчаване на катарамата гарантират абсолютна водонепропускливост. Затворена с въздух вътре, тази раница не потъва и плува върху водата. Дишащи панели на гърба осигуряват вентилация при ползване в горещи атмосферни условия. Меки и удобни регулиращи се презрамки с дишаща материя от вътрешната страна за повече комфорт. Гръдна лента с катарама държи презрамките стабилно на място при активни движения и спорт.  Външен водоустойчив джоб с цип. Материал - здрав TPU (210-denier) двойно подлепен навсякъде Обем - 22 литра Ref. BP1024OR / 11420 проиводител: Northfinder - Словакия..

95.00 лв 119.00 лв

Водонепромокаема чанта сак NORTHFINDER Richmond Hill 10L green

Richmond Hill е напълно водоустойчив и непромокаем сак, който осигурява защита от вода, влага, прах, пясък и мръсотия. Подходящ за водни спортове и занимания в мокра, влажна, прашна и мръсна среда, когато е важно екипировката, мобилния телефон, камерата и други цифриви продукти да останат сухи.  Няколко навивания отгоре и закопчаване на катарамата гарантират абсолютна водоустойчивост. Затворен с въздух вътре, този сак не потъва и плува върху водата. Удобна регулираща се лента за носене през рамо. Когато не ви е необходим се компресира до много малък и компактен размер.  Обем - 10 литра Ref. BP1017OR / 11419 green проиводител: Northfinder - Словакия  ..

18.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: раница Nortfinder, раница, Nortfinder,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020