Сервиз на сноуборд

СписъкИкони
Възстановяване на сноуборд база
Почистване и възстановяване на база с P-tex пластмаса или Graphite графитна пластмаса.  Възстановяване на база до канта със специална пластмаса METAL GRIP която се използва за нарушена структура до кантовете на ските.  ..
20.00 лв
Графитни лентички HOLMENKOL p-tex strips
Графитни лентички за ремонт на ски или сноуборд база. Черни - подходящи за черна или графтна база. Лентичките са най-лесния начин да запълните нежеланите драскотини по базата на ските или борда - запалвате и заливате повредените м..
0.50 лв
Лентички P-tex за ремонт на ски или сноуборд база. Прозрачни - подходящи за цветна база. Лентичките P-tex са най-лесния начин да запълните нежеланите драскотини по базата на ските или борда. Просто я запалвате и заливате повредените&nb..
0.50 лв
Метален държач за пила SKS 3123.90
Метален държач за пила с фиксиран ъгъл 90 градуса, за прецизно заточване на кантовете на ски и сноуборд. Може да се ползва с едри, финни и диамантени пили или с камък за финно довършване на канта. Изработен от неръждаема стомана. &nb..
70.00 лв
Ремонт и пълен сервиз на сноуборд
Пълния сервиз на сноуборд включва: * Почистване и възстановяване на база с P-tex пластмаса или Graphite графитна пластмаса, включително и специална пластмаса METAL GRIP която се използва за нарушена структура до канта. * Ръчно и машин..
35.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017