Раница OSPREY Skarab 30L blue

  • Марка: Osprey
  • Skarab 30L blue
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 187.00 лв
  • 131.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Раница OSPREY Skarab 30L blue

Skarab 30 е суперфункционална, удобна и много лека раница с иновативен дизайн, която може да Ви бъде спътник във всички еднодневни планински приключения. Подходяща за ползване през цялата година както сред природата, така и в града. Интегриран дъждобран осигурява защита в неприятни атмосферни условия.
Начинът, по който се отваря раницата позволява лесно и удобно подреждане и вадене на багажа. 
Иновативен дизайн AirScape™ на гърба с Bump-Foam осигурява невероятно ниво на комфорт и вентилация. Релефна буферна пяна с отвори покрита с мрежеста дишаща материя позволява въздуха да преминава свободно, което спомага за по-добро охлаждане и осигуряват комфорт за гърба при носене на тежък багаж и в горещите дни. AirScape™ осигурява висок стандарт на комфорт и удобство и не увеличава теглото си когато е влажно и мокро.
Широк и мек кръстен колан позволява прехвърляне на част от тежестта и разпределение на теглото, когато раницата е пълна и тежка. Два малки джоба на кръстния колан за дребни вещи.
Гръден колан с магнит.
Мек и сигурен джоб над задния панел на раницата осигурява безопасно място за съхранение на слънчеви очила, ски маска или телефон. 
Интегриран джоб с дъждобран под дъното на раницата за допълнителна водоустойчивост при проливен дъжд.
Два джоба с цип отстрани на раницата за всичко, което искате да Ви е лесно достъпно по време на преход.
Отделен външен джоб за хидратираща система зад задния панел на раницата позволява вадене и пълнене без да се налага да отваряте раницата.
Два големи вертикални джоба отпред на раницата събират бутилка от 1л.
Масто за носене на пикел.
Място за носене на туристически щеки.
Джоб за носене на лавинна лопата.
15мм странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата според моментните нужди.
Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия. 
Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване. 
Обем - 30 литра
Тегло - 780 грама
Максимален размер (см) - 55 (височина) x 32 (ширина) 
Материал - 210D Nylon Diamond Ripstop (Ripstop материята е с усилени нишки, които не позволяват големи скъсвания)
Ref. 10001893/1939

производител: Osprey - САЩ


©copyright alpinsport-bg.com

 

Osprey

Още от Osprey

Раница OSPREY Hikelite 32 black

Osprey Hikelite е функционална раница с вместимост 32 литра, проектирана с всички необходими характеристики за еднодневен туризъм или ежедневно ползване. Hikelite е идеалната комбинация от технологични характеристики, качествени и трайни материали и съотношение качество и цена.  Иновативна дишаща система AirSpeed™ използвана за гърба на раницата - окачен мрежест панел, който осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за да предпази тялото от прегряване и да осигури повече комфорт в горещите дни. Дъждобран в джоб на дъното на раницата за моментите когато времето се развали и завали.  Два странични мрежести джоба, които събират удобно бутилка от 1 литър. Hikelite има обособен джоб и е съвместима с всички хидратиращи системи. Сигурен джоб с цип под капака. Странични компресиращи ленти за регулиране обема на раницата. Място за закачане на туристически щеки. Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия.  Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване.  Обем - 32 литра Тегло - 770 грама Максимален размер (см): 55 (l) x 32 (w) x 38 (d) Основен материал - 100D Nylon Mini Diamond Shadow Ref. 10002041 / 100447 производител: Osprey - САЩ  ..

143.00 лв 179.00 лв

Раница OSPREY Tempest 40 W black

Tempest 40 W е дамска туристическа раница с тегло 1кг и обем 40 литра, изключително удобна, функционална и лека, предназначена за преходи, приключения и пътуване. Проектирана за истински планински специалисти и притежаваща всичко, от което бихте имали нужда в планината. Tempest 40 W предлага и регулиращо приспособяване към женското тяло с ергономичен и специфично оформен колан, регулираща се дължина на гърба и подходящ за жени дизайн на раницата.  Конструкцията на гърба и кръстния колан осигуряват много удобно разпределение на тежестта и стабилност при бързо ходене по неравни терени. Система за регулиране дължината на гърба осигурява персонално приспособяване и прилягане към тялото и повече удобсто при носене на тежък багаж. Меки, удобни и дишащи презрамики. Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана в катарамата SOS свирка за аварийни ситуации. Регулиращ се капак на раницата позволява допълнителен капацитет за събиране на повече багаж. Хоризонтален цип за бърз и лесен достъп до багажа, който е на дъното на раницата.  Иновативна AirScape™ технология използвана за гърба на раницата, увеличава въздушния поток, като осигурява повече пространство за преминаващ въздух и охлаждане на тялото за оптимален комфорт и удобство в топлите дни. Мрежестия материал не задържа влага и помага за охлаждане на тялото.  Tempest 40 W предлага иновативни и функционални решения и множество джобове за по-удобно разпределение на багажа. Приспособление Stow-on-the-Go™ за закачане на туристически щеки. Приспособления за носене на сечива. Компресионни ленти отстрани за регулиране обема на раницата. Лента с катарама за компресиране на багажа вътре в раницата. Два джоба с цип на кръстния колан за телефон, GPS и др. дребни вещи. Джоб с цип на капака удобен за ръкавици, шапка, очила или др.  Голям мрежест джоб отпред на раницата за мокри дрехи, допълнително облекло или др. Място за хидратиращ резервоар с улеснен външен начин за достъп. Място за окачване на осветление. Tempest 40 W е проектирана и изпълнена да бъде издръжлива, удобна, лека и функционална раница за дами готови за приключения. Обем - 40 литра Тегло - 1.08 кг Максимален размер - 63 x 30 x 30см Ref. 10000875/3694 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

288.00 лв

Раница OSPREY Renn 65 grey

Osprey Renn 65 е туристическа раница изработена с висококачествени материали, иновативни технологии, възможност за персонално регулиране и всички най-важни елементи, за да осигури високо ниво на комфорт, удобство и функционалност при многодневни преходи, пътувания и приключения навсякъде. Renn 65 е функционална и ефективна раница с дишаща система за гърба и много точки за достъп до багажа в различните части на раницата.  Иновативна дишаща система AirSpeed™ използвана за гърба на раницата - окачен мрежест панел, който осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за да предпази тялото от прегряване и да осигури повече комфорт в горещите дни. Renn 65 може да се регулира бързо и лесно според височината на тялото за да може раницата да пасне максимално удобно.  Конструкцията на раницата осигурява много добро разпределение на натоварването за да се намали умората в тялото при носене на тежък багаж. Удобни и меки дишаща презрамки. Регулираща се лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата при активни дейности. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Широк и мек кръстен колан за повече комфорт и два джоба с цип на колана за телефон, навигация или други вещи. Вътрешна подвижна преграда дава възможност обема на раницата да се раздели на две части, като долната част може да се използва за спален чувал и вещи, които ще ви трябват само вечер. Отделен цип за бърз достъп до долната част на раницата. Ако се наложи да носите повече багаж и обема от 65 литра не ви е достатъчен, Renn 65 е съвметима с допълнителна малка раничка Daylite, която се закача за голямата раница като увеличава капацитета и дава възможност да се ползва като еднодневна раничка за кратки разходки.  Халки отпред и на капака за закачане на багаж с допълнителни ленти или ластик. Странични компресионни ленти 15мм за регулиране обема на раницата.  Вътрешна лента за компресиране на обема отгоре под капака. Множество джобове дават възможност да разпределите максимално удобно вещите, до които искате да имате бърз достъп. Вътрешен джоб с цип в горния капак. Два джоба с цип на кръстния колан. Два мрежести джоба отстрани на раницата. Отделение за хидратираща система. Джоб с дъждобран за допълнителна водоустойчивост при проливен дъжд. Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия.  Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване.  Обем - 65 литра Тегло - 1.56кг Максимален размер (см): 67 (l) x 37 (w) x 36 (d) Основен материал - полиестер 600D  Ref. 10001766/1942 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

268.00 лв

Раница OSPREY Renn 50 purple

Osprey Renn 50 purple е лека дамска раница, проектирана със специфичен за жените дизайн, предназначена за многодневни пътувания и приключения. Изработена с висококачествени материали, иновативни технологии, възможност за персонално регулиране и всички най-важни елементи, за да осигури високо ниво на комфорт, удобство и функционалност.  Иновативна дишаща система AirSpeed™ използвана за гърба на раницата - окачен мрежест панел, който осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за да предпази тялото от прегряване и да осигури повече комфорт в горещите дни. Renn 50 може да се регулира бързо и лесно според височината на тялото за да може раницата да пасне максимално удобно.  Конструкцията на раницата осигурява много добро разпределение на натоварването за да намали умората в тялото при носене на тежък багаж. Удобни и меки дишаща презрамки. Регулираща се лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата при активни дейности. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Широк и мек кръстен колан за повече комфорт и два джоба с цип на колана за телефон, навигация или други вещи. Renn 50 е много удобна раница с много точки за достъп до багажа в различните части на раницата.  Вътрешна подвижна преграда дава възможност обема на раницата да се раздели на две части, като долната част може да се използва за спален чувал и вещи, които ще ви трябват само вечер. Отделен цип за бърз достъп до долната част на раницата. Ако се наложи да носите повече багаж и обема от 50 литра не ви е достатъчен, Renn 50 е съвметима с допълнителна малка раничка Daylite, която се закача за голямата раница като увеличава капацитета и дава възможност да се ползва като еднодневна раничка за кратки разходки.  Халки отпред и на капака за закачане на багаж с допълнителни ленти или ластик. Странични компресионни ленти 15мм за регулиране обема на раницата.  Вътрешна лента за компресиране на обема отгоре под капака. Множество джобове дават възможност да разпределите максимално удобно вещите, до които искате да имате бърз достъп. Вътрешен джоб с цип в горния капак. Два джоба с цип на кръстния колан. Два мрежести джоба отстрани на раницата. Отделение за хидратираща система. Джоб с дъждобран за допълнителна водоустойчивост при проливен дъжд. Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия.  Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване.  Обем - 50 литра Тегло - 1.50кг Максимален размер (см): 67 (l) x 37 (w) x 34 (d) Основен материал - полиестер 600D  Ref. 10001767/3867 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

247.00 лв

Раница OSPREY Kestrel 68 green

Kestrel 68 на американската фирма OSPREY е функционална раница изработена с доказано здрави висококачествени материали и иновативни технологии, предназначена за продължителни планински преходи и пътувания през всички сезони. Независимо дали ще се движите по планински терен, в гора или на приключенско пътуване, Kestrel ще задоволи всичките Ви китерии за комфорт, удобство, устойчивост и функционалност. Kestrel 68 осигурява място за всичко необходимо за дълго пътуване, като в същото време е осигурен лесен достъп до багажа във всички части на раницата.  За по-удобен достъп до багажа Kestrel 68 разполага с голям цип (U-zip) по цялата дължина в предната част на раницата, който осигурява лесен начин да подредите екипировката или да намерите лесно това, което търсите. Горен отвор за лесено подреждане и вадене на багажа. В долната част на раницата е разположена подвижна преграда с цип (може да се махне ако не е необходима) обособяваща отделение, което може да се ползва за спален чувал или нещо друго, което искате да е отделно от останалия багаж. Компресионни ленти 15мм отстрани на раницата за регулиране на обема според моментните нужди. Вътрешна лента за компресиране под капака. Иновативна технология AirScapе използвана за гърба на раницата, осигурява пространство за преминаващ въздушен поток и охлаждане на тялото за оптимален комфорт и удобство в топлите дни. Мрежестия материал не задържа влага и помага за охлаждане на тялото. Конструкцията на гърба и кръстния колан осигуряват много удобно разпределение на тежестта и стабилност при бързо ходене по неравни терени.  Регулиране височината на гърба на раницата дава възможност за максимално удобно персонално нагласяне и прилягане по тялото.  Меки, удобни и дишащи презрамики. Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Kestrel 68 разполага с много места и джобове за съхранение на различни вещи. Двата големи джоба на кръстния колан побират доста повече неща от телефон и GPS.  Два дълбики странични джоба за бутилки. Голям преден джоб. Джоб с цип и клипс за ключове от вътрешната страна на капака.  Голям мрежест джоб отпред на раницата.  Джоб за хидратираща система. Интегриран джоб с дъждобран.  Приспособление Stow-on-the-Go™ за закачане на туристически щеки. 2 броя приспособления за носене на сечива за катерене. Инвентарник за примки. Обем - 68 литра Тегло - 1.78 кг Максимален размер -  78см x 37см x 37см Материал - 210D x 630D Nylon Dobby Ref. 10001808 / 1938 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

389.00 лв

Раница OSPREY Talon 33 blue

Раниците от емблематичната серия Talon на американската марка Osprey предлагат функционален дизайн и иновативни технически решения. Talon 33 е лека, издръжлива, функционална и изключтелно удобна раница за еднодневни или уикенд приключения в планината през всички сезонии, идеално решение за тези, които обичат да се движат бързо с лека екипировка.  Дължината на гърба се регулира, за да се постигне максимално удобно прилягане по всяка височина на тялото. Регулиращ се капак дава възможност за събиране на още малко допълнителен багаж. Иновативно проектиран дизайн AirScape™ на гърба осигурява оптимален въздушен поток и комфорт при ползване в топло време.  Мек и удобен кръстен колан свързан с конструкцията на гърба помага за разпределение на натоварването при носене на тежък багаж. Мрежеста дишаща материя от вътрешната страна на колана увеличава капацитета на дишане и намалява изпотяването. Два джоба с цип на колана за дребни вещи като телефон, GPS и др. Приспособление Stow-on-the-Go™ за закачане на туристически щеки. 2 броя приспособления за носене на сечива за катерене. Компресиращи ленти за регулиране обема на раницата според моментната необходимост.  Удобно разположен джоб с цип на капака, идеален за вещи, до които искате да имате бърз и лесен достъп.  Голям мрежест PowerMesh™ джоб отпред на раницата, който може да се ползва за мокри дрехи, мръсни неща, каска и др.  Два големи странични джоба. Отделен външен джоб за хидратираща система с бърз и лесен начин на пълнене. Обем - 33 литра Тегло - 0.920 кг Максимален размер -  62(l) x 30(w) x 29(d) Ref. 10000840/4878 производител: Osprey - USA ©copyright alpinsport-bg.com  ..

248.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: раница, Osprey, раница Osprey,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019