Раница OSPREY Rook 65 green

  • Марка: Osprey
  • Rook 65 green
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 279.00 лв
  • 223.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Раница OSPREY Rook 65 green

Раниците на Osprey от модела Rook са проектирани за 100% приключения.
Rook 65 е изключително иновативен модел осигуряващ високо ниво на комфорт и удобство. Раницата осигурява всички най-важни неща за многодневни преходи и много възможности за регулиране според персоналните нужди. Интегриран джоб с дъждобран осигурява допълнителна защита при проливен дъжд. Бърза и лесна иновативна система за регулиране според височината на тялото, дава възможност раницата да пасне максимално удобно. 
Rook 65 разполага с високо окачен реулиращ се AirSpeed™ мрежест панел на гърба, което осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за повече комфорт в горещите дни.
Широк и добре омекотен кръстен колан осигурява много удобно прилягане и помага за разпределение на натоварването при носене на тежък багаж. Два джоба с цип на кръстния колан за дребни вещи. 
Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации.
Вътрешна преграда дава възможност вътрешния обем на раницата да се раздели на две отделения. 
Странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата според нуждите. 
4 халки върху капака и 4 халки отпред на раницата дават възможност за закачане на допълнителен багаж, за който няма място вътре.
Сигурен вътрешен джоб с цип в капака на раницата за ценни вещи.
Мек и сигурен джоб осигурява безопасно място за съхранение на слънчеви очила, ски маска или телефон. 
Два странични джоба за вещи или храна, които да са ви на лесно за достъп място по време на движение.
Rook 65 е съвместима с Daylite и Daylite Plus - отделна малка раничка, която се закача за голямата (продава се отделно).
Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия. 
Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване. 
С всички тези харакеристики и комбинирана с висококачествени материали Rook ще се справи с всякакви предизвикателства.
Обем - 65 литра
Тегло - 1.6кг
Максимален размер - (см): 74 (l) x 42 (w) x 36 (d)
Материал - 600D Polyester
Ref. 10001762/1940
производител: Osprey - САЩ


©alpinsport-bg.com

 

Osprey

Още от Osprey

Раница с хидратираща система OSPREY Katari 3 cobalt blue

Osprey Katari 3 е малка раница с хидратираща система, с която се зареждате с течности без да се налага да спирате. Подходяща за спорт, туризъм, колоездене, ски и сноуборд и всякакви активни занимания на открито през всички сезони. Осигурява бърз и лесен достъп до вода по време на движение без да се налага да сваляте раница.  Резервоар за течности с вместимост два и половина литра и сигурна система за затваряне и закачане в раницата.  Удобен дизайн и дишащ гръб - буферна пяна с отвори, покрита с мрежеста дишаща материя позволява въздуха да преминава свободно, което спомага за по-добро охлаждане и осигуряват комфорт за гърба в топло време.  Гръдна лента с магнитно закопчаване на маркуча за по-лесно и удобно ползване в движение. Сигурен джоб с цип за слънчеви очила с материя, която не издрасква лещите на очилата в случай, че сте забравили кутията или калъфчето.  Място на презрамката за закачане на осветление. Два странични джоба. Светлоотразителен елемент за да ви забелязват в тъмното.  Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия. Тегло: 300 гр Размери (см): 41L / 19W / 15D Материя на раницата: 210D POLY HONEYCOMB полистер със структура на пчелна пита не позволяваща разкъсване. Резервоар: вместимост 2.5 литра. Уникална система за затварене Slide-Seal™ осигурява лесно пълнене и изпразване на резервоара и лесно почистване след ползване. Лесна система за вадене и поставяне на резервоара враницата. Материал на резервоара: устойчив на топлина и замръзване TPU материал. Внимание! - магнитното закачане на презрамката на раницата може да даде отклонение в работата на компаса, затова винаги дръжте компаса по-далече от магнита. Ref. 1000773 / 462 cobalt blue производител: Osprey - САЩ alpinsport..

111.00 лв 139.00 лв

Раница с хидратираща система OSPREY Katari 1.5 black

Osprey Katari 1.5 е малка раница с хидратираща система, с която се зареждате с течности без да се налага да спирате. Подходяща за спорт, туризъм, колоездене, ски и сноуборд и всякакви активни занимания на открито през всички сезони. Осигурява бърз и лесен достъп до вода по време на движение без да се налага да сваляте раница. Резервоар за течности с вместимост литър и половина и сигурна система за затваряне и закачане в раницата.  Удобен дизайн и дишащ гръб - буферна пяна с отвори, покрита с мрежеста дишаща материя позволява въздуха да преминава свободно, което спомага за по-добро охлаждане и осигуряват комфорт за гърба в топло време.  Сигурен джоб с цип за слънчеви очила с материя, която не издрасква лещите на очилата в случай, че сте забравили кутията или калъфчето. Място на презрамката за закачане на осветление. Цип отпред на раницата за бърз и лесен достъп до съдържанието вътре. Гръдна лента с магнитно закопчаване на маркуча за по-лесно и удобно ползване в движение. Светлоотразителен елемент за да ви забелязват в тъмното.  Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия. Клипс за закачане на ключове. Тегло: 200 гр Размери: 42L / 20W / 10D Материя на раницата: 210D POLY HONEYCOMB полистер със структура на пчелна пита не позволяваща разкъсване. Резервоар: вместимост 1.5 литра. Уникална система за затварене Slide-Seal™ осигурява лесно пълнене и изпразване на резервоара и лесно почистване след ползване. Лесна система за вадене и поставяне на резервоара враницата. Материал на резервоара: устойчив на топлина и замръзване TPU материал. Внимание! - магнитното закачане на клапана на маркуча към презрамката на раницата може да даде отклонение в работата на компаса, затова винаги дръжте компаса по-далече от магнита. Ref. 11682 black производител: Osprey - САЩ alpinsport..

95.00 лв 119.00 лв

Чанта за кръста OSPREY Daylite Waist pack black

Osprey Daylite е лека и функционална чантичка за кръста, подходяща за спорт, пътуване и ежедневие.   Два джоба с цип и междинна преграда за по-удобно разпределение на вещите. Удобен дизайн с омекотена част от вътрешната страна към тялото. Регулираща се по талията лента.  Джоб със цип за слънчеви очила със специална материя, която не издрасква лещите на очилата. Сигурно място за закачане на ключове, за да не се изгубят при активни дейности. Вместимост: 2 литра Тегло: 210 гр Размери: (д30 / в14) Материя: здрав нилон 210D рипстоп Ref. 5-482-0 / 11684 black Osprey - USA alpinsport..

47.00 лв 59.00 лв

Раница OSPREY Kyte 46 mulberry purple

Kyte 46 е изключително удобна и функционална дамска раница проектирана за приключения, пътуване и туристически преходи със средна продължителност през всички сезони. Изработена със здрави висококачествени материали и иновативни технологии Kyte ще задоволи всичките Ви китерии за комфорт, удобство и функционалност. Горен капак и голям страничен цип отпред на раницата осигуряват по-лесен достъп до багажа във всички части на раницата и възможност да намерите бързо точно това, което търсите.  Долно отделение с подвижна преграда обособено за спален чувал или друг багаж.  Иновативна дишаща система AirSpeed™ използвана за гърба на раницата - окачен мрежест панел, който осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за да предпази тялото от прегряване и да осигури повече комфорт в горещите дни. Меки и удобни регулиращи се презрамки с дишаща материя от вътрешната страна. Регулиращ се гръден колан държи презрамките стабилно на място при по-активни дейности. Интегриран дъждобран в джоба на дъното на раницата осигурява водоустойчива защита в моментите, когато времето се развали и завали.  Джобове с цип от двете страни на кръстния колан. Два големи джоба отстрани на раницата за нещата, които искате да са ви под ръка.  Джоб с цип на капака на раницата с ключодържател. Обособен отделен джоб за хидратираща система. Ергономичен и омекотен кръстен колан с дишаща материя от вътрешната страна. Места за закачане на сечива или туристически щеки. Халки на капака, на които с допълнителни ленти може да закачите багаж за който не ви е останало място в раницата.  Тегло: 1.5 кг Размери (CM): 70L / 34W / 32D Материал: 210D x 630D Nylon Dobby Ref. 5-007-1 / 11683 mulberry purple производител: Osprey - usa alpinsport..

279.00 лв 349.00 лв

Раница OSPREY Kestrel 58 loch blue

Kestrel 58 е функционална раница изработена с доказано здрави висококачествени материали и иновативни технологии, предназначена за продължителни планински преходи и пътувания през всички сезони. Независимо дали ще се движите по планински терен, в гора или на приключенско пътуване, Kestrel ще задоволи всичките Ви китерии за комфорт, удобство, устойчивост и функционалност. Kestrel 48 осигурява достатъчно място място за всичко необходимо, като в същото време е осигурен лесен достъп до багажа във всички части на раницата. За по-удобен достъп Kestrel 48 разполага с голям цип (U-zip) по цялата дължина в предната част на раницата, който осигурява лесен начин да подредите екипировката и да намерите лесно това, което търсите. Горен отвор за подреждане и вадене на багажа отгоре. В долната част на раницата е разположена подвижна преграда с цип (може да се махне ако не е необходима) обособяваща отделение, което може да се ползва за спален чувал или нещо друго, което искате да е отделно от останалия багаж. Компресионни ленти 15мм отстрани на раницата за регулиране на обема според моментните нужди. Вътрешна лента за компресиране под капака. Иновативна технология AirScapе използвана за гърба на раницата, осигурява пространство за преминаващ въздушен поток и охлаждане на тялото за оптимален комфорт и удобство в топлите дни. Мрежестия материал не задържа влага и помага за охлаждане на тялото.  Конструкцията на гърба и кръстния колан осигуряват много удобно разпределение на тежестта и стабилност при бързо ходене по неравни терени.  Регулиране височината на гърба на раницата дава възможност за максимално удобно персонално нагласяне и прилягане по тялото.  Меки, удобни и дишащи презрамики. Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Kestrel 68 разполага с много места и джобове за съхранение на различни вещи. Двата големи джоба на кръстния колан побират доста повече неща от телефон и GPS.  Два дълбики странични джоба за бутилки. Голям преден джоб. Джоб с цип и клипс за ключове от вътрешната страна на капака.  Голям мрежест джоб отпред на раницата.  Джоб за хидратираща система. Интегриран джоб с дъждобран.  Приспособление Stow-on-the-Go™ за закачане на туристически щеки. 2 броя приспособления за носене на сечива за катерене. Инвентарник за примки. Тегло - 1.8 кг Максимален размер -  78см x 36см x 35см Материал - 210D x 630D Nylon Dobby Ref. 1002056 / 11698 loch blue производител: Osprey - САЩ..

295.00 лв 369.00 лв

Раница OSPREY Rook 50 midnight blue

Раниците на Osprey от модела Rook са проектирани за 100% приключения. Rook 50 е изключително иновативен модел туристическа раница осигуряващ високо ниво на комфорт и удобство. Раницата осигурява всички най-важни неща за многодневни преходи с лека екипировка и много възможности за регулиране според персоналните нужди. Интегриран джоб с дъждобран осигурява допълнителна защита при проливен дъжд. Бърза и лесна иновативна система за регулиране според височината на тялото, дава възможност раницата да пасне максимално удобно. Rook 50 разполага с високо окачен реулиращ се AirSpeed™ мрежест панел на гърба, което осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за повече комфорт в горещите дни. Широк и добре омекотен кръстен колан осигурява много удобно прилягане и помага за разпределение на натоварването при носене на тежък багаж. Два джоба с цип на кръстния колан за дребни вещи.  Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана свирка за аварийни ситуации в катарамата. Вътрешна преграда дава възможност вътрешния обем на раницата да се раздели на две отделения.  Странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата според нуждите.  4 халки върху капака и 4 халки отпред на раницата дават възможност за закачане на допълнителен багаж, за който няма място вътре. Вътрешен джоб с цип в капака на раницата за ценни вещи. Мек и сигурен джоб осигурява безопасно място за съхранение на слънчеви очила, ски маска или телефон.  Два странични джоба за вещи или храна, които да са ви на лесно за достъп място по време на движение. Rook 65 е съвместима с Daylite и Daylite Plus - отделна малка раничка, която се закача за голямата (продава се отделно). Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия.  Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване.  С всички тези харакеристики и комбинирана с висококачествени материали Rook ще се справи с всякакви предизвикателства. Вместимост - 50 литра Тегло - 1.6кг Максимален размер - (см): 74 (l) x 42 (w) x 35 (d) Материал - 600D Polyester Ref. 10002863 / 11696 midnight blue производител: Osprey - САЩ alpinsport  ..

215.00 лв 269.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: раница, Osprey, раница Osprey, раници,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020