Раница OSPREY Talon 33 blue

  • Марка: Osprey
  • Talon 33 blue
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 248.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Раница OSPREY Talon 33 blue

Раниците от емблематичната серия Talon на американската марка Osprey предлагат функционален дизайн и иновативни технически решения. Talon 33 е лека, издръжлива, функционална и изключтелно удобна раница за еднодневни или уикенд приключения в планината през всички сезонии, идеално решение за тези, които обичат да се движат бързо с лека екипировка. 
Дължината на гърба се регулира, за да се постигне максимално удобно прилягане по всяка височина на тялото.
Регулиращ се капак дава възможност за събиране на още малко допълнителен багаж.
Иновативно проектиран дизайн AirScape™ на гърба осигурява оптимален въздушен поток и комфорт при ползване в топло време. 
Мек и удобен кръстен колан свързан с конструкцията на гърба помага за разпределение на натоварването при носене на тежък багаж. Мрежеста дишаща материя от вътрешната страна на колана увеличава капацитета на дишане и намалява изпотяването. Два джоба с цип на колана за дребни вещи като телефон, GPS и др.
Приспособление Stow-on-the-Go™ за закачане на туристически щеки.
2 броя приспособления за носене на сечива за катерене.
Компресиращи ленти за регулиране обема на раницата според моментната необходимост. 
Удобно разположен джоб с цип на капака, идеален за вещи, до които искате да имате бърз и лесен достъп. 
Голям мрежест PowerMesh™ джоб отпред на раницата, който може да се ползва за мокри дрехи, мръсни неща, каска и др. 
Два големи странични джоба. Отделен външен джоб за хидратираща система с бърз и лесен начин на пълнене.
Тегло - 0.920 кг
Максимален размер -  62(l) x 30(w) x 29(d)
Ref. 10000840/4878

производител: Osprey - USA


©copyright alpinsport-bg.com

 

Osprey

Още от Osprey

Раница OSPREY Kestrel 68 green

Kestrel 68 на американската фирма OSPREY е функционална раница изработена с доказано здрави висококачествени материали и иновативни технологии, предназначена за продължителни планински преходи и пътувания през всички сезони. Независимо дали ще се движите по планински терен, в гора или на приключенско пътуване, Kestrel ще задоволи всичките Ви китерии за комфорт, удобство, устойчивост и функционалност. Kestrel 68 осигурява място за всичко необходимо за дълго пътуване, като в същото време е осигурен лесен достъп до багажа във всички части на раницата.  За по-удобен достъп до багажа Kestrel 68 разполага с голям цип (U-zip) по цялата дължина в предната част на раницата, който осигурява лесен начин да подредите екипировката или да намерите лесно това, което търсите. Горен отвор за лесено подреждане и вадене на багажа. В долната част на раницата е разположена подвижна преграда с цип (може да се махне ако не е необходима) обособяваща отделение, което може да се ползва за спален чувал или нещо друго, което искате да е отделно от останалия багаж. Компресионни ленти 15мм отстрани на раницата за регулиране на обема според моментните нужди. Вътрешна лента за компресиране под капака. Иновативна технология AirScapе използвана за гърба на раницата, осигурява пространство за преминаващ въздушен поток и охлаждане на тялото за оптимален комфорт и удобство в топлите дни. Мрежестия материал не задържа влага и помага за охлаждане на тялото. Конструкцията на гърба и кръстния колан осигуряват много удобно разпределение на тежестта и стабилност при бързо ходене по неравни терени.  Регулиране височината на гърба на раницата дава възможност за максимално удобно персонално нагласяне и прилягане по тялото.  Меки, удобни и дишащи презрамики. Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Kestrel 68 разполага с много места и джобове за съхранение на различни вещи. Двата големи джоба на кръстния колан побират доста повече неща от телефон и GPS.  Два дълбики странични джоба за бутилки. Голям преден джоб. Джоб с цип и клипс за ключове от вътрешната страна на капака.  Голям мрежест джоб отпред на раницата.  Джоб за хидратираща система. Интегриран джоб с дъждобран.  Приспособление Stow-on-the-Go™ за закачане на туристически щеки. 2 броя приспособления за носене на сечива за катерене. Инвентарник за примки. Тегло - 1.78 кг Максимален размер -  78см x 37см x 37см Материал - 210D x 630D Nylon Dobby Ref. 10001808 / 1938 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

389.00 лв

Раница OSPREY Talon 44 black

Раниците от емблематичната серия Talon на американската марка Osprey предлагат функционален дизайн и иновативни технически решения. Talon 44 е създадена да бъде лека, издръжлива, функционална и изключтелно удобна раница, идеално решение за тези, които обичат да се движат бързо с лека екипировка. Проектирана за няколко дни в планината през всички сезони.  Дължината на гърба се регулира, за да се постигне максимално удобно прилягане по всяка височина на тялото. Регулиращ се капак дава възможност за събиране на още малко допълнителен багаж. Иновативно проектиран дизайн AirScape™ на гърба осигурява оптимален въздушен поток и комфорт при ползване в топло време.  Мек и удобен кръстен колан свързан с конструкцията на гърба помага за разпределение на натоварването при носене на тежък багаж. Мрежеста дишаща материя от вътрешната страна на колана увеличава капацитета на дишане и намалява изпотяването. Два джоба с цип на колана за дребни вещи като телефон, GPS и др. Два големи странични джоба. Приспособление Stow-on-the-Go™ за закачане на туристически щеки. 2 броя приспособления за носене на сечива за катерене. Компресиращи ленти за регулиране обема на раницата според моментната необходимост.  Удобно разположен джоб с цип на капака, идеален за вещи, до които искате да имате бърз и лесен достъп.  Голям мрежест PowerMesh™ джоб отпред на раницата, който може да се ползва за мокри дрехи или мръсни неща. Отделен външен джоб за хидратираща система с бърз и лесен начин на пълнене. Хоризонтален цип в долната част на раницата дава възможност за достъп до багажа на дъното без да се налага да вадите всичко. Тегло - 1.1 кг Максимален размер -  67(l) x 30(w) x 33(d) Ref. 10000834/3858 производител: Osprey - USA ©copyright alpinsport-bg.com  ..

289.00 лв

Раница OSPREY Rook 50 black

Раниците на Osprey от модела Rook са проектирани за 100% приключения. Rook 50 е изключително иновативен модел осигуряващ високо ниво на комфорт и удобство. Раницата осигурява всички най-важни неща за многодневни преходи и трекинги с лека екипировка и много възможности за регулиране според персоналните нужди. Интегриран джоб с дъждобран осигурява допълнителна защита при проливен дъжд. Бърза и лесна иновативна система за регулиране според височината на тялото, дава възможност раницата да пасне максимално удобно. Rook 50 разполага с високо окачен реулиращ се AirSpeed™ мрежест панел на гърба, което осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за повече комфорт в горещите дни. Широк и добре омекотен кръстен колан осигурява много удобно прилягане и помага за разпределение на натоварването при носене на тежък багаж. Два джоба с цип на кръстния колан за дребни вещи.  Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Вътрешна преграда дава възможност вътрешния обем на раницата да се раздели на две отделения.  Странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата според нуждите.  4 халки върху капака и 4 халки отпред на раницата дават възможност за закачане на допълнителен багаж, за който няма място вътре. Вътрешен джоб с цип в капака на раницата за ценни вещи. Мек и сигурен джоб осигурява безопасно място за съхранение на слънчеви очила, ски маска или телефон.  Два странични джоба за вещи или храна, които да са ви на лесно за достъп място по време на движение. Rook 50 е съвместима с Daylite и Daylite Plus - отделна малка раничка, която се закача за голямата (продава се отделно). Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия.  Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване.  С всички тези харакеристики и комбинирана с висококачествени материали Rook ще се справи с всякакви предизвикателства. Тегло - 1.59кг Максимален размер - (см): 74 (l) x 42 (w) x 35 (d) Материал - 600D Polyester Ref. 10001763/6030 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

248.00 лв

Раница OSPREY Rook 65 black

Раниците на Osprey от модела Rook са проектирани за 100% приключения. Rook 65 е изключително иновативен модел осигуряващ високо ниво на комфорт и удобство. Раницата осигурява всички най-важни неща за многодневни преходи и много възможности за регулиране според персоналните нужди. Интегриран джоб с дъждобран осигурява допълнителна защита при проливен дъжд. Бърза и лесна иновативна система за регулиране според височината на тялото, дава възможност раницата да пасне максимално удобно. Rook 65 разполага с високо окачен реулиращ се AirSpeed™ мрежест панел на гърба, което осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за повече комфорт в горещите дни. Широк и добре омекотен кръстен колан осигурява много удобно прилягане и помага за разпределение на натоварването при носене на тежък багаж. Два джоба с цип на кръстния колан за дребни вещи.  Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Вътрешна преграда дава възможност вътрешния обем на раницата да се раздели на две отделения.  Странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата според нуждите.  4 халки върху капака и 4 халки отпред на раницата дават възможност за закачане на допълнителен багаж, за който няма място вътре. Сигурен вътрешен джоб с цип в капака на раницата за ценни вещи. Мек и сигурен джоб осигурява безопасно място за съхранение на слънчеви очила, ски маска или телефон.  Два странични джоба за вещи или храна, които да са ви на лесно за достъп място по време на движение. Rook 65 е съвместима с Daylite и Daylite Plus - отделна малка раничка, която се закача за голямата (продава се отделно). Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия.  Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване.  С всички тези харакеристики и комбинирана с висококачествени материали Rook ще се справи с всякакви предизвикателства. Тегло - 1.6кг Максимален размер - (см): 74 (l) x 42 (w) x 36 (d) Материал - 600D Polyester Ref. 10001761/1941 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

268.00 лв

Раница OSPREY Rook 65 green

Раниците на Osprey от модела Rook са проектирани за 100% приключения. Rook 65 е изключително иновативен модел осигуряващ високо ниво на комфорт и удобство. Раницата осигурява всички най-важни неща за многодневни преходи и много възможности за регулиране според персоналните нужди. Интегриран джоб с дъждобран осигурява допълнителна защита при проливен дъжд. Бърза и лесна иновативна система за регулиране според височината на тялото, дава възможност раницата да пасне максимално удобно.  Rook 65 разполага с високо окачен реулиращ се AirSpeed™ мрежест панел на гърба, което осигурява голямо пространство между тялото и раница и оптимален въздушен поток за повече комфорт в горещите дни. Широк и добре омекотен кръстен колан осигурява много удобно прилягане и помага за разпределение на натоварването при носене на тежък багаж. Два джоба с цип на кръстния колан за дребни вещи.  Лента с катарама държи стабилно на място презрамките на раницата. Интегрирана в катарамата свирка за аварийни ситуации. Вътрешна преграда дава възможност вътрешния обем на раницата да се раздели на две отделения.  Странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата според нуждите.  4 халки върху капака и 4 халки отпред на раницата дават възможност за закачане на допълнителен багаж, за който няма място вътре. Сигурен вътрешен джоб с цип в капака на раницата за ценни вещи. Мек и сигурен джоб осигурява безопасно място за съхранение на слънчеви очила, ски маска или телефон.  Два странични джоба за вещи или храна, които да са ви на лесно за достъп място по време на движение. Rook 65 е съвместима с Daylite и Daylite Plus - отделна малка раничка, която се закача за голямата (продава се отделно). Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия.  Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване.  С всички тези харакеристики и комбинирана с висококачествени материали Rook ще се справи с всякакви предизвикателства. Тегло - 1.6кг Максимален размер - (см): 74 (l) x 42 (w) x 36 (d) Материал - 600D Polyester Ref. 10001762/1940 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

268.00 лв

Раница OSPREY Skarab 30L blue

Skarab 30 е суперфункционална, удобна и много лека раница с иновативен дизайн, която може да Ви бъде спътник във всички еднодневни планински приключения. Подходяща за ползване през цялата година както сред природата, така и в града. Интегриран дъждобран осигурява защита в неприятни атмосферни условия. Начинът, по който се отваря раницата позволява лесно и удобно подреждане и вадене на багажа.  Иновативен дизайн AirScape™ на гърба с Bump-Foam осигурява невероятно ниво на комфорт и вентилация. Релефна буферна пяна с отвори покрита с мрежеста дишаща материя позволява въздуха да преминава свободно, което спомага за по-добро охлаждане и осигуряват комфорт за гърба при носене на тежък багаж и в горещите дни. AirScape™ осигурява висок стандарт на комфорт и удобство и не увеличава теглото си когато е влажно и мокро. Широк и мек кръстен колан позволява прехвърляне на част от тежестта и разпределение на теглото, когато раницата е пълна и тежка. Два малки джоба на кръстния колан за дребни вещи. Гръден колан с магнит. Мек и сигурен джоб над задния панел на раницата осигурява безопасно място за съхранение на слънчеви очила, ски маска или телефон.  Интегриран джоб с дъждобран под дъното на раницата за допълнителна водоустойчивост при проливен дъжд. Два джоба с цип отстрани на раницата за всичко, което искате да Ви е лесно достъпно по време на преход. Отделен външен джоб за хидратираща система зад задния панел на раницата позволява вадене и пълнене без да се налага да отваряте раницата. Два големи вертикални джоба отпред на раницата събират бутилка от 1л. Масто за носене на пикел. Място за носене на туристически щеки. Джоб за носене на лавинна лопата. 15мм странични компресионни ленти за регулиране обема на раницата според моментните нужди. Катарамите на раниците Osprey са проектирани да бъдат лесни за използване и в същото време достатъчно задрави, за да издържат при ползване в предизвикателни условия.  Лентите на раниците Osprey са с висока якост на опън и устойчивост на износване.  Тегло - 780 грама Максимален размер (см) - 55 (височина) x 32 (ширина)  Материал - 210D Nylon Diamond Ripstop (Ripstop материята е с усилени нишки, които не позволяват големи скъсвания) Ref. 10001893/1939 производител: Osprey - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

187.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: раница Osprey, раница, Osprey, Osprey Talon,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019