Дамски ски обувки NORDICA NXT N4w white

  • Марка: Nordica
  • NXT N4w white
  • Не е в наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 409.00 лв
  • 286.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски ски обувки NORDICA NXT N4w white

NXT N4w на Nordica са перфектни дамски ски обувки за средно напреднали с изключително мека, топла и комфортна вътрешна обувка. Моделът N4w е оптимална комбинация от комфорт и функционалност с нови технологии, напълно съобразен с характеристиките на женския крак и стъпало.
Вътрешна обувка - дизайна на вътрешната обувка обхваща плътно стъпалото и глезена и осигурява стабилност и опора по време на каране. Проектирана за по-голям комфорт с повече място около пръстите, за повишена циркулация и повече топлина.
Допълнително омекотена на езика и в зоните на най-голям натиск. Мек и комфортен топлоизолиращ материал поддържа краката топли, за да останете в планината до края на деня. 
Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване.
Външна обувка - нова Triax конструкция на обувката от полипропилен с висока плътност и изцяло нова интегрирана система за припокриване, елиминира всяка възможност за проникване на вода вътре в обувката, което гарантира топли и сухи крака през целия ден. Тази комбинация от конструкция и материали на външната обувка осигурява по-леко тегло и постоянна твърдост в различен температурен диапазон. Лесно обуване и събуване при ниски температури.
Възможност за увеличаване и намаляване ширината на обувката около прасеца с 2 сантиметра за по-прецизно прецизно стягане.
Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер.
Индекс на твърдост - 75
Ref. 10790


производител: Nordica – Италия

©copyright alpinsport-bg.com
 

Nordica

Още от Nordica

Дамски ски обувки NORDICA Cruise 45w

Cruise 45W са топли и комфортни дамски ски обувки подходящи за начинаещи и леко напреднали, които предпочитат комфорта.  Технически и конструктивни характеристики: Women’s Fit – вътрешната обувка е със специален дизайн изцяло  съобразен с конструкцията и формата на женския крак и стъпало. Анатомичната стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност. NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Ширина - 104 мм Индекс на твърдост - 45 производител: Nordica - Италия  ..

209.00 лв 298.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA NXT N1w

NXT N1w на Nordica са дамски ски обувки за напреднали, които държат на добър контрол при каране, без да се отказват от комфорта. Моделът NXT N1w е най-твърдия oт серията NXT, но със супер мека вътрешна изолация, в който са съчетани комфорт и функционалност с нови технологии, напълно съобразен с характеристиките на женския крак и стъпало. Вътрешна обувка - изключително мека и комфортна вътрешна обувка, с изолация Primaloft, която задържа топлината и поддържа краката топли през целия ден. Дизайна на вътрешната обувка е съобразен с анатомията на женския крак, обхваща плътно стъпалото и глезена и осигурява стабилност и опора по време на каране. Проектирана с повече място около пръстите за повишена циркулация и повече топлина и повече комфорт. Допълнително омекотена на езика и прасеца в зоните на най-голям натиск.  Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване. Външна обувка - нова Triax конструкция на обувката от полипропилен с висока плътност и изцяло нова интегрирана система за припокриване, елиминира всяка възможност за проникване на вода вътре в обувката, което гарантира топли и сухи крака през целия ден. Тази комбинация от конструкция и материали на външната обувка осигурява по-леко тегло и постоянна твърдост в различен температурен диапазон. Лесно обуване и събуване при ниски температури. Възможност за регулиране (увеличаване и намаляване) ширината на обувката около прасеца с 2 сантиметра за по-прецизно прецизно стягане. Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер. Двукомпонентна подметка комбинира твърда пластмаса за по-бързо предаване на движението върху ските и мека гума за по-добро сцепление при ходене по заледени и хлъзгави терени.  Индекс на твърдост - 105 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

357.00 лв 510.00 лв

Ски обувки NORDICA Dobermann World Cup 100 EDT

Dobermann WC 100 EDT е модела с най-малка твърдост 100 от състезателната серия ски обувки на Nordica. Колекцията Dobermann е разработена съвместно със състезателите и тествана от състезателите на Nordica.  Конструкцията на обувката обхваща много плътно крака и позволява изпълнение на специфични, много точни и прецизни завои при висока скорост. Височина на петата 43мм (одобрено от FIS) и ефективна динамична технология осигурява по-бързо и точно предаване на движението при преминаване през вратите на слалома. Конструкцията на обувката е усилена с карбонови влакна и алуминиева пластина фиксирана с четири щифта за да се елиминира страничното усукване и огъване на обувката при преминаване през врати.  Материал на външната обувка - PU Ether Вътрешна обувка - състезателна обувка, затяга се допълнително с връзки за още по-плътно и стабилно обхващане на крака. Регулиращ се заден спойлер. Ширина на обувката - 95мм (тясна обувка за тези, които искат абсолютен контрол без излишно движение на крака в обувката). Щраймери - четири алуминиеви щраймера с микро и макро регулиране. Велкро - 45мм широко велкро за още повече опора при натиск на езика на обувката. Индекс на твърдост - 100 производител: Nordica - Италия  ©copyright alpinsport-bg.com  ..

250.00 лв 499.00 лв

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 60

Cruise 60 е добър избор за начинаещи до средно напреднали скиори, които предпочитат комфортна обувка, с която да карат цял ден без това да натоварва краката им.  Технически и конструктивни характеристики на обувката: Вътрешна обувка - PFP технология, при която вътрешната обувка приема формата на Вашия крак, като се моделира от температурата на тялото след няколко дена каране.  NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате и почивате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Щраймери - втори и трети щраймер с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция)  Макро регулиране на най-горния щраймер - тази настройка Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15мм  Велкро - широко 30мм велкро от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Ширина на обувката - 104мм Индекс на твърдост - 60 производител: Nordica - Италия..

237.00 лв 339.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA Cruise 55w

Дамската обувка Cruise 55w е идеален избор за начинаещи и средно напреднали скиорки, които търсят комфортно и приятно изкарване цял ден по пистите. Cruise 55w предлага технологии и функции с високо ниво на комфорт.  Технически характеристики: Конструкция - NFS - революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Анатомична стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност на петата, като при този модел е добавен още един слой топлоизолираща материя.  Вътрешна обувка - Women’s Fit - специален дизайн изцяло съобразен с конструкцията и формата на женския крак и стъпало. PFP технология, при която вътрешната обувка заема формата на Вашия крак. Велкро - широко 35мм от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Щраймери - три щраймера с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция). Макро регулиране на най-горния щраймер Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15 мм чрез бързо приплъзване на щраймера напред и назад за по-прецизно настройване при клиенти с по-широк прасец на крака. Индекс на твърдост - 55 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

237.00 лв 339.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA Fire Arrow Xw

Серията Fire Аrrow на Nordica е с революционно нов стил и дизайн на обувката, за да отговори на изискванията и нуждите на съвременните скиори. Fire Аrrow Xw е дамски модел с нова конструкция, технологии и динамични характеристики, с прогресивен флекс до 115, предназначен за напреднали скиорки, които обичат да карат по-бързо. Новите характеристики на модела осигуряват по-бързо и по-стабилно закантване и по-ефективен контрол върху ските. Докато технологиите и конструкциите на ските се развиха и промениха драстично през последните години, то обувките претърпяха застой в развитието си. Затова Nordica създадоха моделите от серията Fire Arrow, които да отговорят на възможностите на новите модели ски, при които наклона в завоя е много по-голям. Трикомпонентна конструкция на обувката осигурява лесно обуване и събуване при ниски температури и по-добър контрол и закантване при каране. Втория щраймер е разположен под ъгъл 45 градуса за да прибере стъпалото максимално назад и да държи петата стабилно на място по време на каране.  Изградена рамка под стъпалото фиксирана към конструкцията на обувката елиминира страничното усукване и деформация на обувката в резултат, на което се създава по-ефективна връзка между ските и скиора и движението към ските се предава много по-бързо, това увеличава контрола и стабилността и като резултат по-бързо и по-точно завиване. Твърдост - твърдата обувка с постоянен флекс не винаги е най-доброто решение за разнобразно каране по различни терени и в различни условия, затова  дизайнерите от Nordica измислиха HPPF (HP Progressive Flex). В този дамски модел твърдостта на обувката не е постоянна величина, а се увеличава прогресивно в зависимост от това колко силно натискате обувката напред - колкото по-агресивно карате и натискате, твърдостта прогресивно се увеличава, като с това се увеличава и контрола върху ските. Максималната твърдост на модела може да се регулира 115 до 125 в зависимост от това къде карате. Заден спойлер, с който се регулира наклона на обувката напред. Регулиране страничния наклон на обувката. Вътрешна обувка с PFP технология която се оформя по крака. Щраймери - три алуминиеви щраймера с микро регулиране / 1 с макро регулиране Велкро - 40 мм Индекс на твърдост - регулиращ се прогресивен 105-115 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com ..

258.00 лв 430.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: дамски ски обувки, ски обувки Nordica, ски обувки, Nordica,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019