Ски HEAD Premium с автомати Head PRD 14

  • Марка: Head
  • Premium
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 2,089.00 лв
  • 1,462.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Premium с автомати Head PRD 14

Premium е същия висок клас като Prestige, но малко по-твърда  и по-тясна под стъпалото, ориентирана към скиорите, които искат да са първи и най-добри на всяка цена. И в този модел инженерите от HEAD на са ползвали думата компромис в нито един детайл при производството на тази съвършени ски. Premium са перфектните ски за каране на твърди и заледени писти. Екипирана с уникалните технологии на HEAD за бързо и агресивно каране, съчетана с елегантен и изискан дизайн, с тези ски определено ще правите впечатление навсякъде. Най-високия клас преди състезателните модели, Premium е със същите технологии, конструкция и база като моделите, които се карат на Световната купа. Висока скорост, стабилно закантване, прецизни завои с бързо преминаване от кант на кант, Premium ще Ви кара да се усмихвате след всеки завой. 
Технологии:
Доброто представяне не е постоянна величина, какво искате от ските зависи от това къде и как карате - на твърда и заледена писта Ви трябва абсолютна стабилност, докато на мек сняг Ви трябва повече маневреност. С модела Premium получавате и двете. 
Технологиите на HEAD помагат ските Ви да се представят перфектно както по отношение на терена, така и по отношение на Вашия индивидуален стил на каране. 
Intelligence Chip технологията е еволюцията на идеята, вложена в технологията Intelligence. Технологията е базирана на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент. Intellifibers трансформират кинетичната енергия в електрическа, която се натрупва във вградения в ските чип. Тази енергия се освобождава, когато е необходимо, което се засича от сензор. Складирането и освобождаването на енергия са фабрично програмирани така, че да съответства на вибрациите върху ската. В зависимост от гъвкавостта и твърдостта на различните модели, сензорите се настройват фабрично - колкото по-агресивна трябва да е ската, толкова по-твърда ще бъде опашката й. Перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост.
ERA 3.0 S е комбинация от състезателни технологии и супер лесен за карвинг завои дизайн, който ще впечатли скиори на всички нива. 
Speed rocker - повишава маневреноста на ските и улеснява завиването на всякакъв терен. Прогресивен радуис намалява с 50% ъгъла на закантване, при който се използва целия ефективен кант, което осигурява повече контактни точки със снега и съответно много по-стабилно закантване на твърд терен при висока скорост. Легендарните Piezoelectric Intellifibers разположени във върха на ските елиминират вибрациите, които обикновено се усещат в ските с Рокер. 
Конструкция - сандвич конструкция използвана в състезателните ски с допълнително покритие от Карбон. Супер лека, гъвкава и много здрава дървена сърцевина KARUBA.
База - UHM C база със състезателна структура.
Терени - on piste
Ниво - напреднало, експерти
Дължина - 170см
Геометрия - 124 / 68 / 104мм / 170см
Радиус на завоя - 14.0м / 170см
Цената на ските е с автомати Head PRD14 (DIN 4-14) автоматите са със задно диагонално отваряне 
Ref. 8908
производител: Head - Австрия (произведени във Vorarlberg Австрия)


©copyright alpinsport-bg.com

Внимание!
Този модел ски може да се ползва само с препоръчания от производителя автомат Head/Tyrolia PRD. Монтаж и настройки на автомата се извършват от оторизиран търговец или сервиз. Гаранцията няма да важи ако автоматите на са обслужени по необходимия начин. 

Head

Още от Head

Дамски ски обувки HEAD Next Edge XP W white 2019

Новата Next Edge XP w е още по-комфортна обувка с изчистен стилен дизайн, предназначена за всички дами, които обичат да карат до последното качване на лифта и да се чувстват топло и комфортно през целия ден. Дамската обувка Next Edge XP е комбинация от комфорт, функционалност, технологии и възможности за регулиране събрани в една обувка, която осигурява топлина и приятно усещане и в същото време много добър контрол при каране. 100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Вътрешна обувка - нов дизайн на вътрешната обувка и специалния профил на петата държат стъпалото стабилно на място и не му позволяват да се повдига по време на каране, което респективно осигурява по-добър контрол върху ските. Друго предимство на тази вътрешна обувка са по-меки зони в точките с най-голям натиск при каране. Езика на обувката е допълнително омекотен за да се намали напрежението и умората по време на каране. Анатомична стелка изработена от мек и запазващ топлината материал. Пълният комфорт на тази обувка се допълва от два вида мека и топла материя използвана за вътрешния чорап и технологията HeatFit Liner, при която обувката се оформя по формата на крака по време на каране и ходене.  Външна обувка - черупката на обувката е с три различни зони на плътност и твърдост, което увеличава ефективността и комфорта. Рамка от по-твърд материал в основата на обувката и подметката за максимална устойчивост и по-бързо и по-точно предаване на движението от скиора към ските, по-мек материал в зоната на езика за по-лесно обуване и събуване и повече комфорт по време на каране. Velcro® 30мм - осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране, горните два с макро регулиране. Формата на щраймерите прави ползването им лесно дори и с дебели ръкавици. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 65 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

379.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Next Edge XP W black 2019

Новата Next Edge XP W е още по-комфортна обувка с изчистен стилен дизайн, предназначена за всички дами, които обичат да карат до последното качване на лифта и да се чувстват топло и комфортно през целия ден. Този модел е комбинация от комфорт, функционалност, технологии и възможности за регулиране събрани в една обувка, която осигурява топлина и приятно усещане и в същото време много добър контрол при каране. 100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Вътрешна обувка - нов дизайн на вътрешната обувка и специалния профил на петата държат стъпалото стабилно на място и не му позволяват да се повдига по време на каране, което респективно осигурява по-добър контрол върху ските. Друго предимство на тази вътрешна обувка са по-меки зони в точките с най-голям натиск при каране. Езика на обувката е допълнително омекотен за да се намали напрежението и умората по време на каране. Анатомична стелка изработена от мек и запазващ топлината материал. Пълният комфорт на тази обувка се допълва от два вида мека и топла материя използвана за вътрешния чорап и технологията HeatFit Liner, при която обувката се оформя по формата на крака по време на каране и ходене.  Външна обувка - черупката на обувката е с три различни зони на плътност и твърдост, което увеличава ефективността и комфорта. Рамка от по-твърд материал в основата на обувката и подметката за максимална устойчивост и по-бързо и по-точно предаване на движението от скиора към ските, по-мек материал в зоната на езика за по-лесно обуване и събуване и повече комфорт по време на каране. Velcro® 30мм - осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране, горните два с макро регулиране. Формата на щраймерите прави ползването им лесно дори и с дебели ръкавици. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 65 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

379.00 лв

Ски HEAD Motorhead Hammered 115

Head Hammered е от серията Head Motorhead проектирани като високоскоростен заряд за бързо спускане по стръмни и трудни трасета с дълбок сняг. Специфичния дизайн с Рокер на върха и опашката правят ските изключително маневрени в дълбок необработен сняг, докато лекия Камбер под автоматите прави ските стабилни при каране на твърди и силно заледени трасета.  Технологията на HEAD Independent Suspension System намалява вибрациите и осигурява по-стабилно, леко и гладко каране. Конструкция - комбинация от сандвич и кап конструкция. Tuffwall сандвич конструкция в средната част под автомата, където ската е подложена на най-голямо натоварване за по-голяма устойчивост и стабилност при закантване. Кап конструкция във върха и опашката на ската за повече гъвкавост и намаляване на теглото. TTS Stabilization конструкция над Рокера на върха и опашката увеличава устойчивостта на ската, като намалява страничното усукване и вибрациите в края на ските.  База - бърза и устойчива база UHM  Дължина - 171см Ширина на върха - 148мм Ширина на опашката - 131мм Талия - 113мм Радиус на завоя - 19м С тази геометрия и радиус на завоя Hammered са идеални за екстремни спускания в дълбок сняг с пудра и твърди заледени терени. Ref. 103149 производител: Head - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com  ..

599.00 лв 1,199.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Next Edge XP W white

Next Edge 65w е обувка-мечта за всички дами, които обичат да карат до последното качване на лифта и да се чувстват топло и комфортно през целия ден. Този модел е комбинация от комфорт, функционалност и технологии събрани в една обувка, която осигурява топлина и приятно усещане и в същото време много добър контрол при каране. 100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Вътрешна обувка - нов дизайн на вътрешната обувка и специалния профил на петата държат стъпалото стабилно на място и не му позволяват да се повдига по време на каране, което респективно осигурява по-добър контрол върху ските. Друго предимство на тази вътрешна обувка са по-меки зони в точките с най-голям натиск при каране. Езика на обувката е допълнително омекотен за да се намали напрежението и умората по време на каране. Анатомична стелка изработена от мек и запазващ топлината материал. Пълният комфорт на този модел се допълва от два вида мека и топла материя използвана за вътрешния чорап и технологията HeatFit Liner, при която обувката се оформя по формата на крака по време на каране и ходене.  Външна обувка - черупката на обувката е с три различни зони на плътност и твърдост, което увеличава ефективността и комфорта. Рамка от по-твърд материал в основата на обувката и подметката за максимална устойчивост и по-бързо и по-точно предаване на движението от скиора към ските, по-мек материал в зоната на езика за по-лесно обуване и събуване и повече комфорт по време на каране. Velcro® 30мм - осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране, горните два с макро регулиране. Формата на щраймерите прави ползването им лесно дори и с дебели ръкавици. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 65 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

265.00 лв 379.00 лв

Ски HEAD Shape PX Graphene с автомати Tyrolia PR10

Shape PX е модел на Head, подходящ за средно ниво скиори, които карат за удоволствие с умерена скорост основно на писта и е много добър избор за междинен модел - преход между средно и експертно ниво. Комбинацията от технологии, конструкция и форма правят Shape RX маневрени и лесни за каране, с тези ски ще се забавлявате цял ден без да се изморявате бързо. Геометрията на ската осигурява маневреност при карвинг завои с малък и среден радиус на писта.  Конструкция - конструкция с дървена сърцевина от топола по цялата дължина на ската осигурява стабилност и необходимата пъргавина, не позволява на ската да се усуква по време на завоя и я прави по-стабилна при по-висока скорост. Технология - GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия материал в правен досега. HEAD с гордост представиха новите модели ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони на ските GRAPHENE™ дава на ските несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация и дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Използването на Графен в конструкцията, позволява намаляването на материали като дърво, влакна и добавянето на допълнителни пластове Титанал за заздравяване и усилване на ските, като резултат - по-голямата пъргавина, по-леко тегло и по-здрава конструкция. Графенът е над сто пъти по-здрав от стоманата и има уникални физични свойства. Тази технология позволява промяна в баланса на ските за оптимизиране стабилността им на всеки терен. Повърхността на ските е устойчива на надраскване (ските Ви изглеждат като нови по-дълго време) Дължини - 156/163/170см Цената на ските е с автомат Tyrolia PR10 Важно: този модел може да се ползва само с определен модел автомати Head или Tyrolia, които трябва да бъдат монтирани и обслужвани от оторизиран търговец или оторизиран сервиз. Гаранцията няма да важи ако автоматите не са монтирани, регулирани и обслужени по съответния начин. производител:  Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

615.00 лв 878.00 лв

Ски HEAD Ethan Too

Ethan Too са перфектните ски за тийнейджъри, които обичат да карат навсякъде и да правят всичко из планината.  Сандвич конструкция със здрава и гъвкава дървена сърцевина от върха до опашката, осигурява стабилност при каране на писта и необходимата пъргавина за трикове в парка.  Рокер - PNP (park and pipe) - по-меки и по-повдигнати връх и опашка за по-добра маневреност при каране и трикове в парка, 85мм талия дава възможност за каране и малко навалял нов сняг и необработен терен. Високопрозрачна база с много добри плъзгащи свойства. дължина - 159 Ref. 9952 производител: Head - Австрия  ..

449.00 лв 749.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, ски с автомати, Head, ски Head, ски с автомати Head,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019