Меню
Вашата количка

Ски HEAD Supershape e-Titan Performance

Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
-30 %
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
Ски HEAD Supershape e-Titan Performance
979.00 лв
1,399.00 лв
 • Наличност: Не е в наличност
 • Марка: Head
 • Модел: Supershape e-Titan Performance

Опции

HEAD представи новия Supershape е-Titan с иновативните технологии EMC и GRAPHENЕ, предназначен за скиори с много добра ски техника, които искат да имат едни ски за приключения навсякъде в планината.
Supershape e-Titan е многофункционален модел с геометрия и качества за каране на всякакви терени.
С 84мм талия и иновативните технологи на Head, тези ски се държат стабилно както на добре обработени писти, така и на заледени трасета, разровен терен или малко нов сняг. 
Зад Вашето бързо, стабилно и сигурно каране стоят супер технологиите на HEAD.

HEAD е единствената фирма, която внедрява най-новите разработки и технологии Chip, Intelligence, Kers и EMC в ските си, за да осигури най-гладкото каране и най-сигурното и стабилното закантване.
Понякога добрата техника на скиора не е достатъчна за екстремно стръмните и заледени писти, тогава високотехнологичните иновативни технологии на HEAD ще ви помогнат да се справите и с най-трудните трасета и условия.
Supershape е-Titan разполага с новата технология на HEAD EMC, която намалява вибрациите и увеличава стабилността за по-гладко каране, както и технологията GRAPHENЕ за оптимизирано разпределен баланс на тегло и контрол. 
HEAD EMC (Energy Management Circuit) - единствената електронна система в света за намаляване на вибрациите в ските.

EMC (Energy Management Circuit) е уникална иновативна електронна система интегрирана в състезателните модели и във високия клас ски на HEAD моделите Supershape, която филтрира неприятните вибрации при каране на заледени трасета. По-малко вибрации означава повече стабилност и по-сигурно закантване, когато карате на лимита си. 
Технологията EMC (Energy Management Circuit) - верига за управление на енергията включва керамични пиезо елементи, интегрирани в предната и задната част на ските. Тук кинетичната енергия се преобразува в електронна енергия, която се използва за абсорбиране на отрицателни вибрации. Това означава, че ските се движат по-гладко и по-стабилно и ви позволяват да карате на по-високо ниво през целия ден.
Друго предимство на използването на електроника за стабилизиране на плъзгането на ските: благодарение на системата HEAD EMC могат да се направят по-меки ски, без да се нарушава тяхната стабилност. 
Благодарение на електрониката ските могат да бъдат малко по-меки и по-лесно се огъват в завой, по-лесно се контролират и в същото време да бъдат абсолютни стабилни при каране. Това означава, че можете да карате активно и на високо ниво на техничност през целия ден с по-малко умора.
Премахването на отрицателните вибрации от ските се усеща перфектно от краката - ските вървят много по-меко, докато стабилността е по-висока, закантването е по-сигурно и като цяло ските се контролират по-добре и по-лесно. 
Ефективността на системата е особено забележима на заледени трасета и при по-високи скорости. 
Конструкция - World Cup сандвич кап конструкция с перфектно балансирана комбинация от дървена сърцевина, лек графен, един слой титанал и фибростъкло, която осигурява екстремна пъргавина, сигурно и стабилно закантване и отлично представяне на заледени писти.
GRAPHENE е най-здравия материал на планетата - най-лекия, тънък и здрав материал е използван в този модел ски на HEAD. GRAPHENE е най-тънкия и най-лекия елемент открит от човечеството, по-здрав от диамант и над 300 пъти по-здрав от стомана с дебелина само един атом. Добавен в новите модели от серията Supershape тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Използването на Графен в конструкцията, позволява намаляването на материали като дърво, влакна и добаването на допълнителни пластове Титанал за заздравяване и усилване на ските, като резултат - по-голямата пъргавина, по-леко тегло и по-здрава конструкция.
Използването на GRAPHENE в специфични зони на конструкцията осигурява невероятно леки и здрави ски перфектни за вашия стил на каране. Сега може да се възползвате и да покарате най-иновативните и технологични ски.
ERA 3.0 S дизайн на ските с комбинация от изрязана карвинг геометрия, състезателни технологии и градиент на механиката на завиване на ските, което ще впечатли скиори от всички нива. Добавеното S означава Спорт и този спортно насочен модел има перфектна комбинация от рокер на върха и камбер под автомата за едно впечатляващо агресивно спортно каране.
 
 • Състезателна структурирана UHM C база - бърза и твърда устойчива структурирана база с отлични плъзгащи свойства 
 • Терени: all-mountain
 • Ниво: напреднало, експерти
 • Дължини: 163, 170см
 • Радиус на завоя:
 • R 14.3 / 163см
 • R15.7/ 170см
 • Геометрия: 133-84-115мм
 • Интегрирана рейл система на автомата: Power Rail Superflex Base low
Препоръчителен автомат: TYROLIA PRD 14 или Head PRD 12 с диагонално отваряне на задния автомат, което осигурява максимална сигурност при каране и бързо и безопасно отваряне при евентуално падане 
Стойности на натоварване - DIN 6-14 (за скиори с тегло от 66 до 154кг)
Ref. 313281
Head - Austria

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате